Får VI vara friska nu..?

Oj.
En så helg.

Fått ställa in både fikabesök och jobb!
Var ju till läkaren med busan, fick medicin och sen hem! Fredagen var lugn, på lördagkväll efter maten så pang! Jag & barnen fick nån släng av kräksjukan, fy så dåligt jag mådde. Svettig, frusen, feber, skakig, kräkig, nej mådde så jävla dåligt! Kunde bara ligga ner för att inte må illa. Men det gick över lika snabbt som det kom. Mannen är fortfarande pigg så hoppas han slipper och i samband med Lucas kräkningar och fulla blöjor så är det tänder som ploppar upp, det är inte lätt.

Men nu börjar det bli bättre. Nu kanske det vänder, nu kanske vi får vara friska. För typ resten av året, tack. Såhär sjuka har vi aldrig varit och vi har aldrig fått allt på en & samma gång, jösses. Men nu är det klart så nu kan det bara bli bättre och bättre, nu måste det vända.

Tackar gudarna för att vi haft vår underbara tvättstuga haha, herre, hur hade vi annars klarat oss, maskinen har gått varm, tvättat för hela livet, tvätt till förbannelse. Nu får den gärna eka tom en stund, vill inte ha mer nerkräkta sängar och kläder. Tack.

Nu ser vi fram emot friskare tider.

❤Krya på oss.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback