Överraskning..

Igår var det dags för överraskningsfest för min fina vän & hennes fina blivande man! Underbar kväll på alla vis!!

God mat, mycket skratt, rörda människor, prat, god mat! En helt perfekt kväll med ton av kärlek & annat mys. Det bästa var att P&S inte hade nån som helst aning om detta & vart mer än chockade (?) när dom kom & alla deras närmaste stod där inne..

En jätte jättebra kväll.
Tack till er alla.
-Störst av allt är kärleken-




En härlig söndag..

En härlig dag.

Storstädat, tvätten går för fullt, det bästa just nu är att jag kan hänga ut den för & torka, fräscht. Har hunnit med 1 timmes gym med bästa vän, tack för stunden, behövdes! Handlade innan jag for hem.

Sagabus har fått febern som Lucas inatt vart frisk ifrån.. Vill ha friska & pigga små skrotar, så himla jobbigt och se sina små skatter sjuka. Hoppas det vänder lika fort! ❤

Ikväll ska vi grilla för hela slanten.
Mums.

Ha en fortsatt trevlig söndag.


Min lillgroda..

Baaaah!
En tung natt med en tusslig son.
Feber, tårar, bök & minimalt med sömn. Älskade lilla skoten min, bli frisk nu❤

Kl 05 gav han upp sömnen och vi gick upp, maten ratade han direkt, tog sin napp och somnade om i min famn. Sen har han bökat loss och sovit 10 min åt gången, älskade lilla finaste prinsen..

Bli frisk nu.
Allt detta för den där jäkla öppna fsk som vi åker till på måndagar. Hua.


Vårpresent..

Igårkväll fick vi finbesök.
Världens bästa föräldrar & g-mormor och med sig hade dom den finaste vårpresenten ever till lillsessan.

Hennes min när hon fick se cykeln första gången var helt underbar. Glädje, värme o lycka i hela kroppen, både i hennes och i oss andra. Hon älskar verkligen sin nya, fina cykler. Älskade finaste lilla skrotan min. Fick även en tuff hjälm och ett lås med, tänk va mkt vi ska cykla nu. Hur mysigt som helst.

När vart förresten Saga så stor!?!?!??!!
Underbara, äskade ongen min.

Tack för en kanon kväll. Alltid lika mys.
Tack för allt ni gör för oss!!!!!




Leva & bo..

Så underbart & komma hem till..

Ska ALLTID ha färska blommor hemma. Så himla mkt finare & mysigare med blommor, som både doftar gott o gör hemmet till en mer trivsam plats. I helgen får det bli blom-jakt. Blommor som tål att bo även här hemma.. Jag är sämst på att få blommor & trivas. Men nu jäklar, nu ska det gå.




Ballonger..

Vi vart lite rastlösa här hemma och istället för att kolla på Emil, som går varm här hemma, så blåste jag upp några ballonger.. Oj. (Ja, dom får bara leka med dom när vi är med)

Nu har dom & göra hela kvällen. Älskade ongar, som dom skrattar & har sig. Saga jagar & Lucas sitter & tokskrattar & klappar händerna.

Tänk va lite som behövs.
Mina två underbara skatter.
Vi älskar er tusen gånger om!!!!!


Finaste..

Hur snygg är inte denna då????
Ja precis, så snygg är den. Nu hoppas jag bara att den kommer passa perfekt.

173kr. Boozt.com




Shoppat loss..

Smultronstället blir finare & finare.
Jag är mer än nöjd, allt blir så perfekt.

Senaste tillskottet.
Här ska vi sitta & njuta av solen, länge.




Nu så..

Blogg-appen är sämst..
Jaja nu funkar den iaf, en stund.

Sen sist har det väl inte hänt så himlans mycket.. Marknad, grillmys med mamma, pappa & mormor. Jobb, jobb och lite mer jobb. Shopping, öppna förskolan och lite annat mys. Okej, vi har visst gjort en hel del. På kuppen har vi blitt sjuka igen, eller iaf jag, än så länge o det suger rejält. Suck på den.

Men hoppas veckan bjuder sol & härligt vårväder så alla baciller DÖR!!!!!
Krya på oss.


Nämen, titta..

Vem som var hos oss på middag idag.
Finbesök, det är inte varje dag det inte.




Osammanhängande svammel..

Sicken vecka!

Vart ska jag börja? Hade en stor klump i magen när jag kom till jobbet i början av veckan. Många tankar och funderingar men det löste sig väldigt bra till slut. Det trodde jag aldrig, att de skulle gå så lätt.

Igår dammade jag av mina träningskläderna, så skönt och det var faktiskt riktigt härligt & köra igen. Nu ska jag hålla i detta & komma igång!!

Annars rullar det på helt ok.
Dagarna går ganska så fort, jag jobbar mest känns det som och gör jag inte de så är jag, trist nog, alltid trött.. Får hoppas tröttheten försvinner med sista snön, för det här är inte kul.

I helgen blir det marknad.
Bästa mamma, pappa & mormor kommer hit och vi ska grilla, hoppas vädret är med oss. En kanonmysig helg på alla vis.

Förra helgen var även den en fullträff, bestämd tjejkväll med bästa E i fredags, jobbade, kom hem, böt om & iväg till stan igen. Myskväll. & gissa om jag vart glad när mina två bästa tjejor hade ordnat lite överraskning! Åh så underbara vänner jag har, där satt även fina P. Mat, mys & massa gott, prat, skratt och en helt fantastisk kväll med dom jag älskar mest. Jag blir rörd och varm i hela kroppen när jag tänker på det, så himla fint gjort. Ni är bäst ❤ en riktigt bra må-bra-fylla-på-energi-kväll. Underbara vänner, dom håller jag hårt.

Idag fick jag även en stor, fin blomma utav en av mina kunder, så himla mysigt och jag vart så glad så glad. Nästan rörd. Det behövs inte mkt för att man ska bli just glad. Åh, så himla fint. Man behöver sånt ibland, lite uppskattning!

En lång men bra & härlig vecka!

❤ Puss


Tidsinställt inlägg..

Vi har ju uppdaterat garderoben inför våren till våra småskrotar. HM har fått in alldeles för mycket fina kläder!! Det ska till flera plagg men här kommer det ett litet smakprov på vad vi köpte igår..




Vårt smultronställe..

Blir ju bara finare & finare.

Kanske hur nöjd som helst.
Nu ska de in en ny matta och två nya lampor i taket, sen så! Kanon.




En bra lördag i april..

Igår fick vi barnvakt!

Mamma & pappa tog våra små busar & vi drog till Uppsala! Inga planer, ingen stress, ingenting alls. Bara spontant och mysigt. Vi kikade runt i lite olika affärer. Vi shoppade loss lite och unnade oss.

Fikade gott, pratade massor, skrattade så magarna värkte och åt god mat. Köpte fina blommor och mysiga trivs hemma grejer. Mer än nöjd. Det blir ju bara bättre och bättre här hemma, vi kommer mer och mer på plats och till ro. Vi njuter till tusen och vi trivs mer än mest. Åh, jag blir så glad och varm i kroppen. Vårt fina, underbara smultronställe, jag älskar det. ❤

Men vi hade en toppen lördag.
Egentid när den är som bäst. Vi behövde det, vi behövde oss. Mystid. Energi. Skratt, lugn och gos. Men man saknar sina små, det gör man hela tiden. Vi avslutade kvällen med världens godaste och finaste ost & kex bricka med världens bästa mamma & pappa.

Tack för att ni finns, att ni tar våra fina skatter och att ni alltid ställer upp. Älskar er så oändligt mkt. ❤ tack.




Nyckelpiga..

I måndags tog vi ju en tripp till Ikea!

Jag, familjen & bästa mormor.. Strosa runt, åt gott och shoppade. Letade ju efter en speciell jacka till busan men slut både på stan & Erikslund, även Hälla. Trist. Bara leta vidare & som jag letat, letat och letat. Slut. Överallt.

Meeeen.
I torsdags fick jag ett samtal från finaste mormor, då hade hon köpt jackan, i Bålsta av alla ställen, underbara, fina mormor. Så glad jag vart, så himla snällt. Min bästa bästa mormor. ❤
Jag älskar dig.

Så i vår får hon inviga sötaste jackan.





På väg hem..

Som jag har letat. Och nu äntligen.
Nu är kuddarna mina. Perfekta till filten.

Nöjd nöjd nöjd.




Bästa dagen..

Började dagen runt 06. Trött men gick ändå bra & komma upp. Det gör ju det när man har två små med leenden upp till öronen. Älskade finaste busar.

Vi planerade dagen & ändrades oss snabbt. En perfekt dag för att åka till Erikslund. Sagt och gjort. Mormor åkte med, mysigt. Det vart fika, massor med mys, skratt och prat. Vi shoppade loss på Ikea, ÖB och Rusta. Tänkt så mkt fint vi fick med oss hem då. Lampor till sovrummet, blommor, krukor, ljuslyktor, mattor mm.. Så nöjd. Vi käkade gott och sen avslutade vi med fika nummer två hemma hos mormor. En perfekt dag, toppenmys. ❤

Älskade världens bästa mormor.
Älskar dig.

Så nu börjar vi få lite ordning här hemma. Vårt fina smultronställe. Det är väl en hel del som ska till men mycket har vi fixat & det blir mer än toppen. Jag trivs så enormt jävla bra här ute. Kan inte bli så mkt bättre. Jag älskar't.




Han gååååår..!

Lilla älskade prins!

Ikväll satt vi & lekte som vanligt på golvet, Lucas står mot sin stol, släpper den, står en stund och funderar.. Sen helt plötsligt, bara sådär så släpper han taget och GÅR sina två, riktiga, egna steg! Åh. Älskling. Skruttbullen.
Undra hur lång tid det tar nu innan han jagar storasyster & friden är slut hihi.

Känslan att få vara med & se sitt barn
gå för första gången är obeskrivlig. Jag blir rörd, tårar som rinner (bra tårar) hjärtat värmer hela kroppen, jag blir mer än stolt och så himla glad. Mina fina. Tänk att jag fick vara med denna gång också, tänk om jag hade jobbar när du gick första gången, fyy så jobbigt det hade varit.. Hua. Vissa saker i ens barns utveckling vill man bara inte missa. ❤

När vart min lilla kille så stor?
Åh, jag tyckte det va igår som han hade så bråttom ut till den stora världen. Självklart är jag stolt, så varm i hjärtat, men samtidigt är det jobbigt, att det har gått så fort allting. Sen han kom så har tiden bara försvunnit helt.

Vart tog året vägen? Vi sitter & planerar 1årsdagen redan, oj så jobbigt det är men oj så mysigt det är samtidigt! Svår känsla att sätta ord på.. Min fina kille.

❤ Puss


Mysdagen..

Oj va tiden går fort när man har det bra.
Idag har vi vart in till stan en vända, fixat & donat, shoppat och handlat hem mat. Nu är det fullt i alla skåp, gott. Ikväll vart det även grillat igen, jösses så gott!!!!

Sagabusan fick ett par nya gummistövlar, äntligen, som hon älskar dom, struttar runt i dom hela dan, får se om vi får ta av henne dom nu när hon ska sova, älskade sessan min.

Det rullar på bra här hemma.
Våren är på g, det har smält så bra här ute, massor med vatten kvar men inte mkt snö, så himla skönt!! Jobbet rullar på och tiden går så fort. Allt har blivit rutin och det går okej. Har tackat ja till ett sommarvik på ett äldreboende, där jag trivs så jäkla bra, kommer bli bäst.

Nu ska vi försöka natta barn sen kör vi godis, ett glas cola & en bra film. Hoppas du också får en mysig lördag.


Premiär..

Underbart!

Lycklig tjej. Premiärgrillning.
Hamburgare. Mätta magar. Mys.
Sol. Värme. Vår på gång. Lycka.
Kärlek. Tillsammans. Landet.
Vårt egna underbara mysigaste krypin.
Vårt smultronställen. Allt blir bara bättre.

Jag är hög på livet.
Jag älskar livet vi lever.
Verkligheten blir bara bättre och bättre.
Jag har hittat mitt lugna på landet.

Åh. Det är bara helt underbart just nu.

Jag älskar min fina familj.
Mina bästa föräldrar. Min fina bror.
Mina underbara vänner. <3
Massor med kärlek till er.

❤Puss