Bättre..

Nu mår äntligen skrotarna bättre!!

Men oj vilken tid det tagit, närmare bestämt 5 dagar med värk, feber, tårar o snoriga näsor! Lilleman hade även en dubbelsidig öroninflammation som har nu behandlas för, älskade ongar ❤

Så nu hoppas jag för allt i världen att dom blir bättre och sen får hålla sig friska. Så idag kör vi en lugn & mysig hemmadag med mys, bus, lek och god mat!

Så, krya på oss nu!!!


Fint till hösten..

En väldigt mysig dag!

Liten är fortfarande hängig så imorn blir det VC, så får vi se om de visar nånting.

Idag har vi pysslat & myst, vi har målat grinden till trappan, vi har fixat med blommor & lyktor på trappan, så mysigt med lite ljus här & där nu när mörkret kommer tillbaka. Höstkänslor.

Nu hoppas vi på en lugn natt utan tårar, onda öron & snoriga näsor. Bli friska nu.

Jag älskar er till månen & tillbaka!!!!




Mamma..

Igår bjöd vi över världens bästa mamma & pappa på fika. Mysigt som alltid o något förvånade. När vi skulle fira mamma förra veckan så vart ju våra små sjuka.

Så igår hade vi dukat fram med tårta, kakor, röda gubbar och massor med annat gott!! En underbar kväll med bästa. Grattis världens bästa mamma.




Pippiväskan..

Igår hämtade jag ut ett efterlängtat paket! Skrotarnas dagisväskor.

Vart dom populära?
OM dom vart.

Sagabus skulle inte ta av sig sin & vart så upp över öronen lycklig, det gjorde mig så varm o glad! Hennes lycka när hon fick se att det va Pippi på, åh, obetalbart! Finaste lilla bus. ❤

Så nu hänger dom på barnens krok i hallen och bara väntar på att få tas till dagis & följa med på alla spännande och roliga äventyr!

Älskar er så hjärtat spricker.




Naglarna..

Ett försök till "fransk manikyr" naglar!
Inte helt åt skogen-dåligt i alla fall. Det är ju så galet snyggt & fräscht.






Grattis..

Till världens bästa mamma som fyller år idag!!! Grattis på din dag. ❤

Jag älskar dig!




Den fortsätter..

Ja sjukstugan!

En okej natt om man jämför med natten innan, huja. Snoriga röda små näsor, hosta & lite feber till & från men annan mår dom okej! Släpper bara febern så är dom pigga. Mina småtussar. ❤

Vi har myst i soffan hela dan.
Kollat film, tv. Läst böcker, ätit kakor, druckit saft, kramats och lekt. Allt i barnens takt & vilja. Skrotarna!

Skynda er att bli friska & pigga nu.


Till er, från oss..

Tack till er som brytt er om våra tussar & frågat hur första dagen på dagis gick. Kanske är larvigt men det värmer i hjärtat att några i alla fall bryr sig på riktigt, frågar, peppar & stöttar. Att ni tänkt på oss, det är ju helt nytt för oss alla men samtidigt spännande & kul. Så tack :)


Skrållan & Skroten..

Jahaopp!

2 dagar. Nu har dagisbacillerna tagit över. Efter en hemsk natt, som var den längsta i världshistorien kändes det som, så sitter vi nu alla 3 & myser i soffan. Äter lite gofrukost. Natten varvades med tårar, snoriga näsor, varma pannor, lite mer tårar, kramar & gos. Mannen var seg när kl pep & jobbet kallade imorse. Huja.

Hoppas det blir bättre under dagen.
Älskade tussar, vill ha er friska!!!!! ❤

Jag älskar er så himla väldigt mycket.


Så stora..

Mina älskade småtussar..

Igår var en stor dag för hela familjen. Förväntansfulla, glada, lite tårar (för mamman i familjen) men mest kul. Igår börjar mina småfisar på dagis. Alltså kan ni förstå!??!??!? Dagis!

Det är galet. Tiden går för fort.
Men. Saga stortrivs. Hon älskar att leka, röja, baka trolldeg, leka med alla möjliga leksaker, titta på andra barn. Hon vill inte ens gå hem. Bra betyg med andra ord. Hon behöver det här, kompisar, lek & bus!! Lucas är mer reserverad, är lite fundersam, kikar runt & är lite lugnare. Men när det väl lossnar så är det bara bus som gäller. Älskade ongar ❤

Finaste små. Men det känns i mammahjärtat. Det är tungt men ändå kul & spännande för mig med, men oj, nej jobbigt är det. På fredag ska jag lämna & sen gå iväg en stund. Oj oj. Vem kommer grina mest? Nej då, det kommer gå bra, det blir det. Måste bli..

Finaste små.
Vart tog tiden vägen?

Ni är mitt allt.

Jag älskar er så hjärtat spricker!




Kaos..

Överallt..


Nära..

Här ligger jag i sängen.

Tätt, tätt bredvid så ligger dottern & sover med djupa andetag! Jag känner hennes varma andedräkt mot min kind! Hennes fina, djupa andetag, hennes söta, mysiga, ljusa lockar som jag snurrar runt mitt finger. Alla härliga, söta ansiktsuttryck som du gör under sömnen. Min fina lilla tjej. Mammas tjej.

Dina små händer.
Dina söta små fossingar.
Älskade skrållan min.

Mammahjärtat blir så varmt, kroppen bubblar över med känslor & tankar. Tänk att du har legat under mitt hjärta i 9 månader, i 9 månader har vi delat utrymme och bott tätt, tätt, som nu. Inga problem. Finaste tjejen i världen!!

Herregud vad jag älskar dig!!
Mammas skrotbus.

Vad vore jag utan dig?


Över..

Två 8-21 pass är förbi!
Värk i hela kroppen, den skriker efter sömn. Huvudvärken från helv.... svidande ögon. Ont i magen.

Men annars är det bra!


Vit, vitare, vitast..

Kikar runt lite på olika sidor & söker inspiration. Jag vill göra om så mkt hemma och jag vet precis hur! Jag älskar vitt, vitt & vitt! Min man är inte lika förtjust i det, kanske inte allt för praktiskt färg med barn men äsch! Det är snyggt.

Jag älskar det rena, snygga, fräscha som just den vita färger ger! Det blir ljust, lätt och mysigt. Det är snyggt helt enkelt. Så nu är jag på jakt efter snygga gardiner, vaser/krukor, överkast till sängen, kuddar mm mm i just vitt. Det kommer bli så himla fint. En vit tv till sovrummet vore inte helt fel.

Jag har ju i alla fall ajfånen i vitt & paddan som ska köpas in får även den följa samma spår! Vitt. Det kan aldrig bli för mkt. Punkt.


Stickat till bebis..

Älskade mormor.
Barnens gammelmormor.
Sagas absoluta bästa vän.

I torsdags fick hon en jättefin present.
Vart hon glad? Om hon blev, skruttan.

Som hon älskar sin lilla bebis. Med på utflykter ska hon, köras i vagnen, pussar får hon, sovas med ska det göras. Fixas & pysslas. Saga kommer bli en sån bra mamma, älsklingen min. Så nu har bebis får en uppdaterad garderob i form av tröjan & mössan, fick även en klänning, underbart söta. Tack fina mormor, du är bäst! ❤

Vi älskar dig!