Kubb, regn och grillat

Kubbkvällen var hur kul som helst :) God mat och trevligt sällskap, mkt skratt och mkt av allt det mysiga!
Det öste ner, regnet kom o gick men mot kvällen så trängde solen och den blåa himlen fram och lät oss spela kubb!
Vi åt massor med grillat, med olika såser och sallader, så magen är fan fortfarande mätt men gud så gott det va!
Och sen ätnligen dags för kubben, och kan väl säga att det gick åt skogen, det gick skitdåligt, var inte alls i form och hade ju inte tränat nått, skyller på att gräset var för långt haha, neej men det gick inte alls och vi kom 3ea, men inte fyskam det heller. Frågesport bjöds det på och massa gott fika.

En jäkligt trevlig kväll med massor av skratt och mys!
Kameran glömde jag hemma, så typiskt.


Morsdag

Mamma, idag är det din dag.
Jag älskar dig!


Dåligt.

Klickar in på HMs hemsida, gör mig redo att klicka hem en klänning som jag har tittat på länge, suktat efter, tänkt på dag som natt, det kliar i fingrarna, händerna svettas och äntligen poppar min klänning upp där på skärmen.
Klickar på lägg till och den hamnar i kundvagnen.. Lyckan är total
Går vidare och ska betala och vad ser jag? Brsvikelsen kommer lika fort som lyckan när jag klicka hem den!

Den kommer att levereras i början av juli, juli? Vad är det för jävla sett? Jag shoppar ju på deras hemsida för det är enklare, smidigare, bekvämare och bättre o för att alla saker inte finns på HM här hemma men då ska ju fan grejjerna finnas hemma, såntdär gör mig så jäkla irriterad och arg!
Finns inte kläderna för direkt leverans, ha dom inte på sidan då!!!!

Så nu får jag längta till juli, suck, jag som ville ha klänningen när vi drar på vår semester, kanske tom på midsommar, jaja, jag får väl köpa den nåndag ute annars, blir bara så irriterad.


Får hem den i juli...


Kubbkväll

Imorn är det alltså dags för årets kubbkväll och vädret ser inte lovande ut, så jävla typiskt
Varje år som denna kväll har varit så har det alltid varit skitväder med regn, åska och kyla, jag förstår inte, det är som att dom där uppe ska jävlas med oss men vi ger oss inte, lite dåligt väder stoppar inte!

Men kul ska det verkligen bli och jag ser fram emot det mest
Det största problemet är, vad har man på sig? Haha lyxproblem men vadå, sånt kan ta tid o vara jobbigt!!



Egen tid, bra tid

En härlig eftermiddag med egen tid och egenplock
Ansiktsmask, färgning av håret, lackade naglar och smörjt in hela kroppen i en mjukgörande kräm
Jag känner mig som en ny människa, jag känner mig fräsch och laddad med ny energi, nu ska vi vidare för filmgos och fredgasmys!

Hoppas ni alla där ute får en fin kväll.


Nelly.com

Underbara ting, söta små tunikor, billiga klänningar och vackra färger.
Fraktfritt så det är bara o passa på, fylla på sommargarderoben o dom här två klickade jag hem nyss.




Irriterad....

På allt.
Pluggandet står till, kommer ingen vart för ingen kan ge mig den informationen jag ska ha, får inte tag på nån som kan hjälpa mig med frågor, får inte tag på nån som kan hjälpa mig med nånting.
Blir så förbannad och less, kan inte bara allt funka? Man ska alltid behöva tjata, ringa, maila och bli arg..
Så jävla, neej fan!
Det öser ner ute och det gör mig irriterad, myggbett där man inte kommer åt o klia, skavsår efter sommarskor och illamående som ett jävla cp....!

Idag är ju en jävligt bra dag


Torsdag

Sommardag.
Får ju verkligen hoppas att detta väder håller i sig i helgen, när vi ska spela kubb så regnar det fan alltid. Så vi blir mer förvånade att det är sol och uppehåll när det kvällen väl är där, suger en aning.
Snart ska jag ner på stan o jag åker inte hem förens jag har hittat en kubbpresent och en morsdagspresent, ska även träffa älsk för en lunchtimme, mysigt!

Hoppas alla får en fin dag, det ska jag ha!


Massor med gos

Snart så.
Åh jäklar va jag längtar!


Lack Sommar.

Älskade underbara nagellack, jag har kommit in i en lackperiod, härliga sommarfärger, pasteller, skrik och mjuka färger, skulle kunna frossa i ännu mera färger
Dom här 4a fick iallfall en plats i mitt badrumsskåp i veckan, jag älskar dom
Nu ska det lackas hela sommaren!!




Sött smink.

Snygga askar och förpackningar till tex smink tkr jag höjer nöjet att använda dom! Ibland kan jag köpa bara för att det är snyggt och gulligt och HM har verkligen lyckats med sina läppglanser.
Det är läppar, söta bakelser och snygga djurmönster, detta tycker jag är sött, det är roligt att använda och det får gärna ligga framme, jag blir glad av att se på dom och glad när jag använder dom, kanske inte smakar världsgott men vad gör det när dom är supersöta??


Hur söta va inte dessa på en skala?


Mysdag med mormor

Idag vart det en sväng till Kista gallerian med mormor :)
Mysdag tillsammans, tog det lugnt, fika, åt gott och shoppa lite, fick med mig en tunika, nagellack och ny parfym, som jag har väntat på att få köpa en ny, får lite panik när jag bara har "slö" parfymer hemma, sånadär man använder på jobbet o när man bara inte ska göra nånting, ja ni fattar.

Tanken var att hitta nått tills på lördag, då blir det kubbkväll i Örsundsbro, då ska det krossas!!
O man vill ju vara snygg o klä upp sig lite när man ska göra nått nu förtiden, är ju bara hemma i pöskläder och toffsigt hår nu när plugget dratt igång på allvar men jäklar var man får klä upp sig när man ska ut, haha!


Denna skönhet fick åka med hem, mkt snyggare i verkligheten och härligt sommarskön.

På lördag är det alltså dax för den årliga kubbkvällen som mina föräldrar alltid brukar ha, jäkligt kul har vi, äter gott, umgås med trevligt folk, spelar kubb och skrattas oss igenom hela kvällen, ser fram emot det mest.

Har även köpt hem alla kursböcker som behövs, 1800:- dyrt som fan men det säljer jag vidare sen, får man väl tillbaka en viss slant iallafall, så nu kan jag sätta igång o plugga på riktigt, det känns toppen och nästa kurs är Etik och Livsfrågor. Kan bli spännande.


Underbart.




Underbara Nelly, nu ska det frossas i sommarkläder.
Blommiga klänningar, snygga kjolar, söta toppar och höga klackar!!!


En bra helg.

I helgen hände nått riktigt bra!
Jag ska jobba 11-15, gör mig iordning och hoppar på cykeln o cyklar iväg till jobbet, när jag cyklar eller går dit så har jag aldrig med mig värdesaker såsom telefon, fråga mig inte varför, det har bara blivit så, och på korta pass där man inte har rast så använder man ju inte telen iallafall, men jag cyklar iväg, halvseg och skittrött, blir pigg när jag cyklar och andas in den härliga sommarluften, kommer till jobbet, kilar in och möts av frågan;
vill du vara ledig idag?

Hade jag haft telen med mig så hade jag hunnit svara INNAN jag hoppa på cykeln, haha ja herregud.
Och självklart så tackade jag ja o cykla hem igen :) Tur att det inte regna eller så, då fick jag lite småpanik, eftersom jag varken hade tele eller nycklar så fick jag cykla hem som en tok för att Fredrik inte skulle hinna ut och precis när jag kommer hem så är han reda att åka o handla, ibland har man verkligen tur!!
Eller så får jag helt enkelt börja ha tele med mig haha. Hur som helst, det va skitskönt o få lite ledig tid
Så vi handla, åt mat och åkte ut till Härjarö och käka glass o strosa runt lite i solen, underbart mysigt!
Denna helg har varit kanonmysig, perfekt och underbar, igår var väl vädret inte bästa men då fick vi skäl till att stanna inne, gosa i sängen hela dagen men god mat och massor med bra filmer :)


Ungefär såhär glad var jag när jag cykla hem i lördags
Minus hjälm


En dag med blandade känslor

En solig dag, en varm dag, en fin dag men även en jobbig dag.
Har ont i magen som ett jäkla jeeehuuuu, inte sådär jättemysigt men vad ska man göra?
Är sugen på solfrossa, vattenmelon i mängder och söta små jordgubbar men inte en chans att magen kommer samarbeta idag o följa med mig ut o handla, neeej, istället får jag dregla över bilder, suck!
Tur att jag har en massa filmer som kan underhålla mig denna dag, lite ångest över att det är toppenväder men att jag inte orkar gå ut men såna dagar måste man väl också ha, hoppas nu bara att magvärken ger med sig så jag kan äta lite snart.


Mums.


En småjobbig dag

Idag har jag vart nervös, idag har jag gjort mitt prov på första kursen...
Det gick bra, var nog lite nervös i onödan, jag kände mig ganska så säker på frågorna hon ställde och hon va trevlig o prata med! Jag gör alla prov över telefon med en lärare som sitter nån helt annan stans i Sverige.
Jag fick reda på betyget direkt och det vart ett Godkänt och jag är mycket nöjd o glad för det!!
Nu ser jag fram emot alla nya kurser som ska starta, förhoppningsvis snart.

Annars har dagen varit lite småkonstig, kroppen vill inte som jag vill, benen vill inte riktigt bära och skallen har rockkonsert, det är mysigt. Kan det bero på värme med för lite vatten? Jag vet inte

Jag har även moffat i mig den första vattenmelonen för iår, gudomligt gott, ska frossa hela sommaren




Mcfusk och Co.

Jag är less, så förbannat less.

Sen Donken dokumentären visades på tv så är jag bara förbannad, det är liksom som det är mitt fel att den visades, att det är jag som måste försvara mig osv, jag förstår inte varför alla ska ha så mkt fördomar mot Donken. Det är ett bra företag, kanske sveriges största arbetsgivare för ungdomar, en plats för att trivas, att möta människor med olika bakrunder, möta folk från alla världens hörn och servera god och fräsch mat, det är ju det vi står för!!

Sen tkr jag mest att dokumentären visar allt från ett helt annat håll, dom intervjuar bittra människor och klipper och vrider på allting, sjklart ska man inte behöva jobba när man är sjuk eller sälja gammal mat, det förstår ju vem som helst, bara för att vissa Donken restauranger har åkt dit på detta, att man märker om mm betyder inte att alla Donken gör det och det tkr jag är viktigt att man tar upp, nu har liksom alla fått sig en uppfattning och för dom flesta blir det;
Nej aldrig mer Donken, och jag tycker det är tråkigt att tv har gett folk den uppfattningen.

Tycker det är tråkigt och dåligt att man vrider och vänder, använder ord som att man jobbar gratis, fifflar med stämplingar, märker om mat, listan kan göras lång, det är tråkigt att vi som jobbar där ska få ta så mkt skit bara för att tv gör en dokumentär som snevrider allt.
Finns inte ord till hur irriterad jag är på folk som liksom tror sig veta hur företaget fungerar.

McDonalds är en bra plats, ett bra första jobb och med får man otroligt mkt erfarenhet, man växer lite som människa, man tål stress och man är en person som ställer upp och kan jobba i team.
Man blir som en familj på bygget och man kommer nära varandra, jag älskar alla mina medarbetare och jag tycker det är jättetråkigt att den delen inte visas och uppskattas mer, det finns så mkt bra saker med Donken än det som tv valde o visa.




Tisdag

Efter ett 1000 års uppehåll från jobbet, eller iallafall ett par lediga dagar så ska jag ikväll tillbaka o jobba några timmar. Det ska bli ganska kul men samtidigt jobbigt, kroppen vänjer sig ganska snabbt med ett slapp schema.
Det har vart mkt plugg på sista tiden och imorn då är det dags för prov, äntligen!

Jag har valt att fortsätta plugga över sommaren, att bli klar med så mkt som möjligt detta år, jag har därför bestämmt mig för att ta lite tjänstledigt från jobbet, för att klara skolan och klara hälsan. Det blir för mkt med allt på samma gång, att hålla koll på tider hit o dit, att stressa för att sen komma in i pluggandet, det håller inte riktigt, inte för mig, så därför är detta den bästa lösningen just nu.

Så nu blir det dusch, sen lite ärenden på stan och sen 4 timmars jobb


Frossa

Jag älskar när sommaren är på gång och det står jordgubbsförsäljare i varje gatuhörn.
Åh det jag älskar med att sommaren verkligen är på gång är att man kan frossa i både röda gubbar och meloner.
Kan det inte vara sommar och värme året om i detta land? Inte mig emot iallafall

Det här är livet.




Kärlek

Efter många år av ensamhet, av olycka (fast han döljer det bra med ett supersmajl) av ovisshet och sorg
Äntligen har våran glassgubbe fått en fru, hur gulligt är inte detta på en skala?
Nu tycker jag att hans supersmajl är ännu större, men vem skulle inte smajla på mer om man hitta sin andra hälft? Nu slipper han ensamhet och sorg i hjärtat.

O visst ser dom lyckliga ut :)




Underbara stunder

En underbar helg.
I fredags vart det bowling för hela slanten, päronen fick ju de i julklapp så i fredags var det alltså dax.
Vi hämtade dom o sen drog vi till Bålsa, käka mat o hade supertrevligt, bowlingen gick väl sådär och pappa vann men vi andra kom inte långt efter.
En toppenkväll med mkt skratt och skoj!

Igår var det sommar, eller kanske en försmak på sommaren, det var helt underbart skönt, lycklig och glad.
Underbart väder och mjukglass som smälte i våra händer, vinden som fläktade och värmen som stekte, helt perfekt, vi tog en tripp till sommarstaden Mariefred. Vi åt jättegod mat, vi fikade och vi strosa bara omkring och njöt av vädret, glassen och utsikten. Underbart. Det var en helt perfekt lördag. Ville liksom inte att den skulle ta slut.

Idag är en slappdag och jag gillar't, veckan som kommer blir jobb och prov, det kommer gå bra, hoppas jag verkligen.


Ingen vill veta vart du köpt din tröja.



Ingen har väl glömt denna sommarplåga från 2004?
Haha jag tycker den är fult skön på nått sätt.
Jag kommer ihåg när den kom, tog över vårt avlånga land och liksom bet sig fast i hjärnan, jag spydde på den då men måste erkänna att den är ganska trall vänlig, haha. Lyssna o minns tillbaka! Sommar 2004.


Sommar Sommar Sommar.

Idag har jag shoppat sommarkärlek.
Klänningar och åter klänningar, underbara klänningar.
Jag ska bo i dom i sommar, jag ska älska dom, jag ska slita dom med hälsan.
Underbart, nu får gärna den riktigt sommaren komma.




Underbara tisdag

En sommardag i all ära.
Barfota, blottade ben och jordgubbar i oändlighet.
Kyliga vindar och varma filtar, kärlek och lycka.
Ömhet och hemligheter, åtrå och explosion.


Det går bra nu

Sista uppgiften skickad, nu blir det stenhårt plugg till provet. Nervöst mest.

Idag har vi även bokat semesterstuga, vi ska till Ullared i sommar o har hyrt in oss på en camping i 4 dagar, kan bli o kommer bli tokmysigt, hur bra som helst och jag ser fram emot det mest.
Nu får sommar och semester komma!

Även bokad in en helkväll med mina föräldrar på fredag, deras julklapp från oss till dom va en bowlingkväll med mat och alkohol o detta ska vi då utnyttja på fredagkväll, det kommer ju bli tokmysigt :) Ska krossa alla i bowling, eller nått sånt. Haha, det kommer bli skitkul.

Åh allt känns så bra just nu, allt rullar på som det ska, det går bra nu.


En av dom bästa dagarna

Idag har det varit en såndär dag då;
hjärtat slagit dubbelslag, då nervositeten har tagit över kroppen
där svettningarna har boat in sig, där glädjen har flyttat in.

En helt perfekt dag o det är jag o världens bästa F värda!!


När tiden stannar

Kaos i skallen
Kaos i kroppen

Totalt jävla kaos överallt.


Sommartider hejhej sommartider.

Åh, det doftar sommar, det smakar sommar

Jag vill ha stekheta dagar
Varma nätter
Underbara sommardagar vid stranden
Musik som sommarplågar, mystid med vänner, sol och bad
Jag vill frossa i glass och röda gubbar

Åh sommartid kom nu!!

Ikväll får vi nöja oss med röda gubbar och glass på ballen.




Fysjutton

Att vara illamående 24 timmar om dygnet är inte o leka med, kroppen sänkts till botten och jag känner mig helt tömd, äter och dricker men lika fort så kommer det upp

Nu är det fan inte okej.

Det är inte kul att behöva va rädd för o gå ut, åka bil ska vi inte ens tala om, åksjuka.nu
Att isolera sig hemma är inte spännande, vågar ju inte göra nått längre
Känns som man är fast i sin egen kropp, humöret och hälsan bestämmer och jag kan bara glida med, kan inte göra ett skit, jag får finna mig i det och se glad ut, hur hemskt det än är!!!


Varför vart det så fel?

Ibland undrar jag verkligen om allt man gör är rätt.
Tog jag rätt beslut, gick jag rätt väg, sa jag rätt ord, det finns inget facit och inget svar, det kommer aldrig att finnas svar på såna frågor, det är bara att göra det som faller en in just den tiden.
Kanske lyckas man, kanske får man ångra sig, vad vet jag.
Det är mycket som snurrar i skallen just nu, mycket som ska göras och hinnas med, och mitt i allt glömmer jag bort mig själv som människa, jag faller ifrån och tappar allt som har mening.

Vissa glider ifrån mig och vissa öppnar sig, vänskap bleknar och faller bort, för att till slut inte finnas alls, det gör ont, innerst inne är jag tömd, orolig och rädd, rädd för att bli ensam, rädd för att blekna bort själv, för att längre inte finnas för nån, sen jag börja plugga hade det blivit en annan värld, en värld som jag inte trodde skulla öppna sig nu, jag skulle ju få mera frihet men det vart nästan tvärtom, vart tog alla chanser och livet vägen?

Valde jag fel?

Jag vill inte tappa er som finns nära mitt hjärta, jag vill inte förlora er som betyder mest och jag vill inte förlora mig själv i nått jag inte ens har valt.
Just nu behöver jag er som mest!!