Nytt i väsksamlingen..

Ja, måste bara avreagera mig lite, det är så typiskt bara!! Jag bloggade ju om den söta väskan tidigare i veckan, den jag skulle få köpa om provet gick bra!
Nu gick det väldigt bra provet så jag sprang in på Åhléns igår och köpte den, åh så nöjd... Tills jag kom hem "/

Ska kika på den och lägga i alla mina grejer i den, till min stora besvikelse så funkar inte blixtlåset och sånt brukar jag ALLTID titta i affären, varför gjorde jag inte det igår?? Så besviken bara men ner imorn och byta.. Men det händer fan alltid mig, att nya saker är trasiga, inte funkar eller liknande. Men men det går ju att fixa så får väl va glad för det men ändå, nu köpte jag den enbart för att gratta mig själv haha och så blir det såhär!! "/

Ett helt inlägg om en väska, gräjt.

<3


Braiga lördag..

Fått ett jättebett av nått djur på foten, svullen, röd och det kliar som faaan, vad hände liksom? Vad för djur?

Jaja nog om det, haft en bra lördag, vart inte som jag tänkte med det vart så bra ändå, mys med världens bästa föräldrar, mormor och bus såklart, mannen är iväg på festligheter i huvudstaden, jag vill också... Men dagen har som sagt varit kanon, ja om man inte tänker på vädret då, vart tog våren vägen? Suck!

Imorn är det redan 1 april så akta er för alla skämt!! Men det jag undrar är hur kan det gå fort? Mars är slut, hallå, det är galet, i sommar får tiden sakta ner lite så man får njuta lite av detta år, det går helt enkelt för fort allting.

Nej om man skulle försöka få lite sömn, jag är så galet trött, ögonen rullar, bebis i magen bökar så kissblåsan är nog alldeles blå, varje spark h*n får in på den gör lika ont, det liksom ilar och känns som att jag ska kissa på mig, underbart, bus sover redan, gör nog henne sällskap om en stund.

God natt allihop!

<3


Sjukstugan är öppen..

Lilla fis!
Det rinner ut ögat och näsan, det ser inte kul ut nånstans och hon vill absolut inte att man tar bort guggat ur ögat, mammas lilla hjärta! Får hoppas det går över lika fort som det kom, vi skulle ha åkt bort ikväll men får nog ställa in det, en förkyld skrutt är inte att leka med och jag är så trött så jag snart svimmar..

Nejdå men det får helt enkelt bli en hemmakväll och jag hoppas verkligen att bus friskar på sig fort!!

<3


Inget mera plugg..

Klaaaaar.
Det känns så grymt jävla skönt, jag lovade att inte ta ut nått i förskott men det kändes så bra att göra prov idag, frågor jag kunde o ge bra svar på, jag kommer inte fira förens jag har betyget i handen men det känns så bra att äntligen bra klar med allt!!!

Alla måste moln är nu borta och jag känner en enorm lättnad, känslan går inte att beskriva men det är så skönt och vara klar! Nu ska jag bara vänta på betyget och sen ska firas :)

<3


En ovanlig fredag..

Sista provet om 3 timmar.
Då ska pennan glöda men just nu är jag så nervös, trött, spänd och har lite tandvärk, hm, hoppas det är nått tillfälligt bara!!

Går provet bra så ska jag unna mig väskan som jag bloggade om igår, den är jag isåfall värd MEN bara om jag känner att provet funkar! Lite måste man få muta sig själv med :)

Läsa igenom frågorna igen och sen är jag redo, hoppas jag :)

<3


Heja heja..

Rast och ingen ro.
Jag har sagt det förr o säger det igen. Jag spyr snart på böckerna!!!!!!

<3


Plugg, lunch och stan..

Plugg plugg plugg och plugg..
Prov imorn och jag är nervös och spänd men även längtar jag till att få skriva det och sen vara klar!!! Inte behöva tittat i en kursbok igen, aldrig logga in på skolans hemsida, skippa alla inlämningar varje fredag, gud så underbart!! :) Den där måste känslan kommer försvinna och det känns så skönt, det blir ett uppehåll för mat och sen blir det plugg igen några timmar!!

Annars har dagen varit kanonmys. Träffat världens finaste Emma för lunch, prat och mys, gick även en sväng på stan och hej vad mkt jag vill shoppa, men det finns väl en gräns. Tack E för idag, du gör mig alltid på så bra humör, älskar ditt sällskap och jag älskar dig.

Han även med att träffa mormor & mamma idag, mina mysgummor!

<3


Rätt i vår..

Jag är kär!!!

<3


Min blogg..

Ligger halvdöd i soffan, kan knappt röra mig, mitt sällskap är tvn, en cola och lite godis, mina hjärtan sover och snarkar för fullt!! Kanske skulle göra dom sällskap om en stund, är så trött!!

En till sak, detta är min blogg, jag skriver vad jag vill och den är mest till för mig själv, jag bestämmer här och passar det inte dig så behöver du inte komma hit och läsa!! Punkt.

<3


Njuter av vädret..

Kvällens planer vart ändrade, inställt, trist men mår verkligen inte bra alls idag, kroppen vill inte samarbeta.

Men det har varit en bra dag annars, trots värk och smärta så gick vi ut en stund och satte oss på gården, herregud så skönt och varmt det var, underbart! Och Saga fick inviga nya jackan, så himla söt, min sessa.

Får nog ställa ut balkong möblerna nån dag också snart så vi kan sitta där när solen värmer, det är ju bara där det är sol hela dagarna, annars så ligger lägenheten i massor av skugga.. Lite småtrist men ja!

Nej vila en stund var det!

<3


En ny fredag..

Sovmorgon till 6.15!
Men en kass natt! Ont så fort jag lägger mig ner, kissnödig och vaken till och från, illamående o trött! Mysigt värre.

Tur att bus gör mig glad och tur att vädret får mig att hålla humöret uppe lite extra, sätter oss nog ute en stund senare och solar, måste väl ta vara på alla dagar nu med detta väder :)

God morgon gott folk och hoppas ni alla får en jättefin fredag!!

<3


Njuter av egentid..

En härlig kväll.
Mina sömntutor sover för fullt, älskade underbara lilla familj, så lycklig jag är med er!!!!!
Själv har jag unnat mig lite egentid, det vart ett långt skönt skumbad, härligt, nylackade naglar och en ansiktsmask, läst lite tidningar och bara haft det gott.

Så nu sitter jag här och kikar runt lite medans jag mumsar på massor av god frukt.
Kan inte bli så mkt bättre :)

Och helgen ser jag fram emot massor, på lördag ska vi till mamma & pappa på middag, mysigt som alltid och på söndag ska vi till Barkaby och Kista, det blir Ikea och sen lite shopping och mat i Kista galleria, måste hitta mig ett par snygga typ träningsbyxor och leggings. Så jag hoppas jag kommer hem med det också och sen måste vi köpa en vårmössa till bus och lite kläder till skrutt i magen. Åhm jag längtar ihjäl mig!!

Hoppas ni alla har en fin kväll..


Vad är problemet..?

Jag blir galen på blogg.se appen!!!
Den gör aldrig som jag vill, det går inte att ladda upp bilder med text, åh, sånt gör mig så förbannad!! Och varför kan man inte radera inlägg via telefon??

Suck!
Förra inlägget vart ju så snyggt..
Irriterande......

<3


Nytt in..

Vårsöt!

<3


Nytt till busan..

Vi tog en tripp till Hälla idag.
Så sugen på att spana in kläder till Saga, oj vad mkt det fanns som jag ville ta med hem, plockade på mig massor som jag sen skulle välja mellan, det var inte lätt nånstans! Svårt det där!

Det som fick följa med hem var, bodys, tröjor, klänning, byxor, vårjacka och nya skor! Så nu har jag rensat hennes garderob på kläder hon ej kan ha eller ej använder, det vart så bra och fräscht med lite nya fina, söta kläder :) Så nu kan vi verkligen välkomna våren!!

<3


Min dröm..

Jag är så lycklig just nu.
Det mesta ligger i fas och jag trivs med det, våren är på gång och det rullar på som jag vill att det ska göra! Världens bästa dotter och man har jag och snart blir familjen komplett med en liten till.

Jag har allt jag drömt om just nu, det går bra och jag trivs i mig själv och därför trivs jag med allt runtomkring.

Jag har det livet jag vill leva, vissa saker kanske man vill ändra men jag trivs med mina val och ångrar absolut ingenting och det känns stort och bra, vi är en bit på väg! Jag jobbar med mig själv hela tiden och det går framåt!! :)

Även vi, man o fru, jobbar hela tiden på oss, vi har valt att inte ta varandra för givet, vi har lärt oss att prata med varandra på en helt ny nivå, utan massa tjafs och det känns så skönt!! Vi har verkligen växt och vi fortsätter att växa. Det känns bara underbart allting!

<3


Massor med kärlek..

04:45! Ja då ville Saga starta dagen.
Hua, jag som nästan precis hade somnat då, men nej, det var bara att gå upp det! Trött som en, jag vet inte vad så sitter vi nu i soffan och myser lite.

Vi har hunnit med en mysig frukost, läst om Nicke nyfiken och jakten på valpar och busan har självklart hunnit röja både här och där, mammas tjej!

Hur 17 ska man kunna förklara i ord? Jag älskar denna lilla fis så himla mkt, vårt kärleksbarn, vår lilla diamant, vår fina, underbara, goa tjej! Jag älskar dig så himla mkt, vad gick livet ut på innan du kom?? Underbara du!!

Vi älskar dig Saga!
Mamma & pappas bus.
<3


Aj aj aj..

Det är inte roligt längre!!!
Jag har ONT överallt, får inte sova och inatt sov jag kanske 3 timmar sammanlagt, det är som värst nu.
Så mkt krämpor och illamående..

Men det är inte långt kvar, det är bara att bita ihop dom sista veckorna och se glad ut, men aj vad ont det gör..

<3


Jag blir så irriterad på människor..

Nu har jag skrivit om inlägget typ 3 ggr!!
Skrivit, raderat, skrivit. Men jag ska inte publicera.
Jag ska inte sjunka till din nivå, jag vill inte bli förknippad med din äckligt låga, fula svartsjuka.
För sån är inte jag. Men fortsätt att hata, fortsätt att tro, fortsätt med ditt grubblande.

Jag förstår bara inte hur man orkar lägga ner så mkt tid på att vara svartsjuk på nån annan, det får ju bara dig att må dåligt och framstå som värsta ...? Så lägg ner nu bara. Du har väl ett eget liv?

Puss


Vår tur nu..?

Vi söker nytt boende för fullt, vi trivs kanonbra här där vi bor men hyran suger. Fy, vi kastar bort för mkt pengar i månaden som vi kan lägga på annat men jag vill egentligen inte flytta alls. Men nu är det som det är och eftersom vi blir 4a snart så känns även lägenheten för liten för oss.

Så hur går det då?
Inte alls. Den 2a april får vi börja söka nytt på hemsidan och vi letar på blocket varje dag, vi har även kikat på några hus en bit utanför stan men det har alltid varit nått som inte passat oss, sist vi var ut och kikade så vart jag så besviken, vad hyresvärden menade med fräscht, kanske var fräscht på 70-talat, suck. Men som sagt, jag hoppas det är vår tur snart, att det kommer komma upp ett boende som kommer passa oss perfekt!!
Jag håller alla mina tummar och tår för det.


Jättefin vårdag..

Illa jag mår illa.. Hua.
Sitter med ett hemskt illamående och huvudvärk, inte kul nånstans! Blir illamående så fort jag äter, kul. Håller tummar & tår att det inte blir värre.

Idag har det varit en kanon mysdag!
Åkte ut till min fina vän Patricia, dom har ju köpt hus och herregud vad fint och mysigt det är! Vi satt ute i det härliga vädret och solade, fikade, pratade och jagade getingar, en toppendag. Mys.

En kväll i soffan framför bra program.

<3


Vill shoppa loss..

Jag är så grymt shoppingsugen!!!!
Nya kläder och skor, underkläder och väskor, vill fräscha upp garderoben till sommaren, pastellfärger, blommigt och annat snyggt. Vill även uppdatera busans garderob, det behövs!!

Vill även uppdatera hemmet lite, nya snygga gardiner, sååå less på dom vi har i köket och i Sagas rum, vill köpa massor med blommor och nya lampor, vill få in lite personlighet här hemma, vi har inte ens nå tavlor på väggarna, varför har vi inte det?? Det går inte att ha nått stående i fönstret för då är det nere lika fort, röj röj!

Åh, jag vill göra om, ta in nytt och göra det fint! NU! Tur att vi ska till Ikea på söndag så kanske man hittar nånting som kan göra det snyggare hemma.

<3


Min bästa bus..

En mysdag rakt igenom!!
Bus vaknade runt 5 imorse, toppen! Det var ju bara att gå upp och se glad ut, vi åt frukost, vinka hejdå till pappa som gick till jobbet och la oss i sängen igen, så skönt att vi kunde sova lite till, nån timme vart det iaf!

Annars har vi haft en riktigt mysig dag, ätit gott, badat, röjt och busat och jag jag älskar att vara med på alla äventyr som busan ger sig in på. Vi sitter en stund på golvet med duplo, vidare till speldosan och då dansar vi, en liten sväng in till sagovärlden och sen lagar vi lite mat i hennes kök! Underbart.
Älskade lilla fina du <3

Mammas tjej! Älskar dig mer och mer för varje dag som går, finaste! Du lär mig så mkt nya saker varje dag, du växer och står i, upptäcker världen på ditt fina lilla vis, åh jag älskar att vara mamma till dig, vilken ära!!

Jag älskar dig alltid.

<3


Skorna..

Dagens fynd :) 99:-
Jag älskar dom, snygga & sköna!

<3


Västerås..

En lugn och härlig dag!
Synd att kylan och den iskalla blåsten ska förstöra allt bara och snön, vad hände där?? Det var väl vår nyss?

Tog en liten shoppingsväng till Hälla idag men hittade inte mkt, det mesta fanns på Maxi, köpte med mig ett par jättesnygga tygskor, hade kunna tagit 2 par till men nja, sen trosor också! Fick skor och 6 trosor för 199:- kanon :)

Nej, lite tv på det här sen sängen!

<3


Kontoret..

"Idag ska vi ha medarbetarsamtal!
Idag ska vi prata utveckling, så det är bäst att stänga av mobilen så vi inte blir utvecklingsstörda!!!"

Hahaha.
Torr humor, jag vet men kan ha varit dagens bästa!!!!

<3


Tröttmössorna..

Lite sovmorgon imorse, gud så skönt.
Älsklingarna gick upp i vanlig tid, det vill säga runt halv 7..

Sen har vi storstädat helt! Dammat, dammsugit, tvättat, skurat och allt det där tråkiga som hör till! Efter det tog jag ett varmt, långt, skönt bad, det kändes underbart, att få bada i lugn och ro, det var inte igår, härligt.

Får se vad som händer resten av dagen, väntar på att mina tröttmössor ska vakna och att få lite lunch i magen.

<3


45..

Trött, som vanligt..
Busan fick för sig att gå upp med pappa imorse, herregud, hans kl pep 5 och strax därefter så var hon igång!!
Du måste skämta tänkte jag men nej. Hua.

Det var bara att gå upp det, äta frukost o sen satt jag bus i ett bad och sen satt vi i badrummet en stund, mysigt.

Annars en lugn dag, väntar på att min mamma och bror ska komma in så vi kan ära lunch och gå över till mormor en stund, massor med mys blir det :)

Igår var mina fina Emma över en stund, timmarna flög förbi och det var så skönt att ses igen, prata av sig om allt och bara få lite energi igen <3 Tack hjärtat för att du kom, behövdes. Älskar dig.

<3


Virvelvindar..

Herregud!

Inom loppet av 3 timmar så ser det ut som en virvelvind här hemma. Det har röjts, lekts och kastats grejer till höger och vänster, skor och ytterkläder kommer inte undan heller..
Dvd filmer ligger utspritt och kastruller och vällingförpackningar snubblar man på lite överallt!! Det är någon som är på bra humör och som har haft det väldigt skoj!! Kan då säga att för mig blir det inte lika skoj som måste städa..

Snart ska vi i alla fall bege oss till BVC igen, får se hur vikt och längd ser ut idag. Sen blir det nog en stund ute på gården i den härliga solen, underbart väder och det är så mkt lättare att vakna när det är sol och blå himmel!
Minus är att solen ligger på alla fönster, herre min gud va skitiga dom är.

Även plugg står på schemat, har en fråga kvar på veckans uppgift sen är det bara skicka in det, boka provet och plugga järnet till nästa fredag :)

Hoppas ni alla får en fin vårdag.

<3


Filmkväll..

Som jag har längtat!!!!! :D

Har köpt god mat och lite gott till filmen, så ikväll kör vi filmmys..
Wiihoo.

<3


Älskade hormoner..

Det svänger så fort just nu, ena stunden sprutar det glädje och skratt, det bubblar i kroppen och jag känner mig så glad och lycklig! Till att andra stunden så har allt försvunnit och jag sitter i ett hörn på soffan och tårarna sprutar, sen börjar det om och sen varvas det så.

Så otroligt jobbigt för både kropp och knopp men jag kan inte hjälpa det, jag skyller just nu på alla hormoner som svänger till höger och vänster och att jag inte får sova hela nätter. Det tar så enormt på allt och jag vet inte vad jag ska göra åt det heller!!!

Jag är iaf väldigt glad och tacksam över att ha mina vänner så nära, att ni kommer med fina, peppande ord, att ni får mig att må bra och le! Att era sms kan få mig så glad och rörd! Det kallar jag kärlek och jag älskar er massor.

Ja, bara detta inlägg går upp och ner, men som sagt, det är dom där älskade hormonerna som spökar!!

<3


Snälla förstå..

Ombytta roller..
Jag vaknade 6 idag, klarvaken, iofs ganska så skönt men jobbigt, busan vaknade strax efter så ingen lugn morgon här heller, nu sitter vi och äter frukost och sen ska vi åka och handla.

Kommer nog bli en mysig dag idag, känner jag på mig, igår var det bara jobbigt, det hade inte hänt nått, jag kände mig bara nere och less, kaos och ingen energi alls, jag har kommit på att jag lägger ner energi på helt fel saker, jag mår mer dåligt av det själv, jag har verkligen bestämt mig för att sluta tänka så mkt, sluta bry mig om saker som inte ger mig nått, sluta ta åt mig så mkt!

Nu är det bestämt och jag ska klara det, jag ska växa som människa, säga nej mer och inte ta nån skit! Jag ska sätta ner foten när jag tkr nått är fel!!

Och sen vill jag bara säga, jag skulle vilja att folk i min närhet skulle förstå mer hur det är att vara gravid, när jag säger att jag inte orkar eller är trött så är det inte för att jag är lat/slö, det tillhör liksom tiden att vara gravid men det är väldigt många som har svårt att förstå det, jag har ont i kroppen och har svårt med allt just nu, att knyta skorna är ett helt projekt bara det, då kanske ni kan förstå?? Eller?? Jag blir bara ledsen och besviken på er som inte fattar..

Så tänk på det, jag orkar inte i ett tempo på 100 rakt igenom. Tyvärr.

<3


En ljus morgon..

God morgon!
Saga vakna 6.15 och sen har det varit full rulle, det röjs runt i hela lägenheten och idag ska hon inte lyssna för 5 öre på det jag säger, hon har lagt öronen på hyllan idag, det är ju lite småjobbigt.

En annan grej hon har börjat med är att hon ska få runt med mössa på sig, inomhus, hela tiden och blir jättearg när jag tar den ifrån henne, så ja, då får hon väl ha mössan då.. Toka <3

Idag ska vi nog träffa min mormor, beror lite på hur allt går men hoppas, annars blir det nog ganska så lugnt, en liten kort promenad kanske, får se, får så jäkla mkt sammandragningar av promenader, sådär lagom skönt "/

Jaja lite plugg, tv, fix och plock!!

<3


Vår och tidig morgon..

06.15 tyckte Saga det var dags att gå upp, det tyckte inte jag.. Är så grymt trött och skulle gärna ha sovit nån timme till i alla fall men men. Det är fint väder ute, så jag är glad, lättare att gå upp när solen skiner..

Annars är det plugg som gäller när jag får tid, sista veckan!!! :) Måste väl även komma ut en sväng, tänkte om vi skulle sätta oss ute i solen senare och njuta av vårvädret lite..Härligt.

<3


Babbel..

Dagen vart inte som planerad för fem öre men det gör väl inget, nu känns det iaf bättre än i morse och allt är som det ska igen, så nu kan jag släppa det, må bra, le och känna lugn igen. <3

Har tänkt på en sak, om man pratar med någon som frågar hur det är och man svara nej inge bra eller nja sådär och sen får svaret ok tillbaka, varför ens fråga då? Då är man ju inte intresserad heller, känns så trist bara! Nej, varför ens lägga ner energi på sånt!!

Ja och rätt låt vann helt klart igår :)

Så ska det låta och sen sängen, så himla trött efter dagens oväntade resa.

<3


Soffhäng..

Haha jag har varit inställd helt på att det har varit söndag idag, från det att vi gick upp, helt sjukt.. Jag fick en liten chock när det stod på texttv att det var lördag men det är ju bara skönt då, vi fick en extra dag :)

Idag har vi hälsat på min fina mormor, älskade fina mormor! <3 Sen tog vi en promenad efteråt, herregud vad ont i kroppen jag har nu då, fick massa jobbiga sammandragningar och konstig känsla i magen och benen, så ikväll är det soffläge hela kvällen, pricken över iet skulle vara en bricka med lite grönsaker att dippa, får se om jag ens orkar ta mig till affären..

Hoppas ni alla har en fin lördag!!

<3


Tunga besked..

Busan sover och mamma & pappa har precis åkt hem.. Provet är skrivet, kändes okej så håller tummarna!

Mannen är på väg hem, jag är lite ledsen och frossar i godis under filten, framför tvn! Idag är en jobbig dag, livet kan vända fort och livet är skört!!
Jag hoppas bara det går bra..
Älskade, underbara mormor <3

Ta vara på era nära och kära!!

<3


Fredag igen..

Morgonmys med världens bästa, finaste Sagabus, hon sitter dock inte still många minuter så man får ta vara på den tid man får :) Gosungen!

Idag kommer mamma in och tar bus några timmar, jag ska ner till komvux och skriva näst sista provet och jag känner mig ganska lugn inför det, känns helt okej, senaste provet kändes mer jobbigt och svårare och det slutade i ett VG så jag är så nöjd över det! Hoppas detta slutar lika bra :)

Nej en stund till med lite mys!

<3


Älskade väskor..

Väskor kan man aldrig få för många utav, aldrig. Samma gäller skor.
HM har fått in så snygga väskor och jag vill klicka hem en i varje färg, typ!





Barnmorskan..

Dags för bm besök idag!
Provtagning, vägning och det vanliga pratet, mäta magen och lyssna på bebishjärtat! Allt gick bra och allt var bra, så jag är nöjd :)

Jag är jätteglad över att jag denna graviditet endast har gått upp 2 kg!!
Hoppas det stannar där, 5 totalt är okej och det är ju några veckor kvar men jag håller tummarna! :)
Jag följer SF kurvan jättebra och alla värden ligger på en normal nivå, kan ju inte vara annat än nöjd!

Annars så är det igen förändring.
Trött, kissnödig och svårt att sova..
Men så är det, det hör till.

Försöka få fisan att sova så jag kan plugga lite.. Lättare sagt än gjort!

<3


Sova, vad är det..?

Ganska så seg dag!
Två killar var över och böt våra köksluckor som var slitna, det var väl det roligaste som hänt idag.. Busan var väldigt nyfiken på vilka dom var, sprang dit och tittade hela tiden men så fort dom började prata med henne så vart det ju jätte läskigt.. Sötfis.

Försöker få henne att sova lite middag men det är ju lättare sagt än gjort, full rulle sen 07 och jag är toktrött men på Saga märks det ingenting.. Phu.

Nej, operation sömn var det!

<3


Vem är du..?

Det är inte bara Saga det är full rulle på, även i magen, herregud vad "han" lever rövare där inne, hela magen gungar och det är sparkar som verkligen känns!!
Kissblåsan är även den jätterolig att ligga o sparka på, inte så jättemys.

Men samtidigt är det underbart!!
Jag är så otålig bara, jag är så spänd och nyfiken på vem som gömmer sig där inne, jag vill veta nu! :) <3 Inte långt kvar och jag räknar varje vecka och snart, snart får vi se dig!!

<3


Bara bus..

Just nu ser man mest bara ryggen på busbus, hon går och springer med vindens fart och inte en lugn stund!
Överallt och ingenstans men det är ju så underbart att se, älskade unge!!

Mamma älskar dig massor.

<3


Mysigt som alltid..

En underbar söndag!
En underbar helg!
Låt det aldrig ta slut, igår hade vi en slappmys dag, fixade med bilen, åkte en sväng och på kvällen lagade mannen 3rätters, oj så gott men aj så mätt!!

Idag har vi varit på utflykt till Gävle, mysigt som sjutton med lite familjemys, det behövde vi verkligen!! <3 God mat, skratt, prat och mer därtill :)

När vi kom hem så kom våra föräldrar över och min mormor på fika, lika trevligt som vanligt och älsken hade bakat kanongod äppelpaj, mums!
Mamma & pappa hade med sig en stor påse med kläder till Saga, så himla fina byxor, tröjor och strumpor, och farmor hade också med sig kläder till bus, tack så jättemkt för allt fint hon får, ni skämmer då bort vår lilla sessa!!

Imorn tänkte vi gå till Öppna fsk igen, det har ju blivit Sagas favorit nu på sista tiden, såsom hon röjer och leker, så kul o se! Sen ska vi till Örsa på kvällen och få hjälp med massa tråkiga papper men som måste fyllas i och skickas iväg..
Och jag börjar även min SISTA kurs imorn, den är på 2 veckor och sen är jag KLAR!! Fatta så jävla bäst. :)

Nu;
Wallander och lite gottis!

<3


...


Fredag..

Vilket underbart väder. Trist med blåsten bara, utan hade det vart perfekt.

Prov idag och det gick bra, hoppas jag, det kändes bra så jag hoppas det också, får jag bara ett G så är jag ändå godkänd och kan lägga det bakom mig och se målet komma ett steg närmare men nu ska man vänta 2 veckor, minst för att få svar, segt mest!! Men jag håller mina tummar och tår :)

<3


En bra start..

Kl 5 imorse pep Fredriks väckarklocka, sådär lagom kul men jag kände mig ändå skitpigg då, det var däremot inte så kul men vad ska jag göra?

Han gick upp och jag försökte somna om en liten stund, gick sådär, busan sussa på som vanligt och älsken drog till jobbet, jaha.. Kl 7 vaknade Saga till och sen dess har det varit full rulle, att från igår vara ledsen på allt och missnöjd hela dagen så har hon idag verkligen bytt bana!!
Hon springer runt i hela lägenheten, skriker, babblar och ropar på mamma, hon ska rensa varenda låda som hon öppnar, ja ni kan ju tänka er hur det ser ut just nu här hemma...

Jag försöker läsa det sista till provet men hon ska riva och slita i alla papper och böcker som ligger framme!!
Men det gör ingenting alls, för vad vore jag utan min fina lilla tjej??
Älskar hennes så det gör ont!!

Sista rycket sen stänger jag böckerna, skriver prov och tar helg :)

<3


Hur trött får man bli..?

Gaaah!
Jag är så jäkla trött, orkar ingenting.
Natten har varit ganska jobbig, kom aldrig till ro att somna helt, somna jag till så domna benet bort eller så vart jag kissnödig eller så vaknade Saga..

Alltid ska det vara nått, så här sitter jag med plugget i knät men jag orkar inte.
Busan sover så gott och jag borde väl göra henne sällskap en stund men inte ens det orkar jag, jag är för trött för att sova.. Kan man vara det??

Saknar min man och hans närhet, det blev så himla tomt påengång men samtidigt så känns det som han aldrig var ledig heller, man kommer in i gamla rutiner så fort, trist!

Jaja, jag måste väl ta tag i allt ändå, fast ögonen rullar och kroppen skriker efter sömn! Ikväll blir det i säng tidigt!

<3


Trist torsdag..

Jaha.. Då var vi själva igen.
Fredrik är tillbaka på jobbet efter 6 månader hemma med oss, 6 månaders pappaledighet är bara över, hur gick det så fort? Förstår inte!!

Så vi börjar dagen med lite gos, plugg och väntar på om febern bryter ut eller inte på bus, hon är varm och kall om vartannat och ena hennes öga guggar och rinner massor, skruttungen min.
Hon är inte lika pigg som hon brukar så nått är det som tatt över hennes lilla kropp idag, dumma baciller.. Inte så konstigt heller kanske med tanke på att nästan varje unge på öppna fsk hade snuva eller hosta sist vi var där.
Så idag håller vi oss inne.

Plugg ska hinnas med och även vanliga, tråkiga sysslor hemma, att det alltid finns nått att göra, bra konstigt och det är alltid samma saker som görs..

Imorn är det slutprov i vårdpedagogik och det känns okej, lite till så kanske det, förhoppningsvis sitter sen :)
Känner mig taggad att skriva nu, då det bara är 2 prov kvar och sen är jag klar.
Åh, kunde det inte varit fredag idag? :)

<3