Välkomna på mat..Förra året fick lillskrållan en present av världens bästa mormor & morfar. Hon fick ett litet fågelhus med mat. 

Sen dess har hon älskat att pyssla, dona & fixa med det. Det är bara hennes & bara hon som får göra det & det vet hon. Hon tar det på största allvar & det är så mysigt att se. Älskade lillgosen.

Så igår.
Då tyckte vi att det var premiär. 
Så nu hänger det ute i äppelträdet, fullt med mat som liten fyllt på. Hon älskar att titta till huset & kikar ofta om fåglarna kommer. "Maammmaaaaa, ditta bibi nu" med de största leendet & engagemanget. Det är så kul att hon verkligen går in för de & att hon verkligen tar ett stort ansvar för sina små  vänner. 

Så välkommen till oss för mat.
Ni kommer aldrig behöva flyga hungriga. 
Det lovar jag 😊

Älskade lilla vän. 


Ljus i vårt hus..En glimt från insidan.
Välkommen du mysiga höst.
Mörker.Ljus.Mys.Hemma.


Dags igen..

Ja. 
Skratta eller gråta? Hua.
Sen i måndags har vi legat hemma i feber, frossa, halsont från hel... & inatt slog öronvärken till, fyfan säger jag bara men jag är glad över att det drabbar mig & inte mina små. Men fy så ont det gör. 

Vaken sen 04 & så fort jag rör mig så gör det mer ont. Har ju haft så mkt öroninflammationer som liten men det var länge sen sist men hu, aj, fy! 

Övriga medlemmar i familjen mår nu bättre, men inte helt 100. Jag orkar ingenting & energin är helt väck. Självklart kunde inte VC ta emot oss idag (som vanligt) så får glatt vänta till kl slår 17 ikväll. Men seriöst? Jag kommer dö! Fy. Vi har alltid blivit bra mottagna på Närakuten, så hoppas på det ikväll med, för såhär kan jag inte må längre. Sämst.

Nu blir det mys i soffan med mina skruttisar, eller med en av dom. Lillplutt sover så gott så. Jag älskar er.


Helgen..

Jobb jobb jobb! 

Jag klagar inte, för jag trivs så grymt. Men jag måste ändå erkänna att lediga dagar är ganska så skönt också, hihi, en liten jobbstund imorn för att sen njuta av en ledig söndag med finaste familjen ❤

Vi tänkte en tripp till IKEA, den där kökslampan är nog tid att vi skaffar nu. Det är inte snyggt & det är ett måste. Vi fixade ju precis till lampor i hallen, vart så fint & jag är mer än nöjd. Bott här sen februari men bättre sent än aldrig!!?

Barnen sover så gott, mannen med för den delen & jag ska mysa ner mig i soffan framför en bra film. 

Puss ❤

Så mkt som skrämmer..

Vart ska jag börja?
Så mkt tankar & känslor inom mig..

Så mkt som vill ut men jag vet inte hur, vart eller när. Vem orkar lyssna? Vem orkar stå & ta emot mig när jag faller? 

Har aldrig varit en person som öppnar mig för vem som helst, knappt så jag öppnar mig alls, slår på en fasad, ler lite & säger att allt är bra. Inombords faller allt ihop. Jag har aldrig egentligen visat känslor utåt så det är märkbart! Jag vill inte prata problem & jobbigheter med vem som helst & jag vill aldrig prata det öppet så folk tycker att jag klagar. 

Jag lyssnar, jag finns, jag bryr mig. Jag stöttar, jag tröstar men det är svårt, svårt när jag själv behöver allt det där. 

Nej, ett leende döljer mycket. 
Det är bara dom som bryr sig på riktigt som ser dom osynliga tårarna. Svammel men det är just så det känns. Jag vill bara att nära & kära ska må bra, jag tänker för mkt & allt blir jobbigt, jag vill må bra själv men jag kommer sist, jag vill ju att familjen ska må bra, alltid, jämt, livet ut. ❤

Jag älskar er.


Höst hos oss..Välkommen höst! 


Livet just nu..

Oj va mkt som hänt på sista tiden.. 

Jag har fått jobb, schema tills nästa år, på det stället jag vill vara, där jag trivs allra bäst! Där jag går hem ifrån & vill gå tillbaka till. Åh det känns så kul. 😊 Det har löst så himla mkt & en stor sten släppte, nu blickar vi bara framåt och hoppas schemat blir förlängt nästa år. 

Barnen trivs såå bra på dagis & vi trivs ännu bättre med dagis & alla fröknar, dom är så mysiga, snälla o det är aldrig några problem med nånting, nångång. Det är nästan för bra för & vara sant.

I och med jobb & mer inkomst så kan vi även börja bocka av lite prylar som vi vill köpa hem, det kommer bli kul & mysigt. Vi behöver ju lite smått & gott som har dröjt allt för länge. Typ lampa i köket. Men vi kan inte heller komma överens, hehe lite (läs mkt) olika smak där. 

Annars är det bara bra. Jobb, lämning, hämtning, mys, vänner, familj, kärlek & livet känns just nu väldigt väldigt bra!! 

Hoppas det får kännas såhär bra en längre tid nu! 


Tips..

Biomys i torsdags med bästa mamma och pappa. Tack för en bra kväll.

Väldigt bra, rörande, jobbig, fin & tung film. Gå & se. Rekommenderas varmt!!

Vinterklara..
Nu är våra skrotar redo för vintern!!

Det senaste..

Blir inte så mkt här längre.
Ingen inspiration, mkt jobb & dagarna går ändå och fort går det, jösses.

Barnen trivs så bra på dagis & vi trivs så bra med dagis! Mysiga vänner, fina lokaler, bra utegård o helt underbara och fantastiska fröknar, blir så varm i hjärtat av att veta att dom utstrålar så mkt värme och trygghet till våra små. Att vi kan slappna av när vi lämnar dom, även om det är sjukt, galet, jävla jobbigt varje gång. Men oj vad dom trivs. Alltid lika mysig att hämta när två glada, sprallkottar kommer springandes emot en & hoppar upp i famnen mer armarna om halsen. Underbara ongar ❤ 

Annars rullar livet på i ett bra tempo, kanske för fort men helt ok. Galet att det redan är oktober dock men äsch, vad ska man göra? Har fått ett till jobb, dock timjobb men jag trivs så bra, mysig stämning, bra grupp o en bra plats att jobba på, nu måste bara timmarna rulla in så löser sig detta också.. 

Ja! Så var det med det. Mysigt.
Välkommen du underbara höst.


Fika..

Idag firade vi min födelsedag med finaste & mysigaste sällskapet! Tack för att ni kom, tack för allt skratt, fina presenter & omtanke! 
Tack för att ni kom just för mig.

Mätta magar och en underbar söndag. ❤

Grattis..

Pappersbröllop! 
2 år som man & fru. Underbart.

Jag älskar dig nått så otroligt!!!!!
Vi mot världen. Alltid.