Höst..?

Idag är det mkt mkt bättre än igår!
Fy, igår ville jag mest dö en aning.

Idag känns det som hösten är här, sommaren är slut helt & hållet (?)!! Hur många dagar värme fick vi? 4a? Sämsta sommarvädret ever, men jag hoppas verkligen hösten blir fin.

Suck, imorn är det redan september, detta år har gått så jäkla fort, tyckte nyss Lucas kom & sommar och semester låg framför våra fötter, nu är det gjort & över, känns så himla trist och tråkigt. Men ja vad gör man?
Som tur är så har vi massor med saker planerat i höst, bio, födelsedagar, middagar, Sthlm, shopping, lite fler födelsedagar :) Åh, ändå så ser jag fram emot denna höst massor!! <3


Illa, jag mår illa..

Det här är ju löjligt!
Jag orkar snart inte mera, jag har stått ut länge nog nu, nu får det vara slut på det här.
För 2 månader sen så började jag med minipiller, så bra & smidigt, inga fler barn här inte! Första 2 veckorna gick det kanon & jag kände ingenting!!
Men sen bröt helv..... ut!

Fyfan säger jag bara!! Fyfan.
Dom senaste veckorna har jag gått med ett konstant illamående, ungefär som ett gravid illamående, det bryter inte ut helt utan det ligger där i halsen & lurar, det är så jäkla jobbigt & ju mer jag tänker på det, ju värre blir det!!
Idag är det hemskt, får inte ens i mig vätska. Det kommer upp lika fort! Jag har även haft blödningar i 3 veckor till & från och brösten ömmar så jag blir galen & mer illamående.. Det är rart med p-piller.

Åh nej, jag är inte gravid! Så det kan ni sluta fråga, börjar bli drygt.
Så jag hoppas nu att få byta till nå annat, bättre, dom här pillerna kommer jag ALDRIG ta mera!!! Aldrig!
<3


Så drygt..

Jag döööör snart!
Idag är en tung dag, jag är så enormt sugen på allt det där onyttiga & förbjudna!!

En stor kebabrulle med iskall Cola..
Kladdkaka med grädde.
Chips & dipp.
En STOR godispåse...
Är grymt sugen att gå till Drott & moffa i mig fikabröd..

Åh, idag är det verkligen en pina, det är hemskt.. Men jag kör på, jag måste, jag vinner över detta, det vet jag, men ååh så tungt det är, jag vill äta goooodis...
<3


Öriket..

Idag har vi lekt i lekparken hela dan!
Öriket, massor med barn & Saga älskade det, sprang runt med dom äldre och busade, lekte & skrattade gott!
Älskade unge, blir så varm i kroppen av att se att hon tar för sig, är med, nyfiken, framåt, ja allt det där som gör att hon växer hela tiden!

Mammas stora tjej, älskar dig! <3


Favoriter..

Ja, dom här läser vi sönder just nu!
Läsa, peka, härma, skratta..
Saga älskar böckerna :) Tuss skruttan. <3


Gjort av med..

Pengar!
Idag vart det en tripp till Erikslund, Ikea & City Gross!
Några tusenlappar fattigare men oj vad mkt fint, mysigt & gott vi fick med oss hem! Köpte pennor, papper & kritor till Saga, hon älskar att sitta & rita, hon gör dom finaste teckningarna!!!
Vart även lite sängkläder, mysfiltar, ramar & annat smått & gott som gör ett fint hem.

Handlat mat, ätit lunch, promenad, en storstädning har vi gjort, tvättat och bara gjort ett fint & fräscht hem! Så nu luktar det citrus i hela lägenheten! Luktar även nyklippt gräs, det är det bästa med sommaren, typ! :)

Imorn blir det gymet med Emma, testa lite nytt, inte min grej alls men får ge det en chans eller två. Alltid kul att träna tsm med nån, så jag är taggad, ska bli kul. Ser fram emot det. Kilona ska bort så bara bita ihop!

Nu blir det film! <3


Redo för höst & vinter..

Har köpt vinterstövlar till lillsessan!
Gillar dom massor, jättetuffa <3


Mina bästa..

Haha underbara ungar!!
Saga & Lucas ligger & "pratar" med varandra, han jollrar högt & länge och hon är inte sen med att svara/skrika tillbaka!

Mina underbara små, dom förstår säkert varandra massor :) Ibland verkar det nästan så tycker jag! Saga har även kommit in i en kram&puss period, ska pussas & kramas vid varje tillfälle hon får & lillebror verkar nöjd med det! Vi däremot får tacka & ta emot dom få gångerna vi får ta del av det, till oss är hon inte lika generös, finaste tjej.

Just nu ligger dom brevid mig i soffan och bubblar & har sig, Saga kramas & lillebror verkar mer än nöjd.

Jag har verkligen dom finaste & bästa små flingor som finns!! <3

Jag älskar er!!!


Igår & idag..

Idag blir en seg dag, det känner jag!
Lucas har sovit dåligt & har ätit varannan timma inatt, jag är helt slut, slut på energi, slut på allt! Vädret gör det typ 10 ggr värre. Suck.

Igår åkte vi till mamma & pappa, skitväder med regn & åska bjöd dom på, även födelsedagsfika :) Världens bästa mamma fyllde ju år igår. <3

Idag vill jag promenera men väntar en stund & ser hur vädret blir, är inte på min sida direkt, gå ändå? Ja det skulle jag visst göra, OM jag hade haft ett regnskydd till vagnen, det har jag inte, så det är lite surt. Hm. Måste köpas.

Lite frukost på det här, sen startar vi dagen. <3


Öppna fsk..

En sån härlig dag!!
Har tvättat massor så nu hoppas jag korgen får vara tom ett tag, har handlat lite och efter lunchen begav vi oss till förskolan.
Kom ner o trodde nästan det var stängt, det var bara jag, S&L och personalen haha, men vi gick in ändå, så konstigt bara, är ju alltid massa barn & föräldrar där. Men Saga röjde på och Lucas sov under hela tiden.

Mysiga timmar & sen en promenad hem, skönt & lugnt! Det har varit en mysig dag, lugna barn, glada barn, pigg och glad mamma, bra kombo!! <3


Ny storlek..

Min fina lilla kille!
Nu funkar inte storlek 56 längre heller, så vi välkomnar istället strl 62! Både i byxor och tröjor.

Saga hade storlek 50/56 lääänge, så nu tycker jag att det går för fort!!
Stora killen. <3 Jag älskar dig.


7e veckan..

Jajjemen nu går vi in i vecka 7 i dieten.
Hur går det?
Så jäkla bra!!

På 7 jäkla veckor har jag tappat 9,7 kg och 7 cm i midjan. Herregud va glad jag är, jag är så stolt över mig själv, att jag har klarat det så bra, att det syns bra & snabba resultat!
Trodde inte att det skulle gå så fort ner, men se, det har det gjort.

Jag känner mig piggare, gladare, snyggare, jag kan ha gamla kläder igen och dom sitter faktiskt helt okej. Och vad har jag liksom fått "offra"? Nej ingenting egentligen, det jag saknar är ett kallt glas med mjölk men annars går det bättre än jag nånsin våga tro.

Jag är bara så fruktansvärt nöjd och stolt, delmål 2 är nära och sen kämpar vi vidare till delmål 3! I denna takt så kommer jag nog ha uppnått delmål 4 redan i år. Jag hoppas & håller tummarna :)

Så vad är det vi kör då? Jo LCHF och promenader varje dag! Bort med godis, dricka, snabbmat & annat skit, jobbigt & svårt är det vissa dagar men det är så värt det!! Kan inte sitta hemma & gnälla längre att magen är för stor, att inga kläder passar och sånt shit, det är bara jag själv som kan förändra & det har jag gjort!!!

Nu kör vi vidare. Taggad som 17 <3


Veckan..

Barnen sover. Jag kikar film & mannen duschar. Snart säger vi god natt för denna kväll, lägger denna jobbiga helg bakom oss och imorn vaknar vi upp till nått nytt, en nystart, ett nytt kapitel!!

Imornkväll tänkte vi frossa räkor och dricka vin, ha en myskväll bara vi, jag längtar massor!!! <3

Annars i veckan, den blir lugn, världens finaste mamma fyller år, vi ska till BVC & öppna fsk, promenader och annat mys! Ser fram emot en ny spännande vecka. Ser fram emot vad den har & ge, ge mig/oss, alla!

God natt <3


Jävla skit..

Helveteeeeee va ont det gör!!
Jag verkligen HATAR getingar & får verkligen panik, släpper allt & springer när det finns en i närheten.. Samma sak idag, trodde jag! Börjar packa ur bilen och ser en närma sig, springer iväg. Sen börjar jag om, men då, ja då jävlar känner jag ett stick under armen, då har den jäveln stuckit mig!

Faaan så ont & ledsen vart jag. Svider som sjutton & den värsta svullnaden har lagt sig men aj!! Inte kul nånstans.
Varför just mig liksom?? Suck
<3


Vilken helg..

Tänk va mycket man kan förändra genom prat, prat, prat, planering, vilja och förändringar!!
Nu kör vi på som aldrig förr, nu ska det förändras massor & jag hoppas stenhårt på detta.

Lägger i en högre växel och kör vidare, det ska bli bra!!! <3


Nytt in..

Till min fina dotter..
Supersöt!

<3


Det finns inte mer..

Ibland önskar jag att jag kunde stänga igen ögonen hårt, pressa bort tårarna som rinner, öppna ögonen och inse att det var en mardröm!!

Jag vill inte vara med, jag vill att du nyper mig i armen så att jag vaknar.. Vaknar & inser att det är just en dålig dröm!!

När man har stängt & öppnat ögonen och fortfarande är kvar i verkligheten så faller allt, fasaden sprängs, murarna rasar och där står jag själv. Tom, ensam och rädd. Hur blev det såhär?
<3


Fredag hela daaagen..

Men vad händer?
Idag har barnen sovit till 8.30, när hände det senast?
Lucas sov hela natten, från 22 till ca 05 imorse, somna sen om till halv 9. Ja men då kan inte jag sova, det är väl så typiskt? Suck.

Jaja vi får väl hoppas det fortsätter och att det blir sovmorgon imorn istället.

Idag ska ut & fixa ärenden, åka till leksaksaffären, ev storhandla och sen promenad, ja, lika bra o sätta igång då.

<3


Fin..

Den här pyjamasen fick följa med hem från HM sist vi va där!
Jag tycker den är supersöt & Saga pekar på den heeela tiden & säger glatt "bruum brum"

<3


Skofrossa..

Nelly har just nu ett grymt erbjudande. Massor med skor för endast 199:-
Så det har jag ägnat mig åt denna morgon, mååh, vill få hem dom NU.
 
 
 
Välkommen hem snyggingar ;)

Igår..

Var vi till Uppsala & hade en riktigt trevlig kväll.
Grillade gott, busade runt, vissa bada & andra satt & pratade och hade trevligt!

Idag är det en härlig sommardag igen, underbart, vi njuter för fullt. Så idag blir en lugn & skön dag, snart promenad men annars bara vara. Kanske lekparken en stund..
<3


Onsdag..

Idag öppnade öppna fsk igen efter sommar & semester! Så vi drog ner dit efter dagens promenad!
Ny, jättetrevlig lärare eller vad man säger, trodde det skulle vara smockat med barn men nej, det var precis lagom och jättemånga pappor, det va kul tyckte jag, inte så jättevanligt.
Sångstund, fruk, mellis, en kanonmysig dag!

Trodde Saga skulle somna gott på vägen hem men icke, hon sover fortfarande inte & vi som ska bort ikväll, övertrött.se? Hua.
Vart även en snabbis in på HM, fick med mig hem en tröja, ett par byxor & en pyjamas till Lucas, även ett par shorts till busan.

En bra dag med andra ord! <3


Dagens leende..

Imorse plinga det på dörren!
Vågar jag öppna? Gillar inte sånt när jag är själv hemma, varför vet jag inte..
Där stod i alla fall brevbäraren med ett paket i handen.

Glad tjej, ännu gladare dotter, hon sken upp som en sol när hon fick på sig skorna, sötfisan min, fortfarande lite stora men det växer hon i snart.

Nöjd är dagens ord. Jag älskar skorna <3


3,5mån, typ..

Lucas växer så det knakar.
Utvecklingen går framåt och han verkar trivas massor med livet och allt som hör till.
Han vänder sig från mage till rygg, envis är han, han tränar nacken men gillar mest att bara ligga där på mage och mysa lite. Han jollrar massor och hela tiden, testar nya "ord" varje dag.
Han ler så fort han ser/ hör oss, är en jätteglad liten kille som lägger av ett skratt då & då, jag blir så varm i hjärtat av det!

Han följer längd & vikt bra på kurvorna, tom längre än medel, en lång liten kille. Han vill gärna göra mer än vad han kan, kan han det inte så blir han jättearg!
Han älskar att sitta i babysittern & studera storasysters alla bus & vill alltid vara med där det händer. Hatar att ligga själv & ska endast somna i famnen..

Min fina bästa prins!
Vi älskar dig massor <3


Ge mig lite sömn..

Vilken natt!!
Jag är så fruktansvärt trött, Lucas har sovit som en kratta & ätit varannan timme, hua! Saga har legat & skrattat i sömnen, haha, undra va hon drömmer om??

Ja vi startar väl dagen med en promenad. <3


In..

Nytt till dom små!
Tack HM för rea. <3


Tiden..

Herregud vad tiden går fort..
I år blir jag hela 25 år, ahmen, va? När hände det? Kommer ju ihåg både min 18 & 20 årsdag som om det vore igår.
När vart jag så gammal??

Min prins blir 6 månader & min prinsessas blir 2 år, men 2 år? Där kan man verkligen börjar fundera över vart dom två åren tog vägen, det är nästan läskigt va fort det har gått, shit!

Så nu får tiden stanna upp en stund så jag hinner njuta av allt som händer & sker, det gör jag massor men jag vill inte att det ska gå så fort bara.

Ta bara gårdagen, planering, fixat & donat, sen kändes det som att dagen var över på 2 sekunder, så himla tråkigt att allt det roliga går så fort. Men men jag får vara glad, livet är på topp ändå mitt i allt snabba! <3


Kavat..

Åh, jag är fast!!
Jag fullkomligt älskar dessa skor, skulle passa så bra till lillfisen! Men det svider lite att lägga 449:- men det är ju ändå kvalité!

Ja, vi får sova på saken. <3


Kvällen..

Lucas & Saga sover så gott!
Mina underbara små finaste gosnosar.
Har verkligen haft en kanondag, kommer njuta av denna dag länge! Så himla glad idag bara!! Allt gick lugnt & bra, ingen stress & dagen vart bara så bra, sådär bra som jag hade önskat!

Nu ska bara kameran tömmas & kort ska framkallas. :) Med andra ord, detta dop vart helt perfekt!!
<3


Lucas dop..

Vilken perfekt dag!!!
Vädret var med oss, varmt och skönt! En kanondag på alla sätt.
Det bästa sällskapet man kan tänka sig, en toppen präst som jag gillade massor & som gjorde dopet varmt, mysigt och fint.

Alla tog massor med fina kort, ceremonin filmades och jag är bara så nöjd med dagen. Så himla mysigt!

Lucas sov i Fredriks famn under hela tiden, gosnosen min, han drog av ett stort leende när prästen hade vatten på hans huvud, var nog skönt i värmen.

God fika med tårta och kakor, var uppskattat. Jättefina presenter, kläder, leksaker, speldosor, skor, smycken, kalaståg, presentkort och pengar mm.

Tack till er alla som var med under dagen & gjorde denna dag perfekt på alla sätt & vis, som gjorde denna dag minnesvärd! Tack för att fina ord i gästboken, ni är helt underbara! Tack för att ni kom!
Ni är bäst!! <3 Ett helt perfekt dop!
<3


Bästa jag..

Imorse vägde jag mig!
Jag är så himla glad!! Jag har nått mitt första delmål.
Vågen visade alltså minus 7 kg!! Haha överlycklig & jag klarade det tills dopet som var mitt mål!

Nu kör vi på mot nästa delmål! Jag är taggad som bara den!! Nu kör vi.
<3


Jodå..

På banan igen med bloggen via appen!!

Tack Helen för tipset :) Drygt att man måste använda massa koder men men det blir ju snyggare, förhoppningsvis då.
<3


Haha..

Ja nu kommer onödiga inlägg men måste ju få det & funka, ha tålamod :)

Ja jag vet.
<3


..

Hejsan

Hoppsan..


Hmm??..

Ett nytt test!

Funkar det tro?
<3


Förväntansfull..

Vad står på dagens schema idag?
Jo, pyssel och en massa doningar inför morgondagens dop! Presenterna är inslagna, allt är nästan packat och kläderna är strukna. Åker till mamma & pappa ikväll & förbereder.
Eftersom dopet är på fm imorn så tänkte vi åka ut ikväll redan för att pyssla.. Åh, det kommer bli så jäkla mysigt & vädret verkar vara med oss också! Hoppas.
<3


??..

Test
Funkar?


Från mobilen..

Galen på att man inte kan få snygga inlägg från mobilen längre. Bloggappsfan! Hm, fler med samma problem? Idag har varit en kanondag rakt igenom, jag har haft ett leende på läpparna sen jag vaknade. Underbart att få känns så ibland! Har ätit lunch med min underbara P & middag med min bästa fina E. Lovely <3 Massor med prat, skratt och kramar har dagen bestått av och jag kunde inte vara mer glad, det är såhär det ska vara :) Mys. Annars idag så har jag rensat hela jäkla lägenheten, massor med skit som ligger & tar plats bara, slängt hur mkt som helst men ändå ser det lika fullt ut i skåpen, det är väl konstigt?? Hm.. Nej, sängen väntar, imorn blir det promenad & lekparken, om vädret vill sig <3


Från mobilen..

Planerar, pysslar & donar inför dopet! Det ska bli så himla mysigt, fira med dom närmaste, underbart, känns så mysigt att alla kommer & delar denna dag med oss, ett minne för livet <3 Vi kommer va på samma plats som Sagas dop, alltså ute hos mamma & pappa, det kommer bli så mysigt!! Åh, ser fram emot lördagen massor nu. <3


Från mobilen..

När vi kom till Gävle i torsdags så hade S & Ls morfar varit på tågmuseeum och dom fick ett varsitt litet lok! Jättefina! Underbara morfar, bästa morfar. <3


Från mobilen..

När mannen kom hem så drog vi en vända till Hälla & leksaksaffären som finns där.. Även lite andra affärer i jakt på doppresenter till Lucas. Kikade runt massor & jag tkr det är så svårt att hitta nånting bra, vad ska man köpa? Vad behöver han? Vad kan vara kul att ge? Svårt det där, medans jag strosa runt i lekaffären så tog Saga sin pappa i handen och sprang raka vägen till alla cyklar! Underbara onge. Där stod hon länge och ögonen glittrade ikapp med hennes stora leende som gick från öra till öra! Hon var i himmelen. Upp på en cykel där & testa lite, pappa körde runt henne i affären & herregud vad hon trivdes! Som gjord för att cykla :) Sen var det dags att gå, men inte för Saga, hon lämnade inte cykeln haha, vart så arg & ledsen när vi skulle gå. Hm, vi frågade om den fanns kvar men nej! Suck då, men vi fick sjklart köpa visningsex. som vi provkörde, sicken tur, så idag fick Sagabus sin första trehjuling, älskade onge. Den lyckan som hon visade när vi tog med cykeln hem var obetalbar, den reaktionen hade jag velat haft på film!! Hon är numera stolt ägare och superglad över den! Så ikväll har vi kört omkring i vardagsrummet och som hon skrattar och njuter, mammahjärtat fylls med kärlek & värme!! Till Lucas hittade vi en fin sängmobil med djur & sång och en fin bok, funderar på 2 saker till men vi får se hur det blir med det :) <3


Från mobilen..

Idag var det dags!! 3 mån koll för Lucas & även vaccinet, fy! Mamma fick följa med som stöd (F fick inte ledigt "/) , jag är så fruktansvärt spruträdd & det gör så ont att se mina små grina sådär hysteriskt efter två stick, så det var skönt att mamma va med idag. Jag vet att vaccinet gör gott men ändå.. Så vi får se hur han regerar sen, just nu sover han gott. Annars var allt bara bra och vikt & längd följer alla kurvor så bra!! Min fina lilla son <3 Älskar dig.


Från mobilen..

I torsdags så träffade vi först bästa Emma för en lunch, trevligt & mysigt som alltid.. Efter det drog jag & barnen till Gävle! Mamma, pappa & mormor var redan där i stugan dom hade hyrt för i år, dom/vi har hyrt stuga varje sommar sen jag var typ nyfödd. Mysigt. Kom fram vid 5 tiden och resan dit gick kanon, dock åkte jag ju "ensam" så det va lite tråkigt, barnen sov hela vägen. Varför ensam? Jo mannen jobbade & skulle sen på fest i helgen. Väl framme så packade vi upp & bara njöt. Njöt av värme, sällskap & god mat, kräftor mums, en kanonkväll. I fredags besökte vi Gävle C, kika lite affärer & handla hel mat till kvällens grillning.. Vart även promenader, mys, spel, bus, ett besök i Ockelbo, ingen Daniel.. Vi hade även får precis vid stugan, Saga älskade det, vi var ner varje dag och hejade & gav dom massa mat, fina djur. Det värsta med hela resan och vistelsen där var att det bar äckligt mkt mygg och bromsar, jag är sönderbiten fan överallt.. Fy!! Igår var det hemfärd, trist, hade gärna stanna några dagar till men väldigt mysigt att komma hem till min fina man också, saknat massor. Vart ett stopp i Avesta för mat och titta på den stooora dalahästen. Mysigt. Har haft riktigt bra dagar tillsammans med underbart sällskap & mina små har skött sig så bra och mysigt dom med, bästa barnen. Älskade underbara familjer!! <3


Från mobilen..

Vägde mig imorse! Bra siffror som kommer bli mkt bättre!! Har 400 jävla gram att gå ner till delmål 1, kunde väl ha fått dom till idag? Men nejdå, bara kämpa på, har ju veckan på mig och självklart kommer jag klara det. Nu kör vi. <3


Från mobilen..

Åh jag är så glad!! Lchf dieten går bättre än jag trodde, att motionera går bättre än förväntat, jag är så taggad & motiverad till allt, till en smal framtid & till en bättre framtid!! Jag har ynka 1 kg kvar till delmål 1, som är -7 kg! Ett jävla ynka kg, det ska jag fanimej klara!! Jag har 1,5 vecka på mig att göra det också, men det ska jag!! Jag är mer taggad än nånsin!!! När jag uppnått det målet så blickar jag fram på delmål 2!! Nu kör vi! <3


Från mobilen..

Idag blir det massor med mys, idag blir en kanondag, det har jag bestämt. Jag är nära mitt första delmål & bara det känns toppen, känns som en vinst bara det, underbart :) Jag ska träffa min finaste Emma för lunch och sen ska jag åka till Gävle, själv! Kommer åka vilse haha nejdå men känns lite pirrigt att åka själv, men det ska bli riktigt mysigt!! Så nu blir det frukost för mig & lillbus, vänta på att Lucas vaknar för sen blir det promenad och lite handling!! Puss <3