Sjuk i vårt hus..

Hej & hå..

Mår som en påse skit, ser säkert ut som en också! Fy, natten har varit hemsk! Saga har varit ledsen & varm som en kamin hela natten, tycker så synd om henne när ingenting hjälper och hon bara blir mer & mer ledsen. Min skalle har haft rockkonsert & halsen har velat döda mig tror jag. Sömn! Nej.

Skulle göra allt för att ta smärtan istället för henne. Och det har jag nu.

Nu verkan hon ganska så pigg och som vanligt, springer runt och härjar och busar med allt, ger lillebror en kram mellan varven och han klagar inte. Själv sitter jag i soffan och försöker vara något såmed på hennes bus & lek men det är svårt, ögonen svider, halsen bränner och huvudet är så tungt! Kroppen skriker efter värme, sitter med 3 tröjor, 2 par byxor, duntäcke och filt men ändå så fryser jag nått så enormt.

Det är rart med höst. Usch.
Pippi rullar på tvn och jag vill mest bara sova..

Jag hoppas det har gått över till imorn och att barnen slipper mer sjuka, vill verkligen inte att dom ska må dåligt & jag hoppas att även Fredrik slipper. För det här är inte ett dugg kul..

Nej, Pippi, oboy och rostade mackor!
Krya på oss.

<3


God morgon..

Glöm inte att vrida tillbaka kl idag!!
Kan bli jobbigt om man glömmer hehe.

Barnlediga och vaknar ändå halv 7 känns ju sådär, fast kroppen verkar ha nån inbyggd timer. Men känner mig ju i alla fall utvilad eftersom jag fått sova hela natten. Så det är skönt.

Idag blir det träning med Emma!
Hämta våra skruttar. Som jag längtar!!!!
Byta till vintertofflorna på bilen. Kul.....

Vill tillbaka lite till igår. Vi hade det verkligen så himla mysigt då. Men men det blir snart igen, då vi ska på bio i november & helgen som kommer blir det kräftskiva, gud så gott!!!!!

Jag älskar dig Fredrik av hela mitt hjärta.

<3


10 måsten i väskan..

1. Plånbok!!!
Alltid.

2. Nycklar.
Alltid.

3. Telefon.
Alltid.

4. Paraply.

5. Lypsyl.

6. Kameran.

7. Pappersnäsdukar.

8. Hårnålar!!!
Behövs alltid när man inte har.

9. Parfym.
Alltid bra & ha.

10. Penna & litet block.
Självklart.


Bara du & jag..

Vilken härlig dag!!
 
Dagen började dock liiiite för tidigt imorse men vad gör det när man blir väckt att världens bästa småbusar.
Fixat och donat, mamma och pappa kom hit vid 12tiden och hämtade våra bästa. Vi gjorde oss iordning för att åka till Västerås. Vi har hunnit med att kika julklappar och presenter, så nu vet vi vad vi ska köpa.
 
Shopping. Mys. Middag och massor med kärlek i luften. En sån jäkla bra dag med min bästa man.
Så himla skönt att bara få vara Maria ibland, bara Fredrik. Vi behöver det här, jag behöver det här.
 
Några tusenlappar fattigare men vi fick med oss hem ganska så mkt bra.
Mannen köpte ett träningsställ, så nu är han redo för kylan.
Matstol till Lucas, nu ska vi börja med lite mat är tanken.
Nya tallrikar och bestick till Sagabus och lite annat bra o ha från Ikea, hade kunna köpt massor mer men nej, nån gräns får man väl dra. Vi får köpa mer när vi boat in oss på nästa ställe. Fick även med oss vinterkläder till båda barnen, så nu är vi redo för vintern, nu är det bara jag som måste ha lite vinterkläder, det är ju så tråk att köpa.
 
Hem, middag och en bra film, sitter nu här en stund medans mannen duschar.
Så himla trött men oj en sån bra dag vi haft, helt underbart. Idag har jag mått så himla bra.
Det här behövde vi för oss.
 
Jag älskar dig så himla mycket Fredrik, alltid!!!
 

Helg..

Igår var mannen ledig så vi fick en heldag tillsammans! Så mysigt.

Vi skrev på hyreskontraktet & åkte och lämnade det, så nu är det klart!!! Känns så skönt & bra, jäkla lång väntan nu bara men annars så. Sen for vi till Västerås, lunch, kika lite affärer & sen till fotografen! Oj vilken duktig, trevlig och proffsig kille! Inge stress här inte och tog det allt efter barnen. Först fick vi komma in i studion så barnen, mest Saga, fick bekanta sig med rummet. Hon var mest nyfiken på allt så det var ingen fara. Lucas kom på att ju högre man skriker & skrattar desto roligare låter det, eka som 17. Haha, goa onge.

Började lite enkelt och Saga ville ju sjklart också vara med, hoppas och tror att vi fick väldigt bra syskonkort & även väldigt fina kort på Lucas också. För 800:- som det kosta igår så fick man denna fotografering, 4 bilder och en till fotografering vid 1 år, då ska vi även ta familjekort, jag längtar lite. Mys att ha.

Hem, natta på tok förtrötta barn, efter ca 1,5 timme med sång, böcker, massage så förlorade Saga mot sömnen men hon kämpade långt in i det sista! <3

Tända ljus, frossa i räkor.
Skåla i vin och hade en kanonmys kväll.
Så himla jäkla mysigt & underbart.

En kanondag rakt igenom och idag fortsätter mysigheterna. Barnvakt och vi ska bara va & rå om oss själva. Bara vi. Oj så länge sen det va! Så himla mys. Middag, bio(?) och shopping.

Hoppas du får en fin dag du med.
Njut!

<3


Dom 10 bästa filmerna..

1. Titanic!!
Behövs en förklaring? Nej.

2. The Rock.
Mäktig.

3. Alla twilight filmerna..
Bästa.

5. Falk filmerna.
Bästa svenska polis"serien"

6. Just friends.
Riktigt bra. Ryan är snyggast.

7. High School Musical.
Blir aldrig för stor för dom ;)

8. Undistputed (2)
Inte en typisk jag film men riktigt bra!

9. Gone in 60 seconds!!
Kanonrulle.

10. Paranormal activity.
Skräck när det är som allra bäst!


Det här med filmer är så himla svårt. Det finns så grymt mkt bra filmer och det är ännu svårare att bara välja ut några stycken men dom här 10 ligger högt upp på min lista!!

<3


10 snabba du inte visste..

1. Jag är absolut ingen telefon-människa. Alltså, jag smsar hellre än att ringa!! Varför vet jag inte. Tycker det är jättejobbigt att ringa olika "ärenden".

2. Jag är löjligt höjdrädd och vart det efter en tur i fritt fall på Grönan.

3. Jag är fruktansvärt envis, något jag ibland kan skämmas för och något jag ibland är glad för.

4. En Valborg för en massa år sen vart jag & ett x "portade" från att komma tillbaka till staden vi firade i. Vi fick åka polisbil från platsen & fick tydliga instruktioner om vad som skulle hända om vi kom tillbaka.. Varför? Jodu ;)

5. Fyran är det ingen som vet om.
Jag skäms fortfarande. Men fulla var vi och det var ju kul så länge det vara!!

6. Jag tyckte det va tufft att skolka när jag gick i 9an & gjorde det varje dag! Min lärare vart lika arg & tokig varje gång det hände! Kul var det, tills jag inte var välkommen på hans lektioner mer.

7. Jag har kört 180 på 30 väg & ångrar mig än idag. IDIOTISKT, vad hade hänt om jag hade blivit stoppad? Tur hade vi.

8. Jag har en 100-saker-du-måste-göra-innan-du-dör-lista, den skrev jag när jag var 10 år, alltså inga direkt jobbiga utmaningar, hehe!
"Skaffa ditt 1a barn innan 23" Har nu två barn innan 25.
"Gift dig innan 30" Blev fru när jag var 23!

9. Vart akut kissnödig på fyllan en gång. Sätter mig i buskarna, tror jag, någon klappar mig på axeln. Vem? Johodå... Farbror blå.

10. Den här listan va svår!


Blandat..

Seriöst.
Hur kan man på fullaste allvar mena att man härmar en annan människa med att flytta ut på landet?
Alltså, tillåt mig att asgarva men, på riktigt? Herregud, pinsamma människa.
Du har ensamrätt på att flytta eller? Ja jäklar.
 
O på tal om nått helt annat.
Jobb. Jag spyr snart, jag ger upp, ingenting, nada, nej, icke.
Är det konstigt att man tröttnar o ledsnar på att söka? Nej precis.
 
Jaja till det roliga då.
Imorn ska vi till V-ås, fotografering och lite shopping, mys.
På lördag har vi barnvakt och vi ska få vara bara Maria och Fredrik igen, så himla mysigt.
Vi ska shoppa presenter och julklappar, lite smått och gott hem och sen ut och äta på nått mysigt ställe, jag ser fram emot denna helg massor och min fina man är ledig imorn så vi får långhelg. Underbart.
 
Så, hoppas ni alla läsare får en fin helg, för det kommer jag ha!!
 

Ett hjärta fullt med kärlek..

Älskade ongar.

Herregud, mitt hjärta är så fyllt med kärlek till mina fina barn. Att se magin mellan dom när dom tittar på varandra. Sagas stora leende när hon får ha lillebror i knät! Alla dessa pussar & kramar som hon ger Lucas i mängder. Den värme jag känner i hjärtat när dom tittar på varandra, när dom pratar till varandra så som bara dom förstår.

Hur kan en sån liten storasyster ha så mycket värme & kärlek i sig redan till lillebror? Att hon redan nu visar hur mycket Lucas verkligen betyder för henne, kärleken som är oändlig. Att hon tillåter att dela mamma & pappa, även om hon ibland bara skulle vilja ha oss för oss själva! Jag förstår henne. <3

Så mycket kärlek det finns i vår lilla familj! Herregud va lyckligt lottad jag är. Jag har en liten tjej som älskar sin lillebror så enormt. Och jag har en liten kille som älskar sin storasyster massor.

Banden mellan dom hoppas jag alltid kommer finnas kvar, kärleken som finns idag hoppas jag kommer växa sig större för varje år som går! Mina underbara små barn! Mitt hjärta slår ett extra slag när jag varje morgon vaknar och inser att det är ingen dröm! Dom är mina och dom ger mig så enormt mkt kärlek, värme och lycka, glädje & trygghet!!!

Vad vore jag utan dom?
Vad innehöll livet innan?

Att få barn är den mest mäktiga upplevelsen man kan vara med om. Smärtan, tårarna, värkarna är så jävla värt det när man ligger där med det underbara magiska resultat på magen. Efter nio månader så får man äntligen gosa med en liten bebis som har vuxit i magen, som är skapat mellan han & mig. Kärleken mellan oss är bevisat.

Beviset är våra fina, älskade barn!!!!
Jag älskar er nått så enormt.

<3


Alla råns moder..

Igår vart det filmkväll igen.
Bra, spännande och inte som man trodde. Men den höll måttet ganska så bra ändå tycker jag!! Bra & snyggt film.

Inte lika bra som "Spelets regler" men den levererar ändå jäkligt bra.. Svårt att följa upp en sån pass bra fortsättning. För jag tycker SR är den bästa Falk genom tiderna, igen tvekan om det!!

Nästa film kommer om ca 2 veckor, längtar sjklart, den kan bli grym, av trailern & drömma så verkar den ruggigt bra. Det kanske mest personliga fallet ever för Johan? Mm vi får väl se.

Se denna film nu. Kommer inte bli besviken.

<3


Nu drar vi..

Vi ska FLYTTA!!!!!!!!

Så jävla kul. Den 1a februari går flyttlaset ut på "landet".
8 min från stan har vi hittat vårt nya boende. Vi är så jäkla nöjda & förväntansfulla, nu får det gärna bli februari, känns som en evighet kvar. Ska bli så skönt att lämna stan, skönt att lämna den trånga jäkla, dyra lägenheten vi bor i nu, ut på "landet" men nära stan, åh, underbart.

Åh jag är så jäkla glad, äntligen vände turen för oss!!!

Vi har hittat ett hus/radhus på landet vi fastna direkt för det när vi var där och kika, bra rum, barnen får ett varsitt, även om det dröjer kanske en stund.. Vi har två toaletter, stort vardagsrum. Bra & fint kök med diskmaskin, wiihie.
Tvättstuga i huset, så himla skönt att slippa se tvätten, att den står & ser ful ut i vardagsrummet, åh, jag är så less på där vi bor nu när jag vet vad som väntar på oss!!!! Herregud. Segt.

Till huset tillhör även ett stort garage, tomt & en liten uteplats, så jäkla bra, kommer bli så himla mysigt när vi kommer iordning och jag har stora planer för inredning och har börjar spana in massa grejer på Ikea som ska inhandlas innan vi flyttar.

Så glad & förväntansfull nu!! Bäst!
Jäklar va bra det kommer bli.

<3



Redo för hösten..

Lillskruttans nya skor!
Jag gillar dom.

<3


Fina höstdag..

Det har hänt så mkt på sista tiden så jag vet inte vart jag ska börja.. Och det som hänt är bara positiva saker & det kommer ni får veta snart :) Kul är det!

Idag har det varit en kanondag!
Tänkte mest på vädret, så himla skönt och underbart, idag har jag mått så bra. Friskt, kallt, härligt, älskade höst..

En sväng ner på HM, kika kläder till Lucas, på fredag ska han fotograferas, min stora kille blir redan (2/9) 6 månader så vi ska alltså fota 6 månaders korten, spännande och sen igen vid 1-årsdagen, mysigt.
Jag ser fram emot det mest och jag hoppas både Lucas & Saga är på bra humör på fredag, då jag hoppas på fina syskonkort också :)

Så ut kom vi med ett par vinterskor till Saga & sen två fina bodysar till lillfis.

<3


Jobbdjungeln..

Har en stor klump i magen som inte vill försvinna.
Det är inte kul, har lite små "panik" över framtiden..
Mannen tar över ledigheten i januari och då ska jag alltså ut och jobba, men hallå, vart tog dom här åren vägen som hemmamamma? Det skulle jag bra gärna vilja veta. Herregud säger jag bara, men samtidigt är jag glad över att vi faktiskt har råd med att båda är hemma, det tycker jag är en självklarhet, i alla fall för oss. Att barnen ska få tid med oss båda och att vi båda ska ha tid för barnen, det är viktigt och supermysigt att det funkar.
 
Men klumpen då. Joo, det här med jobb, dom kommer ju inte dirket till en.
Jag söker, söker, ringer och tjatar men nja, det lossnar inte ritkigt. Idag har jag fixat med papper och doningar så vi får väl se vad som händer, skickat in jobbansökningar och ja i principt sökt att som går att söka, med undantag då såklart, söker inte jobb med provision, alltså inte jobb där det innebär att man ska ringa runt eller tjata på stan.
Nej nej det finns gränser, kommer aldrig att ta ett sånt jobb. Sådeså.
 
Men lite ångest har jag, jag har ont i magen.
Varför ska det vara så svårt med att få ett jobb?
Nu har jag utbildning också men nej, ingen hör av sig. Vet att jag satt i maj nångån och ba men det är låååångt kvar tills du tar över pappaledighet och nu står vi här med endast, bara 2 månader kvar. GALET.
Det är så grymt jobbigt allting bara, tiden har gått FÖR FORT men det gör den ju alltid, suck.
 
Ja det är ju bara att hålla tummarna på att någon hör av sig..
Trist annaras, vill INTE vara arbetslös, huaa.
 

Saga <3 Pippi..

Saga fullkomligt älskar Bibbi!!

Och jag välkomnar det mer än gärna då jag älskar alla Astrid berättelser/filmer. Det är riktigt barnprogram tycker jag.

Därför får Sagas julklapp bli Pippis hus.
Även Pippi, Tommy, Annika, Herr Nilsson, Lilla gubben och resten av figurerna från Pippis värld.
Tänkte även köpa några Pippi filmer.

Älskade unge.
Jag hoppas hon kommer gilla leksakerna lika mycket som jag.

<3


Den s.k släkten..

Det är tragiskt..
Pinsamt..

Jag förstår mig inte på vissa saker eller människor. Jag menar inte att man ska älska alla, det gör inte jag heller men vafan, det här är bara löjligt..

En gång i tiden så var släkten ganska så "nära", vi sågs i alla fall mer än idag, idag kan vissa inte ens hejja! Galet.
En gång i tiden så var det så annorlunda mot var det är idag.
En gång i tiden var det faktisk bra.
Vi hade kul, vi hjälpte varandra.
Fanns för varandra. Lekte & allt va bra.

Sen hände nått!

Folk gick bort.
Släkten splittrades.
Vissa tog avstånd helt.
Förstår fortfarande inte varför. Finns inte ens nån logisk förklaring!

Så mycket man har försökt, ringt, mailat, skickat kort (ja på den tiden man inte ägde en mobil) men får bara falska svar, falska förhoppningar! Sjukt.
Planerade men allt rann ut i sanden.
"Vi måste ses" vart standard.

Att idag gå förbi varandra men inte kunna säga hej, titta bort, titta ner! Springa förbi, löjligt är ordet. Att råka stöta på varandra men inte låtsas om som att man känner varann. Gömma sig i affären när man går förbi, låtsas prata i telefon eller byta kassakö för att inte behöva prata!! Vad är problemet??

Så barnsligt. Och som sagt, det finns inte ens en förklaring eller svar på frågan varför, jag förstår ärligt talat inte.

Det är pinsamt att dom sen kan prata med min man, va trevliga mot honom & be han hälsa till mig varför?? Prata på som inget har hänt. Herregud.

Alla har väl nånting i släkten som inte är bra men det här? Nej jag förstår inte.

Ett enkelt hej är väl inte så svårt?
Jag är bara så fruktansvärt less, besviken och arg. Att sen inte ens kunna ta sig i kragen och skärpa till sig, att komma på begravningar eller ens skick kort eller blommor, jag skulle ångra mig så otroligt om det hade varit jag. Att inte ens kunna prata eller umgås med mormor, vad har hon gjort dig? Världens snällaste människa... Men men alla har ett val, även om jag inte förstår ditt.

Jaja, kan man inte heja eller prata så behöver man inte heller var "vänner" på FB. Sådeså.

Äsch, orka. Blir bara så besviken.

<3


Taggtråd..

Så var det dags igen.
Jaja det va ju ändå 6 mån sen....
Suck!

Igår kom UVI tillbaka, så skönt.
Underbart att kissa taggtråd, ganska skönt att det brinner när man kissar. Ljuvligt att springa på toa ca 10 ggr på en halvtimme & man grinar varje gång.

FYFAN säger jag bara.
Ringde läkaren & fick recept direkt, hur då undrar ni, man måste väl lämna prov & ditten & datten? Nejdå. Eftersom jag på nå konstigt vis (som man inte kan förklara) får UVI kanske 5-7 ggr per år så vet jag vid det här laget hur det känns innan det bryter ut till ett helvete. När det var som värst, fick jag det kanske 2,3 ggr i månaden. Mys!

Träffade sedan en helt underbar läkare som tog mig på allvar & sa: Såhär kan du inte leva! Och jag fick ta massa prover, gjorde undersökningar mm men som vanligt "allt är normalt" men nu har jag nästan alltid medicinen hemma, för det slår till på 2 röda!! Han förstod mig verkligen & gav mig stöd, tips & råd.

Ändå som envisas den med att komma tillbaka med jämna mellanrum, inte alls som förut & hade jag inte träffade denna läkare så hade jag varit fan förlamad där nere haha, känns nästan så..

Så nu kör vi medicin 1 vecka!
Tjolahopp.

<3


Trädet..

Mysigt vinställ från Kim & Lena.
Tack finingar.

<3


"Det är ju lördag"

Haft en helt fantastisk helg!!
Igår var mina fina här & firade min 25årsdag!

Helt underbart mysigt.
God mat, vi vart bjudna på Sarajevo, 3-rätters med dricka, måste jag säga att jag typ rullade hem? Så gott..
Fina blommor och presenter.

Vidare hem för mer trevligheter.
Alkohol, dator som inte vill.
Paj, prat och massor med skratt.
7 st för att fixa musik & Spotify.

En helt underbar kväll som gick på tok för snabbt, men det är ju ett tecken på att det va kul. Hoppas på repris snart.
Ont i magen av allt skratt, mätt som en plätt, rund under fötterna så släckte vi lampan för dagen kl 04.30 imorse!!!
Underbart!!

Sovmorgon till ca 10,30, så skönt!
Upp, städa, fixa, dona.
Illamåendet var inte & leka med inatt, fyhelvete vad jag mådde piss haha men jag antar att jag mår som förtjänat.

Vid 13 tiden kom bästa Kim, Lena & Jerry, fick fina presenter, tack snälla. Fika gott och hade en supertrevlig em med massa gott. Tack för att ni kom!

Tack till alla som har firat mig denna helg, det betyder så grymt mkt för mig. Tack för fina presenter, kort och annat som gjort det minnesvärt till 1000.

Jag ÄLSKAR er allihopa!

<3


Älskade från första stund..

Mina underbaraste!!!
Jag älskar er nått så ENORMT.

<3


Helgen..

Dagens promenad vart ca 1.30 timme.
Härligt höstväder, liiite kallt men skönt.
Hem, lunch, storstäda, tvätta & allt det där roliga som hör till men nu har vi ett fint, rent & fräscht hem, då trivs jag som mest!! Nytt & rent i sängen, underbart!

Dom små sover, jag har precis dejtat duschen & nu kryper jag ner under filten med världens bästa man!! <3
Fredagsmys när det är som bäst.

Imorn blir det fix, lämna barn, träna.
Dona, baka(?) sen kommer mina bästa hit och vi ska fira 25årsdagen. Ut & äta, bra musik, alkohol, kul och mys! Jag ser fram emot lördagskvällen så enormt.

Puss på er alla läsare.
Krama om era nära & kära lite extra.
Va glad för livet ni lever, ni gör det bäst.

<3


De 107 patrioterna..

Igår kom nya Falk ut. Nummer 8 i serien.

Den va bra (lite rörig, blandade ihop alla gäng & namn tillslut) men långt ifrån nr 7, som enligt mig är den bästa Falk ever. Vissa saker vart lite av en "chock" i filmen & det gillade jag starkt hehe, nu får det bli den 24e snabbt så vi kan få se den spännande fortsättningen...

Ja, det är iallafall en måste-se-film!

<3


Tisdag..

Full rulle sen kl 6,30!

Jag är så jäkla trött, idag har verkligen sömnbristen kommit ifatt mig, idag är ögonen tunga & kroppen seg, nästan så kroppen gör ont, tror min huvudvärk senaste tiden kan bero på för lite sömn.

Hjärnan säger va kroppen ska göra men sen händer liksom ingenting, jag är bara helt slut. Det är så fruktansvärt tungt just nu att kliva upp på morgonen, när jag sen ser va kl är, ja då blir det värre.
Men men bara bita ihop.

Ett BVCbesök vart det idag också!
Lite prat, frågor med bra svar, jag känner mig lugn, alltid trygg med att gå dit och alltid lugn när man går därifrån.

Så idag väger Lucas 7500g och är en lång, stilig kille på 70 cm lång. I den här takten så kommer han snart va ikapp storasyster, hon hade däremot inte tid med varken vikt eller längd idag, nej, dockan skulle vägas & mätas, sagt & gjort!! Nu ligger dom båda & sover gott och jag gosar ner mig i soffan en stund.

<3


Haha..

Glömde bilden i förra inlägget..
<3


Grattis på födelsedagen..


Nytt boende..

Jag blir galen snart..

Den här lägenheten vi bor i nu, nej usch va jag har ledsnat på den, trång, liten, dyr och jag känner bara illamående över den, dessutom bor vi i en lägenhet med förhöjt radonvärde..

Jag vill FLYTTA nu.

Vi har kollat på lägenheter och hus, vissa har varit kanon och perfekta men då har det gått till andra eller så har hyran varit på tok för hög. Hittade en jättefin mitt i stan.. Mm 9500:- Kändes sådär, hade inte varit nå problem om båda hade jobbat men nu, nej finns inte ens på kartan. Jag är less på denna lägenhet, jag vill ut, helst igår redan!

Så vad ska man göra då?
Varken HSB eller EHB har nånting, eller jo men då ligger vi på typ plats 67, inte ens idé & söka boendet.

Jag hoppas verkligen vårt drömställe dyker upp snart, antingen köpa hus eller hyra ett, eller hitta en jättefin lägenhet som passar perfekt. Jag hoppas innerligt att det händer snart, för annars blir jag tokig, vill packa & flytta NU!!!

Jag håller tummarna!!

<3


8 oktober..

För 25 år sen så var mamma & pappa säkert på väg till förlossningen nu. Innan sjukhus, födande & trygghet så fick pappa för sig att tanka bilen..

Kan känna precis hur mamma tänkte då, haha han kan ju inte mena allvar med det? Tanka nu? Tanken ska väl va full innan man åker?? Sånt ska vara fixat!! Tror pappa kanske drabbades av lite panik? Chock? Stress? Ja vad vet jag, det är i alla fall en väldigt rolig berättelse. Pappa ska tanka & mamma står upp i baksätet för jag är på väg ut haha vilken syn ;P

(Det enda jag kunde tänka på när vi var på väg in till FL när Saga kom var hur tanken stod)

Idag för 25 år sen så föddes lilla jag!
Tänk va tiden går. Sjukt fort!

Grattis till mig!

<3


25 år..

En underbara dag!!
Promenad *2, så skönt väder! Hösten är här.

Idag har vi firar min 25 årsdag, mamma, pappa, gammelmormor, Fredriks mamma va här en stund, fikade gott, pratade, skrattade, öppnade paket och bara va, så himla mysigt och jag är så mätt, hua!

Det vart hemmagjord äppelpaj, kakor och massa annat gott att mätta magen med, ikväll vart det ost, kex och färska räkor, så jäkla gott, till det vart det vin. Idag har vi "fuskat" till det rejält men vadå? Man fyller bara 25 en gång! :) Jättemysig kväll på alla sätt & vis.

I paketen gömde sig pengar till kamera & gymkort, typ. P-kort på HM och blommor, imorse vart det även frukost på sängen, så mysigt! Av mannen fick jag en heldag i Sthlm, mat shopping och mys, i slutet av oktober åker vi.

Tack för allt fint, att ni kom & firade mig, uppskattar det till tusen, ni är bäst!! <3
Älskar er.

Nästa helg blir det kalejs. Så jäkla kul.
<3



Lillfisen min..

Tålamodet tar snart slut!!!

Vet inte hur många gånger jag har sagt åt lillbus idag att INTE röra!!! Det är frysen som ska öppnas, kyldörren ska det smällas i, dvd filmerna ska plockas upp och ner, pillar på alla knappar på dvdspelaren, in & ut från balkongen. Listan kan göras enorm idag..

Trotts att jag vissa dagar, stunder bara vill slita av mig håret av irritation så går det inte att vara sur på henne. När hon för 19375 gången står vid frysen med bus i blicken så kan jag inte bli sur. Det går bara inte. När leendet når upp till öronen så älskar jag henne ännu mer!

När hon tror att allt är en lek, hon öppnar frysdörren och jag stänger & hennes skratt värmer hela mitt hjärta..

Hur mycket hon än testar, busar och gör bara olika hyss så kan jag inte bli arg! Det är ju bara en del av att upptäcka, eller är det för att retas tro? Hehe.

Hur som helst.
Jag älskar dig min sessa..

<3


Minus på vågen..

Många, eller många men några, undrar hur det går med viktresan! Eftersom många av mina vänner/bekanta läser bloggen så skriver jag här istället :) Jag måste säga att det går ganska så bra!!

Väger oss varje måndag!

Måttbandet har Saga gömt nånstans så kan inte mäta magen längre, hehe! Men i måndags så visade vågen minus 300 gram, segt, MEN så länge det går neråt så måste jag ju vara nöjd! Vissa måndagar har jag stått still, då är det inte kul och man vill lägga ner allt på engång, men så kämpar man på & tänker på dom där byxorna, tröjan eller jackan som jag vill kunna ha, då går det lite lättare & det ger mig motivation!!

Promenader fortsätter vi med varje dag och minst 1 timme!! Så skönt, skönt att ha kommit in i det, att man känner sig fet & tjock om man inte kommer ut, haha trodde aldrig det skulle komma från mig! Men men! Skönt är det..

Total viktnedgång sen 9 juli-12 är 13kg!
Jag är så nöjd men mycket vill ha mer.
Mitt mål var 15 detta år och det kommer jag klara, utan tvekan. Min totala viktnedgång, som jag bestämde innan vi började med LCHF är -30kg till nästa sommar och det vet jag att jag kommer klara! Det SKA jag klara, finns ingen annan väg, det är bara att kämpa på. Stenhårt. Ja jäklar!

Nu kör vi!

<3


Hemma..

En sån där rolig fredag väntat!
Promenaden är gjord, så skönt, härligt väder, friskt, svalt o mysigt. De gillas!

Nu ska vi äta frukost och sen blir det storstädning, tvättmaskin är inne på sin 3e vända, full fart med andra ord.
Man får mycket gjort när man går upp kl 6, ganska så skönt egentligen!

Imorn får vi främmande! Mamma, pappa och mormor kommer över, det ska firas 25 år, usch, låter så gammalt! Vi ska fika och ha en riktigt mysig dag!
Det ser jag fram emot massor, Saga med.. Gullskruttan!

Nej lägenheten städar inte sig själv.
Vore iofs ganska härligt om den gjorde de..

<3


Svar på tal..

Börjar bli en aning irriterad på kommentarer om att jag ska dela bilder, bilder är något jag lägger ut när jag känner för det, när jag tycker att det passar, bilder på tex dop, bröllop mm är i min mening väldigt privata att visa upp för folk man inte känner..

Vill inte vara otrevlig eller så men jag delar bilder när jag tycker att jag vill. Jag har varit ganska fri med att visa bilder på familjen tidigare men känner att nej, inte just nu. Just nu vill jag inte! O det får ni respektera, visst, inga bilder blir kanske en tråkig blogg men ni avgör själva om ni vill stanna kvar & läsa då!

Jag skriver för min egen del, som en öppen dagbok, därför blir det mest text.

Och vill du se fler bilder så varför kommentera anonymt? ;)

<3


Tiden går..

Igår vart min lillfis hela 5 månader!

Men va? När hände det? Oj oj oj.
Tyckte nyss jag satt här med värkar, smärta & tårar. Vi åkte ju nyss in till förlossningen, vi skulle snart få se dig!!
Men nej, det va hela 5 månader sen.
Galet va tiden går & nästa månad blir du 6 månader, ett halvår. Huja.

Såå.
Utveckling går framåt även vikt & längd.
Stadig i nacken.
Älskar att ligga på mage & mysa.
Rullar runt hela tiden.
Pratar massor.
Älskar att prata & busa med syster.
Har inte tid & sova så mkt längre.
Väldigt glad & social.
M.m..

Min fina underbara lilla prins.
& syster blir snart 2 år, sjukt!

<3



Bomullsbröllop..

1 år sen.
1 år med lycka, motgångar, tårar, glädje, minnen, barn, sorg, smärta.
1 år med enormt mycket kärlek.

För exakt 1 år sedan sa vi JA till varandra, vi lovade varandra evigheten, tills döden skiljer oss åt. Vi vart man & fru, vi gav löften & kärlek till varandra. Herregud, 1 helt år har gått!

1 år sen jag fick en till ring på fingret.
Kyssen som jag aldrig glömmer, pirret i magen, förberedelserna, fina tal, presenter & bröllops"resa", god mat.
1 år sen som jag fick min man..
Min fina underbara man, min bästa vän.

Jag älskar dig
Idag
Imorgon
För evigt.

<3