Får VI vara friska nu..?

Oj.
En så helg.

Fått ställa in både fikabesök och jobb!
Var ju till läkaren med busan, fick medicin och sen hem! Fredagen var lugn, på lördagkväll efter maten så pang! Jag & barnen fick nån släng av kräksjukan, fy så dåligt jag mådde. Svettig, frusen, feber, skakig, kräkig, nej mådde så jävla dåligt! Kunde bara ligga ner för att inte må illa. Men det gick över lika snabbt som det kom. Mannen är fortfarande pigg så hoppas han slipper och i samband med Lucas kräkningar och fulla blöjor så är det tänder som ploppar upp, det är inte lätt.

Men nu börjar det bli bättre. Nu kanske det vänder, nu kanske vi får vara friska. För typ resten av året, tack. Såhär sjuka har vi aldrig varit och vi har aldrig fått allt på en & samma gång, jösses. Men nu är det klart så nu kan det bara bli bättre och bättre, nu måste det vända.

Tackar gudarna för att vi haft vår underbara tvättstuga haha, herre, hur hade vi annars klarat oss, maskinen har gått varm, tvättat för hela livet, tvätt till förbannelse. Nu får den gärna eka tom en stund, vill inte ha mer nerkräkta sängar och kläder. Tack.

Nu ser vi fram emot friskare tider.

❤Krya på oss.


Nej nu får det vara nog..!!!

Då var det dags för rond 3.
En ny omgång. Nya baciller!
Fyfan säger jag bara, jag ger upp.
Det här är sjukt, jag vill inte mer.

Nu har vi även nån form av kräk/magsjuka här hemma, som om inte det andra vore nog? Fyfan!!! Varför? Varför ska vi få allt?? Det räckte inte med den dryga förkylningen som inte släpper? Medicinerna som vi måste tvinga i våra fina skatter? Nej då, vi är ju inte tillräckligt sjuka så lite kräks på allt detta är mer än välkommet.

suck. Suck. SUCK.


Sjuk sjuk sjukstuga..

Dom senaste dagarna har lillskrotan Saga varit hängig, hostig, snorig och ledsen. Hostan har kommit och gått, hon har kräkts, är inte stor varken i mat eller dricka. Ingenting vill hon ha.

Efter besök på vårdc för råd, efter några samtal och ett bra, givande och värmande samtal till 1177 där sköterskan förstod mig och verkligen ville hjälpa till så fick vi äntligen en tid. Ikväll 19,30 på jourläkarmottagningen på sjukhuset i Enköping. Gick fort, Saga var så himla duktig o klagade inte nångång, tog prover, lyssnade på lungor och tittade i hals & öron.

Sen fick vi vänta på "domen"..

Öroninflammation och streptokocker..
Men neeej "/ Det förklarar hennes mående. Så penicillin i 5 dagar nu, precis lagom till att lillebror gjort slut på sin. Hoppas det verkligen inte bara går runt runt nu, snälla låt oss slippa!!!

Älskade lilla skrotan min, så duktig så!
Älskar dig min tjej.


Min prins..

Inte sitta.
Inte krypa.
Absolut inte ligga ner!

Nej nej.
Det som gäller är att man ska stå och gå. Annat är inte & prata om. Inte ens att diskutera. Finns inte på kartan...

Det mest jobbiga är att han blir ju så arg när han vill så mkt men ännu inte kan det själv! Skrotongen min!!
Dagens jobb..

Hann med både sovmorgon, frukost och ett härligt bad innan jag vart inringd imorse! 10-15 har jag jobbat och idag var en bra dag! Kul, mys, trevligt och på ett ställe där jag aldrig förut varit men så var så mkt annorlunda än det jag är van med. Hoppas på fler pass där.

Nu blir det mys med skrotarna.
Middag väntar och lite storstäd
Senare blir det mys i soffan.

Ha en trevlig kväll.

Måste ses..

Fy helvete!
Världsklass på sista (?) Falk filmen-Kodnamn Lisa. Enormt jävla bra.
Bästa Falk som gjorts.
Fyfan så grymt bra den är!!
 


Mitt hjärta..

Igår så började dagen med en missnöjd liten kille med enorma tårar! Han såg ut som en liten prickigkorv på kroppen och såg mest hängig och sjuk ut.

In till Uppsala fick det bli.
Närakuten med andra ord.

4 timmar senare, efter läkarbesök, tårar, gäspningar så hade vi en ganska så trött men glad kille ändå. Läkaren konstaterade nässelutslag och en kraftig öroninflammation på höger öra! Men älskade lille prinsen, fy, jag lider så med dig så jag vet hur värken känns, hur ont det gör och hur jobbigt det är, önskar att jag kunde ta smärtan. Så nu har vi fått en medicinkur på 5 dagar som ska ätas, hoppas verkligen det försvinner och om 6 veckor ska vi på återbesök för att kolla så det försvunnit.

Vi har en piggare pojk hemma så jag hoppas medicinen givit nånting. Så nu får det vara nog med baciller hemma hos oss. Sådeså. Tack!!

Älskade lilla hjärtat.
Du är så duktig. Vi älskar dig.
Tack till mamma & pappa som tog vår sessa under timmarna vi var till Uppsala. Ni är guld värda.

❤ Puss


Sjukstugan tar aldrig slut..

Efter många dagars jobb i rad så fick jag äntligen ta helg och få mystid med finaste familjen. Det har varit en bra och jobbig helg. Jobbig för att våra små skrotar inte blir av med sina förkylningar. Blir så less att den aldrig kan ge sig av nångång. Det är snorigt, hostigt, värk och feber, sen blir vi friska för att senare börja om med allt..

Några jobbig nätter med dålig sömn så är nu storasyster på bättringsvägen medans lillebror har fått hennes envisa hosta! Älskade ongar ❤

Önskar att jag kunde ta allt det onda och jobbiga istället för er! Varför har vi drabbats så mycket av en & samma bacill på sista tiden för?

I söndags så åkte jag & bästa mamma till Uppsala en sväng, lite tjejmys behövdes verkligen. Prata, skratta, shoppa och fika, de behövde vi bägge två. Så himla mysigt! När vi kom hem så
drog killarna ut på en joggningrunda.

Pappa och Fredrik ska ju springa lopp (1mil) i Sthlm i mars så nu är det hårdträning som gäller, dom är duktiga, speciellt mannen min då han aldrig tränat löpning förut (pappa har sprungit olika lopp så länge jag kan minnas) loppet kommer gå så bra för honom och vi kommer stå i mål och hejja på dom båda. Finaste killarna! En mys-söndag.

Annars har det varit lugnt.
Sovit och vilat för att bli av med baciller.
Kollat på Pippi, ätit gott och haft det mys.
Fikat hos fina vänner.
Planerat framtid och bokat mini-semester-resa tillsammans med mamma och pappa till i sommar! Längtar.

Nej nu vill jag bara att mina två ska må bra, vara som vanligt och inte ha ont. Alvedon i all ära men nu får bacillerna ge sig av! Ge er iväg. NU! Vill ha glada, friska och pigga barn. Som det är nu känns så hjälplöst, kan inte göra nånting för att få dom friska, kan bara trösta, finnas, kramas och ge närhet, det kommer vi långt på men det är jobbigt att de sina bästa så dåliga. ❤


Imorn är det jobb igen.
Gud va tiden går fort, 4 dagar ledigt är bara hux-flux slut. Hm, skumt! Börjar inte förens elva imorn så ska inte klaga.

Bli friska nu skruttisar.9 månader senare..

Herregud va 9 månader utanför magen springer iväg medans 9 månader i känns som en heeel evighet. Sjukt.

Idag blir lilleman skrutten 9 månader.
Min stora lilla kille. Mammas plutt.

Och nu går det framåt i en rasande fart.

Han kryper foooort, turbo.
Han ska alltid krypa efter en.
Alltid vara med där det händer.
Älskar all musik och blir så himla glad när man sjunger för honom.
GLAD. Skrattar och ler jämt.
Sätter sig upp och sitter riktigt bra.
Ställer sig upp mot möbler, hua, fortfarande vingligt, så man får passa.

Busar runt med syster.
Han kryper första o syster direkt efter.
Har ett väldigt humör när det är nått han vill eller vi inte förstår att han vill.
Sover bra på nätterna. På dagarna är det sämre, men äsch, vad gör det!

Älskar fortfarande badet.
Gillar att åka pulka, skrattar till och ler med hela kroppen.

Nyfiken.
Social.
Pigg & go.
Charmtroll.
Matmonster, herre, sjukt. Haha! Dock väldigt glad & nöjd att han äter.

Min fina prins.
Jag älskar dig.