Julafton 2014..

Åh! Vi hade en helt underbar dag igår!! 
Lugnt, mysigt, ingen stress o tomten. 

Dagen började strax innan 05. 
Jobbet kallade till 14, en mysig dag med mina äldre gummor o gubbar, julbord, julsånger & bara va! Mysigt mysigt!!

Skynda hem där dom bästa väntade! 

Kalle o julbord, åh så gott det var o idag är jag nog fortfarande en aning mätt. Julklappar i mängder, tog oss ca 2,5 timme igår att öppna alla, hehe, första timmen gick bra. Men jösses så enormt mkt bra o fina klappar barnen har fått, alltifrån ytterkläder, enormt mkt pyssel, målarböcker, pussel, böcker, pengar, upplevelser, kläder, dockor, dockvagnar, köksleksaker, bilar, verktyg o mer därtill. Tack tack tack. Idag har dom lekt i massor med alla fina klappar. 

O mitt i allt så fick vi även ett snabbt besök av tomten, en trött tomte som hade jobbat hela dagen o hade såå mkt kvar men klappar av han fick vi allihopa. Fina fina tomten! Tack. 

En underbart mysig afton! Med massor av gott, kärlek, skratt, mys o klappar. Meen, som alltid när man längtar, dagen går så sjukt fort, för fort. 

Idag bara myser vi, städar lite, tar undan lite av julen o bara är. Så skönt! Vi har 11- ute så vi vilar upp oss för lite släktträff imorn.

God fortsättning till er alla där ute. 


 
❤️


Gravid med nr 3..

Ja inte riktigt än men suget är stort! 

Har aldrig egentligen tänkt på hur många barn jag velat ha, har aldrig tänkt så, nånsin. För det första har jag nog tänkt att barn inte är en självklarhet. Många såna tankar flyttade in med försök att bli gravid första gången.. Att varje månad få ett negativt besked, gång på gång! Att bli ledsen, tänka om, försöka igen! Fy va jobbigt det var men till slut, efter ca 1 år, så flyttade hon in i magen. Älskade älskade mirakel! 

Ni kan tänka er att jag måååånga ggr under resans gång tänkte att "nej, vi kan inte få barn" o massor med andra tankar i den stilen. Även om jag visste att det kunde ta upp mot ett år efter avslut med P-piller, men ändå, vi ville ju att det skulle gå fort!!! Med sonen gick det nog på första försöket, hihi, inte alls planerat så tätt men oj så välkommet o mysigt! Jag älskar mina två små mirakel mer än livet, en kärlek som aldrig någonsin kan beskrivas i ord, det är mer än kärlek. Magiskt! 

Men som tidigare skrivit, så är bebis suget enormt! På sista tiden, det senare åren, har jag ändå en bild hur jag vill att vår familj ska se ut! Alltså, jag är stolt som en tupp över min två o jag vill mer än gärna ge dom ett syskon i framtiden, på sista tiden har jag drömt om att vi ska bli 5 i denna familj! Min fina familj! Min! 

O jag hoppas verkligen att jag någon gång i framtiden kommer få uppleva ett litet mirakel boendes i magen, igen, för det är det ju, mirakel. Jag hoppas få uppleva den underbara resan igen, i 9 månader!! Det vore så himla mysigt. 

Framtiden ser ljus o spännande ut!! 

❤️