Underbara afton..

Haft en helt perfekt julafton!!

Började dagen med gröt-frukost. Gott.
Ut och åka pulka en stund.
Fixa det sista, hämta mormor och åka.

Dagen fortsatte med fika, Kalle, god mat och självklart mätt som en plätt, magen är full, klappar och mys. Firat dagen med dom allra bästa, skratt, prat, mys och ett berg med fina, söta, toppen klappar! Barnen har verkligen fått massor, det skulle ju bara bli litegrann men det sprack ju fort. Tog flera timmar att öppna alla fina julklappar.

Men oj vad mycket fint dom fått.
Alltifrån dockor, nallar, bilar, lek & lär låda, leksaker som låter, spelar, plingar och rullar. Presentkort, pengar, målarböcker och vanlig böcker. Väskor, badlakan, Pippi, filmer, dragleksaker, tomtar, tallrikar & muggar! Nattlampor, ljusslinga och MASSOR med kläder! Har nog kläder för 2 år framåt.

Vi fick även pengar och p-kort. Pengarna är till en valfri resa/upplevelse så vi tänkte London i vår, det är vi grymt sugna på.. Hoppas på det.

TACK.
Tack för allt. Mer än tacksamma för allt fint och ni skämmer bort våra små skatter så enormt. Men nu har dom leksaker så det räcker & blir över, hur ska vi få plats med allt? Tur att vi snart flyttar till större. O tack för en toppen dag, har verkligen vart en helt magisk dag, mysig till tusen..

Älskade bästa julafton!
Varför tar du slut så fört??

Nu sover våra små busar och vi gosar till det i soffan med en bra film innan vi snart snarkar ikapp.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback