Köp en du också !

Jag älskar skjortklänningar och jag tycker det är svårt att hitta snygga modeller ..
HM har fått in en toksnygg variant och jag älskar den, har en liknande sen innan men den är tyvärr för liten så den 1a är hemklickad
Supersnygga och sköna, passar till både vardag och fest , skärp i midjan o snygga klackar sen är jag redo !



199:- st på HM.se


smycken

Till våren vill jag sattsa på snygga armband o stora ringar i olika färger .
Tycker det är svårt med ringar men HM har fått in ett par jag verkligen har fastnat för, sattsar även på snygga armband i olika färger och material, stora, smala, pärlor, kedjor, nitar och remmar , snyggt !
Har man stora smycken på armar o händer kan man tona ner o ha en söt liten pärla i öronen o även där har HM ett litet paket med olika färger

Iår vill jag sattsa på dessa smycken i härliga vårfärger ..




.

Jag saknar dig


Det började bra ..

På sista tiden har jag tappat bort mig själv, jag har lagt mig själv åt sidan för att passa andra, för att andra ska bli glada men just nu känns det som att kroppen säger ifrån .

Jag vet inte hur många gånger man har sagt eller gjort nått som missuppfattas, som tas på helt fel sätt eller som folk bara blir sura över, säger jag nej får jag alltid höra att man inte har tid eller inte vill, att man inte vill umgås eller att man inte är viktig att träffa, blir så less på att alltid få dom orden slängda i ansiktet hela tiden
Det känns som man aldrig duger o räcker till, man duger när det passar bara, annars är man som en trasa som slängs hit o dit, som bara ska va tyst o passa in .

Jag är trött på alla ironiska kommentarer man får överallt, trött på att allt man gör ska kommenteras, trött på att man alltid får höra att det man gjort va fel, man valde fel, man sa fel man gjorde inte som man borde ..
Måste allt vara så komplicerat hela tiden ? Måste ni ta allt så fel och sen hugga så fort man säger nått ?
Varför se problem i precis allt ?
Sen när man försöker reda ut allt o prata om det, ja då blir det hela bara värre och större, då får man hela livshistorian uppkasstad och berättad , att man vart mobbad som liten, att man aldrig har haft det lätt, att ingen bryr sig mm, men hallå, vänta, var inte vi vänner ? Varför ta upp detta som hänt för kanske 10 år sen som du aldrig pratar om annars ?

O tragsikt nog så kommer det mesta från dom jag kallar mina vänner .

Från o med nu ska jag välja mina vänner med omsorg, lägga ner dom som inte ger mig nått
Jag vet att jag sagt detta förut men nu är det nog, nu är det bara ni som ger min energi och glädje som räknas





Bowling



Ikväll så, va beredd på pisk, haha


Amor vincit omnia




Ljuskrona, sockersöt sockerskål o toksnygga gardiner
Ett litet smakprov av dagens shopping


Gullrumpa

En toppen mysig dag med mamma o mormor .
Dagen börja med att jag vaknar runt 08, kul, hade ju kunna sova minst 2 timmar till men icke , klarvaken

Frulle o fixning, hade ju gott om tid, men på nått skum sätt så vart det väldigt stressigt när jag väl skulle åka, då rann tiden iväg, som den inte hade gjort annat, det är väl bra märkligt, så är det allitd
Plocka upp mormor o mamma o sen till Uppsala, närmare bestämmt till Thuns , oj vad med grejer, dit åker vi absolut tillbaka till, snart!!
Kläder, skor, inredning, allt man kan tänka sig nästan o det fanns mycket mer jag ville köpa med mig hem men nån måtta får det va, fick iallafall med mig lite smått o gott, bilder kommer när kameran är laddad ..

Shoppa loss och timmarna flög iväg o till slut hade vi korgar fulla, betalade och satte oss ner o käka, pusta ut och bara vilade, haha det är fan jobbigt o shoppa, man blir ju helt slut , galet .

En dunderbra dag, älskar att umgås med mina två favvodamer, tack ♥

Ikväll har vi ätit gott, moffat godis, mätt som fan, jag sitter här o älsk sover, det är vårat fredagsmys , gullrumpa



Skor <3

Åhh skofrossa på HM !
Dom kan verkligen detta med sommar o vår skor o detta är bara ett urval av alla snygga skor jag vill ha
Härliga färger, nitar, remmar och höga klackar, mysiga ballerina och snygga festskor
HM kan verkligen designa skor och jag älskar dom....
Skulle kunna klicka hem alla, om jag bara hade råd, ååh, vår kom nu !!




Det börjar blomma ..



Lindex och Friis & Company
Älskar den första från lindex


Hallå torsdag ....

... En ny torsdag, en ny dag, nya minuter och nya timmar

Vad kommer hända idag ?
Solen försöker tränga sig igenom alla tunga mörka, disiga moln, kommer den lyckas ?
Värmen vill komma fram men skräms av den tunga vita snön som har tagit över vårt avlånga land
Snöras från tak och istappar som inte vågar lämna rännorna , i år har vi verkligen fått känna på en riktigt vinter och jag kan inte minnas när vi sist hade en sådan .. Tror det va väldigt länge sen, iallafall med denna kyla .

Jag borde väl egentligen gå ut och andas in den friska luften, få rosiga kinder och sno lite av solens strålar som tittar fram men jag orkar verkligen inte , jag har inte lust med nånting idag , orkar knappt tänka och jag sitter fortfarande i pyjamas, nergosad under mitt varma stora täcke, diskhögen i köket verkar växa för varje gång jag tittar dit , tvätten verkar växa ju mer jag öppnar dörren till badrummet, snart svämmar det väl över

Jag hade tänkt vara en bra flickvän idag, diska, tvätta och städa, så att älsk slipper sånt när han kommer hem men motivationen finns verkligen inte inom mig just nu, idag , jag spyr så fort jag ser att det finns saker o göra, jag vill inte ta i den äckliga disken, eller tvätta den smutsiga tvätten ...

Magen strejkar och skallen dunkar som ett 3e världskrig, mår illa när jag känner lukten av mat i trapphuset som på nått sätt tränger sig in i våran lägenhet , det är äckligt !
Får knappt i mig vatten fast kroppen skriker efter det , mår illa av allt o inte ens min favoritmat lockar, där den står i kylskåpet och föröker frästa mig, kanske sen, kanske inte alls, ingenting !

Jag borde så mycket men orkar så lite , jag borde ta tag i mig själv o verkligen försöka men jag vill inte .
Täcket och en bra film lockar mer än disk o klädberg som skriker efter lite omtanke

Varför idag, varför just nu ?


Åh ge mig .

Jag vill ha vår .

Vårkänslorna flyger runt i kroppen, dom vill ut och känna värme och sol, värme som slår mot kinderna och rosröda färger vill fylla mitt ansikte ..
Jag vill hänga undan alla fula o tunga vinterkläder, vill ta fram kappor och höga klackar, jag vill kunna gå ut utan att frysa ihjäl .
Jag vill känna att solen håller mig varm, alltid
Vill känns nyutslagna blommor och fåglarnas kvitter , jag vill ha vår
Snön får gärna smälta bort nu, nu, nu , kylan får gärna flytta iväg o aldrig komma tillbaka

Åh , jag har så mycket olika känslor som vill ut , som vill välkomna våren, som vill hälsa på ett nytt jag
Som vill uppleva nya dagar med solen i ryggen

Nu längtar jag stenhårt och även om inte våren är på väg så är våren på väg inne i affärerna , så jag får iallafall drömma mig bort via shoppingen


Mysshopping






Nu vill jag ha VÅR !! (:


Onsdag

Börja 08 imorse o trodde nästan att det va ett skämt när klockan ringde , att ha jobbat kväll i ca en vecka till att ställa om kroppen på detta vis kan inte vara hälsosamt men det gick bra och dagen har varit rolig, det har rullat på ganska bra heela dagen ! Till slut var vi för många så jag fick kila hem, 2 timmar tidigare, tack o hej !

Sen vart det storhandling, eller mest kvällshandling, så vi har precis haft en mysmiddag o jag är proppmätt .
En till jobbpass och sen ledig och på fredag ska jag o mamma, mormor till Uppsala o shoppa, det kan bli hur mys som helst och jag ser fram emot en tjejdag med mina bästa tjejor , toppengos
Så nu får gärna timmarna rulla på

Halv åtta hos mig


Vår, TACK !

Vi ligger o försöker bli friska här hemma..
Det känns lite som att hostan och huvudvärken avlöser varandra, älsk är hemma från jobbet o som tur är, är jag ledig idag , vi ska bli friska nu, kikar Beck varvat med HM , kan inte bli bättre !

Snön faller ner utanför och det märks inne i lägenheten att det är skitkallt ute, kommer knappt ut med bilen för det är så mkt snö, det är galet vad mkt vinter det kan komma på så kort tid, jag är less på denna årstid nu och vill verkligen ha vår , det känns väldigt långt bort men att shoppa vårkläder hjälper faktiskt lite (:




Väskor från HM

Kan inte bestämma mig vilken färg jag ska ta ..
Alla färger är verkligen troksnygga






Snygga koftor

Jag älskar dessa koftor från HM, har en i grått.
Mjuk, skön o passar till det mesta, fest som till vardag
Snygga o härliga färger, kommer från HM o kostar 199 :-
Jag vill ha alla, kan inte få nog av dom







Perfekt .

Hemmalagad pizza, cola och Beck
En perfekt gosmåndag om ni frågar mig




det är dax för jobbet nu ....

Tänk om man alltid hade en frisör och en som fixade sminket hemma, varje dag ! Inte mig emot ..
Idag är en sån dag då jag hade behövt det, hej kom o hjälp mig stil kör vi på idag
Jobbet väntar o jag som ville ha fredagsmys ikväll


Fredag Lördag Söndag

Snö snö o lite mer snö ..
Kan denna vinter aldrig ta slut ? Är så trött på detta väder, slask o kylan, nu får det vara nog för denna vinter
Nu får gärna våren kikat fram men den känns längre bort än på länge när snön dalar ner utanför

Denna helg är jobbhelg, ser väl fram emot det sådär, passen avgörs mest av vilka som jobbar men jag tror nog det kommer bli en bra helg, ikväll är det också jobb på schemat ! Hoppas timmarna går fort o hoppas det är mycket gäster, eller lagom så det finns nått o göra, seegt när vi är fler som jobbar än gäster ..

Ja, nästa vecka är det sportlov o jag jobbar typ 2 dagar, så det kommer kännas lite som lov , sköönt, o då är det lite mys inbokat o det känns toppen, nu får gärna den veckan komma också (:



Begär och räkningar ...

Jag åt inte en enda semla igår ! Tragiskt nog och idag är jag sjukt sugen på en chokladmuffins från jobbet o en kopp varm choklad, guuud så gott , kanske ska åka upp lite tidigare på jobbet o fika, mmm det vore gott

Idag har jag tvättat, IGEN, det känns som vi är en stor familj, för tvättmaskinen går tamefan varje dag, helt galet, hur blir då när vi får barn om det är så mycket idag ? Haha, herregud .

O alla dessa räkningar har börjar droppa in, fick lönebesked på mailen idag, hallelulja, vart tog pengarna vägen ?
Inte en bra månad på cash fronten, så idag har jag vart duktig o fört in allt som ska betalas den 25e så slipper jag sitta med det sen, för det är så fruktansvärt jävla tråkigt !
Så nu ska vi betala av alla smålån, som blir väldigt stora ju längre tiden går, sen ska vi börja spara till köksmöbler och lite smått o gott till hemmet, det har vi sagt förr men nu har vi prata igenom vad vi behöver o vad vi vill ha så då överväger det mera ! Så nu är det bara betala allt så vi har det borta o det känns riktigt bra o skönt, har man inte pengar så ska man inte handla, faktura är farligt .


lite mer mmm i livet (;

Snyggaste från Zara

Jag måste besöka den fina huvudstaden snart , vill besöka affärer som inte ligger i närheten här omrking .
Finns jättemycket olika skor o kläder jag vill spana in från diverse affärer, nu ska vi bara få in lite pengar på kontot, bestämma en dag sen drar jag till Sthlm .
Skor som dessa lockar rejält ska jag säga, nån som har o tänker sälja, så hör av dig !!





Ja tack !

Samma kärlek gäller detta par, grymt jäkla snygga !! Älskar skor, ge mig, snälla ? 
En söt topp, snygga jeans o toppa med dessa, snyggare kan det nog inte bli i vår, kan snön smälta bort nu ?
Vill ju börja använda klackar ...
skopunkten kommer dom ifrån




Vill ha !!

Åh jag tycker verkligen dom här skorna är toksöta , först när jag såg dom tyckte jag mest "men herregud, vad hände ?" Men efter mycket tittande och velande så har jag verkligen kärat ner mig i dom .. 13 cm vass klack
Det sämsta är att priset inte passar mig, 399 :- kan tyckas va lite för dyrt o det tycker jag
Men skulle verkligen inte tacka nej till dom, hålla utkik på tradera kanske (:
O väskan är en dröm i sig, härliga färger och lagom storlek




Snyggful

Jag kan inte bestämma mig om jag gillar denna eller inte
Den är ful snygg, om man kan säga så, den kommer ialla fall från bubbleroom o kostar 149 :-






Tradera.se



http://www.tradera.com/Friis-Company-vaska-Ny-auktion_106953392
Kolla gärna in mina andra auktioner också :)


Vuxenpoäng .

En gosig dag, en bra dag och en lugn o skön dag.
Lång sovmorgon och sen uträtta lite ärenden på stan, fixa o grejja, träffa Emma för en lunch, mysmys, det va inte igår o det är alltid lika mysigt att ses o umgås, prata om allt o inget !

Sen vart det hemmafix , alltså städning o tvättning, det behövdes verkligen, herregud, förstår inte hur det kan bli skitigt så fort , älsk kom hem o ner till stan igen, bankärenden, nu plockar vi vuxenpoäng , ha !
Det gick bra o sen åt vi middag ute, gå mysigt o gott .

Det känns bra nu, och jag tror på livet igen.


Snygg i vår !








Lyckan kommer, lyckan går ?

En ny måndag, en vanlig måndag , en jobb måndag , en slö måndag, en bra måndag
En måndag där vi hoppas att allt ska vända , imorn får vi veta mera, imorn får vi veta om framtiden kommer bli som vi hoppas, som vi planerar och som vi tror på !! Nervösa och förväntasfulla men jag tror på detta ..

Det återstår att se



Toppenhelg

En underbar helg, en mysig helg på alla sätt .
Firade mormor igår, en trevlig eftermiddag, smörgåstårta och prinsess, gud så gott o mätta vi vart

Sen tog vi en sväng med bilen o bara åkte, åkte långt o länge, pratade om livet och om framtiden, väldigt gosigt , det kommer nog ske en hel del förändringar inom en snar framtid och jag trivs , jag känner glädje o lycka inför tiden som ska komma, jag känner hopp och förväntan över livet som ska visa sig , vi har verkligen pratat ut om allt o det känns toppen

Idag har vi firat alla hjärtans dag, vi har myst framför tvn, ätit massor med gott och moffat godishjärtan, givit varandra extra mycket kärlek, det har varit en riktigt jäkla gosig dag, vi har även vart ute på en långpromenad, underbara väder
Så denna helg kan vi alltså sätta under ketegorin , en av dom bäst !!!

Nu blir det choklad och Köping




Bubbleroom.se



Nu har bubbleroom börjar med ett nytt erbjudande varje dag
Klänningar för 149 :- tokbra o billigt
Denna föll mig inte i smaken riktigt, ryggen va snygg men i fram ser den mest ut som en påse
Nu ska jag hålla mig uppdaterad på deras hemsida varje dag o se om det finns nått fynd o klicka hem


Kärlek.



Hoppas Du får en fin alla ♥-dag idag


Dagens inköp




Det är allitd kul med nytt o fräscht smink !


Tradera



http://www.tradera.com/Skor-fran-Friis-Company-NYA--auktion_107270825

Kunde inte ha dessa skönheter "/
Så nu säljer jag dom


En bra o skön dag

En lugn morgon, drog oss länge och bara va ! Så jäkla skönt
Har även hunnit med en vända på stan, köpt lite kalasgrejer till mormor, ska dit runt 16 o proppa i oss mat , ska bli riktigt mysigt , har även köpa alla <3s blommor o gos till världens bästa sambo, så imorn blir det en toppendag skulle jag tro, det kommer jag se till att det blir, vi ska gosa hela dagen har vi bestämmt, vi ska äta gott, hyra film o ha en soffhängar dag, gos med stort G !

Fick med mig hem lite smått o gott också, visar sen ..
Har länge funderat över en concealer och när jag idag ville slå till, så ja, fanns den ? NEJ, går runt o kollar på lite andra varianter o plötsligt så ser jag den, den ligger där alldelses ensam o skriker efter nån som vill ta med sig den hem , där låg den där concealern jag alldeles nyss hade frågat om o som var slut, den låg inte där den skulle o lyckan var total,(vi pratar fortfarande smink) haha jag vart väldigt väldigt glad o nu är den min !
Ett till rouge och lite myskort till föräldrar och mormor för alla <3sdag imorn

Nu blir det lunch, dusch , fixning och till mormor



Vårsnygging .



Så olika men ändå så lika !
Ge mig .


Ett nytt jobb

Jag vill ha ett häftigt jobb
Jag vill ha ett jobb där jag bestämmer över mina egna tider, där jag kan komma o gå som jag vill, där jag kan bestämma över mig själv, där jag kan ha snygga kläder
Jag vill lära mig dricka Latte för det gör alla coola människor
Jag vill se viktigt ut o ta snygga outfits bilder varje dag
Jag vill ha långa naglar och en stor snygg klocka runt handleden .
Jag vill ha min förlovningsring på mig jämt o varje dag
Jag vill ha ett stort och snyggt kontor , tjäna massor med pengar och shoppa loss, köpa allt jag vill ha !!
Jag vill inte se pengar som ett problem i livet

Hm, borde kanske starta eget ? Göra min blogg till Sveriges största, hm, ja, drömma är ju inte olagligt

Ett kontorsjobb vore nått


Behöver jag ens säga nått ?




Gos

Nu blir det tacos och fredagsmys !


En kaos dag men en kul dag

HERREGUD !!

Kort om folk och mycket gäster heeeela dagen, tror fan aldrig det tog slut, en smått kaos dag och massa strul med datorer och utrustning . MEN det har varit en jävligt rolig dag, man får helt enkelt vända det negativa till nått positivt, alla har vart glada och taggade, eller vi har iallafall kämpad på jäkligt bra och till slut kom vi ifatt, det har vart tungt men kul. Humören på topp och mycket skratt, kämpar vi tillsammans mot samma mål så kommer vi dit vi vill o idag gjorde vi det ! Jag gillar't .
Alla underbara själar som kämpar på, det är grymt av oss och bättre blir vi, vi kommer slå ut "Maxdonalds" !!


Det är löjligt.

Vart ska jag börja ?
Det känns som jag försöker o försöker, hör av mig men vad får man till svar ?
Jag orkar inte lägga ner mera energi på människor som inte hör av sig, som inte ens kan svara , som inte verkar bry sig, som inte kan skicka iväg ett hej-hur-mår-du-sms o verkligen mena det !!
Det va länge sen det hände .
Irriterad, lessen o besviken men eftersom det verkar vara väldigt svårt så skiter jag i detta nu, vill du nått, så hör Du av dig o märker jag att det inte blir nått så vet jag vart vi står .


HM

Jag har ju en stor kärlek till kläder eller kanske mer en passion !?
Idag har jag kollat runt på HMs sida, som om det va ovanligt ?

Till våren vill jag ha detta på mig



Lyko.se



Idag fick jag hem mitt paket med make up, bra leverans och billiga märkesvaror
Jag är mer än nöjd !!


Dagen till ära

Sicken jobbdag, herregud, det har tamefan rullat heeela dagen, grymt med hungriga magar o mätta o kort med folk, så det har vart toppen men det har gått bra o vi har haft kul
Nu sitter jag dock med världens huvudvärk o mår illa så det är mysigt, kommer inte till ro o sova heller, trött som fan men kan inte varva ner .. En jobbdag kvar sen en lugn o ledig helg, dunderskönt !!!!

Men okej, en bra dag till slut .


Mormor <3

Idag fyller världens bästa mormor år !!
GRATTIS säger vi till henne :) min lilla krutgumma , på lördag åker vi dit igen o firar stort med tårta o massa gott

Nej sängen kallar, huvudvärken gör mig galen så kanske lite sömn kan bota den värsta smärtan ..


Love @ Friis

Kärlek



Måndag

*Alla gardiner bytta i hela lägenheten
*Halv åtta hos mig
*Familjen annorlunda
*Fruktsallad

En bra måndags kväll


Tokbra och nöjd !



Jag har hittat en tokbra sida med jättebilligt smink, eller iallfall grymt mycket bättre priser än i butik
O vet man vilka färger mm man ska så är det perfekt , klicka hem mascara, rouge, foundation och puder för ynka 320 kr, det är ju som hittat när det gäller smink från Max Factor, här kommer jag numera köpa mitt smink ifrån


Säljes på Tradera .



Inte bästa bilderna men vafän :)
Det syns vad det är som ska säljas o det är huvudsaken


Rensning .

Ikväll har jag ägnat mig åt att rensa ur min garderob o det blev massa olika högar .
Slänga, ge bort, spara, sälja !

Skor, kläder och väskor o det tar aldrig slut, känns som jag rensar o rensar med det blir inte mindre, det syns typ inte o Fredrik tycker att halva garderoben har försvunnit så jag vet inte vad jag ska tro, haha !



Men det är kul att rensa bort ibland, att gå igenom garderoben grundligt o se vad som finns o vad som ska bort .
Hittar tom kläder man inte visste att man hade, det är skoj o vissa kläder önskar jag att jag kom i igen men det är nått jag måste göra åt själv .
Jag vill komma i mina jeans igen o det ska jag fan se till o göra !!!

Nu ligger iallafall saker o ting ute på Tradera (även det på bilderna) hoppas få nått sålt


Ta ingenting för givet

Jag vet inte vart jag ska ta vägen med alla tankar som bara måste ut !! Vill lägga ner dom i en burk, stänga locket och kasta bort den, kasta bort allt det dåliga och bestämma mig för att helvetet har varit, nu är det bara o blicka fram o se lycka o glädje !
Tyvärr hittar jag inte en tillräkligt stor burk o skulle jag ha en hur får jag då ner tankarna ?
Mitt huvud går på högvarv dygnet runt, inte en lugn stund, huvudvärk och illamående nästan jämt , falska leenden och falska svar, aldrig glädje och värme i kroppen.
Jag spelar mitt spel för jag orkar inte alla frågor, jag orkar inte det sociala och jag orkar inte närheten

Som en underbart nära vän sa
"Man måste genom gå ett helvete för att uppleva riktig lycka, du har gjort de nu o nu bestämmer vi oss för att turen vänder"

Jag tror på dina ord o jag tar åt mig av dom, jag hoppas så innerligt att du har rätt , jag hoppas o kämpar på , vissa dagar blir det bara för mycket men dina ord ligger där ändå o påminner mig, jag samlar mod o kraft för att orka igen, för att ge mig ut o leta efter det som fattas, jag samlar på mig så mycket i min bubbla så att vissa dagar så spricker den o livet vänds upp o ned på bara några sekunder , jag önskar att jag kunde göra nått åt det men jag har inte förmågan att se vad som krävs , att se vad som behövs göras ..
Jag gör mitt bästa, jag gör det som krävs för stunden och kanske funkar det, kanske inte , jag vet bara att jag orkar ta en dag i taget o inte ta saker o ting för givet längre


Fasiken va ont det gör .

Det finns dagar då jag blir förvånad över hur mycket man egentligen orkar med , hur mycket kroppen kan ta åt sig av och hur mycket kroppen orkar, hur mycket energi som kan ta slut lika fort som man har laddat upp det .
Hur länge kroppen kan gå på sparlåga och hur mycket man kan orka en hel dag .
Det är inte lätt vissa dagar, det ska gudarna veta

Saknar min Frasse såna här dagar, han hade varit ett stort stöd, hans mjuka ulliga päls att gosa in sig i, han var en klok hund, en hund som visste mer än vi trodde, han kände av mer än vi visste , han kände när vi mådde dåligt, han visste när nått var fel, han vart med gosig när man var lessen.
Dom 5 veckorna vi fick ha honom här hos oss var en av dom bästa veckorna i mitt liv, det va gosmys och jag va glad, glad över att ha nån o ta hand om som var beroende av en, som följde efter en vart man än gick och som inte kunde komma till ro innan vi var hemma, inne och trygga .
Frasse var en inteligent hund, knasig, busig men smart och klok , fasiken va ont det gör att inte få se honom, känna honom eller ha honom här, det är ju våran Frasse, våran hund ..
Det gör ont i hjärtat, man fäster sig så himla fort, fortare än man anar, han vart en i familjen direkt !!




skonamig.se




Jag älskar skor !!
Höga, låga, platta, smala, nitar, remmar
Flipflop, gypmadojjor
Det finns ju 100 olika sorter och utföranden
Men jag älskar fin skor, snygga skor och skor med klack, hög klack, kilklack
Smal o bred klack, ett par snygga skor kan rädda en ganska tråkig outfit
Skorna är ett av dom viktigaste plaggen man kan ha .
Ser jag en snygg kille tittar jag alltid på vilka skor han har, varför vet jag inte, det bara blir så .
Kanske är det en hint om hur han klär sig o vad han bryr sig om
En snygg klänning och höga klackar sen är jag redo

Dessa skor får gärna flytta hem till mig


Tröstshopping ? Det hjälper inte .



Frossar inne på HM, det känns bättre för stunden
Har spanat på halsbandet länge o nu äntligen rea, klart man slår till
Koftan är superskön, har en likadan i grå, supermjuk, lagom lång, varm o gosig , köp den !!
Härliga vårfärger


När får man tron tillbaka ?

Satan vad trött jag är , ont i magen o mår illa ..
Orkade inte med alla timmar på jobbet så jag fick gå hem, efter en styrkekram från finaste Malin så fick jag gå hem, gå hem med alla mina tankar och tårar, funderingar och huvudvärken..
Försöker få i mig nått o äta men det går inte, det vill inte ner o kommer det ner så kommer det upp lika fort .
Jag förstår inte varför kroppen strejkar som den gör, varför den staffar mig så brutalt , vad har jag gjort den ?

Det kändes så skönt att få åka hem, vila o bara va själv, ligga i soffan o glo, nu väntar jag på att älsk ska komma hem så vi kan kramas lite, förbannade snö o förbannade jobb som gör att han får jobba över .. Det suger
Behöver dig mer än nånsin nu min älskade
Nu ska jag försöka äta o sen så kommer nog ögonen ge med sig, så hoppas på lite sömn, dom 20 min inatt kunde jag lika gärna ha vart utan


Jobbiga timmar ..

Galen natt, en tung o jobbig natt , en natt som aldrig tog slut !
Timmarna har verkligen sega sig fram och jag har sovit sammanlagt ca 18 minuter, en drömnatt
Vi har pratat o pratat o pratat, vi har grinat och vi har pratat, om allt, helt galet, tror inte vi har pratat såhär mycket på alla dom 2,5 åren vi har varit tillsammans, tror det va lika bra att allt kom ut , att vi fick bli ur oss allt .
Vi kom en bit på väg, ett steg framåt o inga bakåt, det känns bra men samtidigt så knyter det sig lite i magen, jag mår illa och mina ögon är inte med mig idag, dagens jobbtimmar kommer bli tuffa o jag känner mig redan helt slut och tömd på all energi som kroppen en gång i tiden hade .

Tror inte jag har haft fulla batterier på evihgeter, har inte sovit speciellt bra alls dom senaste månaderna, känner mig trött, blek och hängig dygnet runt , känner mig död vissa dagar och vissa dagar orkar jag inte ens byta om från nattens kostym, jag orkar inte äta mat och jag orkar inte vara mig själv ..
Det tär, det gör ont och det blir en dålig vana som jag inte kommer ur

När ska det sluta ? När kan det bli som vanligt igen ? Kan det bli som vanligt igen ?
Oavsett vad som händer så kommer jag alltid att älska dig Fredrik



Louis Vuitton




Jag skulle då inte tacka nej till denna skönhet !


In vino Veritas


Vårshopping .

Sitter inne på HM o glor , finns så mycket fint till våren som jag vill klicka hem men grejerna kommer inte förens i april o det känns liiite långt bort, då hinner jag nog köpa det i affären innan .
Men den som väntar på nå gott ??

Jag har verkligen förälskat mig i treggings och blommönster, är inte så mycket för jeans så treggings passar perfekt och jag tror det kommer hålla i sig ett bra tag framöver , hoppas jag iallafall ..
O va gäller blommor, det är sött och det finns alltid ett användninsområde , det kan lyfta en hel outfit, ett svart linne och kjolen eller helsvart och den blommiga väskan, det kan ju bli toksnyggt ! Jag tror på det .
Det är ganska lätt o kombinera och det blir inte tråkigt  , nu vill jag ha vår !






säljes.



Har dom senaste dagarna rensat o rensat
Vissa grejer ska ut på tradera, andra kastas o vissa säljas till er ?
Det är allt från kläder, väskor, skor o en bilklädsel
Allt är i nyskick, vissa saker är knappt använda, dåligt av mig men så är det !

Är du intresserad så hör du av dig :)


Det är en gåta i sig .

Jag vet inte hur man ska bete sig för att alla ska bli glada ! Det känns som man måste finnas hela tiden och dygnet runt för vissa människor men dom lyser med sin frånvaro när jag behöver stöd och tröst .

"Men du säger inget när du är lessen"

Nej men efter flera år som man kännt varandra så borde man väl veta hur man fungerar som person ?
Ärligt talat så tror jag inte vissa bryr sig man ska bara umgås för att ha en stor krets att röra sig med, tror inte det finns så mycket annat o hämta .
O enligt vissa får man inte vara lessen o vissa dåliga sidor när man "har allt" som dom säger , skulle gärna vilja veta vad allt är och hur en sån människa beter sig , för jag har då inte träffat på nån sån människa.

Jag trivs väldigt bra med mitt liv och det är jobbigt o tråkigt när vänner inte kan glädjas åt det, utan se det som ett problem att man har det bra, förstår inte varför man inte kan glädjas, kan man inte det för man själv har det dåligt ? Jag förstår det inte alls.

Jag skryter hellre om att jag har det bra, en sambo, ett jobb och ett fint hem, än att skryta om pengar o prylar .



Blir så irriterad.

Hatar att pengar alltid ska trassla till det, att det alltid fattas
Att man inte kan leva utan dom, jag kan ialla fall inte det o tror det är mest skitsnack när nån säger att pengar inte har nån stor betydelse !!

Har kikat runt på olika sidor ikväll och hittat mina drömmöbler till köket, bord o 6 stolar för 2500:-
Kan fan inte få det billigare , bara stolarna på Jysk går på ca 1600 för 4a st. åhh det är ju tokbra pris men som alltid så måste det läggas pengar på annat, sparpengarna skriker mest håll dig borta och shoppingtarmen skriker KÖP
Skulle passa så grymt bra här hemma
Fan. Jävla skit, varför skulle jag hitta detta just nu när pengarna lyser med sin frånvaro ?
Det suger verkligen stenhårt




Börjat läsa en ny bok





När Tessan var 14 år blev hon våldtagen. Hon vågade inte berätta för någon. Sedan gick allt snett. Tessan, som var en välordnad hästtjej i en vanlig småstad, började sälja sex via nätet. 

Hemska bok, börja läsa den igår, hemsk från start, tror den kommer vara bra men jobbig att läsa, att detta verkligen har hänt o att det fortfarande händer , det är galet .
Sjukt. Det är bra att hon orkar berätta sin historia så andra tjejer i samma sitts kanske tar steget tillbaka och inser hur fel och åt helvete det kan gå .


 


Vart tar tiden vägen ?

Idag har jag haft körkort i 4 år, 4 jäkla år . 
Jag undrar just vart dom åren tog vägen ? Hänt sjukt mycket men fan va fort de går. Det är galet 
Det hände mycket den dagen och den helgen, kommer ihåg dagen som det var igår

Nervös som fan, mamma var med mig och jag skulle köra upp i en annan bil än jag var van med då, vi hade bokat uppkörning utanför skolan så då fick man låna en bil från vägverket, en sprillans ny Saab, bara det fick mitt hjärta o slå ett extra slag .
Gick igenom bilen på in o utsidan, hjärtat tickade fortare så fort han kolla på mig
"Vad gjorde jag för fel nu ?"
"Vad missade jag?"

-Nu åker vi, sa han med en bestämmd röst, han bad mig följa lite skyltar, sen åkte vi ut mot Strängnäs
-Vänd på första bästa vändplan. Sagt o gjort, jag kände mig väldigt säker i min körning, han satt mest o skrev i sina papper och humade lite då o då .
Fick köra en vända i stan o starta i backe .

-Åk tillbaka där vi starta.
Jag kände då att, nu är det kört, han hatar mig o han vill inte att jag ska få ett kort, ett bevis på att kunna köra själv, svängde in på parkeringen, parkera o stängde av motorn ..
Han skrev o fundera och titta på mig .
-Nu ska du få nått som du har velat haft väldigt länge .
Jag dog .
Sen fick jag mitt körkortsbevis .
Överlycklig och adrenalinet på topp . Svettades och huvudvärken och illamåendet tog över efter nervositeten .

Mamma var redan på plats o väntade på mig och jag ringde en stressad pappa som satt på jobbet , trodde jag
-PAPPA JAG HAR KLARAT DET !!!!!
-Jag har inte tid nu, jag ska på möte o slängde på luren .
Sjklart vart jag lessen o besviken men det gick snabbt över då jag skymtade en blå bil som kom tutandes.
Där kom pappa, haha han hade vart mer nervös än mig så han hade inte kunna jobbat
Luring Luring, Haha snacka om chockad, men fan så glad jag vart 
Att ha mina föräldrar på plats, båda två när nått stort som detta skedde

Den dagen kommer jag aldrig att glömma, ett steg in i vuxenvärlden
Så mycket vi har kört runt i Sverige så många timmar vi har suttit i bilen och kört, pratat och kört
Så många olika platser vi har hittat och många småvägar vi inte trodde fanns
Men det har varit grymt kul och ibland saknar jag dom stunderna med pappa , körde mest med honom
Vart väl några gånger med mamma men inte ofta, vi vart mest osams, hehe , båda lika envisa
Idag är jag glad o stolt över mig själv att jag klarade det
Skulle inte kunna mig klara utan det , vill inte ens tänka på hur det hade varit heller




Rosetter .



Ett tips !

Häng på Lady G o sätt en rosett i håret, det gjorde jag idag o jag är nöjd !
Enkelt, smidigt och sött


Tillbaka till verkligheten

Idag har det jobbats, det kändes som det va 100 år sen sist men det har gått bra, ganska lugn dag, skönt !

Helgen har vart väldigt upp o ned, det har varit en riktigt gosmys helg och det har varit en hemsk helg, det gosiga var att päronen o mormor kom över o vi hade mat o filmkväll, gjorde typ buffé med massor med gott, o mätta vart vi, tror alla rulla härifrån haha o vi dog i soffan, en kanonkväll och det dåliga kan va ta en annan gång .
Det behövs inte skrivas här, det finns för mkt nyfikna läsare, som mer gottar sig i det än bryr sig om själva händelsen .

Vår filmkvälls film var iallafall "I taket lyser stjärorna" har läst boken och till slut rann tårarna, det gjorde dom till filmen med.
En jäkligt bra, rörande och jobbig film . Se den !

Annars rullar dagarna på som vanligt, det är väldigt mycket jobb dom kommande dagarna, hur ska jag hinna med allt denna vecka ? Det är frågan, trist att folk blir sura bara för man inte kan pga jobbet .
Vill göra så mycket men hinner med så lite . Men men man hinner väl det man vill antar jag

Nej borde väl lägga mig, skallen dunkar så jag tror den ska lägga av snart, det är INTE skönt .
Hoppas på bättring under natten, att lägga sig med huvudvärk är det värsta jag vet