Kanondag..

En helt underbar dag som fortsatte till en helt underbart mysig kväll!! Vi har ätit en massa gott, mätta har vi blivit också, vi har kikat brasa och vunnit kaffe!!

Bättre kunde det inte bli, nu laddar vi inför morgondagen och jag hoppas verkligen att vädret håller i sig nu bara :)
Då blir jag glad.

En härlig Valborg!

<3


Glädje & Lycka..

Herregud vad vädret kan göra en glad!
Idag mår jag bra, jag är lycklig, jag är kär, jag är frisk, jag känner ett enormt glädjerus i kroppen, känner mig pirrig och förväntansfull och jag känner ett stort lugn i kroppen!! Det är stort.

Inga måsten, ingen stress, ingenting!
Jag känner mig i balans med livet, jag känner mig glad, peppad och taggad för vad livet har att erbjuda, jag känner mig öppen för alla val och vägar, jag känner mig lycklig som får vara med om detta och det känns så jävla bra!!! Det var länge sen det kändes så här och nu när det gör det igen så ska jag ta vara på varje minut av det o njuta fullt ut.

Jag känner mig verkligen lyckligt lottad som får vara med om detta just nu, på rätt tid, på rätt sida om året och på rätt plan i livet, underbart och jag kan egentligen inte begära mera. Det är så här jag vill ha det, så här vill jag leva!!

Har jag min familj, då har jag allt!

<3


Valborg..

Uppe med tuppen idag, Saga vaknade tokpigg vid 6 tiden, jag kan säga att jag var dock inte lika pigg. Bara gå upp.

Vad händer idag?
Jo, fikamys med underbara Patricia.
Mannen jobbar halvdag, sen ska vi handla till kvällen och fixa lite.
Ikväll kommer mamma & pappa över på middag och vi går väl även upp på Åsen en stund för att kika lite brasa.

Och bebis verkar inte ha nå planer på att komma idag, suck, nu får det gärna hända nått!!! Komsi komsi <3

<3



Mamma Saga..

Min underbara bus.
Saga älskar sin bebis som hon alltid kör runt på i vagnen! Sötskruttan min.

<3


3..

Fredag..
En mysig fredag som började med sovmorgon till 8, jo jag tackar :) Det var härligt och vädret är på topp, så det kan ju inte bli annat än rätt!!

Här har vi hunnit tvättat, röjt massor och även städat upp allt för att sen röja ner igen, hm! Har kommit in i en städ period, det är jättejobbigt, jag blir tokig när det ligger saker överallt, jag kan inte ta det lugnt då, känner mig stressad av det, såhär har det aldrig varit förut, klart att jag vill ha rent och fint runtom mig men nu är det nästan löjligt!! Måste kunde släppa på det där en aning..

Det finns alltid nått att plocka & städa, ja men vi har ett rent hem iallafall..

På em kommer världens bästa mamma & pappa över en stund, blir lite fika med tårta för att fira mina betyg och jag har även fixat med liten överraskning åt dom som tack för all hjälp under pluggtiden, hoppas det gillas :)

Ikväll blir det fredagsmys med finaste familjen, längtar redan!!

<3


Blommor..

Har kommit in i en blomperiod och tkr väskor med blommor är så himla fint, lite romantiskt och det skriker sommar!

Därför älskar jag dom här väskorna från Deichmann, liknar den jag köpte från Åhléns men denna modell är mindre, jag är så sugen på båda men det lutar nog åt den ljusa färgen, så det får bli ett besök till V-ås nåndag! :)

<3



KLAR..

ÄNTLIGEN!
Nu är jag undersköterska!!!!

Alla betyg och diplom är hemma och jag kan pusta ut och känna mig nöjd, glad och så jävla stolt över mig själv, jag klarade detta, det har varit svårt, jobbigt, tungt och jag har varit så less men åh, jag är så himla glad!!! Det ska firas.

<3


Torsdag igen..

En bättre dag idag!

Vaknade på rätt sida utan massa jobbiga tankar, har drömt mardrömmar hela natten dock, inte skoj alls och vaknade upp helt vilsen, ledsen och kallsvettig i natt, sjukt jobbigt men skönt att det bara är drömmar! :)

Busan röjer som vanligt och leker så fint med sina "bebisar" dockorna då, lägger dom i sängen, vagnen, ger dom hennes napp, haha underbara unge <3 Och med jämna mellanrum kommer hon ut från sitt rum och tittar så att jag sitter kvar och innan hon går in och leker igen så tittar hon vad som händer på tv, mammas underbara lilla tjej..

Idag ska vi luncha med bästa Emma, herregud vad jag saknar dig gumman så det ska bli riktigt mys att ses igen.

Ja annars? 4 dagar kvar så kom nu. Inatt håller vi tummarna på, lär väl inte hända men hoppas, bus kom 3 dagar innan BF, så det är dags för dig nu.

Nej, fixa lite hemma kanske.

<3


5..

Onsdag..

Fint väder, underbar dotter, härlig dag.
Men jag känner mig så nere, så himla ledsen idag och jag kan inte få för det, tårarna rinner hej vilt och det går inte att stoppa! Jag vill inte vara ledsen när jag är själv med bus, det känns som hon förstår så mkt mer än vad man tror..

Men hur ska jag göra då?

Medans tårarna rinner så ler jag, jag skrattar åt Sagas tokigheter och hennes underbara leende när hon gör nått bus, hon kommer fram till mig med jämna mellanrum och vill ha en kram. Det värmer i mitt hjärta, värmer i kroppen och då börjar tårarna rinna ännu mera men då är det mer "kärleks" tårar för att jag älskar min fina dotter så enormt.

En jobbig dag, massor med tankar, känslor och hormoner som spökar, hua, det är så mkt man ska vara med om hela tiden och man ska hinna och vara så glad hela tiden, idag sprack min bubbla totalt!! Ingen bra dag alls.

<3


Sista besöket..?

Uäck!
Jag mår illa som en jävla gnu, jag har en underbar halsbränna, ganska så mysigt :) Och det ilar och strålar som fanken neråt, kom nu till oss lilla du.

Var till barnmorskan idag och hoppas det var sista besöket, allt var fint och normalt & bebis var fixerad.

Ja så nu är det bara att vänta, vänta, vänta och vänta.. Hm.

<3


7..

Kom igen nu lilla du :)
Vi väntar på dig, så skynda ut nu!!!

<3


En bra helg..

Haft en riktig kanon helg med dom bästa, igår var vi till mamma & pappa, mormor följde med och Johan var också där, trist bara att han ej kunde stanna men att ses en snabbis var också mysigt, vi hade i alla fall en toppen mysig kväll hemma med dom.

Årets första riktiga grillning, åh så mkt gott vi åt, tror nog jag är lite mätt fortfarande, mkt prat och skratt, vi satt även halva kvällen och tittade på diabilder från när mamma & pappa va unga, byggde hus, födelsedagar mm, så himla roligt tkr jag o hade kunna sitta hela natten och kikat! En annan gång.

Hem, hyra film och gosa i soffan!!
En kanon lördag med andra ord :)

Idag har vi (läs Maria) ägnat oss åt storstädning hemma, dammsugit, skurat, tvättat och dammat och allt det där tråkiga som hör till, men nu är det skinande rent och luktar fräsch! Så nu blir det en stund vila i soffan innan tvätten är klar, familjen sover men jag är jättepigg, suck!!!!

<3


Shopping..

Nytt till lillskruttan.
Hade lovat mig själv att inte köpa mer kläder till Saga på ett tag, gick väl sådär, när jag kom in på HM idag vart jag helt såld på det mesta.. Och klänningen på bilden är ju bara för söt, den kunde jag inte låta bli, sen vart det 1 klänning till och ett par mockasiner!

Fanns hur mkt mer som helst som gärna hade kunna fått åka med men nu får vi ta det lugnt en stund :)

<3


Perfekt..?

Fen perfekta plånboken?
Åh att det kan vara så svårt att hitta den, nu var min gamla helt slut så behovet av en ny va stor! Ner på stan och leta, in på Åhléns. Herregud, jag hittade hur många som helst men ingen som egentligen passade bra.

En är för liten, för stor, för många fack, för få fack, för smal, för klumpig, för mycket, åh, svårt! Vill ha en som är lagom, vart finns den då? Tror att jag till slut hittade den som vart kanon!! :)

<3


När hände detta..?

När vart min bus så himla stor?? Herregud vad fort det går, för fort och det går undan i utvecklingen. Jag hinner inte med och det gör mig lite rädd i alla fall stressad!! Alla som sa "ta vara på bebistiden, det kmr gå sååå fort" hade verkligen rätt, hua!!

Min fina stora/lilla tjej!

Nu kan hon gå jättebra, tom i skor funkar, hon vill gärna springa men det får vänta en stund till, hon äter jättebra med gaffel/sked, hon kan gå baklänges och tkr det är jättekul, hon sover numera hela nätter i sin säng, hon är så himla med och vill gärna upptäcka hela världen på en dag, hon älskar att leka med andra barn och är inte ett dugg rädd eller blyg, så mysigt o se!!

Hon är kramig, pussig och gosig! Pekar alltid på det hon vill ha, vet hur en bil låter, vet hur en hund låter och härmar ljuden så fort hon ser nått av om, hon vinkar hejdå, säger mamma, pappa och titta, hon älskar att leka med sina dockor och kramar om dom och är pysslig, hon ska hela tiden vara med där det händer, annars blir hon jättearg, mamman lilla sessa <3

Hon vet vart öra, näsa, mun, mage, hand, fot, blöja sitter på kroppen, lampa vet hon också, hon vet mkt mer men då blir det en väääldigt långt inlägg. Hon älskar att klättra i sängen och soffan, även om man inte alltid vet hur nära kanten man är.. Ja, så nu är frågan, när vart min fina dotter så stor??

Nej det går för fort helt enkelt..

Vi älskar dig Saga.

<3


Nu får du komma..

14 dagar, 2 veckor!!
Kom nu bebis, kom :)

<3


Sängbygge..

Hjälper pappa o bygga säng.
Det vart kanon bra :)
Mina underbara hjärtan!

<3



Bästa..

Igår hade vi en kanonkväll med finaste vännerna Emma & Robin! Vi började kvällen i Västerås, middag på Bellmans och åt en supergod köttbuffé, så gott och så mätt när vi åkte hem!! Vi fortsatte kvällen hemma hos oss, en stund med skratt och prat, alltid lika kul och mysigt tsm med er <3

Idag blir det Uppsala/Fullerö med mamma & mormor, mysmys :)

Hoppas ni alla får en fin lördag.

<3


Drömskorna..

Jag dör lite varje gång jag ser dom!

JAG VILL HAAAA!!
Äkta kärlek.

<3


17..

Igår hade jag och Saga en riktigt mysdag med finaste Patricia, vi satt på Drott några timmar och fikade, pratade och hade bara det mysigt :) Hon var även barnvakt åt söta Elias och Saga gillade honom, jag med :) Skrutt.

Vi fortsatte myset på kvällen hos mamma & pappa, vi fikade, pratade om allt o inget och bara hade mys som alltid när vi umgås!! :) <3

Idag började vi dagen kl 5, vilket för mig är alldeles för tidigt, varför kan hon inte sova nån timme längre? Känner mig mer död än levande och jag är absolut en kvälls/natt människa, morgonen är inte min grej liksom..Hua.

Ikväll blir det middag i Västerås med bästa Emma & Robin, ska bli riktigt gott och trevligt och här kommer ett mysigt igen haha men vi har alltid mysigt och kul med folk vi umgås med!!

<3


Massor med känslor..

Jag vill skriva allt jag känner. Alla tankar som snurrar, jag vill skriva det hjärtat skriker men jag får inte till orden. Jag får inte till ett bra inlägg! Det finns så mkt samlat i huvudet och hjärtat som bara vill ut och försvinna men det går inte. Det försvinner inte hur mkt jag än slänger bort det, stänger dörren eller slänger nyckeln.. Det kommer tillbaka.

Jag känner mig rädd för framtiden, jag känner mig rädd att inte räcka till eller orka! Sent påtänkt men ju närmare vi kommer, desto mer jobbiga känslor bubblar upp till ytan, tankar och känslor jag inte ens visste fanns!

Samtidigt som detta sker så känner jag mig så stark och glad, därför blir detta så jobbigt, hur kan man känna sig svag/stark, stor/liten, ledsen/glad på samma gång? Jag förstår inte. Det bubblar så mkt inom kroppen, bubbel som bara vill ut och som vill försvinna men nej, det ger sig inte av!

Men nej, jag försöker att stänga, låsa och kasta nyckeln en gång för alla!! Jag är stark och jag ska klara detta.

<3


Libero..

Samlade koder från blöjpaketen då jag ville ha deras erbjudande om en mjuk och söt tvättbjörn, koderna skickades in och dagarna gick!! Idag fick jag hem tvättis och jaha, va besviken jag blev. Den var ju tokliten!! Trist men nu sitter den i "lillebrors" säng och väntar.

<3


Busdag..

Hennes nya stil som hon kör med just nu är att ha mössan och jackan på sig inne, såhär har hon gått hela dagen, hon blir svettig och varm men blir jättearg när jag tar av henne den..
Haha busungen där!!

Mammas älskade fis.

<3


Fina påskhelg..

Haft en jättefin påskhelg med massor av mys och massor av god mat, även första påsken vi inte har moffat godis varje dag, knappt ätit godis alls denna påsk och de känns ju bra :)

Vi har ätit goda middagar, inga typiska påskmiddagar, utan vi har grillat och vi har ätit ute, vi har fikat och vi har haft det toppenbra mysigt! Det värsta är bara att det går för fort när man har mysigt och trevligt!!

Har även fått massa fint i våra påskägg, barnböcker, kläder, pengar och lite annat smått och gott! Saga har fått pengar, kläder, lite godis och leksaker, en bra påsk i år.

Idag tar vi det mest lugnt, tråkväder, Saga är fortfarande inte pigg sådär till 100, det har varit jobbiga dagar för henne, min bus <3 Jätte jätte snorig och nu är hon jättehes, hon har klarat sig från feber och öroninflammation och det är jag så glad över, så nu hoppas jag att förkylningen snart släpper helt, vill inte att min bästa ska vara sjukling.

<3


24..

Bebis bökar på som vanligt där inne :) Mysgos, inatt var det inte kul nånstans, förvärkar som kom och gick, svetten rann och jag kunde inte sova för 5 öre. Sådär lagom skoj, låg på soffan för att inte störa övriga familjen..

Saga har iofs inte sovit så bra heller, vaknat med jämna mellanrum hela natten och varit så ledsen, nappen fattas och snoret rinner, bara det inte sätter sig i öronen, låt oss slippa det!!! Jag var öronbarn som liten och det vill jag verkligen inte att Saga ska bli, inte kul nånstans så jag håller tummarna för att hon slipper inflammationer..

Nästa vecka är det dags för ett besök hos BM igen, kanske det sista? Jag hoppas, bara för bus kom tidigare så får jag väl gå över denna gång, men samtidigt så hoppas jag nått så enormt att skrutt också vill komma några dagar innan, att "han" går i systers fotspår, det vore så mysigt och inte så långt kvar isf! Jag längtar, vi längtat ihjäl oss.

Så bebis kom nu!!

<3


Magkänslorna..

Vem är det som egentligen bestämmer allt? Hur allt ska vara? Hur allt är? Och hur allt ska bli? Bestämmer jag det själv eller är det redan bestämt och det är bara för mig att välja rätt beslut, rätt väg, ta rätt val! Hur ska jag veta?

Vore iofs ganska trist att veta allt i förväg också men vissa val gör mig galen, jag vill veta om det är rätt eller fel innan jag väljer, jag vill inte veta det efteråt, men tyvärr, vad gör man? Det är väl bara att bita ihop och köra på, oavsett rätt eller fel, man lär sig väl alltid nått på vägen.. Antar jag.

Nej jag vet inte, hjärnan spelar en ett spratt och jag vet inte om jag ska gillade eller inte, vet inte om jag bara ska köra på, inte stanna, inte tänka, inte känna och inte vända mig om, kan det bli bra? Vi får väl vänta och se, jag kan ju inte göra nånting åt det nu, innan iaf! Det funkar ju tydligen inte så..

Bit ihop, gå vidare, lyssna på magen.

<3


En lång fredag..

God morgon!

Här startades dagen runt 5, jag sov på soffan inatt, mådde inte alls bra och kunde inte somna, så lika bra! Saga är het som en kamin men röjer på som vanligt, snoret rinner och ögonen också men inte hindrar det henne, skönt att hon ändå är pigg. :) Skrutt.

Igår var vi ut och åt med mamma & pappa, mätt och riktigt mysigt, trevligt som alltid när vi umgås!! Mat, fika, påskägg och massa mysigheter.

Idag hatar vi vädret och myser inne, mannen ska snart iväg och träna, han är duktig han, själv ska jag försöka få bus att sova en stund till..

Ikväll blir det 3 rätters här hemma, åh så gott och jag längtar redan, mums.

Ha en fin fredag

<3


Glad porre..

Glad påsk mina vänner :)
Vad gör ni i påsk då?
Själv ska vi på middagar lite här och där och vi börjar redan ikväll med mamma & pappa, myspys.

Ha det underbart & njut av solen.

<3


Barbie..

Jag blir glad av färgen och den påminner mig om sommaren, så snälla, låt det bli sommar snart!!!!

<3


Läsa en bok..

Populäraste just nu!!!

<3


Leksaker..

Att leka med bara 1 sak är ganska tråkigt, bättre när man kan leka med alla leksaker på samma gång!!

Idag har vi även rensat bland alla leksaker, tagit bort sånt hon inte ens rör men oj vilket liv det vart, då skulle hon minsann leka med allt!! Haha skrutt, tog sen bort det och det var inte mer med det, roligast för stunden mest.

<3


27..

Nu har jag filat på ett inlägg en bra stund men det blir inte bra, får inte ut känslorna och tankarna till ord!!
Svårt när det finns så mkt som vill ut.

Nej, tömma dagens 4e maskin med tvätt, vart kommer all tvätt ifrån? Jag fattar inte.. Kanske får bus att sova en stund också!

<3


Massor med barn..

En sån dag..
Startade dagen kl 5, somna inte förens vid 2 så det vart ju inte många timmar i drömmarnas land men men. Upp och käka frukost, busa lite, göra oss ordning för att sedan åka ner till öppna fsk.

Herregud vad med barn och mammor, vi har aldrig varit där när det har varit så mkt folk, det va barn i alla åldrar upp till 6 år och Saga vart lite tillbakadragen och satt mest och tittade runt från mitt knä! Skrutt! Vi var med på sången och lekte en stund sen åkte vi hem, dels för att jag kände mig helt slut i huvet o kroppen av allt stoj som vi kom till, upp en vända på stan och sen hem!

Träffade mamma & mormor en stund över lunch, så mysigt, älskar mina små gummor, åt gott och hade det mysigt, tog även en vända till Ö&B där det vart lite smått och gott..

Annars en lugn kväll framför tvn, ska snart lägga mig, är så himla jäkla trött, önskar att Saga kunde sova lite längre på morgonen.. Men nej

Får se vad vi hittar på imorn & älsk jobbar kort vecka denna vecka, det ska bli mysigt att ha honom hemma några dagar!!

<3


Kom, kom..

Buff, bök, stök!
Bristningar, ömma, stickande bröst.

Längtan, lycka och pirrig!

Åh, kom nu lilla du, jag är så nyfiken på dig, jag vill veta vem du är, hur du är, hur du kommer att bli, vem du är lik! Ja, det är i alla fall inte långt kvar nu.

<3<3


Hello..

Börjar dagen med full rulle vid 5, som alltid, önskade bara att hon kunde sova nån timme till, jag är så jäävla trött!!

Idag blir det lugnt, tänkte försöka ta oss till öppna fsk, om jag orkar, men får göra det för busans skull :) Ska även fixa lite på stan och sen träffa mamma och mormor lite senare idag, mysigt!

Vad händer i veckan då?
Ja det vet jag inte än, det visar sig.

<3


Grattis till oss..

1a april och 6 månader som gifta!
Underbart mysigt, undra vad vi ska hitta på en dag som denna då :)

Jag älskar dig Fredrik!!!

<3