5,6 ipren på detta så ..

Ont det gör ont, jävligt ont just nu .
Idag har vart en bra dag, det har funkat, tom skrattat lite efter all denna sorg, efter dessa tunga dagar tom vädret var på min sida idag , tack åter igen för alla söta, fina sms och ord, jag kommer svara snart, snart kommer jag orkar tillbaka till mitt gamla jag, jag kommer snart kunna stå upp utan stöd och snart kommer jag vara här igen, kunna tänka klart igen . Det har vart en jobbig tid, en svår tid, trodde inte man kunde uppleva sån smärta, både kroppsligt och tankemässigt , fast det kanske har gjort en starkare ? Vad vet jag, nu kämpar vi på igen, på nytt, vi ska besegra det dåliga och jobba oss tillbaka till toppen .

Vi har handlat massor idag, vi har ätit en romantisk middag och vi har sovit lite i soffan, en perfekt kväll, har inte orkat gjort ett skit, har ju inte kunnat sova på flera nätter och det börjar komma igen nu, tur det .
Imorn blir det lugnt, återhämta sig, vila upp sig och ladda på med energi, kroppen är tömd och helt slut och det är jag med . Jag måste ladda mina batterier och kunna skratta o må bra igen, komma tillbaka.
Sakta men säkert framåt och det känns skönt, det känns bra ..

Nu ska jag inta sängen , hoppas jag får sova lite, magen ömmar så jag blir tokig, gör så jävla ont .
Mensvärk gånger 100000000000, typ.

God natt .


Ta ingenting förgivet .

Jag är trött på att sitta i en lägenhet, jag vill bo i hus ! Bo i ett litet hus utanför stan med stor tomt !
Inte värsta skrytvillan utan ett lagom hus, inte för stor, inte för litet, lagom, inte mitt i stan o inte heller ute i ingenstans, det ska vara lagom till allt, ett lagom liv ! Finns det ens nått som heter lagom ?

Ett nyrenoverat kanske, kanske inte, inte ett ruckel, vill inte göra allt själv o det kan vi inte heller .
Där kommer ordet lagom in igen, ett lagom renoverat hus, ett nygammalt och mysigt hus, mitt , vårt , en lägenhet känns så instängd, jag trivs som 17 här, den är fin och fräsch men jag är så less på ytan, inte att vi bor litet eller trångt utan vi bor väl lagom men jag vill ha ett hus som är lagom, inte en lägenhet  ..
Vi kommer bo här några år till och nästa flytt går till ett lagom hus, det vet jag, det har vi sagt.Ett lagom hus :)
Jag är supernöjd med "lagom" det låter mysigt och toppen ..
Synd att hela bilden inte stämmer, vi kan ju inte ha hund, det har vi redan prövat på o älsk vart dundersjuk , usch det var en jobbig tid, inte som nu, nu är det sorg och tårar på ett helt annat sätt, en helt annan nivå .

Har faktiskt sminka mig, tog mig orken att gå upp ur sängen, fixa mig, göra mig snygg ! Fixa håret, sminka mig snyggt o klä mig fint, nu stämmer spegelbilden mera än imorse, nu ser jag en helt annan tjej , jag gillar't och det gör mig lite glad, det gör mig lite starkare för stunden, på ett sätt känns det skönt , på ett annat hopplöst.
För det kommer inte hålla hela natten men just nu känns det bra, förutom att sömnen gör sig påmind hela tiden, har aldrig känt mig så trött, orkeslös, vart tog energin vägen ?
Vi ska åka bort en stund ikväll, inte vara hemma o bli påmind om allt som hänt, utan få lite energi, äta gott o umgås, det behövs nog . Samtidigt känns det jobbigt att lämna "hemma" tänk om jag bryter ihop ute ? Tänk om det inte alls blev som vi tänkt, men vi ska tänka bra tankar nu, det kommer bli en trevlig kväll, hoppas jag .

Ibland vänder livet så fort så man knappt hinner med
Ibland kommer livet ikapp en o klappar en på axeln
Ibland rasar livet samma helt o hållet
Ibland är livet så fruktansvärt orättvist


Varför just jag ?

Tung dag, ännu värre natt, kom väl inte i säng förens vid 3 halv 4 !

Med tårarna längs kinderna hela kvällen så är det inte så lätt, allt känns pissapa , vet inte ens varför jag skriver allt detta i bloggen, det känns lättare, det känns skönt att skriva av sig, det känns skönt o släppa allt här, o ni behöver inte läsa , jag skriver egentligen blogg för att må bra, att få ner mina tankar till ord, inte alltid det lyckas men det känns skönt med en tom vit sida att fylla på med massa tankar och funderingar !

Det känns skönt att bli av med det arga och onda, att skriva av sig allt , det liksom rinner av en, det känns lättare att gå vidare, sen att det finns folk som gottar sig i att andra mår botten det förstår jag inte .
Fast det finns fler som skickar fina ord och sms, det värmer ska ni veta, men jag orkar inte svara på allt, inte nu, förlåt men det kommer ta sin tid och snart kommer jag vara tillbaka igen .

Hur många liter tårvatten har man i kroppen ? Jag tror iallafall mitt borde ta slut snart, har aldrig vart med om att kunna grina så mycket, att ha så mycket känslor, tankar och funderingar på en o samma gång , det har nog aldrig hänt, har aldrig känt mig så liten och orkeslös , har aldrig känt mig så vilsen eller borta !

Det känns lite som att hon den där tjejen som visar sig i spegelbilden inte är jag, sådär ser inte jag ut, risigt hår, bleka hy, narriga kinder och röda ögon, när förvandlades jag till henns isåfall ? Neej , det måste ja blivit nått fel, det där är inte jag !!
Tyvärr så kanske jag får inse mitt fall, tjejen på andra sidan, det kan inte vara nån annan än mig , det värsta är att dom senaste dagarna har hon inte gett ifrån sig nått annat än tårar och sorg ! Ett leende finns inte , känns längre bort än månen . Jag vet att den bilden kommer snart att ändras men just nu får jag inse att det kommer vara såhär en liten stund, jag har blivit av med nått värdefullt, jag har blivit tömd på allting, livet har spela mig ett spratt och jag trodde inte för en sekund att man kunde må så fruktansvärt dåligt !
Varför just jag ? Vad har jag gjort för att förtjäna detta ? Finna det en gud så tror jag då absolut inte på honom, för vem skulle kunna göra nått sånthär mot en annan människa ? Vem vill se nån grina o ha sorg ?

Men samtidigt så ger jag inte upp, det finns ljus även i det mörkaste mörket !
Det vet jag, jag måste bara hitta dit, o det är inte det lättaste .


Ljus i mörkret ?

Idag har det vart en kanomysdag med bästa mamma, ätit gott och bara pratat, pratat om precis allt mellan himmel o jord, det har känts så himla skönt o en bit på väg , det känns skönt !
Gosgos. Helt slut på energi och tömd på tårar men på ett sätt känns det ändå helt okej inte hopplöst, igår var allt hopplöst och verkligen botten, klart jag tänker mycket på allt o inget, det kommer jag göra länge, kommer vara arg o lessen också men det kommer gå över !
Nästa vecka kommer jag få svar på mina frågor, kanske inte alla men kommer en bit på väg, hoppas jag .


Klicka hem väskan idag, så nu blir det en till i samlingen, och även den tillhörande plånboken :)
Kommer bli supersnyggt. Jag är nöjd och jag är värd det .

Nu ska jag krypa ner brevid älsklingen o kolla arge snickaren och sen oskyldigt dömd .


Läker tiden alla sår ?

En tung dag, ni får stå ut , jag orkar inte höra av mig eller svara i telefon . Vill bara gå under och dö !
Nått har slitits ifrån mig, nått har försvunnit, det känns tomt, sorgligt och lessamt !

Idag ska jag över till mamma o gosa, vi ska äta lunch ,  och bara va, en annan sak som är skönt är att alla människor som vet, alla man har runt omkring som förstår, det är guld värt att ni stöttar och ger mig hopp igen, att ni ger mig värme och snälla ord, ni skänker mig tröst och ni ger en ljusare bild av framtiden ..

Jag har tur som har Marlie och Malin som ger oss tid, som ger oss alla ord som gör dagen lättare, som vet att det kommer bli bättre, som tröstar över fina ord, som bara vet att det kommer bli bra !
Som säger att, gör det som känns rätt, ta den tid som behövs !! Man kan inte mer än tycka om er så himla mycket, från djupet av hjärtat.
Det värmer, jag vet att det kommer bli bättre men just nu vill jag bara grina och ligga hemma osnygg i soffan, inte bry mig och ta den tid som behvös . Att ni finns bakom mig o stöttar gör att jag kan komma tillbaka fortare

Att jag har två underbara föräldrar som stöttar, som ställer upp i vått o torrt, som kommer när jag behöver, som ställer in allt för min skull, som säger nej till allt annat för att jag ska må bra ! Älskar er .
Min underbara sambo som bara finns för mig, som säger alla dom fina orden som jag ska bli stark av, hans trygga famn att krypa upp i, han som förstår av kroppsspråk och tårar, han som bara kan älska mig så oändligt .

Jag älskar er !
Hade jag inte haft dessa underbara människor just nu, hade jag nog verkligen, på riktigt gått under !
Tack


Tillökning i Friis&Co familjen ?Funderar på denna väska !!
Toksnygg, vill även ha tillhörande plånbok, snyggt snyggt .
Jag borde klicka hem den ..


hemska hemska dag .

Jag kan inte sova, för mycket tankar om precis allt, det gör mest ont, ont i kropp o själ !
Hur kunde detta hända ?

Ögonen ömmar, kinderna svullnat och här sitter jag, det är tyst, tvn är på men jag tror inte riktigt jag är närvarande, det är nått som rullar, inte speciellt intressant !
Varför kan det inte finnas svar på fler frågor ?

Imorn ska jag över till päronen, gosa ner mig med mamma, be henne leka med mitt hår och gå tillbaka till den där lilla flickan jag en gång var ! Där mammas trygga famn betydde massor, det gör den fortfarande, även pappas varma och trygga famn. Vi ska ha en tjejem, lunch, film och massa prat, det behövs verkligen !
Vet inte hur jag ska komma igenom natten bara, trött som fan men när jag lägger mig i sängen så snurrar jag bara runt, störs av Fredriks snarkningar och djupa andning, det enda som hörs .
Kan inte koncentrera mig på o sova, det är allt bra jobbigt ska jag säga, ögonen hänger som trött höstlöv .
Finns kanske nån kraft att orka sova sen, hoppas jag . Det får ta den tid det tar, det gör ont just nu bara och det ska det göra, har nog aldrig gråtit så mycket som idag, det känns tungt och svårt !

Men ljusare tider kommer det vet jag men just nu så ska jag vara lessen, det känns skönt .
Grina tills det tar slut, kan tårarna ta slut ? Torrgrina ? Ja, kankse .

Tårarna kommer fortsätta rinna längst mina ömma kinder hela natten ..
om inte sömnen infinner sig snart, ja vad gör jag då ?


Botten is nådd !

Det är över nu !
Men jag kommer ihåg alla dagar med dig

Jag orkar inte längre, jag vill dö, försvinna från jordens yta och komma fram när det gör mindre ont, hur fan ska jag orka ? Hur ställer man sig till nått sånt här ? Sånt här händer inte mig, bara alla andra .
Det gör så fruktansvärt ont .Panik, tårar och oro !

Det finns dagar där livet får en annan vändning, allt vänds upp och ner, tiden stannar och man tror inte sina ögon, man undrar mest varför ? varför jag ? Varför ska detta hända mig ?
Tiden står still tills man får nån halvdant svar till varför, tiden rullar på segare än vanligt när man tänker på allt . När man vill att tiden ska gå neej då står sekunderna, minuterna, timmarna, dom står liksom still !
Klockan rör sig inte ens, tårarna gömmer sig där bakom men vet inte riktigt om dom ska våga sig fram, ska ju inte ta ut nått i förväg ..
Men till slut så kommer dom, dom som gömde sig, dom forsar nu ner längst mina kinder, rullar ner på hakan och försvinner spårlöst på mitt linne, endast en liten våtpöl gör sig påmind om det som engång var en liten tår från mitt ömma öga .
Tårarna vill inte sluta men jag vill sluta grina, jag orkar inte mera och det är väl knappt nått o grina över ?
Men paniken stiger och oron gör sig mer påmind ..

Varför ska detta hända mig ?


7November, gosmys !

En underbar helg, så himla gos, igår vart vi bjudna på middag i Uppsala av mamma o pappa, en liten mysig restaurang vid namn Troja, grekisk mat, dundergott, mätt !
Underbart sällskap, vi prata vi skratta och hade en underbar kväll, tog en liten promenad, stanna vid maxi och sen hem o kika film, vi sov kvar hos päronen, skönt !
Det är tråkigt att dagar man ser fram emot tar slut så fort "/ Men det kommer flera kvällar !
Tack, dundergos .

Ni har väl inte glömt o ställa om klockan idag ? Det är lite trist att det blir mörkt nu redan vid 16, känns väl sådär men okej då, det vänder snart .

Dagarna rullar på, tur är väl det, oktober snart slut, shit det går så fort, november får gärna gå lika fort nu, så vi kommer till den 17 dec snart ♥ glädje .

Jobb hela veckan och helgen, så händer inte alltför mkt ! Den 8e är det farsdag, så har jag bjudit över päronen o ska bjuda ut dom på fika ! Den 14e ska jag o pappa till sthlm, vi ska bo på hotell och må bra, shoppa och umgås, det ska bli dunderkul ! Ser verkligen fram emot det .

Så det finns lite o se fram emot, det kommer bli kanon !


Juletider
Dom måste finnas, jag ska bara ha dom !!


Härliga dag

Ny soffa, tokbra o toknöjd och man kan tom sova i den, det har älsk redan invigt ;)
En dundermysig kväll, päronen o mormor här, hjälpte oss med soffan hem och sen hämtmat och massa mys .
Synd att goskvällar ska sluta så fort, men blir mera imorn .

Nu passar ju inte soffbordet längre så det får bli ett besök på IKEA, nytt bord och en till dvd hylla ska inhandlas.
Lampor ska med hem också, till hallen och datarummet.. Nya gardiner måste hem också och imorn ska vi till ÖB o köpa julstjärnor, nu måste dom finnas också, pappa åkte ju sverige runt förra året för o få tag på sina, fan dom måste finnas .

Har världens underbaraste föräldrar, älskar er .

Nej nu ska jag göra älsk sällskap i nya myssoffan ;)
Tack Marie för ett kanonköp.


Gosfredag .

Fredag, en mysig fredag, regn o rusk men det är nog det som gör det lite gosigare .
En vända på stan, ny mascara - äntligen !! Sen till Maxi o köpa världens goaste frukt, vindruvor och annanas, sen när jag kom hem låg en tjock ny HM Spring katalog o vänta på mig, frossa frossa, ska beställa dukar, servetter, gardiner och lite smått o gott, jobbigt bara att jag inte får hem det förens i januari men den som väntar på nå gott , det är ju bara 2 månader kvar, det går fort .
 
Ikväll kommer päronen över, ska köpa o hämta hem soffan :) Spännande, sen när det är på plats ska vi beställa hem mat, goskväll, måste köpa myskuddar till soffan sen och fleecplädar !! Det kommer bli kanon det där.
Imorn ska vi ut o äta i Uppsala, det ska bli supertrevligt, ser fram emot det massor ..

Borde städa, men har ingen lust alls, jag tvättar för fullt, det borde jämna ut det hela, måste egentligen städa ur alla våra köksskåp, tar man en skål får man alla andra 1054854 skålar på köpet, inte själva tanken . Men gud så tråkigt, jaja får väl masa mig till köket o börja , det måste ju göras .


En kall dag .

Ligger i soffan o kikar gamla Prison Break avsnitt, tur man har hela första på dvd, jäkligt bra första säsong . Sen sket det sig, fick dra hem ca 2 timmar tidigare från jobbet, så dött hela dagen typ . Skönt .
Hem o dusch och sen moffa pizza, dåliga oss men gud så gott .

Ledig imorn, då ska det fixas o donas hemma och sen förhoppningsvis hämta soffan, hoppas hoppas !
Päronen kommer in o hjälper, sen blir det middag . Lördag ska vi 4a till Uppsala , ut o käka o sen sover vi kvar hos päronen , kommer bli en supermysig helg :) Kika film och äta gott, mysigt sällskap, mys i höstkylan ..

Johan o Helen va över i tisdags tror jag det var, det va jättetrevligt, fika, prata o hade kul ! Det måste göras om.
Älsks mamma va över igår, åt god mat och fick lite försenade presenter, det va trevligt :)
Fick massa mys till badet, lite spa grejer, måste testas, perfekt till vintern

Neej nu blire några till PB avsnitt o sen sängen..


Kaos .

Det är kaos, kaos i skallen, kaos i alla tankar, allt går kors i tvärs, ingenting kommer överrens med nått .
Allt kör ihop sig och ingenting funkar som det ska .
Vissa dagar kan man må sämst utan att ha en förklaring, ingen anledning till nånting! Det är så jobbigt att va lessen utan o veta varför, man kan inte berätta för nån hur man känner o mår och man förstår minst själv . Det är jobbigt och drygt, orken tar slut och ögonen svider .

Dom där känslorna utan anledning som kommer o förstör, tankarna utan svar och kaoset som inte borde finnas. Hur blir man av med allt ? Kan man sova bort det ? Jobba bort det ?
Jag vet varken ut eller in, är jag hemma går jag ner mig o tänker för mycket , jobbar jag så energin ur mig , hur fan ska man då veta ? Man tar åt sig av allt, man orkar ingenting, kanske inte ger upp men kroppen vill mest bara va, vill inte bli störd, man ser sig själv som en annan människa, kanske inte känner igen sin egen spegelbild .


Det är inte lätt, det är kaos .


Det blir bättre!

Vet inte vad jag ska säga eller skriva .
En orolig natt, sovit så jäkla dåligt, jobbigt, bara vrider o vänder på sig, sen när man äntligen somnat så vaknar man av att man måste upp o kissa, sen har det hållt på så hela natten, trött nu eller vadå ?

Vädret suger men det var ju inge nytt, magen gör lite ont och jag är rastlös, vill gå ut men nej, vill göra massor med saker men jag orkar inte, sen får jag dåligt samvete när tiden bara går.
Men en ledig dag så vill jag bara ta det lugnt, okej ?

Finns väl inte så mycket o säga, finns inte så mycket o göra, det rullar på, det låter så tråkigt men det är livet just nu, hösten är här så det känns som det får va lite tråkigt ett tag !
Det blir alltid såhär lite depp när hösten kommer, varför ?
Jag ser inte nått som direkt förändras bara för mörkret faller på tidigare eller att det blir kallare .
Det är ju samma liv, samma vardag, samma allt .

Neej ska inte låta så deppig, det kommer ljusare tider, vi är på väg dit, o det vet jag ju :)
Snart tappa upp ett bad med lite tända ljus, lite hemma spa får det bli idag, rim, sen kommer älsk o vi ska till Marie o kika soffa , hoppas hoppas den kommer passa.


Ikväll får vi lite fikagäster


jobb o kalas .

Hejhopp !
En dag på jobbet, hela dagen, det har vart mkt folk till o från men det har gått bra, det kom två fulla bussar också, skoj men alla jobba på som fan ! Jävligt bra och sen var dom nöjda, kanoners.
Hade kalas idag på dagen , det gick jättebra och barnen vart nöjda o glada, åt mat och fick massa fina paket och sen glass, rundtur i restaurangen, fast det roligaste var nog att pyssla med böckerna dom fick !
Barn i den åldern är så söta, kalla mig fröken hela tiden haha, jajemen ;)

Fick sluta lite tidigare så kom hem till en underbar middag, kyckling o ris, gott som 17 ! Mätt .
Imorn är jag ledig, sen kanske vi ska till en jobbarkompis o kika på en soffa, hoppas vi får det imorn, måste verkligen ha en soffa !!

Nu blire tv hela kvällen. Top Model och Ensam mamma !!


Piratdag

En bra dag, en rolig dag, en annorlunda dag !
Idag har jag ansiktsmåla, det har vart jättekul, massa små fina och söta pirater :)
Alla barn är så söta, vissa blyga, andra rakt på !
En kille hade vart på ansiktsmålning igår, en annan hade spindelmannen hemma under sängen och en tjej skratta ihjäl sig när hon såg sig själv , en annan tjej tyckte jag skulle bli konstnär, så duktig var jag .
Barn är ju bara för söta :)

Tack Anna för du kom in o hjälpte mig, du är en stjärna i mina ögon !! Fika nåndag .

Sen var det slut o jag fick en skön rast, ut med hoten o frysa ihjäl en timme, tokdött sen fick jag gå hem o tina upp. Älsk hade laga middag, fasiken va överraskad jag vart, tokunderbara Fredrik, älskar dig mitt hjärta .
Dagen har gått fort, väldigt fort, skönt, kul i få göra nått som man inte är van med, som inte hör till vardagen, det uppskattas mycket .

Sen kan vissa på jobbet ändra sina attityder betydligt , skärpning, och lägg ner skitsnacket, inge kul o höra .
Det finns öron överallt på ett jobb, så sköt det snyggt !
Suck. Så less .

Neej nu blir det sängen o ett jobbpass imorn, får se om dagen går lika fort , kan hoppas på det .


Myskväll.

Nu är det dags för fredagsmys !


Jag älskar digTo the world you may just be one person
But to one person you may be the world.


Leta leta leta

SÄLJER DU EN SOFFA ? HÖR AV DIG !


Kul väder

En ny fredag , regnet öser ner och jag är supertrött .
Ska iväg till jobbet en vända, ska fixa inför imorn sen ska jag träffa mamma , gosmys .
min stöttepelare min bästa vän <3

Kvällen igår vart lyckad så det känns skönt ! Alla glada så det måste ju vara positivt iallafall.

Nej kanske dags o käka lite och sen dra iväg så man får ut nått av dagen ..
Borde duscha också men det får bli kvällens problem!

Ibland blir det inte som man tänkt sig !


En mysig höstdag .

Jag är trött .
Drygt att kroppen alltid är pigg halv 9 men huvudet skulle gärna ha kunna sovit några timmar till.
Dom samarbetar inte för 5 öre . Det är bara knalla upp, men vad gör man då ? Promenad kanske, eller tv, fasna här, jaa det finns mycket o välja på .

Igår var en toppenkväll , vill tillbaka, vi hade så himla trevligt, det va kul och mysigt
Hoppas kvällen ikväll blir bra den också ..

Imorn ska jag in till jobbet och lära mig måla pirater eftersom det är det jag ska ägna mig åt hela lördagen typ, det kommer bli gos, kul o göra nått annat än man brukar ! Ser jag verkligen fram emot .
Igår var det även besöksrekord i bloggen, jajemen, de ni haha kanske inte sådär 70 80 tusen men många besökare för att vara en vanlig blogg, det är jättekul :)Äntligen !

Sagt o gjort !! :)
Mysmiddag hemma hos päronen . Dunderbra kväll .


Pirater .

På lördag på jobbet är det ansiktsmålning, då ska jag måla alla barn till pirater, kom upp du med så lovar jag att måla dig också ;)


Pladdra på bara .

Hur mycket vi än tvättar så finns det alltid ny tvätt, jag förstår inte ..
Tvättmaskinen har gått varmt dom senaste dagarna men det fylls alltid på med nytt.
Nu äntligen så är tvättkorgen tom, tills ikväll ! Otacksamma jobb .
Lägenheten städad och fräsch, men så fort älsk kommer inklampandes med sina jobbarskor så ligger det grus överallt, faaan ! O sen har vi en hallmatta som drar åt sig ALLT ! Men den passar så bra där så det får vi leva med
Lära en viss herre att inte gå in med skorna, men det är ju lättare sagt än gjort det .

Det är tokskönt väder ute o alla man har pratat med idag tycker det är konstigt att man är ute, det snöar o det regnar men inte här, tur då ! Eller så kommer det till kvällen .. hoppas inte .

Nu ska jag hoppa in i duschen .


Höstmys .

Nu ska jag bege mig ut på en promenad , kalasväder, kallt men fint !
Lika bra o göra det nu innan man softar till, då kommer jag aldrig komma ut .

Idag mår jag sådär, vet inte om det är bättre eller sämre heller .. Nått där emellan, mest irriterad över pengar för tillfället. Men men snart lön igen ! Tack .

O det är nån jävel som ställer sig på våran p-plats men hallå? Tur att vi har två, ställer han sig där igen ska jag skriva lapp, oj va arg jag ska vara på lappen !! Man gör inte så, sen drömde jag om det hela natten haha det är galet ! Att folk inte fattar ? Står det förhyrd så ställer man sig väl inte där ?? Pucko .

Japp promenad var det .


Men svara då ! Gubbe .

Det är ofta man sitter o tänker på saker o ting som man inte kan göra nått åt , jag gör det iallafall .
Fast jag tänker nog lika ofta på saker som jag faktiskt kan förändra, så varför gör jag det inte då ?
Kanske blir man för lat man trivs i det ändå, man vill inte bli lämnad och därför låter man det vara .
Hur mycket energi som sugs ut ur en så låter man det vara , man orkar inte ta tag i det, samtidigt vill man inte underhålla det .
Ja det finns så mycket tankar om allt möjligt, det finns säkert lika många svar, man måste bara hitta dom som passar ihop .

Menmen, sånt är livet, det finns så mycket som man inte ens vill göra nått åt, så för tillfället, idag, just nu känns det mesta bra, det går i perioder men det är ju bara normalt ! Ett bra tecken, det ska ju vara så.
Jag har dom som bryr sig, jag vet vilka som är på riktigt .
Äntligen kan jag känna vilka som kommer stå kvar i livet ! Som kommer finnas där oavsett vad!

Underbart .

Vi har ju ringt på ett hus som vi vill kolla på men tror ni gubben svarar ?? NEEEJ , varför skulle han det ?
Suck, lägger man ut annons så svara man ju ...pirrig, spänd, nervös .

En vecka kvar !!
iiiih, ska bli så gosmys.


Gris sjuk !

Hur ställer man sig till svininnfluensan ?
Ska jag vaccinera mig ? Ska du det ?


En dålig dag .

Hoppsan hejsan ..
En tung morgon, mår sämst, kan inte sitta, inte ligga o inte stå, hur fan ska man göra då ??
Mår illa och springer mellan toan och soffan, lägger jag mej ner går det över i typ 3 sekunder, sätter jag mig upp vänder sig magen, ställer jag mig så håller inte benen .. Det är inte rart .
Uäck , faan .

Är bara o vila upp sig det, fick en chock imorse, var in på konton o kika lite o jag HATAR verkligen när man handlar på kortet men att affärerna inte reggar köpet på engång, utan typ "resarverar" beloppet, så ena dagen har man massa pengar, andra ingenting .. Det stör mig så jävla mkt . Köper man så ta beloppet direkt .
Ska börja handla kontant, så slipper man dessa små överraskningar i fortsättningen .

Neej nu måste jag kila, illamåendet blir värre o värre ..


Hur vet jag ?

Funderar, tänker och blir lessen ..
Tänker på alla ord som man får höra, vi måste ses, saknar dig, alltid vi, föralltid. Men sen då ?
Det är ju bara toma ord, vill man detta så ser man till o underhålla det, det kan inte bara va från en sida .
Jag vet inte hur mycket man ska ta, hur mycket man ska tåla eller ta in, hur mycket är på riktigt ??
Sanna ord ?

Jag vet inte hur mycket man ska kunna berätta för nära vänner , är dom så nära ?
Känner att alla har försvunnit mer o mer för varje dag, det hänger ju på båda, man har olika intressen, man växer upp o mognar till, man växer ifrån varandra, olika intressen och till slut finns ingenting kvar ..
Naturens gång ? Vet inte, känns mest jobbigt, stelt o träffas, tystnad, sånt man aldrig hade problem med förut, varför blir det såhär ? Så tråkigt .. Så jobbigt, att förlora allt man en gång hade, gamla vänner går, nya kommer .

Men det är ju då man inser vilka som är på riktigt !


En dag, fast inte som alla andra ..

En bra dag
En dag som jag har sett fram emot, en dag som ingen annan, en dag som man inser vad som händer, en dag som jag kommer minnas .
En fin och betydelsefull dag :) !

Annars har det vart höstrusk hela dan i stan, mulet, regn, blåst men samtidigt en underbar höst, såhär ska en höst vara, den ska vara kall och mörk, vi kanske tom får en riktigt vinter iår ? Vi kan ju hoppas .
Var ut på en långpromenad, skönt, skönt, skönt.
Ikväll blir det gosmat, vi har handlat hem massor med gott, en underbar gosdag
Vi skulle ju hyra film men som vanligt kommer vi aldrig överrens om vad, haha så det får bli en film hemma ..

Imorn ska det storstädas här hemma, ser för taskigt ut, o all tvätt ska bort, så less o se´t !
Söndagsmys .

Vi hade en underbar morgon, älsk tog med mig till Drott o vi åt frukost där :)
Gosigt värre, mera mera !!


En dundermysig höstdag .

Oj, det har väl hänt en heldel sen sist !!
Ifredags vart det en tjejmyskväll med mamma o mormor i Uppsala-Gränby.
Shopping och mys, alltid lika kul att umgås med dom två <3
Mådde inte tipptopp så när vi väl kom hem runt 20 vart det typ sängen o jag däcka direkt, galet .
Igår var en lugn dag, åt gott o bara va ! Gosgos . Idag har vart en riktigt höstdag, en såndär slödag fast man ändå vill göra nått, vi drog till Kista, gött . En riktigt mysigdag, shopping och god mat, me like .

Handla lite för p-kortet jag fick från jobbet, en bok o en film, kroppslotion, sånt som behövs .
Imorn är vi båda lediga , då händer det grejer, tss, ska bli spännande, som vi har väntat, jajemen , att tiden kan gå så sakta men nu är vi äntligen där, det är sjukt ..

Nästa vecka är jag lite långledig, det behövs verkligen !! Jobbar bara lördag, söndag- skönt !
Så hör av dig om du vill ses nått .


Dessa gubbar (2 i vitt ) fick följa med oss hem !

Annars rullar det på som vanligt, vilket är ganska skönt . Vi har pratat lite om flytt men det dröjjer nog ett bra tag, nästa flytt blir ju isåfall till ett hus . Vi trivs som 17 här men det vore mys att ha nått "eget" inte värsta kåken men nått lite gosigare , får se hur allt sånt utvecklas .. Allt kommer med tiden, vi har ju ganska mycket annat o tänka på just nu :)


Mysig kväll .

Gårdagen vart till slut bra, kryade på mig en aning, mår fortfarande inte tipp topp men måste försöka jobba lite ...
Efter jobbet blir det Uppsala med mamma o mormor, tjejmys .

Igår kom familjen, mormor och älsks bror över, lite presenter , tårta och taco ! Så gott o så mätt .
En trevlig kväll, mkt snacka om allt o inget, skratt och bara mysgos, som det alltid är..
Fick p-kort på HM o Gränby, Frissbesök och en badkarskudde, gos , pengar ! En myskväll

Neej nu blir fix sen gå till jobbet .


Just en bra dag ..

Just en bra start på dagen, mår som ett ulo !
Kroppen vill sig inte med mig idag o jag som fyller år, kan väl få ha det bra ? Neej, sämst .
Allt på hela kroppen värker o jag ser ut som hej-kom-o-hjälp-mig
Orka jobbet i ca 2 timmar, bättre än inget . Fick lite panik att jag då skulle cykla hem, vill ju bara hem fort .
Usch, neej nu ska jag gosa ner mig under mitt stora duntäcke och sova bort det onda ...


22 idag ! :)

GRATTIS TILL MIG
22 hela år, fan va tiden går . Kul med rimstuga såhär på morgonen ..
Tack alla som har grattat, hittills .

Idag ska vi rocka på jobbet, det ska bli kul, bra väder o jag hoppas alla är på topp o är taggade .
Jobbar ett kort pass på 4 timmar , sen ska det hem o fixas o donas , laga mat, städa o greja tills alla kommer runt 18 tiden, ska bli mycket gosigt !

Frulle och sen cykla till jobbet


8 OKTOBER !!

Gaaasch ...

Jag är tömd, jag är slut , det finns inget mera o hämt, min energi är som bortblåst !
Det kändes som att jobba 15 timmars pass, det tog fan aldrig slut .
MEN SLUTA GNÄLL..
NEJ,
det är min blogg, jag skriver vad jag vill i den och du behöver inte läsa ...

Men nu sitter jag här, när jag ser tillbaka på dagen så tycker jag ändå att den har gått väldigt fort , timmarn har ändå rullat på liksom . Skönt, det har storstädats på jobbet idag, inför FORen, det känner inte många till men då ska iaf jobbet skina o glänsa, det gör den !

Igårkväll var vi över till Kim o Lena o klämde lite på bebben, GUD SÅ SÖT !! Inte ett dugg sugen själv, lilla skrutt unge, fan så söt, får man vara sådär gullig ? Får man vara sådär liten och underbar ? Sötgroda .
Fika, prata o hade en trevlig kväll, hem, hoppa i säng o somna direkt .

Jaa, så är det, o imorn är det min dag, jag fyller hela 22 år ! Jajemen, glöm INTE det, då blir jag besviken ..
Då blire tårta o taco för hela slanten, gott .


Läs om Frasses jakt .

http://www.mcdonalds.se/sagogeneratorn#/story/1392

Mitt bidrag i boktävlingen ..
Klart min saga kommer vinna :D


10tusen röda rosor ..

Igår var det en hantverkare här o fixa vårt handfat som hade äcklat igen, det va mitt fel , mina hårstrån, blää.
Men nu äre fixat o sen drog han, typ 10 min senare plingar det på dörren igen, trodde ju såklart att han hade glömt nått då, neeej då var det älsklingen som plinga på o där stod han med en stor bukett med Rosor :D
Fatta glad jag vart, pirra till i hela kroppen, åh så fina .
Han är bäst, min Fredrik, bara min !!


Mysgos.

Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedig !!

Så underbart skönt, fast vakna 8 o det va inte lika skönt, suck !
Drog mig ner till Coop o handla inför torsdag, taco mys och tårta , gottgott, fyller ju som sagt år då ;)
Skönt o handla när det inte är så mkt folk, när affären precis har öppnat, strosa runt i sin egen takt, skönt, kommer ner till Coop och ut kommer älsk som varken ser eller hör men när han till slut ser mig så skiner han upp som en sol, det gjorde min dag, att han vart så glad o se mig ! Gosigt .
Kommer hem med all handling o upptäcker då att jag glömt hälften, jaa så blir det när man inte skriver nota.

Håller på o tvättar, borde väl ta en promenad men orkar inte, orkar inte gå ut men faan, skärp dig !
Jaja kanske sen ! ?
Underbara höstdag , kanske ta med kameran o strutta ut en stund.

Ikväll blir det över till Kim o Lena, kolla på bebben, ååh kommer bli gos, kommer göra min längtan större ..


Månadens Medarbetare

Hejsan hoppsan !!

Trött som ett as, har jobbat, gått bra, ganska lugn kväll, är ju alltid mycket till o från men mest från .
P-möte och pappa kika förbi , gos :)
Vald till en av 12 "månadens medarbetare" jättekul tycker jag, fick p-kort på åhléns ! :)
Känner man sig lite taggad o glad .


Neej nu blir det sägen, huvudet sprängs snart ..


En kall och härlig höstdag

Underbara sovmorgon, ingenting som störde och jag fick sova ut, kändes som 100 år sen .
Så idag har det mest vart slapp, tv, promenad, mat, fixa o plocka lite, finns alltid nått o göra, får lite dåligt samvete av att bara sitta inne när solen skiner men vadå, vad ska jag göra ute ? Så det fick bli en liten promenad, lite frisk luft, så nu känns det bättre, jätteskönt ute, ta vara på alla fina dagar..

Ikväll är det jobb några timmar 16.30-22 helt okej .
Imorn ledig, händer då ? Hör av dig
Sen jobb jobb jobb . Ledig helg , skööönt .

Neej, kanske ska städa upp lite, eller inta soffan .
Förresten, såg en kanonfilm idag, köpte ju några för ett tag sen men har aldrig blivit tillfälle för dom men idag, "sista offret" tokbra, fatta dock inte slutet så mamma får kolla o sen förklara, haha men väldigt bra , bättre om jag hade förstått vad slutet liksom gick ut på !
Man ska alltid kolla film med mamma, för förstår inte jag vad som händer så förklarar hon alltid .. Det är bra


Kanelbullensdag !

Det har sålts massor med bullar idag på jobbet, typ som att man måste köpa bullar för det är den dagen ..
Inte vet jag, har sovit hela kvällen typ, nu väntas mat, igen, hungrig ! O ensam mamma söker rullar på tvn

Ja annars är det mycket tankar och funderingar som snurrar runt i skallen, hur ska man göra ? Hur ska man veta ? Ska man orka hålla på ? Orkar fortsätta som man gjort ? Orka hålla skenet uppe ? Orkar man med vissa delar i livet ? Som nära o "kära" ? Jag vet inte hur man ska veta att det är på riktigt, känns bara falskt, ytligt och så långt bort, men det märks tydligt vilka som har mognat o vuxit upp .. Det är skönt o veta också .
Att det syns så tydligt, att man slipper hålla på o lägga ner massa energi 

Sen detta med att folk ska tjata på en att festa hela tiden o gör man det inte så är man tråkigt, men vadå går livet ut på att festa o bli full ? Visst nångång i livet men just nu finns det inget sånt som lockar längre så kalla mig inte tråkig !! Finns andra sätt o umgås .

Nu är det MAT !


Energin som försvann .

Hejsan

Oj va mkt det hänt sen sist, eller kanske inte !
Neej men jobb jobb o jobb och som vanligt är krafterna slut , det är inte okej , så nu ska jag äta o sova .
Jaa men vadå jag är trött, supertrött.

Igår var det 50års kalas, morbror Uffe, mkt trevligt, god mat och en rolig kväll, vart en tidig kväll, jobba idag och som vanligt trött, lite svårt o fokusera på bilkörningen hem men vi kom hem oskadda, läskigt o köra när man känner att ögonen inte vill alls .
Men en trevlig 50årsfest, mkt folk, skratt och mer därtill !

Kvällens skönaste ;

"Jag fatta inte ett dugg av vad han sa, så jag skrattade bara "
haha jaa så kan man också göra ..

Ja o nästa vecka ?
Jobb
FYLLER ÅR, gos.
Uppsala
Kan bli en skön vecka hoppas jag på .

Neej magen skriker, maaaaaat .


Gosmys i hösten ..

Har bädda ner mig under mitt stora duntäcke, så gos, på tvn snurrar postkodmiljonären, skittrött och seg, godispåsen gör mig sällskap, älsk är o kikar film hos sina bröder, så skönt o va hemma själv en stund, bara va, titta på det man vill o frossa lite godis, okej mycket, nu mår jag illa och godiset är så stark att tungan börjar domna, ja det är inte lätt .

Hur kommer det sig att när man köper godis och nääästan allt är slut i påsen, det som ligger kvar på botten det gillar man aldrig ? Det är typ äckligt men vadå man köpte ju godiset själv för bara några timmar sen, sen några timmar senare sitter man o äter dom där äckliga bitarna för det inte finns nått annat !! Haha jaa det är galet .

Imorn jobb, sen 50 årskalas, tråk att ingen kunde ta min 7-15 på söndag så vi slapp skynda hem imorn menmen sånt är livet, tråkigt bara, för man fyller bara 50 en gång "/

Nu ska jag kika vidare på tv o gosa ner mig under mitt varma täcke utan dator..


En ganska vanlig fredag !

Trött men det visste jag ju redan , det har gått bra idag o jobba, mest ute o lobbyn, fattar inte hur människor kan skita ner så mkt, gör man det hemma ? Låter man saker o ting bara stå o sen sticka ? Låter man kladd och dricka ligga utspillt o inte bry sig ? Förstår inte, men men alla är vi olika .
Tiden har stått still och kroppen strejka mer o mer, sjukt ! Galet, trött o hungrig och till slut hängde inte hjärnan med riktigt, skumt, det kändes som att jag stod en bit bort o såg på en tjej som sprang omkring och jobbade, det va inte jag, det kändes bara så jobbigt, när passet var slut ( trodde tiden stod stilla ett tag) kunde jag andas ut, men då rann allt av mig, energin liksom försvann, humöret dala och benen kändes tunga att bära ...

Hem, tappa upp ett bad och bara njuta, känner mig som ny, så skönt men energin är fortfarande borta, tröttheten har tagit över, kommer inte orka va vaken såå himla länge ikväll, ska ut o äta o sen ha en filmkväll, åh det kommer bli gos !

Hämta ut HM paketet, moma, snyggt ..


Höst .

En myskväll med Tina, mat, snack om bara va, så mysigt, allt för länge sen, det behövdes :)
Synd att det sker så sällan men när vi väl ses, så är det gosigt

Cykla hem o höll på o frysa ihjäl, shiit, kallt som fan, kan inte va mer än typ 5 ute ? Sviiinkallt, o jag måste köpa ny jacka, typiskt att allt ska krympa haha, illa . Så kanske blir en vända till V-ås imorn efter jobbet, om jag orkar, kommer va död.. 05.30-15, trött ?

Har ju ett HM paket o hämta ut imorn, leggings o en stickad väst, gos, hoppas det passar

Nej sängen väntar


sova tills jag inte kan sova mera ?

trött trött trött trött, glömde jag nämna trött ?
Shiiit, känner mig helt slut, kroppen vill inte längre, den vill bara sova men hur mycket jag än sover så vill den ha mera sömn, den nöjer sig inte med det den får, mera mera !
Sömn åt folket ..

En bra dag på jobbet, totalt otaggad men väl på plats så funkade det bra, roligt folk som jobba o det lättar alltid upp passen !
Morgonpass går fortast o jobba så det är skönt med dom, jobbar öppning heeela helgen, gos .
På lördag ska vi på 50 årskalas hos morbror, det ska bli mkt skoj, blir en liten vända eftersom jag ska upp tidigt på söndag, när ska jag hinna sova ??

Det märks att det är höst, frost o skrapa (fick använda en p skiva imorse;p ) kallt så ända in i hela ....
Blåst och jaa höst, nu är det fram med tjockjackan och alla myskläder som man ska ha på hösten, gosmys.
Måste iväg på shopping, MÅSTE ha ett par jeans, funkar inte en vinter utan jeans, det är obekvämt o sitter fult men jag måste ha, kommer ju frysa ihjäl annars !!! Funkar inte .

Neej, hopp in i duschen nu , sen blire en vända till Tina, gud så länge sen det va, ska bli gosigt .

Japp exakt 7 dagar kvar då tills jag fyller år :) 22 !!