En lördag i påsk 2013..

Oj va tiden går...
Redan påsk & snart 1 april! Herregud.
Det betyder även att liten snart blir hela 1 år, när hände det? Vart tog det året vägen? Nej, det går för fort nu.

Man får så mkt gjort när man vaknar vid 5.30 och mkt är just vad vi hunnit med.

Idag har vi varit ute i solen hela fm, så skönt! Plaskat i vattenpölar, Saga har provsuttit alla säten i min bil. Vi har "kört" bilen och vi har solat lite. Så skönt, vi han även med att baka en rulltårta innan vi traska ut. Gott.

Lunch. Stortstädat & eftersom det är så himla kul att skura så har jag gjort det två gånger, då busan rusar in med dom lerigaste skorna jag nånsin skådat. Hm. Ja, sånt händer. Tvätten rullar på & mannen byter däck på bilarna. Härligt. Nu är det vår, typ!

Lucas har kommit in i en jag pratar hur mkt jag vill period & gärna högt också. Rena grekiskan för mig men bäst att hålla med när han börjar babbla på, hihi gulligt är det & han har sååå mkt att berätta för oss. Spännande är det.

Snart får vi lite mysbesök men innan det ska jag dejta duschen!

Ha en fin lördag allihopa.
Glad påsk.




En tid hos läkaren..

In till stan idag & öronläkaren med lilleman! Återkontroll, hade ju öroninflammation för ca 6 veckor sen. Fick träffa en bra läkaren som gjorde en noggrann undersökning, varför gjorde inte den första läkaren precis som han idag??

Han kikade näsa, öron och hals!
Testa hörsel & pillade ut vax.
Lucas var så duktigt hela tiden, skrutt.

Så domen blev?
Ja, en ny kur med medicin då det inte läkt ut helt, utan det var fortfarande rött, irriterat, lock och sjukt. Lilla tuss, mammas hjärta. Var själva ett sk öronbarn som liten så vet precis hur allt känns, jobbigt jobbigt! Vi får hoppas att den nu försvinner och aldrig mer kommer tillbaka, vill inte se min fina lilla kille ha ont.

Så nu hoppas jag att vi slipper mer sjukstuga. Det blir en återkoll om 6 veckor igen, hoppas det är läkt då.

Krya på dig älskade skrutt.
Älskar dig!


En snorig torsdag..

En tusslig natt.
Snoriga barn och heta pannor!

Var ju på öppna förskolan i måndags och barnen blir nästan alltid sjuka efter ca 2,3 dagar efter vi varit där. Tänk bara när dagis drar igång, huja. Så nu sitter vi här, Lucas & jag! Han med feber, nysningar och snorig lite näsa som man absolut inte får snyta. Åh, jag vill vara hemma idag och va med mina små.

Storasyster sover än, konstigt, dom brukar ju alltid vakna samtidigt. Kan väl mycket väl vara så att hon också har nån bacillusk i kroppen som snart bryter ut.. Vill ju bara att vi ska få va friska!

Om vi mår bra så ska vi;
Imorn ska vi iväg på middag.
På lördag ska vi ha mys med bästa vänner.
På söndag ska vi till Sthlm.
Så hoppas det vänder!

Älskar mina små skrotar mer än nått!!❤
Bli friska nu.


En vanlig tisdag..

Vaknar till en härlig sol.
Krispigt. Kallt. Frost. Snö som faller.

Jag vill ju ha vår men dessa dagar är verkligen magiska. Mysiga. Fina.

Idag väntas det jobb i några timmar sen ska vi ta tag i den där storstädningen som bara skjuts upp... Men det ska ju göras. Älsken ska träna inför söndagens lopp som ska springas i Sthlm. Sen ska vi även röjja i skåp & garderob, måste bli lite ordning och reda här hemma! Nu känns det mest som man kastar in allt där det finns plats. Inte ok.

Måste även köpa hem lite mys.
Krukor, blommor, ljuslyktor, mm mm.. Ska bli så kul att åka till Ullared i sommar och shoppa loss. Har en lång lista på vad som ska med hem. Mihii.

Nej jobb va det.




Förra myshelgen..

Oj va tiden går..
Men det har hänt mkt sen sist.

Vi hade ju vår egentid-ihop-helg förra helgen, så underbart mysigt! Vi hade inga planer och det va så skönt! Vi kunde koppla av helt då barnen var i dom bästa, trygga händer, hos mina fina föräldrar!! Vi fick låna deras räjser och sen åkte vi.

Å som vi åkte.
Nej men först åkte vi till Sthlm. Kika runt lite, strosa, åkte & åkte lite till. Satt & pratade massor och var helt inne i olika ämnen. Tänk va bra man pratar när man kör bil, varför? Sen drog vi vidare till Uppsala. Så mys. Det vart middag, vi rullade därifrån, så gott & så mätt. Gick runt en stund på stan, snorkallt men ändå mysigt att bara va. Vi valde mellan bio & biljard. Det vart spel, så jäkla kul.

Gott i glasen, pirr i magen, hand i hand, pussar, skratt, bara vi. Som förut! Underbart och vi behövde det!! Vi var hemma igen förens vid 02 tiden och kom inte i säng förns 04 tiden, vi skulle ju hinna med att bada bubbel också. Vi sov ju hos mamma & pappa. Dom bodde ju hos oss med barnen. Så jäkla mysigt men oj va tiden går fort när man har det kul och bara kan slappna av.

Sovmorgon till........ 8! Wiihoooo. Men drog oss till 10, skönt som sjutton. Då drog vi till stan, handla, frukost på Drott och sen hem & pussa barnen.

En kanonhelg på alla sätt & vis.
Mera, mera.
Tack till mina fina föräldrar som alltid ställer upp, oavsett, dag som natt. Tack. Vi älskar er! ❤

Och jag älskar min F!


Bara vara vi..

Imorgon. I helgen.
Då är vi barnlediga.
Mamma & pappa bor hos oss över helgen.

Det ska bli så mysigt att bara vara vi. Bara M & F, rå om varandra, mysa, shoppa, vara spontana, inga tider att passa, klä upp oss lite, njuta, äta gott, äta i lugn och ro. Bada bubbelbad med gott i glasen. Hotell(?). Åh va jag längtar till imorn, herregud så mysigt. Men även tomt utan våra små, men nu ska ladda våra batterier, ta sovmorgon, koppla av och bara ta vara på tiden tillsammans.

Vi funderar på bio eller bowling.
Vi ska shoppa lite & även äta gott.

Det här behöver vi nu.



Välkommen hem..

Tack tack tack!

I onsdags hämtade vi vår inflyttningspresent som vi fick av världens bästa mamma & pappa! Idag efter jobbet så kom pappa och hjälpte oss in med sängen och satt ihop den. Åh va jag är nöjd och glad, så rackarns bra det vart. Inatt sover vi gott.

Tack m&p. Ni är bäst.




Underbart..

Fint och lite lyx med färska, fina blommor.
Jag har lovat mig själv nu att alltid ha tulpaner eller rosor hemma! Så fint och jag blir glad över att se buketten stå där på bordet. Härligt.

Nu vill jag ja vår.




10 månader..

Jösses.

Redan 10 månader.
Vänta lite nu!

Alltså, om 2 månader fyller min fina lilla kille hela 1 år. Men när hände det??? Fy17 så galet det känns. Jag tyckte det var igår vi ringde mamma & pappa och sa att nu är det dags, vi kommer med Sagabusan, nu är han på väg ut.. 1år! Det ska ju såklart firas stort, den första födelsedagen är ju nått speciellt. Mysigt, minnesvärd, en fin dag. En bra dag.

•Han kryper foooort!!
•Han står upp själv utmed möbler.
•Går med hjälp av stöd & oss.
•Äter, äter & äter :)
•Drar strl 74 i kläder.
•Sprallböna.
•Alltid glad, framåt, busig och social.
•Inget tålamod vid blöjbyte. Inte kul alls.
•Bra & fint pincettgrepp :)

På måndag är det 10månkoll på Bvc.
Inte alls orolig, min fina lilla kille.

Vi älskar dig massor vår fina prins!


Oj..

Hej igen.

Det var ett tag sen sist..
Massor med jobb har det varit, fullt upp med andra ord! Men det rullar på bra. Vi har varit sjuka klart nu, har vi bestämt.

Vi har haft fina vänner över på middag och mys. Vi har haft fikabesök, även imorgon & senare mys inne i stan. Vi har testat en ny pizzeria, sådär gott. Bakat i mängder, mums. Vi har planerat sommaren och semester. Vi har inte gått rastlösa om vi säger så. Även fått tagit svåra och jobbiga beslut som gör ont i magen och som jag inte alls trivs med men som ändå är det "bästa". Inte kul nånstans, känns ap-jobbigt. Men det är väl sånt som händer under livets gång men jobbigt är det...