Julmys..

Vi smygstartar julen lite här hemma.
Åh, älskade underbara högtid. 
Fina december, mysiga vinter.

Snögubbar.
Ljuslyktor.
Snö som faller.
Glögg.
Mys framför brasan.
Pirrigt.
Förväntan. 
Pulkaåk.
Varm choklad.
Julbord.
Klappar under granen.
Tomten.
Nära & kära.
Ton med mys & kärlek.

Vi ser fram emot allt & lite till. 
Välkommen.



..

Hm! 
Trött som ett as. 
Tankarna som bara blir som gröt.
Kaos. Svårt. Upponer.

Vilka är ärliga? 
Vilka är nära? På riktigt? 

Hålla hårt i dom som betyder något, som bryr sig till tusen, som visar det. Som verkligen vill väl. Har haft allt för många i mitt liv som sugit ur energin, som snott tid, glädje & dagar. Sånt orkar jag inte mer av, det är livet för kort för. Jag orkar inte låtsas eller försöka när ingen annan gör't. Vissa dagar är värre än andra & ett hur-mår-du-sms fick allt att rinna över. Tårar, glädje, värme, lycka. Att ett litet sms kan betyda så mycket. Knäppt. Men sant! 

Jag är för gammal för energitjuvar.
För gammal för tjafs & skit om, ja, vad? 
Vill ha bra människor i min närhet som accepterar mig för den jag är, som gläds åt mig när det går bra . Som uppskattar min familj & som kan umgås utan massa krav.. Kan ni inte det så behöver jag inte er i mitt liv heller. Har haft tidskrävande & jobbiga relationer med vänner & sånt behöver jag verkligen inte alls. Aldrig.

Baaaah. Orkar inte.
Idag skulle jag behöva många hur-mår-du-sms....



Ett vitt hem..

Man kan säga att vitt är den röda tråden hemma hos oss! Jag älskar vitt, det är fint, snyggt, ljust och fräscht. Jag älskar den där lite gamla-möter-nytt, shabby stilen och det stilrena. Vitt möter silver, guld och lite ännu mera vitt. 

Vi har lite projekt som ska genomföras, möbler ska målas om, möbler ska till och möbler ska kläs om. Det ska bli så kul och jag hoppas verkligen vi får det till som vi har tänkt. Nästan så jag blir pirrig bara jag tänker på det hihi. Men jag ser fram emot alla små & stora projekt & planer det finns för detta hem. Kuuuuul. Nu vill jag köpa färg, ha tid och sen börja. Åh. Det kliar i fingrarna.

Fick tag på dessa böcker idag!
Halleluja moment. Älskar't.

Ja, för lite tid och för mkt idéer.
Men oj så kul.

❤  





Jag ❤ HM..

Ja! 

Hur kan man inte gilla HM?
Dom har fått in sååå mkt fint i alla kategorier, skulle kunna klicka hem massor av fina barnkläder men nu har dom så mycket kläder så det räcker tills dom blir 10, minst, om storlekarna också hade växt med dom. Hade ju varit praktiskt. Även Home, åh så mycket fint till jul. Men just nu känns det som att mamma kanske kunde få unna sig lite till hennes garderob? Det va väldigt länge sen sist nu. Så.

Snälla tomten :) 







18 månader & Bvc..

Ah. Så galet trött.

En hemsk natt med noll sömn. Lilleman fick sin 18 månaders vaccin igår & vi gick från Bvc med en godkänd stämpel, skönt det, hade inte ens anledning att oroa mig men skönt ändå. Ny sköterska & hon var supermysig. 

Ja natten. Liten har sovit så oroligt och varit vaken sen 3 med tårar, bök, stök och skrik. Lite febrig på kuppen å. Man är inte så kaxig kl 3 på natten när det enda man kan tänka på är hur ögonen ska kunna vara öppna en stund till. Han har inte kommit till ro alls. Vid 04 gav jag upp tanken på sömn. Tog med mig liten & la oss på soffan. Han somna. Jihiio..

05.00 pep mannens förbannade, jävla klockfan som det tar ca 100 år för honom att vakna av. Ja! Kul. Så nu sitter vi här. En film går på tv, en trött mamma & två superpigga barn (skrållan tog sovmorgon till 8.30) som leker för fullt med leksaker utspridda över hela huset. Jag vill bara sooooooooovaaaaaaaa!!!!

Ja. Det blir nog bra.


Äta med stjärnorna..

Jag vill haaaa! 
Så himla fina & jag älskar stjärnor......! 



Äta med stjärnorna..

Jag vill haaaa! 
Så himla fina & jag älskar stjärnor......! 



Pyssla..

Jag vill börja julpyssla hemma.

Klä granen, baka julgott.
Slå in paket. Julmusik. Ååhh..
Nästa vecka eller i veckan när vi är piggare så ska de inhandlas till julkalendern som barnen ska få, måste klura på lite roliga saker, pyssel till skrållan blir det iallafall. Mys.

Den bästa högtiden närmar sig!!!!!
Pirrigt, mysigt, underbart gos.

Jag vill ha december. Nu. 🎄🎅




.....

Hur mår vi?

Jo. Det går framåt. Det blir bättre men nacken är stel & huvudet värker lite men oj vilken skillnad det är från i lördags!! Vilken helg, galet jobbigt. Nu hoppas jag verkligen att vi har haft vårt, att vi får vara friska nu, hålla oss pigga & krya. För ärligt talat så orkar jag inte mer, jag orkar inte vara sjuk, jag orkar inte......

Phju!


När kroppen säger ifrån..

Vilken natt! 
Kände mig helt slut igår men inte så pass för att inte jobba..

Fyf*n säger jag bara. 
Skulle inte ha åkt dit.
Illamående, febertopp på 39,9, yrsel från hel..hela golvet gunga, svart för ögonen, stel i nacken & helt plötsligt står ambulanspersonalen i sovrummet med mätare, ficklampa mot ögonen, filtar & frågor. 
Hjärnhinneinflammation? 

Aldrig mått så jävla sämst. 
Det kändes verkligen som att kroppen inte orkade mer, den gav upp. Den sa åt mig att lugna mig, ta det lugnt. Tänka på hälsan innan nånting annat. Det har varit väldigt mkt på sista tiden så detta kanske var ett tecken på att lugna sig?

Ja. Ambulans in.
Inne på akuten tog dom massor med prover, inte kunde hon sticka heller så är helt blå, ont som fasiken gjorde det också. Frågade tusen frågor, gav dropp med Alvedon & vätska, uttorkad på kuppen å. Fick skäll att jag hade jobbat & fick order om att VILA!!!!! Ja. Jag skämdes en aning. 

Idag är det så mkt bättre men känner mig helt tom, slut, orkeslös, väck! Hänger inte med, svettas & fryser. Knarkar Alvedon & vatten, filmer varvat med vila. Huja. Så det kan gå. 

Kanske skulle lyssna på kroppen innan det är för sent? Innan den stänger av? Innan den säger NEJ! Så nu hoppas jag verkligen att detta är slut. Att vi haft våra sjukdomar nu, att detta får bli det sista. Jag är less, på riktigt! Så. Nog.

Tack till världens bästa mamma & pappa som kom hit mitt inatten & tog våra skatter. Tack älskling för att du alltid står vid min sida. Tack. Ni är guld värda & jag älskar er mer än nått!! 

❤❤


En dag hemma..

Fick hämta små på dagis idag runt 10.
Det går magsjuka just nu & självklart så åkte vi på en sväng sånt å. Mina älskade små skrotbollar. 

Dom sover gott & jag shoppar runt lite. Lite hemmamysgrejer, hittade en kanon butik med massor med fint, kul & få hem de nu, spännande & även fodrade stövlar till dom små, så nu är dom redo för både slask & plask. Härligt.

Hoppas nu detta går över fort så vi får hålla oss friska ett tag framöver. Är less på alla elaka baciller nu & tycker så synd om mina ulltussar att dom hela tiden åker på nånting nytt. Allt går bara runt runt. 😐👎 
Jag var till läkaren igår ang värken i hals & öron som jag gått med i lite mer än en vecka. Fick lite dundermedicin & tips & det är redan bättre.. Halleluja!!!!! 

Nu måste vi hålla oss pigga & krya.