Helg..

Igår var mannen ledig så vi fick en heldag tillsammans! Så mysigt.

Vi skrev på hyreskontraktet & åkte och lämnade det, så nu är det klart!!! Känns så skönt & bra, jäkla lång väntan nu bara men annars så. Sen for vi till Västerås, lunch, kika lite affärer & sen till fotografen! Oj vilken duktig, trevlig och proffsig kille! Inge stress här inte och tog det allt efter barnen. Först fick vi komma in i studion så barnen, mest Saga, fick bekanta sig med rummet. Hon var mest nyfiken på allt så det var ingen fara. Lucas kom på att ju högre man skriker & skrattar desto roligare låter det, eka som 17. Haha, goa onge.

Började lite enkelt och Saga ville ju sjklart också vara med, hoppas och tror att vi fick väldigt bra syskonkort & även väldigt fina kort på Lucas också. För 800:- som det kosta igår så fick man denna fotografering, 4 bilder och en till fotografering vid 1 år, då ska vi även ta familjekort, jag längtar lite. Mys att ha.

Hem, natta på tok förtrötta barn, efter ca 1,5 timme med sång, böcker, massage så förlorade Saga mot sömnen men hon kämpade långt in i det sista! <3

Tända ljus, frossa i räkor.
Skåla i vin och hade en kanonmys kväll.
Så himla jäkla mysigt & underbart.

En kanondag rakt igenom och idag fortsätter mysigheterna. Barnvakt och vi ska bara va & rå om oss själva. Bara vi. Oj så länge sen det va! Så himla mys. Middag, bio(?) och shopping.

Hoppas du får en fin dag du med.
Njut!

<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback