4 årskalas..

Åh! 
Vilken helt underbart mysig dag vi haft idag!! Vi har nämligen firat lillSkrållan, eftersom alla helger i hela december är bokade eller att jag jobbar, så tog vi 4årskalaset idag, o det gick ju utmärkt!! 

9st barn från dagis kom! 

En liten med hög förväntan, pirr i magen o ett leende på läpparna mest hela dagen. Vi har busat, skratta, ätit så gott så magen är proppmätt, pratat med mysiga föräldrar o lekt i massor. Fiskdamm o bara en massa bus! En helt perfekt dag o en minnesvärd dag till tusen, ett bättre kalas kunde inte busan ha fått. Älskade barn. 4 år, det är galet så fort det gått o ditt allra första egna kalas med bästa vänner, åh, jag blir så varm i hjärtat när jag tänker på hur fina människor vi har runt om oss. Tack!❤️

Tack till alla som kom. 
Ni gjorde Saga så glad o lycklig o bidrog till ett kanonmysigt första kalas!! O tack för fina presenter, så uppskattade.

Så efter 2 timmar med bus o lek o alla åkt hem, så somnade barnen ganska ovaggade hihi, man blir lite trött av att hålla i kalas tyckte S. Finaste bus. 

Så en storstädning på det, dusch, mat i magen så kallar nu sängen, det ska bli ruggigt skönt!! Såå trött. 

Somnar med ett varmt hjärta.
O ett leende på läpparna. 

❤️
Såååå less..

Är så förbannat, in i helvetes less o så arg på alla jäkla baciller, är det inte det ena så är det de andra! På riktigt, hur mkt ska man behöva stå ut med? Hur sjuka kan man bli? Alltså, vi åker på precis allt man kan just nu. Precis varit hemma i ca 1,5 vecka för diverse infektioner mm o nu, ja nu toppar vi det hela med nån form av kräk/magsjuka. 

Jag är så förbannat less.
Grinar, grinar o tårarna rinner, kan inte rå för de, för jag känner bara hopplöshet, känner mig förbannad, det känns motigt å så jäkla tungt! :( 

Allt blir lidande. 

NÄR ska vi få vara friska? 
Hålla oss friska? 

Nä nu får det fan vara nog. 

❤️Att inte veta..

Jag måste måste måste lära mig att sänka kraven, sänka kraven på mig själv, på andra, hur jag vill att andra ska bemöta mig osv, för sänker jag dom, så slipper jag bli besviken!! Det är många ggr man ställt frågor, man undrar saker eller helt enkelt vill att någon ska skriva eller säga orden man länge vill höra... 
Men det går trögt.


Att lära om.
Att lära sig nytt.
Måste tänka positivt! 

Kanske skulle det funka så mkt bättre om jag bara kom över den där tröskeln.. Den är hög men snart så, för mig egna bästa. Jag hoppas det funkar.

❤️