Nytt år..

Välkommen 2013!

Nya möjligheter.
Nya upplevelser.
Nya minnen.
Nytt kapitel.
Nya människor.
Nya möten.

2012 har varit en bra år. Många toppar men även dalar. Många jobbiga dagar, väldigt många bra & underbara dagar! Fina minnen tar jag med mig och bakar in i hjärtat. Fina upplevelser också. Men vi välkomnar detta år så himla mycket. Detta blir ett bra år, ett mysigt år. Ett kanonår med andra ord! Välkommen!

Ikväll firar vi med goda vänner.
Gott i glasen, 3-rätters och massor med mys! Skratt & prat kommer det bjudas på. Det kommer bli en bra kväll..

Så jag önskar er alla ett Gott Nytt År!!!





Wahhaaa..

En lugn morgon..
En skön morgon, en stressfri morgon. Mannen fick lov att jobba idag, sämst! Vart ute sen 07, så får se hur länge det blir idag! Trist. Men är det halt och snöigt så är det.

Idag ska det handlas inför imorgon.
Städa, tvätta och göra ett snyggt hem.

Snart är vardagen tillbaka igen. Snart börjar jag jobba och mannen ska gå på pappa-ledighet. Va konstigt allt kommer kännas. Jag känner mig så redo att ge mig ut och jobba men inte alls redo att "lämna" barnen.. Jag vet att det kommer bli toppen och allt men det känns så jobbigt. Tänk om jag missar Lucas första steg och ord, ja det där man inte vill missa alls. Det känns tungt! Det gör mig så ledsen..

Men jag har två dagar kvar av min ledighet, så nu ska jag krama mina små lite extra & njuta av tiden, jag vet att när jag sen börjar jobba, då kommer jag saknar hemma-tiden massor.. Men först ska vi fira in det nya året. Mys.

Puss ❤


Året som gått..

Vi firade in 2012 med bästa vänner.
(Kör en favorit i repris i år) ❤

Saga tog sina första steg.
(Glädjetårar & stola föräldrar) ❤

Jag vart färdig undersköterska.
(SÅ jävla skönt!!!!!)

I maj föddes världens finaste kille.
(Vår finaste lilla prins) ❤

1 år söm gifta.
(Älskar dig så enormt) ❤

Vi samlad vuxenpoäng.
(Pratade försäkringar)

Dop för Lucas.
(En minnesvärd dag, till tusen) ❤

Parken Zoo.
(Kanon mysig dag)

2012-Året då jag bestämde mig!!
(Viktresan har bara börjat)

Jag fyllde 25.
(En jätterolig och mysig kväll med bästa vänner) ❤

2012- filmens år!
(Herregud va många bra filmer vi sett i år)

Lucas har firat sin första jul.
(Papper & snöret var kanonkul) ❤

Sökt jobb.
(Fått jobb)


Ett mycket bra år!
Det har hänt mer än så men kan inte skriva upp allt här, dom här händelserna är dom bästa, flest minnen! Mys.

Nu välkomnar vi ett nytt, spännande och fräscht år med massor av möjligheter, nya äventyr och minnen!!!





Julkort..

Kul att lägga ner tid på att skriva julkort när man knappt får ett tack!! Nästa år hoppar vi allt som har med just julkort att göra, blir bara besviken..

Man kan väl ända tacka?


Leksaker, förvaring o flytt..

Så grymt trött. Som alltid.

Idag har vi haft en hemma-mys-dag. Jag och mina bästa busar. Vi har börjar lite smått att packa inför flytten, 3 kartonger och det syns inte ens, illa.

Så fruktansvärt tråkigt att packa och sen städa allt, fy!! Men det ska bli så skönt att komma härifrån nu, så jävla less på att det inte finns nånstans där man kan lägga undan saker. Det är fullt i alla skåp, i dom få vi har.. Less på att inte kunna hänga undan kläder, lägga ner leksaker. Blir galen. Köpte två leksakslådor/förvaring på Ikea igår men dom fylldes fort och det är fasiken lika mycket kvar som skulle behöva förvaring. Less är ordet.

Det är för mycket saker på en för liten yta!

Hej hus, hej större boende!
Snart kommer vi.



Julens alla dagar..

Vilken bra, mysig, trevlig och underbar julhelg vi har haft! Massor med god mat, shopping & lite mer mat! Som vanligt med andra ord. Det har bjudits på skratt, många jättefina julklappar, mys i massor & en härlig stämning.

Middagar med familj, släkt & vänner.
Idag var tanken middag också men efter omständigheterna och efter allt som hänt så valde jag att inte följa med, det kändes faktiskt bäst så och jag ångrar mig inte en sekund!

Vi tackar för en magisk jul 2012.
Har haft det så himla bäst. Att få fira jul med dom man älskar mest är underbart, mer kan jag inte begära. Lycka.

Nu ser vi fram emot en dundermysig nyårsafton med finaste vännerna!!

God natt.


Västerås..

En tur till Erikslund med bästa mormor vart det idag! Shopping, lunch och massa mys som alltid. Killarna drog på andra grejer så idag var det en tjejdag. Saga var så glad & duktig hela dan, skrotan min.

Massor med folk, trodde ju inte annat..
Leta efter byxor men självklart så hittade jag massa annat än just det. Varför är det alltid så? Typiskt.

Kom hem med en ny jacka, så nöjd. Strumpor, byxor och tröjor till barnen, dom skulle inte ha mera kläder (!) men det va ju ändå rea. Lite smått & gott och sen kom vi ut med massor med grejer från Ikea!! Matlådor, ramar, skålar, förvaringslådor till leksaker, tallrikar och annat fint och bra som behövs.

Vart även en ny fin dockvagn till bus!
Hon vart så himla glad när hon fick den, älskade ongen min.

En mycket bra dag och en mysig dag!!
Nöjd över alla fynd.
Skitväder hem men det gick bra det med.

Nu mys i soffan!




Pegåtten..

I helgen var vi ut i snöstormen..

Eller det vart typ det när vi åkte, inte kul alls! Vi var ut & kika bilar! Vi köpte ju en "ny" för några veckor sen, en V40, är så nöjda med den o den är så rolig att köra. Men eftersom vi ska flytta till "landet" nu så måste vi ju ha två bilar! Ringde runt och fastna tillslut för den här fina. Så mot Strängnäs med en bil och hem med två. Bra resa. Nu ska den fixas lite med, sen är det bara tuta och köra.

Min fina lilla pizzaräääcer.




Dagen efter..

Julafton måste vara årets snabbaste dag.

Nåja.

Imorse vart det en skön sovmorgon, mannen gick upp med barnen runt 6. Skönt att få sova några timmar till. Barnen har lekt hela morgonen med deras nya leksaker!!

Idag blir det fix & mys och vid 16 åker vi iväg på lite middagsmys.

En bra julhelg.


Underbara afton..

Haft en helt perfekt julafton!!

Började dagen med gröt-frukost. Gott.
Ut och åka pulka en stund.
Fixa det sista, hämta mormor och åka.

Dagen fortsatte med fika, Kalle, god mat och självklart mätt som en plätt, magen är full, klappar och mys. Firat dagen med dom allra bästa, skratt, prat, mys och ett berg med fina, söta, toppen klappar! Barnen har verkligen fått massor, det skulle ju bara bli litegrann men det sprack ju fort. Tog flera timmar att öppna alla fina julklappar.

Men oj vad mycket fint dom fått.
Alltifrån dockor, nallar, bilar, lek & lär låda, leksaker som låter, spelar, plingar och rullar. Presentkort, pengar, målarböcker och vanlig böcker. Väskor, badlakan, Pippi, filmer, dragleksaker, tomtar, tallrikar & muggar! Nattlampor, ljusslinga och MASSOR med kläder! Har nog kläder för 2 år framåt.

Vi fick även pengar och p-kort. Pengarna är till en valfri resa/upplevelse så vi tänkte London i vår, det är vi grymt sugna på.. Hoppas på det.

TACK.
Tack för allt. Mer än tacksamma för allt fint och ni skämmer bort våra små skatter så enormt. Men nu har dom leksaker så det räcker & blir över, hur ska vi få plats med allt? Tur att vi snart flyttar till större. O tack för en toppen dag, har verkligen vart en helt magisk dag, mysig till tusen..

Älskade bästa julafton!
Varför tar du slut så fört??

Nu sover våra små busar och vi gosar till det i soffan med en bra film innan vi snart snarkar ikapp.




24 december..

Dagens :)




God jul..

Underbara magiska dag!!!
Ha en jättefin dag allihopa.




23 december..

Vi sitter och kikar på lite tv och bara slöar i soffan, så skönt.
En riktigt mysig kväll har vi haft och jag är förväntansfull inför morgondagen.
 
Klapparna är inslaga, julstrumpan med morgonklapparna är upphängd, gröten ligger redo och julen är mer än välkommen hit i år, det ska bli så himla mysigt och i år har vi två underbara barn som ska uppleva den. Lucas ska få fira sin allra första jul, gosigt, jag längtar massor!
 
 
 
 
 

Härliga söndag..

Haft en riktigt bra dag!!

Vart inte alls som planerat men så mysigt ändå. Var ner på stan en vända, inte alls så mkt folk som jag trodde.. Köerna var långa men väntetiden kort, så skönt! Bra jobbar av all personal. Vart några klappar till, vi som va klara.

Nu kör vi mys hela kvällen lång!
Vinet är upphällt, dipen i kylen och filmen ska snart sättas igång!!

Ha en mysig söndag allihopa.




Träffa tomten igår..

Årets första klapp!
Tack.




Tack..

Inte för att jag tror på't men man tänker ju ändå "tänk om" men nu kan jag och alla andra sluta fundera och njuta av den fina julen som snart är här!!




Fullt upp..

I Sagas kök idag!

Det bakas för fulla muggar, jag äter mig mätt på allt & hon tycker det är lika kul varje gång. Skrattar gott och hämtar nästa maträtt. Älskar att se min lilla dam så glad!! Nu bjuds det visst på fika, bäst att äta upp. Hihi.

Älskade ongen min.




Nytt in..

Barnen har fått massor med nya kläder på sista tiden och jag tyckte allt att jag också var värd lite nytt.

Kul när man gått ner och kan ha nya, mindre storlekar och att kläder faktiskt sitter bra!!

Rea på hm. Självklart val.




Finaste killen..

Jag verkligen älskar Kappahls bebis/barn kollektion "Newbie". Toksöta kläder till väldigt bra priser. Fin kvalité och bra plagg. Härliga färger och mysigt tyg. Ja allt man kan önska till kläder för barnen.

Personligen hade jag kunna köpa allt nästan, så svårt att välja när man står och tittar, klämmer och velar. Saga hade också mycket fint från "serien" när hon var mindre. Det som gjorde mig extra glad, jag läste nånstans att dom ska utöka storlekarna upp till 92 (?). Hoppas verkligen på de!!

Så spana in kläder, du blir inte besviken.
Lillemans nya kläder från Newbie.




Shopping Shopping..

Igår firade vi min fina pappa, på hans födelsedag låg ju alla sjuka så igår vart det fika, gott och mys, som alltid. En kanon kväll på alla sätt!

Ikväll åkte jag & finaste vännen till Erikslund & shoppade, tanken var kläder till julafton/nyår men kom hem med två påsar kläder till barnen istället. Varför blir det alltid så? Ska in & kika till mig och slutar alltid med att jag hamnar på barnavdelningen.. Men det finns ju så himla mycket fint till dom små. Jo jag fick också med en påse hem med 3 tröjor, så nöjd över kvällens shopping är jag, redan rea och det gillas mycket.

En bra kväll med bra shopping, fast jag inte hittade det jag ville. Prat, skratt och en riktigt härlig tjejkväll med bästa. Ikväll fick vi vara bara vi, inga måsten, ingen stress, inga barn, ikväll fick jag vara Maria, ibland är det så skönt, att samla energi, få kraft & ork igen. Det får jag verkligen när jag umgås med dig gumman. Det måste vi göra om snart.




Att det ska va så svårt..

Det här med julklappar.
Att det ska vara så svårt.

Till barnen är det ju inga problem, än, tycker jag. Där har vi ju köpt kläder och leksaker och till våra föräldrar var det också ganska lätt. Men den jobbigaste eller svåraste att köpa till är ju den man känner bäst, i detta fall min man. Varför är det så? Jag ska ju veta exakt vad jag ska köpa då, vad han gillar och vad han behöver men nej, varje jul och födelsedag så står det still. Jag kommer inte på nånting! Och man vill ju ändå att det ska vara nått han behöver eller nått personligt som han kommer att gilla. Men lika svårt varje år!!

Hur löser vi det då?

Jooo, genom att köpa en gemensam klapp i år. Alltså betala hälften var. Kanon tycker vi. Så, vad blir vår klapp till varandra i år undrar ni då säkert.. Jo det undrar ni visst.

Årets klapp blir en ny tv!




Dagens mys..

Öppna förskolan på fm, Saga vägra gå hem vid stängning. Hon trivs så himla bra där nere med alla barn, med sångstund med pyssel o annat skoj.

Bada när vi kom hem igen och testade självklart badrocken hon fick av morbror & tant Helen, passa perfekt och nu vill hon inte ta av sig den, gosnosan min. Och självklart följer Bibbi med vart hon än går. Bästisar!




Full rulle hela veckan..

Underbart bra helg :)

Imorn ser vi fram emot en ny spännande vecka med massa roligt inplanerat. Tänkte gå förbi Öppna fsk imorn en sväng, dom stänger sen för jullov så får passa på att gå en stund. Det ska handlas all julmat i slutet av veckan, tjejkväll är inbokad, som jag längtar. Vi ska även fira pappa som fyllde den 12e, vart ju inget då, då alla låg sjuka. Det blir trevligt. Bvc är ett måste, sista för året.

Den här veckan kommer gå fort känner jag på mig. Men det är kul att det händer lite grejer att se fram emot! Tiden går bara så himla fort nu. Snart är det dags att lämna över allt & ge sig ut & jobba-med massa blandade känslor.

Men men, först ska vi fira jul. Mysiga jul.
Sov gott!




Sessans dag..

Idag kom våra familjer hit på fika.

Fina presenter, go-fika, skratt och massor med mys! Fredrik kom hem vid 13 tiden, precis lagom till när alla andra kom, bra där. Saga har haft en riktigt bra dag, vi andra också men det värmer så i hjärtat när man ser hur glad hon blir för alla fina leksaker och kläder hon fått idag, glädjen i ögonen och glädjen i att få så mycket fint. Det är på riktigt!!

Älskade underbara bästa onge ❤

Tack för att ni kom idag och gjorde Sagas dag så fin, mysig och minnesvärd, tack för alla fina presenter och kort! Vill även tacka alla som skickat sms under dagen eller grattis hälsat på FB, det värmer så!! Tack.

Så efter en väldigt lång men åh så mysig dag så har vi nu boat ner oss i soffan, barnen sover, vi öppnar en varsin cola och sätter på en bra film!!

En helt fantastiskt mysig dag!




Tomten..

Barnen fick träffa en stor, röd och skäggig man i torsdags.
Tomten hade nämligen hittat ner till Coop.

Resultatet?
Nej fy så läskigt och efter ett hej från tomten och ett god jul med lite paketutdelning så hade vi två panikslagna barn i tårar.
Det var alltså bådas första träff med tomten! Hoppas det blir bättre under åren som kommer. Jag var också livrädd för honom när jag var liten men vem va inte det då?




2 år..

Fredrik fick jobba idag, suck. Lagom kul men vi hoppas så klart att han kommer hem i tid, vill ju ha honom hemma o speciellt en dag som denna!!

Dagen till ära kör vi Pippi "Bibbi" maraton, det är kul, jag menar, dom filmerna har vi ju aaaaaldrig sett, typ sisådär femhundraelva gånger om dan. Men är det en 2 åring som får bestämma så är det bara att följa det!


Sagas födelsedag..

För exakt två år sedan så satt jag i soffan med oregelbundna värkar. Jag hade så ont mellan varven. Satt i duschen kanske i 2 timmar och spolade varmvatten på magen. Jag grinade och trodde nästan att jag skulle dö, eller i alla fall gå av en smula.

För exakt två år sedan så ringde jag just nu till förlossningen för första gången!!

För exakt två år sedan så kom Du.
Älskade lilla fina prinsessan min.
Jag minns allt som igår och jag blir lika glad, varm och rörd varje gång jag pratar om mina barn förlossningar...

Det är galet va fort dom här två åren egentligen har gått men vilka underbara 2 år då! Min fina dotter, jag är så lyckligt lottad som har fått henne, som får följa hennes ut utveckling, som har fått varit hemma med henne dessa 2 år!!! Det finns så mkt jag skulle kunna skriva men då skulle ni väl ledsna hehe men i alla fall! Idag är en stor dag!!

Vår älskade lilla skrota fyller hela 2 år!!

GRATTIS ÄLSKADE SAGA.
Grattis min fina dotter på din dag.
Jag älskar dig mer än du kan ana.

Hurra Hurra Hurra


Min fina prinsessa..

När vi vaknar imorgon har vi en liten tjej här hemma som blir hela 2 år. Galet! En fin liten sessa som vi älskar så himla sjukt, galet mycket!!! Imorgon ska vi fira.




Problem..

Åh vad jag längtar till flytten!

Nästa år när barnen fyller år så kan vi bjuda hem alla familjer och vänner, det ser jag fram emot mest. Det kan vi inte riktigt göra här, där vi bor nu. Trist men så är det, hade önskat att alla kunde komma samma dag och firat men det blir på tok för trångt och det är jobbigt.

Våra familjer kommer imorgon & då är det fullt. Därför har vi fått göra så att i år så firar vi "bara" med familjen. Vi hade kunnat dela upp dagarna men då dagarna är slut i december så valde vi detta sätt, vi vill ju inte gärna fira skrotan i januari, blir lite väl sent. Så då vet ni varför det inte kommit nått inbjudningskort i lådan i år, det känns väldigt trist men så får det bli.

Nästa år firar vi stort med alla!
Åh, ge oss nycklarna NU.


Emma..

Med dig är jag stark!

Du är helt fantastisk min underbara vän.
Tack för att du finns i mitt liv, i vårt liv. Tack för att du alltid finns för mig/oss, för att du alltid ställer upp, för att du alltid är min vän. Tack för att du är du.
Älskade bästa E.

Tack för blommorna som gjorde hela mig varm, rörd och såå glad.

Vad vore jag utan dig vid min sida?
Älskar dig alltid!




Tidig morgon..

Vid 5 satt vi uppe & käka frukost.
Mysigt. Idag blir en lugn dag, bus, lek, lite pyssel, fikabesök och massa mys!

Det kommer bli en bra lördag och en bra helg, imorn väntas kalas för världens finaste 2-åring. ❤ Hoppas verkligen vädret håller sig bra så älsklingen slipper jobba, skitjobb.

Först lunch!




Dagens klapp hos lekmer..

Kunde inte hålla fingrarna borta!!

Jag tycker dom här kakfaten är så otroligt söta och fina. Saga får ju ett annat i present med andra godsaker på (när jag beställde det andra fatet så kunde jag inte bestämma mig om jag skulle ta det gröna som hon får eller detta fat, då jag gillar båda) men hon kommer få detta också, tur att det var till extrapris idag och tur att man ibland inte behöver välja!! :)

Detta finns idag hos lekmer i deras julkalender.




Vinter..

Gillar inte vintern egentligen..

Alltså det är kylan som tar emot så
enormt o alla tunga, jobbiga vinterkläder som gör att man svettas ihjäl. Annars är det ganska så mysigt. Man får sitta inne och mysa. Även åka pulka, grilla och dricka varm choklad! Fint med alla stjärnor, ljusstakar & tomtar, lucia och tänds ljus och det är ju ganska mysigt egentligen när det snöar, när det kommer fint snö som fallet sådär mjukt & lugnt, då känns det liksom på riktigt. Idag gör det de.

Idag snöar det som på film, som i romantiska filmer, i slutet, när dom ska kyssas, då snöar det alltid sådär fint. Idag är en sån slutscen. Jag gillar det, det är mysigt. Så okej, tar man bort blåst, kyla och vinterkläder så är denna årstid ganska så magisk & mysig!


Helt tomt..

Ungefär så jag känner mig!

Man kan hålla inne med alla känslor och tankar en viss tid. Tillslut brister allt! Bägaren rinner över, det behövs inte mycket för att det ska hända..

Okej, det kanske låter värre än va det är men just nu känner jag mig helt slut på energi. Jag kan inte sova om nätterna, vid 20 tiden övergår kroppen i nån slags sparlåga & omvandlar den där tunga tröttheten till nån slags övertrötthet som visar gör att jag känner mig pigg. Det i sin tur resulterar i en toktrött, energilös mamma med dåligt samvete!

Vad ska jag göra??
Det gör funkar inte alls.
Jag MÅSTE få sova för att orka.

För nu funkar inte det här. Jag kommer inte till ro förns runt 23.30-00 om inte senare ändå vissa kvällar och barnen säger god morgon vid 5, 5.30! Det håller ju inte. Jag orkar ju ingenting alls.

Så vad ska man göra då??

Idag är bara en jobbig dag på alla sätt. Jag är så grymt trött, barnen är trötta men ingen vill sova, vi har inget bröd hemma, ingen mjölk, vagnen är paj, det är kallt, jag fryser, snoret rinner, locket för örat vill inte försvinna, nån jävla hantverkare ska komma idag men jag vet inte när för en tid kunde han ju såklart inte säga.. Allt är bara bajs.

Som pricken över i;et så har lilleman kommit in i nån ny fas där ingenting vill sig, han blir även så arg och förbannad för att han vill krypa men att kroppen inte lyder honom. Älskade onge ❤

Nej idag är en dag jag önskat jag kunde dragit täcket över huvudet och fått somna om. Men icke och bara för att dagen känns såhär så kommer väl Fredrik ringa och säga att han måste jobba över. Hatar hans jobb på vintern.

Ja idag är ingen bra dag.
Tårarna är inte långt bort..


Försvinn nu envisa förkylning..

En sån dag. Hittills.
Seg dag, tiden har ju stått still.
Men äsch vi har fått mycket gjort.

Storstädning inför helgens kalas. Vi har ju en liten sessa här hemma som fyller hela 2 år, vår stora lilla tjej. Får bara hoppas att alla är friska & krya som ska komma. Just nu ligger min pappa hemma och är förkyld, han är aldrig sjuk och det ska mycket till för att han ska vara hemma från jobbet. Hehe så hoppas vi kryar på oss allihopa.

Här hemma så är det snoriga, såriga näsor och hosta som gör oss sällskap, ska det aldrig försvinna? Är så less nu, men i den här takten så är vi väl inte friska förens nästa år.. Suck! Får vara glad över att febern har försvunnit.

Inte blir det nått fira pappa ikväll heller, så tråkigt, hade sett fram emot det massor men bättre att alla blir friska.

Så vad gör vi ikväll då??


Lucia..

Hoppas ni alla får en fin Lucia.

Här hemma myser vi med julmusik och pepparkakor idag! Lite pyssel och annat som här en härlig inne-dag till.

Ta hand om varandra där ute.




12-12-12..

Idag fyller världens bästa pappa år!!!

GRATTIS på födelsedagen.
Jag älskar dig.




Undersköterska..

Intervju nummer 2 ägde rum idag.

Information. Papper, papper och lite mer information.

Kul, spännande och jag är taggad. Den 1 januari kommer jag börja jobba, eller jag är tillgänglig för jobb, detta jag ska börja med är ett timvik men bättre än att gå arbetslös, så jag är nöjd. Jag är spänd och förväntansfull, önskar att jag kunde komma igång redan imorn då hon sa att hon gärna hade anställt mig redan igår hehe. Jobb finns det.

Jag ska alltså börja som uska på ett äldreboende/hemtjänst här i stan!!

Så nu ser jag fram emot ett nytt år.
Nya möjligheter. Ett jobb. Spännande.


Här ska en rubrik stå..

Idag sover vi i omgångar.

Önskar att mannen min kunde vara hemma, jag är bara så himla trött! Ögonen vill inte samarbeta, örat gör ont och det kliar så jag blir tokig i halsen..

Barnen sover gott, somnar en så vaknar den andra och så håller vi på, när jag tänkt göra dom sällskap så är det som dom märker det och genast måste vakna.. Hm. Sömn får vi ta en annan dag då helt enkelt och ikväll kommer mannen hem för att vända i dörren, ska hem till mamma & pappa och pilla med bilen. Suck. Men vi måste ju ha ett c.lås som funkar så det är väl bara & fixa det.

Annars är jag så grymt sugen på att baka, trist dock att inget finns hemma eller att jag varken känner doft eller smak på nånting just nu, så jäkla tråkigt att äta, inte ens värt det.

Jaja, nu håller vi tummarna för bättre tider, det kan ju i alla fall inte bli så mycket sämre, hoppas jag.

Krya på oss.


Men va..?

Fick hem mobilräkningen idag.
Brukar alltid ha samma summa men idag var det ett par hundra över, men varför då undrar jag. Tittade lite snabbt och såg att att jag hade skickat 19 (!?) sms till Europa.. Eheehe?

Ringde telenor och frågade.
"Ingen i släkten är utomlands?"
"Du är inte utomlands?"
Jo jag önskar..

Nej skumt. Men då såg han att ett 0044 nummer hade skickat dessa sms, vafan? Är det någon som skickat från mitt nummer då eller är det nå annat skit? Nån som varit med om samma sak? Hur kan detta hända? Jag tycker det är lite obehagligt.. Ska nu få hem massa papper att kryssa & fylla i, så får vi se sen då vad som händer.. Hm..

Skumt är det! Aldrig vart med om detta.




Tung helg..

Vart ska jag börja?

Förkylningen går bara runt runt och nu börjar det sätta sig i öronen på mig, det är det sista jag önskar, fyran, barnen är hängiga men ändå glada, önskar bara att allt kunde försvinna nu så vi får må bra igen, så trist att äta när man varken känner doft eller smak, sämst!

I lördags var det dags för 50 årsfest och med facit i hand så skulle vi aldrig ha åkt! Skitdag, började med att alla vaknade på fel sida, ni förstår själva...

Sen kommer vi inte in i bilen, då alla dörrar fryst. Kul. Svinkallt. Kommer in till slut & iväg kör vi. Hala, smala, snöiga vägar och med kanske 150 meter kvar tills vi är framme så får vi möte på den smala vägen. Jag bromsar & kör lite åt sidan, det skulle jag inte gjort.. Känner hur halt det blir & varken ratt eller bromsar gör som jag vill, allt tar några sekunder och vi kör ner i diket och sitter fast.. Den mötande bilen kör vidare och det gör även bilen efter, tackar, idioter!

Blir bogserade upp till slut, bilen fastnar ännu mer och djupare, det här var ju kul, det sista vi behöver nu är att lämna in den nya bilen vi precis köpt. Sug! Men sen så, vi är uppe igen, snälla, omtänksamma människor o vi körde upp till festen.. En mysig o trevlig kväll med god mat o trevligt sällskap, frågesporter och annat kul, vid 22 fick vi avrunda kvällen då Lucas var het som en kamin och jätteledsen, hans feber kom bara pang, älskade onge ❤ Hem och mysa ner oss i soffan med en bra film, en trevlig kväll ändå!!

När vi åkte hem så stannade vi till där vi fastande med bilen, åh vi satt verkligen fast, alltså, det syntes verkligen hur djupt vi hade kört fast, galet. Tur att inte bilen tippade mer på sidan eller så.. Usch.

Annars har helgen gått i lugnets tecken då alla har varit trötta och sega! Jag hoppas vi snart blir friska, att det går åt rätt håll, alla är feberfria & det är jag så glad över, jag hoppas verkligen inte att det slår ut mot öronen på mig, tar gärna snorig näsa & hosta om jag slipper öroninflammation.. Tack!

I veckan ska vi fira pappa som fyller år.
Saga fyller hela 2 år, herregud, 2 år! ❤

Annars satsar vi på att bli friska!




Fulla december..

Nu får det vara nog med sjukbaciller. Sagabusan hade sin värsta dag igår men under dagen har hon varit trött, hängig och såå kramig, älskade onge❤

Jag hoppas ju att alla har fått sitt sjuka nu och att lilleman klarar sig, han har inte fått nått än så jag håller tummarna.. Vi har så mycket att stå i och ser fram emot denna månad så nu får bacillerna packa ihop och åka vidare.

Det är fem födelsedagar som ska firas, lucia kommer, det ska fixas och donas, småbesök här och där, arb. intervju del 2-spännande!! Och sen självklart julafton, årets bästa och mysigaste högtid, som jag längtar!!

Ta hand om varandra nu.
Jag älskar min underbart fina familj!!!



Klappar & presenter..

Svårt att komma på klappar??
Vi har löst det på följande vis. Jag skulle gärna ta emot dom här, mums!!




Toksöta änglar..

Åh va skoj!

Åkte & handlade idag och vad hittade jag då? Jooo, jag hittade äntligen den toksöta ljusslingan med änglar som jag har kikat efter så länge. Och äntligen så stod den där på hyllan & skrek efter mig, hehe, så självklart fick den åka med hem, kommer bli så fin i Sagas rum sen, lyser verkligen i ett härligt, mysigt sken, jag gillar den massor!!




Mys..

En lugn och skön kväll framför tvn.





Så jävla nöjd tjej..

ÄNTLIGEN..

Resan har varit lång, tuff, hård och jobbig. Vi kan säga, allt annat än lätt.
Vissa dagar har varit pest och andra har jag velat ge upp och återgå till gamla vanor.
Men NEJ! Jag har kämpat.

Idag kan jag stolt säga att allt går bara man vill, en gnutta envishet på allt så funkar det.
Allt går att fixa på egen hand, allt kan man göra!!

Sen den 9 juli 2012 då jag började kampen mot mina kilon har jag gått ner hela...
*trumvirvel*  15,5 KG!!

Måste jag ens förklara hur glad jag är? Sjukt jävla bäst och så glad!!!!!!

Nu kör vi på, delmål 4a är snart här.
Hejja hejja. Allt går bara man VILL.

Nu kör vi.


Diinglisar..

Toksöt mätsticka från teddykompaniet.

Kommer passa kanon i skorpans nya rum, så nu är den på väg hem till oss. Funderar på att beställa en samma lika till skruttis fast en kanin.

Jag älskar allt från teddykompaniet, dom har så himla mycket fina mjukdjur.




Lycka..

Älskade älskade lilla ongen min!!!

Tänk va årets julkalender som vi fixade till busan är uppskattad, hon skiner upp o det stora leendet är obetalbart när hon får dagens paket!! Min fina prinsessa. Hon verkligen sliter upp pappret och blir lika glad varje morgon för alla saker hon får, jag blir så varm i hjärtat.

Ska bli kul & se hur hon reagerar på alla paket och klappar som väntar.

Älskar dig min skruttskorpa.


Storm och rusk..

Jag var tvungen att ta mig ut ikväll!

Fyfan, såg ut som en snögubbe när jag kom in igen, herregud, kom knappt ner till stan, tog kanske 25 min (vanligt 10) var så enormt med snö, haha inte så konstigt men jobbigt! Hade det inte blåst så enormt så hade det varit skönt ute.

Hem var värre, motvind och så mkt storm så jag knappt kom framåt, haha tog steg men klampa på samma ställe men skam den som ger sig och hem kom jag, typ 35 min senare!

Älskade mamma har suttit fast i Uppsala hela dan (sen 12), dit kom hon med buss men hem, ja då var alla bussar inställda, det vart en dyr dag tyckte hon, då det enda hon kunde roa sig med tills pappa hämtade henne var att gå runt på stan hehe, usch va jobbigt att inte kunna ta sig hem!!!

Hoppas på roligare väder imorn.
Har ju lovat Saga att åka pulka!!




Hej mitt vinterland..

Idag ligger vi bara inne, i soffan och har det gott, det värsta är att vi måste ut ikväll & handla så hoppas verkligen det värsta vädret är över tills dess!!

Ta hand om varandra o kör försiktig!




Håller oss inne..

Sjukstugan fortsätter.. Inte skoj alls.
Idag kom jag & Saga ut en liten stund men kylan fick oss att ge upp efter nån timme, in & mysa i soffan istället..

Tänkte åka pulka imorn om vädret tillåter, just nu är det typ storm. Men det är ändå ganska så mysigt att få sitta inne då, under täcket, en kopp te och massor med tänds ljus. Underbart!!!!

Jag hoppas att vi snart blir friska här hemma, jag blir så less på värken i halsen, kan inte svälja, äta, dricka, ingenting, det gör så JÄVLA ont, på ren svenska, men jag är nöjd så länge värken håller sig borta från öronen.. O så länge bacillerna inte flyttar sig till barnen så är jag glad och tro det eller ej så verkar dom inte ha smittats, än.

Krya på oss!


Bara Maria..

Lite egentid när den är som allra bäst!!






Till tjejerna..

Rea på HM.se
Gäller att passa på!! In & fynda du med.




Kallt så in i norden..

Eftersom vi inte kom in i bilen imorse, (både lås o dörrar hade frusit & dosan till c.låset funkar inte, kul) så fick vi gå till affären, har absolut ingenting emot att gå men i denna kyla (vill inte ens veta hur kallt det va), fysjutton.. På med dubbla byxor, lager på lager, vantar & mössor, ner med Saga i åkpåsen i vagnen så gick vi, fort gick det..

Killarna fick stanna hemma! Mannen är helt utslagen, ni vet, det är ju nästan så att killar är dödssjuka vid en förkylning.. Stackars honom. Barnen verkar ha klarat sig så jag hoppas dom slipper snoriga näsor, varma pannor & hosta.

Handla, fixa sista presenter o klappar och sen traska hem för lunch. Nu fryser jag som en liten frysskit. Familjen sover, kanske borde göra dom sällskap, sova bort alla baciller o bacilusker..


Shopping till vinter..

Har ju hunnit med Hälla under helgen och innan bacillerna angrep oss! Hade inte stora förhoppningar om att hitta vinterskor till mig, då jag aldrig hittar nått som är snygg, passar eller som jag gillar! Nu hittade jag såklart 2 par som jag ville ha, hur typiskt är det inte det då? Det tog tid att bestämma sig.

Jag velade länge, provade om, gick runt, kände, klämde och övervägde. Tills slut vart det dom här (se bild) & jag är mer än nöjd, varma, sköna och snygga! Nu är jag redo för vinter!! Även Sagabus fick nya skor o även där var det svårt att välja, oj vad mycket det finns! Nu fick det bli dom här från Kavat då hela skon och sulan var bäst, hittade ett par från Ecco först men sulan, nej, gillade den inte alls! Jag är mer än nöjd och vi är nu redo för vinter båda två :) Och kavat funkar alltid!!

Fick även bli en varsin mössa till dom små och ett par söta vantar till bus.




7 månader..

Nu har Lucas blivit hela 7 månader!! Tänk va tiden går fort.

•Vända sig åt båda håll.
•Jollrar massor.
•Lyssnar till sitt namn.
•På väg att sitta själv, lite vingligt än.
•Älskat maaaat i alla former hehe.
•Majskrokar är gott.
•Älskar att leka med syster.
•Envis och så nyfiken.

Han är världens bästa lilla kille.
Min älskade prins.

Båda mina barn är det bästa jag har!!!


Fan, försvinn..

Fy. Då var det dags igen.

Halsont, huvudvärk, 38,7, frossa! Fyfan.
Varför biter allt på oss i år? Vi har alltid klarat oss väldigt bra men i år så verkar bacillerna sega & verkar trivas.. Jag hoppas barnen slipper feber o sjuka, önsketänkande men jag håller tummarna. Suck.

Varm oboy, Ipren, film och duntäcke!!!


Julmys..

Efter 6 timmars jobb så kom mannen äntligen hem! Trött och svettig! Älskade finaste du ❤ Kommer hem med en stor bukett med tulpaner, jag vart så glad & varm inombords, älskar dig så enormt!

Mamma & pappa kom, packa ner Sagabus i vagnen (L & F va hemma) och gick ner på stan för lite marknad. Så mysigt men oj fy så kallt. Nu blir det hemma-inne-läge hela kvällen, kommer inte gå ut mer idag.

Mycket fina saker, ljuslyktor, kransar, fikabröd, ord, kläder mm, hade kunna köpt både det ena & det andra. Små fisarna fick en varsin pepparkaksgubbe av mormor & morfar, åh, så himla söta.

En sån fin lördag!
Kall men mysig.
En fika hos mormor och snart kommer finaste vännerna över på mys!

Ha en fin lördagskväll allihopa.

(Ja jag vet att man tänder ljusen imorn..)




Lille Skutt..

Var till Bvc här i veckan!
Kurvorna pekar upp och barnen växer och växer, jag är så stolt över mina två små, det bästa jag har!!! ❤

Idag väger Sagabus 13kg.
Lucas väger 7960 gram & mäter till 72 cm.

Underbara ongar.


Mina skruttar..

Tänk va tiden går.

Den 16e blir Saga redan 2 år men va? När 17 hände detta? Jag minns ju dagen hon kom, som igår, älskade bus.
Nu sitter vi här och myser framför Pippi.

Ja, tiden har verkligen försvunnit och imorn blir min lillbus hela 7 månader! Det är ju galet, läskigt va fort det går och jag minns ju hans dag också som om det hände igår.. Det gör lite ont när man tänker efter, alltså, jag hinner inte med, snart flyttar dom väl hemifrån.. Nejdå, men det känns nästan så! "/

Och idag är det bara 30 dagar kvar på min ledighet, mina mamma-dagar är nu "slut", alltså, jag ska börja jobba och min fina man tar över i hela 8 månader, dom kommer ha det så bra & mysigt! Så nu hoppas jag stenhårt på jobb! Men det är ju självklart med tusen blandade känslor som jag "lämnar över".

Skönt att komma ut & göra nått eget, få jobba, skaffa arbetskamrater, få vara Maria för några timmar om dagen mm! Men samtidigt känns det så jobbigt att inte få vara med busarna varje dag, hela tiden. Tänk om jag missar Lucas första steg, första ord, allt det där, det hugger så i hjärtat..

Men allt kommer bli bra, även om det är tungt och jobbigt just nu, därför ska jag verkligen njuta nu, göra det bästa av månaden, gosa extra mycket och ta vara på den "sista" månaden som mamma-ledig.

Dom här åren, månaderna, veckorna och dagarna som hemma-mamma har verkligen varit helt underbara, fantastiska, mysiga, fina, bra, roliga, kärleksfulla och lite "tunga", allt har ju inte bara gått som på räls men för det mesta har det varit helt underbart bra! Jag är så glad över att ha fått denna tid ihop med mina skruttar & jag är mer än glad och tacksam över det. Den här tiden som varit är ovärderlig och den kommer ju inte tillbaka, nej jag så så grymt glad, stolt & lycklig över mina två små!!! Jag älskar er så enormt ❤

Så 1 januari, då kör vi!
Jag är så taggad på att jobba, tjäna pengar och göra nånting spännande!! Hejja hejja.


Ner ner ner..

Ahmen så bra!!!!

Vägde mig imorse, bara för att, typ!
Vågen visade alltså... MINUS 14,2 kg. Hur jävla bra är inte jag då?? Mm bäst.
Så sjukt nöjd men vill bli mer nöjd än så, målet var ju 15 kg ner innan jul men det klarar jag, hoppas jag verkligen!

Just nu står jag still i både vikt, eller det går neråt med några 100 gram kanske och träningen är nått jag tappar för en stund, kommer inte ut, eller ner till gymet, det finns ingen motivation till det men jag äter desto bättre, så nått bra är det väl med det! Nästa vecka vill jag börja igen, komma igång med träningen stenhårt, som förut. Det kör vi på!!!

Nu kör vi!!


Julkalender * 2..

Idag börjar årets kalender på tv!
De är en uppföljare på världens bästa julkalender genom tiderna, alltså Mysteriet på Greveholm, jag älskade den första kalenderns 24 avsnitt så jag hoppas verkligen att denna inte gör mig besviken :) Ska bli kul att se.

Sen har ju även Saga nått att se fram emot varje dag fram till jul och idag får hon äntligen öppna sitt största paket från kalendern, hoppas det blir kul, spännande och uppskattat.

Mannen jobbar sen kl 6.00 och storbus sover än, skönt med sovmorgon! Lillbus är pigg & glad för oss båda hehe. Gos.

God morgon lördag!