Jul & nyår..

Jaha. Då var julen över för denna gång.

Himla märkligt det där, man planerar, fixar, pyntar, handlar, slår in klappar och längtar så otroligt mycket till den 24e. Sen går liksom den dagen fortare än fortast. Är det inte konstigt? Jobbigt om inte annat. Kunde gärna få stanna tiden lite just på julafton. Men vi har haft det så himla mysigt hela julhelgen, mycket god mat, mys, skratt o fina människor i vår närhet. Vi är så lyckligt lottade som har alla dessa i med oss.

Det mest ovanliga under julen var att jag skulle jobba men det gick ju så bra och det var riktigt mysigt det också. Uppskattat julbord & julmys på jobbet också. 

Då får vi börja se fram emot nyår å. 
Planer har vi & nya året ska skålas in med fina vännerna men självklart jobb innan, vet inte riktigt hur jag tänkte när jag tog extratiden men blir bra. Den jobbigaste biten är 7-16 dagen efter.... 

Välkomnar 2014, kommer bli ett bra år, det känner jag på mig, ett mysigt år. Ett möjligheternas år. 


Julafton 2013..

En mysig jul! 

Dagen började redan 05! Trött.
Men ett jobbpass mellan 7-13 väntade, det var så mysigt & härligt stämning på jobbet! Julbord, gofika, klappar & bara väldigt trevligt..

Hem, byta om, finkläder på hela familjen, packa in allting & lite till. Hämta mormor & iväg till mamma & pappa, där även bästa bror väntade. Så mysigt. En trevlig & lugn julafton. Men varför går den alltid så fort? Galet det där. 

Åt god mat. Mätt som en plätt.
Fika. Choklad. Godis. Kan rulla runt nu.

Fina klappar i mängder. Även till oss, vi som hade kommit överens om att inte köpa nånting. Men vi är så tacksamma, tacksamma över allt fin, tacksamma över alla fina människor i vår familj och i vår närhet. Älskade fina ni.

Barnen fick alltifrån dockor, docktillbehör, jättefina bilar från filmen Bilar, filmer, kläder, presentkort, bilmatta & bilar, leksaker, leksaker & massor med fina, mysiga o roliga klappar. Tack.

Vi fick presentkort på en valfri upplevelse, får bestämma själva vad. Får se vad det kan bli. 

En kanonmysig dag och kväll bjöd julen 2013 på, men som sagt, det går på tok för fort. Jobbigt. Som man längtat. 

Men god fortsättning till er alla som kikar in här.


Första gången tomten var på besök! 
En snäll men trött tomte. Mycket att göra en dag som denna såklart. Men det var blandade känslor. Det va kul, spännande, läskigt o dom båda var lite nyfikna ändå. 

Tomten lämnade lite klappar. Snällt.


Fler klappar. Mest hårda.


En väldigt massa klappar vart det.
Både från tomten, oss, mormor & morfar, bästa morbror o gammelmormor.

Idag ska vi leka i massor med allt nytt.


Ett stort stort & miljoners tack! 

❤🎅🎄

Julafton..

Vill bara önska er alla en fantastisk fin jul. 

Själv ska jag jobba till 13, sen blir det mys med hela familjen, mamma, pappa, bror, mormor, morbror&fru. Kommer bli en riktigt mysig kväll & det är med lite pirr i magen som jag ser fram emot morgondagen. 

Välkommen du magiska dag.
Som vi längtat. Hade inte gjort något med lite snö till detta men du är så välkommen iallafall. Mys.

Jag önskar en riktigt god jul!

🎄🎅


Sista advent..



Mysig 4e advent frukost!
Bara va, lugnt, gott i magen & massa mys. Bara den där jäkla snön kunde komma & ge oss lite julstämning.

Regn den 22 december slår så fel. 
Kom nu snön, snälla.


Lördag..

Fina lördag!

Första lediga hela helgen på 8 veckor. Kan ni förstå känslan på den? Så skönt. Bara vara, njuta & ta det lugnt men denna dag har gått så jäkla snabbt.

Började dagen med ett besök hos frisören, shit, 3 år sen sist, ni kan gissa om håret kalasade efter det. Så himla skönt, håret är nu kortare, tjockare, mjukare och så mycket finare, är så jäkla nöjd, håret ser friskt och fint ut. Har varit såå slitet, fult & jobbigt bara. Toknöjd. 

En sväng till Erikslund med bästa mormor, hon ville köpa julklappar till barnen & ville ha lite hjälp, självklart ställer jag upp, hittade allt vi skulle ha och lite till. Tokrea på julsaker, så soffan i köket fick så fina kuddar, nöjd. Hoppas dom får vara vita nu bara. Rea gillas.

Kvällen avslutades med julbord i bästa vänners sällskap. Gott i magen, mätta som sjutton, rullar fram. Mycket skratt och tokmysigt som alltid. Fina julklappar till barnen, ni är så underbara & omtänksamma. ❤ En supermysig dag och en tokmysig kväll. Leva gott på.


Vart ju tokbra med fina kuddar



Fint i hallen.

Nomnom..

Men jäklar va goda!!!!
Löp & köp.


Pepparkakor med choklad.




Hängig fredag..

Idag kör vi en hemmadag.
Skrållan känns inte helt 100, vet inte vad det kan vara. Hoppas verkligen inte på nå långvarigt, allvarligt. Vill ha friska barn & speciellt till jul. 

Vi laddar med frukt, mycket att dricka. Glass, filmer tills ögonen blir fyrkantiga och massor med mys. Allt för att få friska och pigga barn. 

Älskade småtussar.
Bli pigga nu.


På tok för fort..

Vart ska jag börja?

En ledsen dag.
Jag får panik över att dagarna går så fort, dagarna går ihop i varandra. Tidiga morgnar & sena kvällar. Trött. Sömnbrist. Familje-tid-brist. Dagarna går. Veckorna går. Jösses, det är snart 2014! Vart har alla år tagit vägen? 

Vi fick nyss skrållan, hon är 3 år nu.
Vi fick nyss lilleman, han fyller 2. 
Men. Vart tog dom åren vägen?

Allt går för fört & jag får panik! Seriöst.
Jag blir ledsen. Hinner inte njuta. Dygnet har för få timmar. Man längtar till dagar & sen är dom över. Man ser fram emot saker, planerar & fixar, sen är det bara slut....

Det går på tok för fort & jag hänger inte med, jag vill inte hänga med. Sakta ner.
Jag vill njuta av tiden här & nu. Åh.

Fy va det känns jobbigt. Stressad.
Klump i magen. Man blir inte direkt yngre. Ålderskris? Nej fy va jobbigt det känns just nu. Samtidigt så älskar jag livet jag lever, jag älskar ju min familj, mina underbara nära & kära. Har ett jobb jag trivs med & allt känns bra men det är bara tiden som går på tok för fort.

Galet jobbigt är det.
Det värsta är att jag inte kan göra ett skit åt det heller.. Suck. Blä. Tvi. 

Hmm.
Ser fram emot julafton nu. 


Helt okej..





Årets gran. 
Plast. Nästa år ska jag ha en riktigt!!!!! 


Ledig..

En ledig dag! En skön dag. 
En lugn dag. En så mysig dag.

Det har varit så mkt jobb på sista tiden, mer jobb väntar men idag är jag ledig & njuter för fullt. Trivs så bra på jobbet & är så glad över att jobba där jag vill, där jag trivs men lediga dagar är sällsynta nu, så därför är det skönt. Tog massor med extrapass förut för jag inte visste hur framtiden skulle bli. Men nu så. Nu är framtiden säkrad. Tillsvidare.. 

Även skönt för våra små att få vara hemma, dom trivs på dagis men ibland blir dagarna så långa & jag får så dåligt samvete av de, långa dagar blir ibland men jobbigt är det. Dom går ca 5,6 timmar när dom går, så det får vi vara nöjda över. Tur det. 

Såå idag har vi lekt i massor med dockor, bilar, vi har ritat, pysslat, kollar film, ätit gott, myst, tvättat och busat lite mer. Älskade barn. Jag älskar att umgås med mina små, att sitta ner & leka, läsa & ha fina stunder tillsammans. ❤ 

Dessa dagar är ovärderliga. 
Dom betyder så enormt mycket.
Jag lever länge på dessa stunder.

Jag älskar er så hjärtat spricker. 
Mina bästa, mina fina. Mina älskade.






Mina hjärtan! ❤

3 år..

Men vart tog tiden vägen?
För 3 år sedan kom du till oss. Världens finaste lilla prinsessa. Som du berikar vårt liv. Älskade lilla vän. 

Stort grattis på födelsedagen skrållan. 
Vi älskar dig så enormt. ❤ 

Igår kom våra nära & kära över för att fira busan, vilken urmysig dag det vart. Mys, skratt, gott i magen, många fina presenter, uppskattad fiskdamm och massor med mys. Tack till er alla som kom, ni är underbara. Tack.

Hon fick så mkt fint.
Dockor, böcker, bilar, sängkläder, kläder, eldriven fyrhjuling, filmer, pyssel & målarböcker mm. Så mkt fint. 

Grattis älskade du.

❤ 




Fin säng..

Lite kvällspyssel i dotterns rum.

Vart så mycket bättre & mysigare och bra att man slipper se allt som ligger under sängen, alltså alla leksaker. Blir lätt rörigt, men nu känns det mest bara mysigt. Hoppas hon kommer gilla det lika mycket. Får se imorn.  



Lucia..

En sån mysig dag!!! En speciell dag. 

Först jobb i några timmar, lugn & mysig dag där. Vidare till barnens dagis & deras första luciatåg, älskade små. Vart så rörd, glad, lycklig, översvämmad av kärlek när dom kom in där i tåget, sjöng & va bara så himla söta!!! Mina älskade små skruttar. En fin em, åh så kul det va att få vara med. Min lilla pepparkaka & tomtenisse. ❤ Min kärlek till er är obeskrivlig. 

Handla inför kalaset på söndag & vidare hem för fikagäster. Världens bästa pappa vart ett år äldre igår & självklart ville vi fira lite. Så lite överraskningsfika vart de här ikväll. Men nu är jag proppmätt. Det är vi nog alla. Men mysigt var de, väldigt mysigt. 




Min fina tjej..

Idag for vi till Bvc.
Dags för en liten 3årkontroll för Skrållan. Men hallå!? 3 år? När hände det? Nej, det går för fort, nu får tiden skärpa sig.

Hon fick väga & mäta sig, lite läskigt men lite kul också. En ståtlig lite dam är va vi har, fina lilla sessan. Fick kolla på bilder & peka ut alla saker, fick hoppa, räkna (hon kan räkna till 13) & visa lite vad hon kunde, så himla duktig, min fina tjej. Jag är så stolt. Och självklart kom vi ut med en stor godkänd stämpel, jag var inte ens orolig.

Men 3 år. Vart tog tiden vägen? Fina du.

Vi älskar dig så otroligt mkt!!!!


UNDERBART..!!!!

Jag har fått jobb!! 

Eller förlängt på det schemat jag har idag. 
Fast. 75%. Där jag vill vara.
Där jag trivs. Där jag vill jobba. 

Åh helt jävla underbart är det. Så mkt som släppt från axlarna, klumpen i magen är borta, oro för framtiden är försvunnen. Åh, detta behövde vi. Som vi kämpat detta år med jobb för min del, som man har bitit ihop, grinat, mått dåligt & känt klump i magen. Tänk va ett samtal kan förändra allt. Tack.

Nu ser vi fram emot ett nytt år.
Heja jobb. Heja mig. Heja oss.



Skönt..

Idag vart alla julklappar köpta, eller hemklickade! Nu hoppas jag posten är snabb så jag får slå in fina klappar. 

Känns skönt att vara klar, att slippa köa, slippa julhets & stressade människor. Nej sånt orkar vi inte med. Så mkt smidigare att sitta via datorn. Dessutom hade lekmer massor med rabatter på det mesta vi köpte. Billigare vart det även med några rabattkoder. Toppen. 

Så i jul blir det leksaker från Fisher Price, till både badkar & lek. Kommer bli poppis då vi har två små som älskar att bada. Lilla gubben käpphäst, böcker, klosstorn & pyssel. Vi som bara skulle köpa litegrann..... 

Bilderna visar en del av de vi köpt :)
Nu får det gärna bli juuul.





Dagens ord..

Trött! Skitväder! Saknar mina små.
Jobb till 13 idag, skönt med en kortis, ikväll blir det middag med fina vänner, ser vi fram emot, mys!

Helgen bjuder på födelsedag, jobb & middag, bus & lek med vänner & barn. 

Kommer bli en kanonhelg.
Hoppas ni läsare också får det..


Renoverar..

Åh va kul! Det blir så galet bra.
Är så nöjd, & då är den bara grundad.

Har kikat länge på blocket efter en fin kökssoffa men inte är dom billiga. Sen fanns den närmare än vi trodde. Den stod ju hos mamma & pappa. Den fick vi ta & nu ska den fixas, målas och få ett nytt, fint tyg. Åh, den kommer bli så galet fin, vill ha den på plats nu!!!! 

Spännande. Fler bilder kommer.
Totalt har den kostat oss ca 900kr då med allt material & tyg. Kanoners.



Helgen..

En kanonmysig helg har vi haft!
Mamma, pappa & mormor kom över i lördags med massor av kassar, grejer & pryttlar. Barnvakt stod på deras agenda. Dom skulle laga mat, baka & mysa. Finaste människor. ❤ 

Vi tog bilen & puttra till Västerås. 

Kika färg till vårt projekt här hemma & sen presenter & julklappar till barnen.. Fikade, strosa runt & åt god mat! En jättemysig kväll med världens bästa man, en perfekt lördag! Och med tusenlappar fattigare så har vi nu köpt det mesta av alla presenter & klappar, känns så skönt att nästan vara klara! Förra året klickade vi hem allt men iår, ja , vi är ute i god tid. Skönt. Kvällen avslutades med ostbricka räkor & en kanonbra film. Underbara lördag!!

Tack. Jag älskar er.

I söndags var det jobb & mys, nämligen 1a adventmys, vi dukade upp glögg, kaffe, lussekissar, kakor och godis, till det första ljuset. Det vart så uppskattat av alla. När jag kom hem så fortsatte vi myset hemma, 1a ljuset, barnen öppnade luckan på deras kalender & god mat serverades. Mys till tusen & mysfaktorn var enorm.

En helt perfekt, mysig & underbar helg! 

Lugnet fortsätter. Vabbade igår med en sjuk liten kille som inte har annat än bus i benen idag. Så imorn blir det en kort dag på dagis & sen upp till min mormor en stund. I övrigt så är det mest jobb som väntar veckorna framöver...

Annars räknar vi ner dagarna till jul!

Årets stake! 


Barnens kalendrar. :) 

Min fina nya "ljusstake".