Skip hop..

JAG VILL HA!!!

Har kikat på denna länge, sen Saga kom och jag håller utkik på om den dyker upp på rea men icke!! Jag är så grymt sugen på att klicka hem den men även jag har gränser.

Vad är det som gör denna så himla speciell egentligen?
Varför är alla skötväskor så in i ...... dyra???
Jag förstår inte det.

Det är ju bara en vanlig väska med lite extra funktioner och fack!?

Men äsch. För "bara" 799kr blir den din.
Tomten, i år har jag varit extra snäll :)





Julmarknad..

Imorgon blir det julmarknad här i stan.
Mannen måste jobba, sugjobb. Men mamma & pappa går med, så mysigt. Jag hoppas att vi någon gång kan besöka Lisebergs julmarknad, det vill jag verkligen, även Skansens.. Det får bli när busarna blir lite större. Mys!

•glögg
•lussekissar
•pepparkakor
•julmusik
•julpyssel

Det ska bli så mysigt.





Bara jag..

Vilken bra dag!!!

Underbara, glada och mysiga barn.
Mysfrulle framför Pippi.
Mamma & pappa mys.
Arb.intervju. Håll tummarna nu!!!! :)
Fixat ärenden på stan.
Nya vinterdäck till bilen.

Mysmiddag.
Planerat inför flytten.
Bubbel & lite gott.

Kan inte bli så mkt bättre.
Just nu sover alla, det är så lugnt & skönt och jag älskar att sitta själv och slösurfa runt lite på näääätet.

Egentid när den är som allra bäst.







Julklappar i oändlighet..

Alltså. Jag kan ju handla ihjäl mig på saker till barnen, dom är värd allt det bästa och jag vill att dom ska minnas julafton och födelsedagar som något roligt, spännande och mysigt! Självklart handlar dom här dagarna så mycket mer än klappar & presenter men vi vill ändå ge dom fina, roliga och nya saker.

Jag vet att Sagabus kommer bli överlycklig för alla Pippi saker som står & väntar på henne och bara tanken på det gör mig så glad & varm!! Underbart. Jag vet att hon kommer älska det mest. Jag vet att Lucas kommer älska alla leksaker med ljud, ljus och musik.

Mina älskade skruttar. Ni är mitt allt.
Älskar er så otroligt mycket, ni anar inte!

Jag vill att mina barn ska få samma pirr i magen på julafton & födelsedagar som jag hade (fortfarande har;) som barn..

Att få tassa upp till julstrumpan som var fylld med klappar, att få dela den där pirriga, förväntansfulla känslan med världens bästa bror, att få krypa ner i soffan och kolla på alla julprogram och vänta på att släkten skulle dyka upp. Underbara, magiska dag.

Jag vaknar fortfarande upp på julaftons morgon med pirr i magen, den dagen har alltid och kommer alltid att vara magisk o väldigt speciell, den bästa högtiden på hela året, jag älskar julen!!

En sista (?) vända på lekmer.se.
Var ett toksött kakfat till bus. Jabadabado har så himla mycket fina leksaker till bra priser.




Suck..

Ibland när jag skriver så blir orden helt fel som ni kanske märker.. Uppdaterar alltid numera från telefon så därför det blir lite miss ibland bland orden. Varför? Jo för att jag skriver ett ord och telefon vill stava ett annat, så nu vet vi!

Men det har ni ju överseende med.


Fredag..

En fredag helt i ni smak!

Tog morgon efter 4 timmars sömn, jag förstår inte varför jag inte kan sova och ju mer jag tänker på att jag faktiskt måste sova så blir det bara värre! En sak är ju bra och det är ju att Lucas har börjat sova hela nätter, skönt det! När jag sen väl somnar så drömmer jag en massa obehagliga mardrömmar!! :( Varför? Har pågått i flera veckor nu.

Idag blir det en kanonfredag, känner jag på mig, ja om inte mannens jobb stör. Övertid igår så vi får se hur denna jobbdag slutar men planen är att han kommer hem som vanligt, ut & äta mysmiddag, sen när barnen vill somna så kör vi film, gott & lite bubbel. Låter som en helt perfekt kväll.

Snart kommer även mamma o pappa över för att göra oss sällskap i fredagsmyset, ser alla fram emot.

Helgen som kommer är det redan 1a december, det skrämmer mig att detta år har gått så himla fort, vart tog det vägen? "/ Nej! Njuta av sista hemma tiden nu, krama mina barn extra mkt. Imorn blir det i alla fall julmarknad, så mysigt och jag längtar!!

Glögg, lussekissar, pepparkakor, must och allt som hör en marknad till, mys till tusen.

Ha en fin fredag allihopa!!


Lekmer.se

Vi har i år köpt nästan alla klappar och presenter från lekmer och jag är mer än nöjd. Att sitta i lugn och ro & klicka hem är ju bara för bra! Slippa köer, trängsel, dryga människor, skönt säger jag! Det jobbigaste med att handla vi nätet är ju att man måste vänta några dagar innan man får klämma, känna och slå in..

Men äsch, det är bättre än affären ändå.

Så, ikväll har vi fixar det sista. Så nu är vi redo för både 2årkalas och julafton. Och jag hoppas lillaskruttan ska bli nöjd med allt hon får, jag är nöjd o skulle bli överlycklig över dessa presenter!!

Vi har köpt leksaker med ljud & ljus till Lucas, allt som låter & blinkar är toppen skoj just nu, enligt lilleman. Och annat lite smått & gott, han kommer älska det, risken är väl att allt papper & snören kommer vara snäppet roligare :)

Till storasyster har vi köpt allt från Barbiedockor i olika utföranden till Barbiebil, till köksredskap, duplolåda och en klassiker, Brio-spisen. Även lite Pippi-saker förstår. Pippi är bäst enligt Saga o skulle S få bestämma så skulle Pippi spelas dygnet runt på tvn. <3

Det känns skönt att vara klar.
Slippa stressen. Ha det fixat.
Det bästa är att få hem allt nästa vecka o pyssla in det i papper. Mysigt.

<3


Julkalender..

Innan dom små vakna imorse så gjorde jag klar Sagabusans julkalender, nu är den fullsmockad med böcker, pennor, hårspännen, pyssel, bilar, smådockor och några tablettaskar. Det vart så bra och jag hoppas hon kommer gilla det!

<3


Välkommen jul..

Nu är vi redo.
Nu har vi pyntat för jul o det är så mysigt!!

Välkommen advent och december.

<3


Kalender..

Nu har jag börjat lite smått med Sagas julkalender o jag är ganska så nöjd! Nu ska det till ca 14 paket, sen är jag klar och ikväll hämtar vi själva kalendern hos mamma & pappa. En som vi hade som små, tycker om den så mkt eftersom den innehåller många minnen! Underbart.

Sen ska den upp. Kommer bli så bra :)

<3


Kakbak..

Det doftar pepparkakor i hela lägenheten.
Ljuvligt!

<3


Lurigt..

Åh.
Varför tar barnen alltid sovmorgon när jag inte kan sova? Jag lovar att dom ingått nån hemlig deal om att sova länge, djupt och skönt när dom ser att jag gått upp tidigt... Hm.

<3


Men kära nån..

Men snälla rara anonyma läsare, självklart så ställer vi inte in Sagas säng i hennes nya rum när vi flyttar & tror hon kommer stortrivas direkt, va tror du liksom? Självklart tar vi "bytet" i hennes egen takt o ser vi att det inte funkar just nu, ja då finns vårt sovrum alltid öppet. Herregud, det finns alltså människor som måste lägga sig i allt!!

Vi tänkte att vi skulle testa, att hon ska få ett eget rum, ett eget krypin, en ny säng och annat mys, självklart får hon bestämma hur hon vill ha det, just nu! Och självklart ska Lucas också få ett rum men inte än. Är våra val om sovrum eller inte sovrum verkligen något att hetsa upp sig för? Att lägga sig i? Jag förstår mig verkligen inte på vissa av er.

Suck.
Min blogg, mina tankar, mina ord.
Du behöver inte komma hit.

<3


Julen är snart här..

En härlig dag!

Fika med världens bästa mormor. Kortspel, prat o massor med mys, när vi kom hem så la vi Lucas på lekmattan på golvet, Saga la sig bredvid och somna direkt, skruttan, tar på krafterna att fika hos gammelmormor. Men mys hade vi.

Upp med alla julstjärnor i alla fönster och det var så fint o mysigt. Blir ingen gran hemma iår tyvärr, eftersom vi ska flytta i allt så kör vi på gran nästa år ist. Nu ska det bara bytas gardiner.

En spontanresa till Västerås och tur var väl det? Ett bra köp & vi hoppas vi kommer bli nöjda med det.

En mycket bra, lugn & mysig helg!!!

Imorn är planen Öppna förskolan.
Vi SKA baka kakor då det inte hanns med i helgen, köpa presenter till bus, har spanat in lite smått & gott i dagens reklamblad vi fick hem..
Fixa ärenden som ska bockas av från listan. Det känns väldigt skönt må jag säga, att den blir mindre & mindre.

Ska även försöka fixa till julkalendern till Saga, måste köpa 24 st smågrejer som ska fylla kalendern, hm, måste tänka ut nått bra att fylla den med bara.

Ja! Ser fram emot en ny vecka.
Nya möjligheter, nya tag, ny energi.
Det här kommer bli en bra vecka :)

<3


Ett nytt hem & barnrum..

Åh va jag vill flytta nu!!!
Jag är less på stan, eller nej, den här trånga lägenheten är jag så less på.

Men men, troligtvis så får vi tillgång till lägenheten i mitten på januari, wiihiee. Ser fram emot det massor!!!

Eftersom vi nu ska flytta till större och få bättre utrymme o rum så kliar det så oerhört himla mycket i inrednings fingrarna. Oj oj! Saga bus kommer få eget rum och jag vet precis hur jag ska inreda, mysa till det och fixa och jag vill börja redan imorgon!! Hoppas hon kommer trivas där också, annars får det bli ett lekrum sålänge. Sessan min.

Det ska bli rosa, vitt och lite mer rosa! Sänghimmel, tavlor, hyllor, förvaring, vimpel, kort, säng, gosedjur, åh, jag älskar att kika runt, klicka hem, få inspiration, att inreda ett barnrum är verkligen superkul och mysigt.

Och övriga rum?
Ohja. Jag har stora planer.

Jag håller utkik varje dag efter den där perfekta kökssoffan, har alltid velat haft en o jag tycker det är så fint! Nytt köksbord med stolar vill jag också ha, inte prio men ändå. Ny soffa ska till! Möbler och mys till hallen, ny tv-bänk ska vi skaffa oss. Och jag har planer på att det mesta ska få gå i vitt med detaljer i fina starka färger, så snyggt! Större säng står på listan, ett måste. Även nya lampor, databord! Ja det är ett litet urval av planerna o det kommer bli så jävla bra o så himla fint när vi väl kommer igång, kommer in o är klara!!

Det vi börjar med är nya tapeter.
Fasiken. Ge oss nycklarna nu!!!!!

<3


En lång men mysig dag..

Dagen började vid halv 6 imorse.
Måste jag ens säga att jag var såå trött?

En tripp till Västerås för att hämta korten, oj så bra dom vart! Vart nästan rörd när jag fick se dom, liksom som glädjetårar som bubblade upp! Tänk så fina barn jag har, mina två, helt underbara skruttar. Det är magiskt!

Verkligen toknöjd, så nu ska det köpas ramar och när vi flyttar sen så ska det fixas en fotovägg i tv-rummet! Mys. Kommer bli så himla bra.

Sen vart det en tur till tandläkaren med Saga, frågor & svar, fick lite info, Saga fick en tandborste och ballonger, sen var hennes dag gjord liksom, glädjen i hennes ögon när tandl. gav henne dom var stor. Älskade unge! <3 Hennes första riktigt undersökning blir vid 3år.

Storhandla!
Fixar alla Lucas julklappar så nu är det Sagas klappar o 2-årspresenter kvar..
Sen äntligen hem och mysa.
Denna dag har gått i-ett.

Städa, pyssla, gosa med barn, natta barn (som förövrigt har kommit in i nån period där sömn inte är viktigt, enligt dom båda, varför precis samtidigt???)

Vid 20 tiden drog vi fram allt mys.
Räkor, vin, gott och en bra film.
Underbara kväll. Går för fort bara.

En helt fantastisk lördag!!
Jag älskar mina barn.
Jag älskar min man.
Jag älskar att vara mamma & fru!!!!!!!

<3


Nattens äventyr..

Seg natt.
Lucas vakna vid 01 för mat, sen skulle han ligga & prata, skrika och skratta, mysigt men inte den tiden. När han väl somnade och kom till ro var kl strax över halv 3, mysigt..

Inatt drömde jag en jättejobbig & konstig, obehaglig dröm. Olustigt mest, har fortfarande ont i magen, känner mig fortfarande ledsen, besviken och arg! Den känns fortfarande verklig. Det gör ont att tänka på, fy så obehagligt det känns, inte kul nånstans alls! Men tur säger jag, att det bara var en väldigt jobbig mardröm som jag vakna från!!!

Nu gör vi denna fredag!!

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA EMMA!!
Idag är det bara din dag! Hurra hurra <3

<3


Baka liten kaka..

Imorgon har vi en fullspäckad fredag och jag älskar när det blir så.
Det typiska är bara att ibland händer nada men vissa dagar så händer allt på engång.
 
Vi ska lunchdejta med världens bästa P, som jag längtar och saknar! Så mysigt.
Hoppas på att hinna baka pepparkakor, mumsmys. Saga har ju fått kakformer av mormor & morfar.
På kvällen blir det över till bästa bästa E, här ska det födelsedagsfiras i massor, fina bästa du. Saknar mest.
Så dagen rullar på och jag ser fram emot den massor.
 
På lördag blir det en sväng till Västerås, hämta korten vi tog på Lucas och på båda tillsammans, ska bli så kul att se det absolut färdiga resultatet,lite pirrigt. Sen ska Saga till tandläkaren, sitt andra besök, rutinkoll, får se hur hon reagerar på det, hoppas hon är intresserad. Storhandla och lite annat pyssel. Denna helg kommer gå fort.
 
Nej, nu laddar vi för Hela Sverige Bakar.
Hejja Ronny ( pappa och han är släkt ;)
 

Falken..

Ja jösses.
Hur bra var inte denna då? Sjukt bra!
Men jag håller fast att Spelets Regler är den bästa av dom här nya! Nu är det bara så jävligt att sista (?) Falk kommer ut på bio nästa år, alltså, nästa jävla år.

Hur tänkte vi här?

Kommer längta ihjäl o nej, tänker INTE ladda ner den. Det värsta med filmen igår är slutet.. Hur kan man retas med att göra det slutet o sen ba, ja vi ses i februari. Sämst! Det tråkiga med dom sista filmerna är att Frank inte har varit med så mycket som man hoppats.

Men nej, sjukt bra var den! Så se den!
4/5 falkar. Typ.

Kodnamn Lisa kommer va grym, tror jag.

<3


BD2..

Oj oj!
Herrejä... vilken kanonfilm!

Den innehöll allt och slutade såå bra, den var verkligen så jäkla bra!!! Vill se den igen, snart! Hoppas dvdn inte dröjer allt för länge.. Det som är så himla trist och sämst är att det liksom är slut nu. Sista filmen, finalen, uppgörelsen. Slutet, ja, kallad det va du vill men sista var det och det känns i alla fall trist. Men kan ju inte heller pågå förevigt!

Så, jag tycker verkligen ni ska se alla filmerna om ni inte har gjort det, kommer inte bli besviken. Vi såg första filmen (twilight) av en ren slump, den var på rea och vi hade ingenting att se den kvällen, jag hade hört talas om filmen så vi slog till. Det "bästa" vi gjort. Ångrar det inte en sekund.

Seså, vad väntar du på? ;)

<3



Se den..

Riktigt riktigt bra film!!
5/5 är den helt klart värd.

Spring och köp :)

<3



ÄNTLIGEN..

Som vi har väntat.
Som vi har längtat.
1 år sen sist!

Imorrn gäller det.
ÄNTLIGEN.

<3


Paket..

Vad låg i brevlådan då, undrar ni..

Joo!
Dvd-boxen med alla Pippifilmer till Saga, oj vad glad hon blev när hon öppnade paketet, det värmer i hjärtat.

Till mamma var det en ny kompis!!

<3


Måndagsmys..

En tidig morgon.
Vid 5 tyckte barnen att det var dags! Sagt och gjort men oj så trött jag var. Frukost, lite mys framför tvn och sen var kl 9, ut på promenad, så kaaaaallt.

Innan vi gick hem så stannade vi till vid leklust, köpte lite födelsedagspresenter till Sagabus, väldigt svårt när hon var med måste jag säga haha. Men det vart i alla fall Pippihuset med figurer som jag skrev tidigare om. Äntligen och vilket kap, har kollat på det länge, det har legat mellan 400-500:-, på leklust kostade huset "bara" 249:-! Som hittat.

Hemma vart både jag & Saga tokglada. I brevlådan låg ett paket till henne o ett till mig! Det vart ju en kanonmåndag.

<3


Fars dag..

Glada barn.
Frukost på sängen med en present från barnen till världens bästa pappa!
Middag med föräldrar!

En kanonmysig dag på alla sätt.
Började dagen med en mysig frukost, senare tog jag Lucas & vi somna gott om i sisådär 2 timmar! Underbart. Så vid 10 tiden var vi ganska så pigga och utvilade. Fix och trix, lite mys innan mannen drog iväg till sin pappa och jag väntade hemma på att min bästa skulle komma, mamma också såklart. Vi tog oss ner på stan, åt god middag och fika på det, lite presenter & annat mys. Skratt, prat och underbar tid tsm.

Tog även en runda på kyrkogården för att tända ljus på morfars grav! Så fint! Vi saknar dig allihopa ska du veta <3

En kanondag.
Kvällen har bjudit på mystid framför tvn.

Imorn blir det "vardag" igen efter en vecka med sjukdomar & baciller. Imorn blir det promenad, handla och sen köpa presenter till min lilla 2 åring, har hittat lite smått & gott på Nallens som ska köpas, hoppas hoppas det finns kvar nu bara, annars blir jag besviken..

Nej. Kudden väntar. Så grymt trött.

Puss & god natt! <3


En stor tjej..

Snart fyller lillskruttan hela 2 år och vi planerar kalas för fullt. Två år! När hände det? Jag minns ju när du var så liten att du nöjde dig med att ligga mellan oss i sängen, då trivdes du. Du somna gott på bröstet och ville inget annat än att bli buren. Jag minns liksom när du va så liten så hela du fick plats på huvudkudden. Jag minns det som igår när jag såg dig för första gången.

Idag är de andra bullar.

Jag blir så varm & rörd när jag tänker tillbaka på bebis-i-början-tiden. Jag tycker bara allting går alldeles för fort, jag hinner inte med. Idag är min lillfis en 2 årig fröken (i december) Ja, bebis tiden går på tok för fort, så ta vara på den massor, för den kommer inte tillbaka och du kommer hinna sakna den. Men jag är så glad över att vara där vi är idag också. Min fina lilla tjej som jag är så otroligt glad & stolt över.

Vad vore jag utan dig?

Så idag är en stor dag för Saga.
En stor händelse.
Vi har tatt bort ena spjälsidan, så idag har Saga fått en "riktig" säng. Oh herregud vad glad & stolt hon blev. Lyckan i ögonen var obetalbar. Mammas fina lilla sessa vart så stor på engång. Lagom tills vi flyttar så ska vi köpa en växa-säng. Kommer bli ännu bättre men tills dess så funkar detta kanon, Saga är hur nöjd som helst.

Hoppas vi slipper spring på nätterna eller att hon får för sig att springa upp & leka haha, vi får väl se.

Älskads onge.
God natt.

<3



Hej & hå..

Så äckligt jävla mätt.. Usch.
Den här helgen har vi fuskat massor och nu ångrar jag mig och har världens illamående på det. Men det va ju gott!

Nya tag nästa vecka, nu jäklar. O inte vart det så mkt träning förra veckan heller pga sjukdomar hit & dit men nu är vi ganska så friska igen.. Snoriga men det hör väl hösten till? Så imorn blir det gymet igen, jag är taggad!!! :) Nu lägger vi i en högre växel och kör.

Nu ska dom "sista" kilona bort för iår och jag ska klara det. 13 hittills sen har det liksom stått still. Men nu kör vi.

Hej gymet. Jag gillar dig!!

<3


Ge er..

Alltså..

Jag har aldrig förstått mig på det här med att skryta. Varför gör man det? För att visa nått? Men vad? För att vara nån? Vem? Eller varför gör man det?

Alla skryter mer eller mindre och ibland får man det men när det är så uppenbart så blir jag bara irriterad. Det beror helt på i vilket sammanhang man gör det i.. För att vara bättre än andra?

Men såklart så får man, jag gör det ibland jag med men det finns en gräns. Jag gör det inte varje dag om alla saker jag gör.. Jag pratar sällan om pengar med vänner & bekanta. Varför är just pengar ett sånt intressant ämne att skryta om? Det finns alltid folk som tjänar mer än mig men det kan jag ju inte gå och må dåligt över! Så är det.

Jag eller vi, vi klarar oss bra på det vi får in och jag är nöjd med det, jag behöver inte bekräfta mig med varken pengar eller saker.. Herregud!!

Jag ogillar skryt som handlar om pengar.

Att man ska skryta högt & tydligt med vad man tex tjänar, jag är inte ett dugg intresserad av vad någon människa i världen tjänar. Varför skulle jag det? Vad gynnar det mig? Skulle jag mot förmodan vara det så frågar jag själv, är jag intresserad av vad din bil, telefon, soffa kostade, ja då frågar jag, det vill jag liksom inte bara få uppkört i ansiktet. "Köpt ny soffa, den kosta..." Eeh jaha?

Så snälla.
Jag är inte intresserad om jag inte frågar, blir bara pinsamt..

Tack & hej!

<3



Fredag..

Mannen är fortfarande sjuk!
Seg förkylning iår & jag hoppas vi slipper mer nu, vi har varit sjuka för flera år framöver.. Sådeså.

Idag blir det mest lugnt, ut en stund med Sagabus, kanske lekparken! I helgen ska vi till Västerås, fotografen, ska välja vilka bilder vi ska ta, åh, hur ska man kunna välja det då? På söndag ska vi såklart fira världens bästa pappor, hur mysigt som helst. <3

Nu kör vi bus & lek för hela slanten!!

<3


Johan Falk..

Fyfan så bra film!!!!!!
Kan inte säga så mkt mer än att SE DEN!!!

5/5 falkar.
Här snackar vi action & spänning.
Helt i klass med "Spelets regler"..

Seså. Gå & kö!

<3


Morgonmys..

En ganska så mysig morgon.

Lucas vart hungrig vid 05, upp, ge han mat, byta blöja, sen var han jättepigg och glad. Jollra & hade sig. Gosnosen.

Japp, bara starta dagen då.
Frukost, EP & en kanonglad kille i knät, kan inte bli bättre. Vid 7 somna vi båda gott om tills mannen & dottern vaknade lagom till 8,30. Så jäkla skönt! Men varför sover hon alltid länge när F är hemma? Det skulle jag vilja veta..

En fin dag och på em ska vi till BVC.
Läkarkoll (rutin) & spruta, nej, inte kul men det är ju för hans bästa. Senare storhandla och ikväll blir det räkor och Falk. Spännande! Vill ha kväll nu då :)

Hoppas ni får en fin dag i höstsolen!

<3


Helgen..

I lördags. Innan all sjuka slog till på riktigt, så han vi med lite trevligheter i Örsundsro. På dagen så fixade vi en massa och fick en väldigt mkt gjort. Vart även en vända upp till Kappellet för att tända några ljus för nära & kära som vi saknar massor!!! <3

Runt 18-tiden for vi med full bil till mamma & pappa. Där dukades det upp med räkor, kräftor, ostar, kex och massa andra godigheter. Mums!! Så gott och så mätt, hua. Efterrätt och lite småplock avnjöts till ett kanon sällskap. Skratt, prat och en jäkligt rolig, trevlig och mysig kväll.. Gick på tok för fort bara & det kändes som vi åkte hem lika fort. Tack alla inblandade :)

Sen dess har vi legat hemma-sjuka.

Imorn struntar jag i snoriga näsor & ger mig ut på en långpromenad. Sådeså!

Puss <3


Sjukbaciller..

Ok vilka hängiga dagar vi haft här hemma. Sen i fredags så har jag inte haft nån röst, lagom kul när man måste ringa viktiga samtal.. Jag håller på att hosta sönder mig och det hostas både slem och snor haha trevligt!

Barnen har varit feberfria sen igår, så skönt, vill inte se mina små så sjuka. Lucas har verkligen varit hängig och så ledsen, varm & skruttig. Saga är nu mest bara snorig & nysig, annars full rulle som vanligt men jag känner mig fortfarande seg. Mannen har varit hemma & sjuk denna vecka och det ser inte så lovande ut inför slutet av den men vi vill ju bara att alla ska bli friska nu. Det här är jobbigt. Har inte tränat sen torsdag. Skandal.

Så är det. Så kul har vi.
Imorn är det BVC dags igen och även vaccination för liten, åh, hoppas det går bra, ser inte fram emot det alls! "/

<3


10 favoritdrycker..

Fortsätter listorna ;)

1. Pepsi.
Mums!!! Godare än Cola.

2. Apelsinjuice.
Åh, perfekt när som.

3. MJÖLK!
Kan inte leva utan mjölk. Dricker det nästan till allt, varje dag! Saga älskar också mjölk. Skulle kunna leva på't.

4. O'boy. (varm)
Guuud så gott, speciellt en kall vinterdag.

5. Vatten.
Underbart under & efter träning!!

6. Cider.
Med trevligt sällskap smakar det bäst.

7. Vitt vin.
Ett glas vitt & räkor tillsammans med min man. Det slår det mesta. Gott!

8. Te.
När man är frusen så smakar det så gott.

9. Loka!
Under starten med LCHF så kunde jag inte leva utan Loka, innan hatade jag detta äckliga vatten men nu är de gott.

10. Absolut & Fruktsoda.
Oj oj oj så gott det är!!

<3


Fin i regnet..

"Synd" att Saga redan har ett regnställ.
Eller att hon inte behöver två, älskar detta Pippi inspirerade från Didrikson.

Ja vi får se. Så sugen på det.
Kanske en bra julklapp! :)

<3


6 månader..

Oj. Sagt det förr & säger det igen!
Shit vad tiden går fort! Lucas är redan 6 mån. När hände det då liksom?

För ca 15 min sen för 6 månader så kom Lucas ut, skrek och viftade. Han kom upp på mitt bröst och kissade! Härligt, man ska visa vart skåpet ska stå. Sötgos! För 6 månader sen fick vi träffa dig för första gången & vilket möte det blev. Älskad från första stund!!!

Idag har han varit med i 6 hela månader och det känns som om att han alltid vart med. Vår finaste lilla kille. Han växer, växer och växer lite till! Bra kurvor & fortsätter han så här är han snart ikapp syster i längd! En lång fis! Som sin far.

Så va kan han vid 6 mån?
*Jollrar massor, varje dag.
*Skriker glatt & högt.
*ALLTID glad. Ett leende på läpparna nästan jämt, sötnosen min.
*Rullar runt, mage-rygg & tillbaka.
*Älskar att stå & sitta. Hatar när man lägger ner honom.
*Tycker om majspuré.
*Nyfiken så enormt & väldigt social.
*Somnar bäst i famnen.
*Tränar på att sitta själv, går sådär.
*Älskar att dra syster i håret.

Han är världens finaste lilla kille.
Han gör mig så glad & varm i hjärtat.

Vi älskar dig Lucas, enormt mycket!!!

<3


Dom bästa serierna..

1. Greys!
Måste jag ens säga nått!?

2. Solsidan!!!!
Ja ni fattar.

3. How i met your mother.
Förut tyckte jag att det var ren skit. Men efter några avsnitt så gillar jag serien massor, den är riktigt bra!

4. Unga mödrar!
Ja den serien var bra! Kanske mest tragisk egentligen men kan ändå inte sluta titta, tycker synd om mammorna! "/

5. Desperates Housewives.
En klockrent bra serie!

6. 2 1/2 men.
När Charlie var med. Nu är den mest bara löjligt & skitdålig! Lägg ner den.

7. The Simpsons.
Funkar alltid.

8. 24. Säsong 1!
Bästa genom tiderna!!!!

9. Oskyldigt dömd.
Grymt bra.

10. Prison Break.
Dunder-mega-bra!!!

Svårt att lista bra!
Eftersom jag tycker att dom flesta ska ligga 1a!

<3




Tidig morgon & lekparken..

Dagen startade kl 04.50 imorse.

Det tyckte Lucas var en kanontid, det höll hans mamma verkligen inte med om. Ja vad gör man? Upp, frukost och sen kom även storasyster och gjorde oss sällskap! Pippi på tv o mätta magar.
Bättre mående idag för oss alla, dock väldigt väldigt trötta & snoriga.
Men tusen gången bättre än igår!!

Vid 8 tiden somna dom om bägge två, herregud, händer ju aldrig, så då passade även jag på att få sova en stund, en stund vart till 11.. Men gud så skönt & välbehövligt det var efter två nätter med lite eller ingen sömn alls.

Pannkakslunch och sen ut på promenad en liten stund, tog 5 min innan kroppen sa ifrån, herre... vad svettig jag vart, kanske inte mådde så bra som jag trodde ändå! Men skönt med frisk luft! Det behövde vi. Stannade en stund i lekparken och det gillades massor, Saga skulle absolut inte gå hem sen.

Imorn jobbar mannen halvdag.
Mys! Sen tar vi helg.

<3