Mycket och lite till..

Mycket ska man vara med om..

Ja, det händer så mkt just nu så inspirationen ligger på botten vad gäller bra inlägg. Så bloggen får vila en stund. Det är många svåra & jobbiga beslut att ta inför framtiden. Hårda besked och konstiga svar. Men vi klarar detta också. Just nu har vi tusen uppförsbackar att ta oss igenom innan vi kan andas ut (?)....

Kram till er alla som ändå kikar in.




Fina årstid..

Galet trött. Hela tiden.
Varför?

Igår & idag är jag ledig, vi har njutit av vädret, shopping, solen och sällskapet med varandra. Vi har ätit god mat med fina vänner och barnen har busat som aldrig förr. Älskade ongar.

Idag har vi ätit glass.
Myst i värmen, solat och bara varit.
Bruna ben och fräkniga ansikten.

Underbara sommar! Ta aldrig slut.
Jag älskar dig just nu.


Tungt hjärta..

Jag vet inte vart jag ska börja!
Det är så mkt tankar som tynger, magen är orolig & hjärtat svider. Allt är tungt.

Hur börjar man?
Vad säger man som inte sårar?
Hur går man vidare?

Är egentligen inte så farligt som det låter men de är inte mindre jobbigt för det. Sjukt. Helgen skulle ju vara bra, rolig o minnesvärd men vart mest bara pannkaka av allt. Humör som inte hölls uppe och tröttheten tog över. Sen sprack bubblan och det vart så fel.

Jobbigt i magen och hjärta.
Tungt i skallen.

Jag vet inte vart jag ska ta vägen med allt, alla funderingar, alla tankar, alla frågor. Jag vet inte och just nu stänger jag in allt, på lager men det fylls snabbt.

Jag vet inte.
Ledsen. Arg. Förvirrad. Besviken.


Midsommardagen..

Ett 7-20 pass är slut! Jag likaså. En heldag på jobbet med födelsedag, tårta och mysigheter. Trötta ben och tungt huvud. Nyduschad och sååå trött.

Hade ställt kl på 5 imorse, måste slagit av den i sömnen, då jag vaknade 06.00, halvpanik på den men jag han i tid.

En annars väldigt bra helg.
Massor med jobb men det har gått väldigt bra. Imorn kör vi ett pass till innan 2 dagars ledigt och imorn kväll ska vi fira midsommar med världens bästa, ska bli så mysigt. ❤ Lovely.

Puss på er...





Trevlig midsommar..

Hoppas ni får en helt underbar dag!!!!
Jag ska tillbringa min afton på jobbet.

Puss på er allihopa & ta hand om varandra.




Mina hjärtan..

Älskade barn!
Mina fina ongar ❤

Lilleman växer och står i, går, springer, "pratar" och röjer som aldrig förr. Han lär sig mycket varje dag och upptäcker världen mer och mer.

•Han kan låta som en indian.
•Vinkar hejdå.
•Går väldigt fooort.
•Bubblar massor med prat.
•Håller flaskan själv & dricker.
•Envis med ett väldigt humör.
•Nyfiken på livet och är inte rädd.
•Social, glad och busig.
Och mer därtill, listan kan göras lång.

Sagabus blir större & större för varje dag.
Går för fort just nu. Fina lilla skrota.

•Pratar massor & gör sig förstådd mer och mer för varje dag.
•Artig liten dam. Säger alltid tack.
•Har en kram-period just nu. Mys.
•Hjälpsam, glad, social och framåt.
•Tar för sig av & i livet.
•Tar hand om lillebror och går inte utan honom. ❤

Som sagt, listorna kan göras enorma och jag har en bok här till båda två där jag skriver upp vad dom gör, när o hur, kul att läsa och se, kul att ge böckerna till dom senare i livet.

Mina fina älskade små.
Vad vore vi utan er? Ni är vårt allt.

Vi älskar er, enormt mycket.




Din dag..

Grattis världens bästa man & pappa!!
Idag fyller bästa Fredrik år.

Vi älskar dig massor.


Måndagens..

En mysig dag!

Promenad på ca 3 km, vi skulle kolla på kossorna och Saga va så glad, när vi kommer fram är dom inte där.. Besviken liten, det va trist. Jämna ut sig när hon fick gunga istället.

Storhandlat o pysslat innan jobbet.
& på jobbet vart det en lugn kväll, skönt.

Köpte med mig gott hem och vi hade lite firande ikväll för min fina man. Han fyller ju år imorn, älskade du ❤ Grattis!!! Så nu är jag så himla mätt och trött så sängen kommer få sällskap rätt snart.

Imorn är det jobb igen, som resten av veckan.. Och idag fick jag även fler pass bokade, så midsommarhelgen ska det jobbas. Första midsommar som jag inte firar med mamma & pappa och familjen, känns konstigt men det kan jag ta! Hade känts tusen ggr värre om det var julafton, fy. Kan gärna jobba jämt & alltid, bara jag får va ledig på julafton!

Ja, sängen va det!


Idag..

Äntligen får jag dö en stund i soffan!
En härlig dag i goda vänners sällskap.

Vi har idag firat min fina, bästa vän, min man, min fina bästa Fredrik. Han fyller på tisdag så vi tog fika idag med familj och vänner. Så mysigt och så mätt. Kan typ rulla fram. Kakbuffé med kaffe, prat, skratt och fina presenter, tack!! Vi är verkligen så glada o lyckligt lottade som har så fina och underbara människor omkring oss. Ni är bäst ❤

Igår var det jobbdag! Hela hela dagen, från 8-21 var jag på plats, måste jag ens säga att jag var totalt slut när jag kom hem? Sjukt trött & ont i fötterna.. Tur hade jag som hade rast mitt i vigseln, så himla himla fint!!! Tårögd & rörd.
Nästa 8-21 kör jag redan på till helgen igen men då både lördag & söndag, hur trött kommer jag inte va på söndagkväll??? Hua hua, tur att jag trivs så bra!

Annars i veckan är det jobb, jobb och lite mer jobb som gäller.. Är ledig onsdag och då drar vi till Västerås, shoppa loss lite kläder, typ.

Så tack till er alla som kom idag.


En kanondag..

En tidig morgon men vad gör det?

In till stan vart det idag, Lucas skulle på sitt första tandläkarbesök, är ju bara info första gången men det gick bra det med. När vi ändå va där så fick Sagabus välja en ny tandborste, hon valde länge, det vart en gul med tiger på hon är mer än nöjd och idag gick det faktiskt väldigt bra att borsta. Sötskrot.

Kollade på studenterna, jag ryser lite. Tänkt att det va 5 år sen, shit va tiden går, 5 år, galet. Kommer aldrig någonsin glömma den dagen. En av dom bästa. Sjukt stolt över mig själv. Inte dom bästa betygen men jag fick dom iaf o jag klarade det! Fyfan va jag är bra!

Sen åkte vi hem för bus och lek ute, njuter av sommaren, solen, värmen och vårt ställe. Underbart. Livet är bäst!




Dagens göra..

Sjukt galet trött med en underbar huvudvärk som vägrar släppa.. Det är varmt så in i... Vi kan inte vädra med öppna dörrar då vi inte har skaffat nå grindar & sätta för än. Barnen röjer som aldrig förr och här sitter jag..

Men inte har jag legat på latsidan idag inte. Nejdu. Idag har vi varit uppe med tuppen, det vill säga, 05.30, eller är tuppen ens uppe då!?!??!??!?? Gymmat en stund med bästa vän, storstädat hela huset, phju, tvättat massor med tvätt, hur kan korgen alltid bli överfull när den dagen innan var tom? Oklart det där.

Annars njuter vi av sommaren.
Av att bo här ute, njuter av naturen.
Läget. Huset. Varandra!
Kärleken och att vi har det såå bra.

Mysigt är bara förnamnet.

❤ Puss


Nytt till små..

Fina, lätta och sköna(?hoppasjag?) sandaler till småfolket här hemma! Nu kan även Lucas strutta runt ute och han går väldigt bra i skor, skroten min. Saga är lite mer skeptiskt, ska mest, alltid ha sina gummistövlar.. Vaaaaarmt.

Så, nu kör vi sommar.




1 juni..

Äntligen sommar!!
Välkommen du underbara årstid.

Du är SÅ välkommen och du får mer än väldigt mycket gärna stanna för evigt men om inte det funkar så stanna gärna väldigt länge då!

Älskar att bo här ute nu, denna fina årstid, åh, jag älskar livet, älskar vårt smultronställe, älskar sommaren!!!!




En ny lördag..

Nu är all feber borta.

Lite snuva kvar på dom små annars är vi friska & krya, skönt! Hoppas det håller i sig nu bara. En tusslig natt och en liten pigg lilleman 20 i 05. Lagom mysigt. Så här sitter jag, mer död än levande eller i alla fall mer trött än pigg och barnen röjjer runt som aldrig förr....

*gäsp*

Idag ska vi på dop/bröllop och jag hoppas solen skiner på det fina brudparet idag, än så länge verkar det lovande. ❤

Annars då.
Ja, sista jobbdagen i onsdags innan sommarviket börjar, det känns väldigt bra & skönt, lite ledigt nu innan det drar igång på riktigt. Ska bli kul och jag ser fram emot en bra jobbsommar.

Härligt.
I veckan som kommer har vi inga direkta planer, vi ska iväg med mina föräldrar nånstans men har inte riktigt bestämt oss för vart det bär av.. Tips mottages gärna :)

Nej, få fart på denna dag då.

❤ Puss på er alla.