Sommarlyx..

Vi har en riktigt stor syrenbuske på baksidan här hemma. Så himla fint och dom står i full blom, snart! Passade på att plocka in en bukett!

Doftar helt ljuvligt.
Sommar, mys, lyx!

Välkommen du fina underbara årstid.




Myser hemma..

Äntligen!!!

Ja äntligen fick vi tag på stolen, eller vad man nu ska kalla den. Nu har vi börjat spana på en myshörna här hemma, det ska till nån hylla/litet bord, en läslampa, tidningsställ och säkert något mer som gör de sådär mysigt.

Här kommer jag nog tillbringa många timmar (om jag får möjlighet) Saga tyckte den var tok-rolig, man kan ju även ha den som rutschkana, enligt henne då... Ja....





Morsdag..

En jättefin & lugn dag.

Har inte orkar gjort nånting alls egentligen men vi kom iväg ut en stund på eftermiddagen ändå, skönt. Vid 15 tiden mötte vi upp mormor och mina föräldrar. Lite mys och mat, måste ju fira alla 3 mammor som var med idag! Åt gott, pratade och hade det sådär supermysigt som vi alltid har ❤

Så idag har ändå varit en bra dag, så kändes det verkligen inte alls imorse, skönt att det kan vända en aning.

Ett stort grattis till alla mammor där ute och speciellt ett stort grattis till mormor och min mamma. Världens finaste, bästa mamma, min bästa vän. Jag beundrar dig nått så enormt och jag älskar dig så himla, väldigt mycket!!!




Känslor, tårar, minnen & kärlek..

Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu

Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag

Min klocka har stannat
Under dina ögonlock
Fladdrar drömmarna förbi
Inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
Mitt hjärta i din hand
Har jag tappat bort mitt språk
Det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och färglös som en tår blir jag
Utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
Om du inte ser på
Och genomskinlig grå
Vad vore jag
Utan dina andetag

Vad vore jag
Utan dina andetag




Känslorna styr man inte över..

Fy.

Jag hatar att inte kunna sova, då blir det mest att jag sitter & tänker massor och allt blir så jobbigt. Ett känslomässigt kaos kan man säga. Ett stort sådant pågår just nu. Tänker så himla mkt på begravningen som ägde rum i fredags, så fint, så otroligt jobbig men ett fint sista hejdå.

Tårarna rann då, tårarna rinner nu och det går inte att stoppa dom heller. Det vill bara ut, alla känslor, tankar, funderingar o tårarna, allt. Jag kan inte se ett liv utan mina nära & kära, jag kan inte tänka mig att säga hejdå till någon som jag älskar så mycket att hjärtat spricker. Att aldrig mer få ses, att aldrig mer få en kram, ett leende, goda råd. Att ha er nära är ju självklart, det finns inget annat. Men tänk att livet ibland vill annorlunda, så orättvist! Så fel. Det är så ofattbart och tungt. Så galet.

Hua, allt vart verkligen bara så tung nu.
Jobbigt, jobbigt, jobbigt.

Ta vara på tiden med era nära & kära.
Lova mig det.


Aj aj..

Ja.
Vilken vecka.

Sjukstugan är borta men liten är fortfarande så besvärad av den där envisa lilla tanden som aldrig ploppar upp nångång, älskade ongen min, så ledsen och arg. Hoppas det snart ger med sig. Själv åkte jag på feber med jordens jävla värsta hemskaste urinvägsinfektion, fyfan. Medicin, värme & lite vila men fy så jobbigt det varit, har fortfarande lite ont, usch och fy. Nu får det allt ge sig på alla sjuk-fronter!

Nu ser vi fram emot en fin & lugn helg.
God natt.

Puss ❤


En sån da..

En fin fredag.

En minnesvärd dag. En ledsam dag.
En dag med tårar, sorg och smärta och mitt i allt detta så även lite skratt & leenden. En tung dag. En dag av saknad, kärlek, ilska och frågor. En dag med farväl. En riktigt fin men en fruktansvärt jobbig fredag. En dag med många tankar och minnen..

Livet är ibland så fruktansvärt orättvist.

Ofattbart. Märkligt. Jobbigt. Konstigt.

Jag tänker så himla mkt på er. Fina ni.
Ta hand om varandra nu. Lova mig de.


Fy & blä..

Sjukstuga, igen!
Hej feber & huvudvärk... Kul.

Lucas är en kamin.
Saga är toktrött & hängig.
Mamma har världens huvudvärk.
Pappa? Oklart, sover fortfarande.

Lite ont i magen har mamma också.
Och halsen. Lite öm i örat å.

Orkar.Inte.
Blir en lugn dag framför tvn & Emil idag.

Mysigt värre. Hua.


Nytt till småfolket..

Lite sommarshopping till dom små.
Nu får sommaren gärna stanna :)

Mamma fick en kofta & ett halsband!




Mys..

När livet är som bäst.




Fix, plock & fint..

Hunnit med mycket idag!

Solat, busat med barn, klippt gräs, rensat & gjort fint i rabatten, rensat ogräs, vattnat & bara fixat och gjort fint här på vårt smultronställe. Njutit av värmen och sommaren som nu är här(?). Fikat med världens bästa mormor och gjort fint på hennes balkong. Bara haft det väldigt mysigt!!

En kanonsöndag på alla vis.

Nu hockey.


Nöjd tjej..

Nöjd!

Idag tog jag på mig joggingskorna & tog en runda, första rundan ute att springa. För mig som aldrig sprungit nångång, eller alltså, det har bara blitt promenader och sen jogga på band, så är jag ändå väldigt glad över att jag klarade det.

Det vart 3 km, inte långt, inte fort men jag är så nöjd för att vara jag. Det var tungt, jobbigt och kämpigt men nu jäklar, jag ger inte upp. Milen ska jag klara & det lossnar snart mer och mer.

Grymt bra gjort Maria!
Heja Heja.

Nu kör vi.


Hejdå..

Det går inte fort men de går åt rätt håll.

-2 kg sista veckan, tack för den. Inget godis, dricka & massa onödigt skit, bort med sånt. Nu ska bara motivationen upp lite till så kommer detta bli bra! Men som sagt, bara vågen visar minus så är jag mer än nöjd!! (Totalt -17kg hittills)


En vän för livet..

Idag har vi äntligen (!!!!!) fått tummen ur och köpt oss en ny vän för livet. Usch va jag ångrar att vi inte tog detta beslut tidigare.

Tråkig, liten kamera med halvkassa bilder & en kamera som egentligen inte gav så mycket, vi växte ifrån varandra!!! Så nu får du ligga & vila en stund, vi kommer säkert att ses igen, nångång.

Men just nu är det denna nya skönhet som gäller, idag har jag fått en ny vän. Jag är kär. Enkel, lätt och superbra och fina bilder, åh va jag älskar dig. Tänk va många äventyr vi ska vara med om, va mycket kul vi ska ha och med sommaren på ingång så kommer även du gå varm..!!

Tack.




Rensa & städa..

Idag har vi haft en jättemysig dag.
En sväng till Hälla för lite mys, kika runt lite och fixade present till helgens kalas. Lunch ute och lite handling hem.

Annars har vi bara myst hemma. Mannen har legat dödssjuk (förkyld) här hemma så då passade jag & barnen på att rensa garderoberna, jösses va mkt skit vi har men nu är det väck. Skönt.

Hittade även en kartong med gamla kläder, sånt jag inte kunnat ha. MEN, idag testade jag lite kläder från den kartongen.. GISSA, jojjo, två par klänningar, en tröja & tre koftor rikare.

Om jag vart glad? Haha JA!

Så kul att komma i gamla kläder igen. Nöjd.Tjej.87.


Tack..

Nu kan Lucas klättra upp i soffan själv. Men herregud, varför ska han lära sig sånt? Är ju nervös varje sekund...

Vill tacka alla som har kommit & firat vår lilla prins, som har grattat, myst och tänkt på oss! Vilka helt fantastiska människor vi & våra barn har omkring oss. Jag älskar er, varenda en!

Tack.






Bilder säger mer..

Idag har vi firat vår lilla 1åring!!
En jättebra dag med gott fika, bästa presenterna o mysigt sällskap.

En helt underbar dag.
Tack till er alla.








Älskade skrot..

Älskade lilla killen min.

Fick ju sitt 1års vaccin igår och nu är han så trött, febrig och ledsen. Vet att Sagabus reagerade på precis samma sätt så är ju inte direkt orolig så men jag tycker så synd om honom.. Jag vill ta smärtan, det jobbiga & onda, bara min hjälte få må bra!!!

Mammas prins.




Härlig dag..

Härliga underbara sommarväder!!!!
Åh vad jag älskar att leva nu och speciellt här ute, ute på landet. Vårt lilla smultronställe. Så mysigt!

Idag har dagen bjudit på sommar.
Jobb, glass, gym (phju så varmt) Bvc.

Det var dags för 1årskollen för Lucas & även vaccinet, inte kul alls men han var ju så himla duktig!!! Så idag väger han 9890g & mäter till 76 cm. Fina killen. Igår var det även återbesök hos öronläkaren för att kolla inflammationen och nu är den äntligen borta, skönt..

Nu blir det hänga tvätt & sen dö i soffan, typ hela kvällen. Skönt.


Välkommen hem..

Besökte Plantagen också.
Nya & fräscha blommor.

Hej sommar.




Shopping..

Idag packa vi in oss i bilen med mormor och drog till Erikslund. Listan med sommarkläder måste bli mindre. Så idag jagade vi skor, jackor och kläder. Det kom vi även hem med.

Nöjd med dagens alla köp.
En supermysig dag!!




Fest, kalas, partaj, partey..

Efter en kort jobbdag så var det bara att åka hem, duscha, fixa sig & pussa barn. För att sen åka in till stan igen, äta mat, möta mamma & pappa, pussa barn, lämna barn och sen vidare till Bästa för en kanonkväll!!!

Gott i glasen, för många glas, skratt tills magen värkte, prat, musik, kärlek, gott och en fantastisk rolig kväll. Bästa!! Det värsta är ju bara att det gick på tok för fort men kul som sjutton hade vi. Mina fina vänner. Underbara ni! ❤

Fick skjuts hem av pappa.
Ni är underbara, helt bäst! Tack.
Vi.Älskar.Er.

Tack för en toppenkväll.
Den gör vi snart om.




Kärlek..

Ikväll delar jag med bästa älsklingen.
Vem delar du med?




Vår prins..

Idag har vi firat vår lilla kille massor.
Tårta, fika, pannkakstårta, paket och bus. Vår lilla underbara 1åring!

Grattis bus.




Grattis min älskade prins..

Åh!
Jag blir rörd. Tiden går för fort!!!!

För 1 år sedan så satt/låg/stod jag med värkar från helvetet. Jag hade så ont och det värsta var ju bilresan till Uppsala som vi bara måste ta oss igenom. Packa in allt i bilen och upptäcker att min plånbok är borta. Kan ni förstå stressen & humöret som vart? Herrejisses. Den hittades efter mkt om & men och sen for vi iväg. Jobbigt som 17 att inte få stå/ ligga eller sitta hur man vill, ont ont ont.

Väl framme så mötte mamma upp oss, tog vår underbara lilla bus & vi gick in för att få möta bus nr2. Det skulle vi snart få göra. Tiden rullade på och äntligen, 11.54 så fick vi se dig för första gången! Lilla lilla knyte. ❤

Idag blir vår finaste lilla prins hela 1år.
Vad hände där? Hur kunde detta år gå så jäkla ofantligt fort? Jag förstår inte. Nu går det på tok för fort, jag hinner inte med. 1år. Min älskade lilla du.

Så ikväll ska vi fira med paket & gott.
En riktigt mysig kväll ska vi ha!!

STORT STORT grattis på 1årsdagen.
Vi älskar dig så otroligt mkt.

❤❤❤