Sommarbus..

Idag har vi haft en riktigt mysig dag!
Vi tog en långpromenad först, fy så svettigt, sen stannade vi till vid Öriket, en lekpark här i stan, Saga älskar att vara där, springa runt, titta, leka och gunga, jag blir så glad över att se det, att hon är så framåt och vill så mkt!! Där var vi säkert i 2 timmar och sprang runt, hade även köpt med oss massa gott, mackor, frukt, saft mm så vi tog en picknick och njöt i solen & värmen!!

En kanondag med andra ord :)
Och jag hoppas lillfis somnar gott snart.

<3

Uppsalamys..

En toppen bra dag!
Började med en god & härlig frukost. Packafe ihop allt & oss i bilen & for till Uppsala! En mysdag i stan, lunch & shopping, strosa och bara va, njuta av semester och ledighet, kärlek och lycka. Det vart lite shopping och jag hittade en superfin väska, visar bild sen :)

Vi drog hem när vi kände oss mer än nöjda med dagen, böt om och tog en långpromenad, så skönt, vi stannade även till vid lekparken på vägen hem och Saga älskade det, gunga var jättekul, mammas lilla tjej, sen vägrade hon gå hem, nej hon skulle leka mera! Så imorn hoppas jag verkligen på bra väder så vi kan gå dit igen, då tar vi med oss lite picknick och myser! Håller tummarna för uppehåll. Sen vill jag även ha sol & värme nu, det är snart juli och sommaren är inte ens i närheten (?)

Så snälla sommaren kom nu, jag vill äta glass, springa barfota, bli solbränd, klaga på värmen, få fräknar och steka på stranden.. Är det för mkt att se fram emot kanske?? Så kom igen nu..!!

Nej, sängen ropar.<3

Midsommar..

Haft en riktigt härlig helg!
En kanonbra midsommar, perfekt väder & underbart sällskap. Vi började dagen ute i Härkeberga, där vi alltid har firat midsommar så länge jag kan minnas, mysigt som vanligt! Fika, sol, värme, sommar & tipspromenad!! :)

Vidare hem till mamma & pappa! Grilla, skratta så magen värker, kortspel, prat och massor med mys, vi vart även kvar över natten, så mysigt och skönt att slippa köra hem!

En myslördag fick vi också till, söndagen gick i samma spår & idag tog vi en tripp till Erikslund, shopping och storhandling, hittade lite smått & gott både på Ikea & HM.

Resten av veckan är oplanerad, ska en vända till BVC imorn, mäta & väga Lucas, annars blir det lugnt & skönt. Fredrik måste vänja sig med semester, haha. Hoppas inte hela sommaren kommer regna bort bara, då blir jag oerhört besviken!

Puss <3

Veckan..

Måndag.
En lugn dag, skulle ut och gå och han upp till station sen kom regnet, varade ju inte så länge men drygt när jag ännu inte köpt nått regnskydd till vagnen, blir ju lagom blött. Nej, vända hem och tog lunch istället, fixat tvätt och busat med Saga, nu ligger båda mina sötbollar & sover.

Idag är F tillbaka på jobbet igen efter en hel vecka hemma-sjuk, vi är fortfarande snorig och hostiga men det är mkt mkt bättre, så det känns skönt, Sagabus är också snorig och den som klarat sig bäst är Lucas, jag kan ta hur mkt värk och snor som helst, bara mina barn är friska.

Det blir en lugn vecka, älsken jobbar 4 dagar, på torsdag ska jag till frissan, herregud, det var 3 år sen sist, 3 ÅR, galet, jag ser fram emot det så mkt, äntligen ska det slitna fula håret bort, skönt!!
Midsommar på fredag och om 1 vecka så börjar F sin semester.
UNDERBART :) Så kom nu värme, sol & sommar.


Namntavla..

Idag fick vi hem Lucas fina namntavla, jag är så nöjd, även om det var väldigt svårt att bestämma färg och form!
Nu ska den upp brevid Sagas, det kommer bli riktigt fint :)
Kan helt plötsligt inte ladda upp bilder från mobilen, så bild kommer en annan dag.

<3

18 månader..

Idag var det dags för 18 månaders kollen för Saga på BVC.
Spruta & lite utvecklingsprat och det gick så bra, hade inte väntat mig nått annat heller, min fina lilla tjej, jag blir så stolt!

Vågen visade 10,7 kg och hon är nu 83 cm lång!
Ståtlig och fin tjej! Det vart även sprutan, den gillade vi inte alls, såklart inte, gör ju ont men efter nån minut med tårar så var det bra, hon börja skratta och springa runt, fick även ett fint litet klistermärke och när vi kom hem vart hon belönad med lite glass!

Gick även igenom vad hon kunde mm och tänk, det vart godkänt på allt, såklart :) Vår lilla tjej är ju så duktig och förstår massor, mer än va vi tror ibland! Fler och fler ord kommer & ibland blir hon så frustrerad när vi inte förstår vad hon vill eller menar.

Mammas fina lilla tjej!
Jag älskar dig.

<3

Sjuklingar..

Ja nu är jag också sjuk.
Halsen värker & skallen dunkar, jag orkar inte..
Mannen är snorig, hostig & varm, kul, verkligen kul.
Saga är piggelin och Lucas hade "bara" bacillerna 1dag.

JAG ORKAR INTE MER!!!

<3

Nu kom den..

Jaha.
Sjukstugan fortsätter och nu är det Lucas tur, jag trodde verkligen han skulle slippa, eller hoppades på det i alla fall men nej.. Så nu är det bara jag kvar då, åh jag vill inte bli sjuk, det funkar inte nu. Saga är piggare men mannen är fortfarande hängig, sover mest hela tiden.. Stackars oss!!

Ja, mkt glass och mys blir det just nu, Alvedon varvas med piggelin och saft, även nån liten godis, det får man äta när man inte mår 100.. <3

Nej film var det.
Krya på oss då.

<3


Diinglisar..

Jag älskar dessa söta, mjuka, fina mysdjur. Saga har snuttefilt, speldosa & mjukdjur i rosa katt medans Lucas har sammalika men i kanin! Underbart härliga och ger både tröst och trygghet.

<3


Kläder i stora lass..

Saga fick också ett paket :)
Underbara mormor & morfar.

<3


Klädpaket..

Sist mamma & pappa va här så fick Lucas ett paket med fin fina kläder, strumpor & dregglisar.

Tack så jättemycket :)

<3


Dop..

Galet va tiden går.

För 1 år sedan så hade vi Sagas dop, det var även årets varmaste dag då, herregud, det va så sjukt jäkla varmt men det var en kanonmysig dag tillsammans med bästa vänner och mysigt sällskap, mat, tårta och frågesport. Ett jättefint dop men oj vad tiden går, 1 år, vart tog året vägen??

Nu planerar vi för nästa dop.
Hoppas på lika bra väder då.

<3


Din dag..

Grattis älskling på födelsedagen!!!!
Dock är det igen bra dag, han ligger sjuk i halsont, feber och frossa, hoppas han snart blir frisk och pigg igen. :)

<3


Nytt in..

Två nya kompisar har flyttat in.
Saga älskar sin lilla docka och den får följa med överallt, nästan!! :)
Lucas har sin lilla blå med sig när han sover!

Älskade underbara ungar.
Tack gammelmormor för presenterna.

<3


Skuggan..

När vi var ute och gick här för nåndag sedan så fick Saga syn på sin skugga.

Den var märklig och konstig! Hon gillade den inte alls, först vart hon lite rädd men sen när den inte försvann, ja då vart hon riktigt irriterad & arg! Haha det va så kul o se, hon ställde sig och tittade på den, skrek nånting och satt sig på huk och smällde till skuggan!! Haha, sen gick hon vidare.

Underbara unge, det såg så himla roligt ut. Det gjorde min dag.

<3


Mina hjärtan..

Bus & hennes pappa ligger och sover, ingen av dom mår speciellt bra, Saga är så hängig & missnöjd! Är ju så jobbigt när jag inte vet hur jag ska hjälpa henne, jobbigt att inte veta vart eller hur hon har ont, fortsätter det imorn så ringer jag VC för en akuttid.. Så jobbigt att se sina små sjuka! <3


Lucas mår bra, växer, äter och sover, han är nöjd med livet, ler massor och "pratar" med härliga ljud som man blir alldeles glad av! Svårt & fånga på film dock men jag ger mig inte. Han har blivit så mkt mer vaken, pigg och med på sista tiden och det är så mysigt. <3

Kärleken till mina två små går inte att förklara, dom ger mig så mkt värme, kärlek och lycka, jag älskar er nått så enormt ska ni veta! Mina fina.

<3


Feber & glass..

Sagabus är sjuk. Min lilla tjej.

Feber och missnöjd men vem vore inte det med den kroppsvärmen? Sen vet jag inte om det är nått på gång med öronen eftersom hon går och typ trycker i dom hela tiden "/ Håller mina tummar hårt för att hon ska slippa det! Jag var "öronbarn" som liten och det vill jag inte att mina barn ska bli, det var hemskt jobbigt och jag opererades för detta men varje gång jag blir förkyld får jag likförbannat öroninflammation.. Suck.

Men vi fortsätter mysa hemma, ger henne massor med saft & glass, hon vill inte ha mat eller nånting med glass går i, så jag misstänker även att halsen spökar lite med värk. Min fina tjej.

Hoppas hon snart blir pigg och samma gamla vanliga Saga snart igen.. <3
Hoppas Lucas slipper feber.

<3


Känslor & tårar..

Här sitter jag och stortjuter & tårarna sprutar i takt med att näsan rinner. Okej, lite överdrivet men inte långt ifrån!!
Sitter och läser om en tjej som fått sin son, 3 månader för tidigt! Och denna lilla kille kämpar nu för sitt liv..

Det är syrgas, det är sond, höjda nivåer, outvecklande lungor, oro, rädsla, slangar, tårar, kan inte ens tänka mig att vara i den sittsen, att alltid vara som en hök, inte kunna slappna av och njuta av det som ska vara den bästa tiden i ens liv. Att inte få hålla sitt barn nära, att inte få mata, byta blöja, mysa eller pussa.
Inte ens läkarna vet om han kommer klara sig, just nu, idag ser allt bra ut men det vänder fort och ett bakslag kan komma redan i natt. Vilken stress. Hon vill inte ens åka hem, hon vill inte se hans tomma färdiga rum som bara väntar på honom, usch, jag ryser i hela kroppen och blir så oerhört ledsen.

Usch, det känns så hemskt att läsa om, mitt mammahjärta grinar och värker, ingen ska få vara med om detta tkr jag, man ska inte behöva se sitt barn så, man ska få njuta inte oroa sig. Men mamman är stark, hon gör allt för sin son och hon ger inte upp hoppet, även om hennes hjärta är i tusen bitar så skriver hon hoppfullt och ljust om framtiden och det måste man nog göra, man måste hoppas och tro. Jag gör det, för dom. Jag tror han är en riktig kämpe som kommer klara detta! <3

Jag ska aldrig mer klaga på sömnlösa nätter och trötthet! Jag är så oerhört glad över att ha två friska, glad och pigga barn, man tänker aldrig på att det inte är en självklarhet för alla! Alla går inte sina 9 månader och sen får hem & njuta! Nej vissa bebisar vill helt enkelt ut förtidigt..

Jag fortsätter att läsa bloggen och jag hoppas att dom snart får slippa slangar och allt vad han har, att han blir stark nog att andas själv, att mamma & pappa snart får pussa på sin son, hålla honom och sen får åka hem alla 3.

Många styrkekramar skickar jag till er.

<3


Sjuk i vårt hus..

Min fina dotter har fått feber..
Hon somna idag på dan runt 14 & sov till ca halv 5, tänkte väl inte mer på det men när hon vaknade så var hon allt annat än pigg. En liten kamin.

Glansiga ögon, trött, snorig, VARM och jättekramig & ville bara sitta i knät. Nu sover hon, hoppas hela natten, så håller jag mina tummar att imorn när hon vaknar så är hon samma glada, pigga lilla sessa igen.

Jobbigt att se sina barn sjuka och hängiga när man inte kan göra så mkt åt det, nu är det ju "bara" feber som förhoppningsvis försvinner snart men det är jobbigt ändå när hon ej mår bra.

Så bli frisk nu sessan min.

<3


Hej världen..

Då var det bestämt.
Officiellt.
Klart.

Vår son har fått sitt namn.
Så säg hej till Lucas, min fina prins.

<3


Skolparken..

Lek & bus :)

<3


6 juni..

En lååååååååååång natt.

Jag är så grymt trött. Grusi ögonen och dom vill inte som jag, liten har varit vaken sen 3, han har legat och snuttat vid bröstet till och från sen dess..
Han somnar gott, tror jag, jag lägger ner honom i sängen och då är han helt plötsligt jättepigg & glad! Jättemysigt men inte kl 03 på natten, kan säga att jag är då inte lika pigg!

Men det är mysigt ändå.
Älskade lilla prinsen min!

<3


Minnen som aldrig suddas ut..





















En bra tisdag..

En härlig dag på många sätt.

Solen och värmen har varit på besök, en härlig sommardag (nästan) perfekt väder för alla studenter.
Åhm, jag blir så avis, vill uppleva dagen en gång till, det var liksom hela 4 år sen, 4 jäkla år, hur sjutton gick det till? Jag tyckte nyss den dagen var här, pirriga magar, vita mössor, förväntansfulla, skrik, glädje, tårar, skratt, minnen, alkohol, flak, FEST!! En galen dag, en sjukt jävla bra dag. Åh, underbara dag.

O herregud vad jag har hunnit med sen dess.

Förlovning.
Blivit fru.
Fått 2 underbara barn.
Flyttat 2 ggr.
Ja, det har gått såå himla fort allting.

Så till alla studenter, ett stort jättegrattis!! :)
Lev, njut och ha kul!





Drygt..

Blir galen på blogg appen..
Går ju fan aldrig att ladda upp bilder och text i samma inlägg, drygt som 17..
O nu kan jag inte ens lägga in bilder.
Suck!

<3


Sandlådan..

Sagabus fick leksaker till sandlådan för ett tag sen av morbror och idag tog vi en premiär av hink & spade, trodde jag. Hon höll i hinken men skulle inte gå till sandlådan alls, inte ett dugg kul men det va kul att ha med hinken när vi var ute och gick, toka <3 Så den fick följa med på promenad istället..

Älskade unge.

<3


Flytt..

Det är lättare sagt än gjort med att hitta nytt boende! Blir snart tokig att det inte finns nått, eller finns gör det men dom husen vi har tittat på har alla haft nått fel som gjort oss missnöjda.

Igår var vi och kikade på ett hus 8 km från stan, perfekt läge, fint hus, stor tomt, bra för barnen :) Mysig uteplats, stora rum/ytor och världens finaste, mysigaste kök, det var perfekt och jag älskade huset MEN det luktade mögel eller nått liknande direkt när man kom in, åh, blir tokig, det hade ju varit så perfekt för oss, suck! Vi letar vidare.

Nått måste vi väl snart hitta tkr jag :)
Vi ger inte upp, vi håller utkik.

<3


Pärlan..

<3


Babytravel..

Det var svårt att hitta en bra
syskonvagn med dom kraven vi hade!

Det var alltid nått "fel" på dom vi mest ville ha.. Typiskt. Det jag inte förstår är varför inte alla vagnar har en sitts som man kan vända både mot och till mig, varför är det inte ett val på syskonvagn? Men till slut hittade jag min drömvagn som uppfyllde alla krav. Så en regnig dag åkte vi till Gävle för att köpa den, fin vagn, trevlig säljare och ett bra pris!

Tills vi skulle använda den, oj va tung och svår den va.. Trivdes inte alls. Och den kom inte in i alla dörrar heller, stor o otymplig, jag fick inte ens in den i bilen.. Så det var bara att leta ny! Till slut föll valet på en BT och jag är så jävla nöjd. Den är stor och rymlig, tar inte stor plats, kommer in överallt och den är lätt & rolig att köra. Den perfekta vagnen för oss just nu och ett plus är att den är snygg att titta på också, minus är att varukorgen under vagnen är liten & svår att komma åt!! Dåligt. Men annars trivs jag så grymt bra med vagnen :)

Vi får väl dock se hur länge den stannar då Saga numera inte alls ska åka vagn, hon ska bara gå & springa. Blir ett jäkla liv när man sätter ner henne i den..

<3


Kärlek..

Idag drog lilleman av sitt första riktiga svarsleende!
Dagen till ära då han firar 1 månad, min fina underbara prins!!

<3


Det går så fort..

För en månad sen så satt/låg jag med värkar, vid den här tiden så hade vi nästan precis kommit in till förlossningen och fått träffa våra sköterskor som var med under hela tiden, jag vart uppkopplad på en ctg, fick nål i handen, mådde illa som fan och kunde inte kissa.. Men vårt lilla mirakel två var på G. Tänk vilken härlig känsla där mellan alla värkar och lustgasen, saften och tårarna. Vi skulle snart få se vår lilla skrutt som bott i magen så länge, så nyfikna vi var!!!

Tiden rullade på och 11.54 så kom du ut, skrek gjorde du också och vilken härlig blond kaluffs du hade med dig, oj en sån fin, underbar liten pojke vi hade fått, älskad från första stund och nu är du redan en månad gammal.

Hur sjutton går det till?
Hur kan tiden gå så fort?
Nej nu ska vi verkligen njuta :)

Mammas finaste underbara lilla prins.

<3