Aldrig mer..

Klumpen i magen bara växer.

Jag mår illa, jag vill inte.
Vill inte känna såhär, vill känna mig taggad o peppad, inte besviken och less. Jag vill känna glädje o att ha kul men det känns väldigt långt bort just nu. Inte vara "hon" utan jag vill känna mig som en i gänget. Men nej.

Hur ska jag göra?
Vad ska jag göra?
Fan så svårt det är med alla beslut.
Beslut som påverkar alla, speciellt mig.

Sist jag kände såhär så vart jag sjukskriven istället, jag gick hemma i 1.5 månad, orkeslös, trött, tömd, ledsen. Jag vill inte, aldrig, hamna där igen.

Tårarna rullar ner för kinden.
Ögonen svider och tankarna bråkar.

Ångest.
Klump i magen.
Tjock i halsen.
Tung i kroppen.
Tårar.
Besvikelse.


Jobbiga nätter..

Älskade skrotungar!

Det har inte varit kul dom två sista nätterna. Lucas är så täppt, vi gör allt för att underlätta med näsan smäller till direkt och täpper igen. Saga hostar så mycket så lungorna kommer upp. Nejdå så illa är det inte men inatt var det jobbigt för henne. Hosta hosta hosta. Tårar, kramas och sjunga.❤

Finaste lilla sessan!

Båda är så himla snoriga och tussliga.
Så mycket bättre än det varit från förra veckan men mycket kvar. Saga är ju alldeles rödflammig på kinderna av allt snor. Torr och utslag på det.

Usch och suck för förkylning.
Vi är nästan aldrig sjuka och nu har vi dragits med förkylningar sen början av oktober tror jag.. Jobbigt som sjutton.

Bli friska och pigga nu.
Mammas älsklingstussar!!




En ovanlig helg..

Det var länge sen jag jobbade helg.
Känns mest konstigt, tycker det känns som vardag hela tiden.. Tills mannen min påminner mig om att det faktiskt är helg. Hmpf. Jaja.

Jobb jobb och lite mer jobb.
11 dagar i rad. Hela nästa vecka är full.
Jag är redan trött, trött, trött! Så i helgen som kommer, då jäklar, då ska jag unna mig sömn, bubbelbad och mini-spa!

Går mellan två jobb just nu, känns sådär men vad gör man? Letar fortfarande jobb, söker, ringer och blir irriterad. Vad vill jag göra? Vad vill jag jobba med? Jag vet inte.. Svårt. Det ena jobbet trivs jag så himla bra med, kul att gå dit, en bra magkänsla. Andra jobbet, nja, dålig magkänslan. Inte kul, känns faktiskt väldigt tungt och jobbigt.

"Nånstans måste man börja"
Får jag mest höra. Visst men det här är löjligt, det här vill jag inte. Nej fy.

Iväg på jobb då.

Puss ❤


Måndag..

Tänkte att det skulle va skönt med sovmorgon imorse, drog täcket över huvet, vända mig om och somnade!! Mannen gick upp med små skrotarna.

Men icke, telefon ringde högt & länge, innan jag fattade att det var på riktigt och inte i drömmen, "Hallå" fick jag fram och vaknade till. Det var jobbet som ringde. Kl var 6.46.... Trööööööött. Dom ville att jag skulle komma in och jobba. Sagt & gjort. 7.32 var jag på plats.

Det blir mycket jobb framöver.
Är inte ledig förens den 2 februari men det blir klirr i kassan o just nu trivs jag massor och mest på jobbet så inte mig emot då. Har även fått ett nytt jobb. Ska dit imorn och skriva papper, prata, få schema mm! Ska bli så spännande. Det kommer bli bra. Där får jag schema o är garanterad timmar. Härligt.

❤ Puss. God natt.


......

Spelar ingen roll längre..
Har jag min familj, då har jag allt!!
Då kommer jag långt o klarar mig bäst.

God natt!


Det lyser..

Det vart två till.
Är så nöjd, vart väldans bra!




Muuuums..!!!!

Herre.. Har verkligen hittat min smak.
Shit så goda, spring & köp.




Dagen i korthet..

En kanondag.

Tänk att det redan va 1 vecka sen vi flyttade, de är sjukt, galet va tiden går!

Idag har vi ägnat oss åt..
Shopping, god mat, bra telefonsamtal.
Fikagäster, mysigt o trevligt som alltid.

Myskväll med gottis.
Trött kropp, renbädad säng.
Film, slöhäng i soffan.

Grymt äcklig huvudvärk & illamående.

Men oj en sån bra dag.
Sjukt mysig. Tack för att Ni kom! ❤

Nytt databord fick följa med hem idag. Vart så bra och vi är så nöjda. Barnen fick en varsin "Mark" av mormor & morfar, haha så ful så den blir söt.

Nu ropar sängen på oss.
Trött Tröttare Tröttast.

God natt ❤




Vinter..

En härlig vinterdag.
Kall, krispig, fin, vinterland.
Sol, snö, magisk, dimma.

Svensk vinter har trotts allt sin charm!




Ja tack..!

Åh.
Jag vill ha!!!


Tack.





Klaaaaaar..!!!!!

Fyfan säger jag bara!!!
Aldrig igen, inte en gång till.

Nästa gång vi flyttar så hyr vi flyttstäd. Som förra gången vi flyttade, då fick vi utflytt-present, då fick vi just en flyttstäd och fy så skönt att slippa det jobbet! Men denna gång kom det lite böter emellan.. Ehmeehe..

Ja! Så vi fick göra det själva. Men fy så jobbigt. Herregud. Trodde vi skulle bli klara igår när vi åkte in. Efter 6 timmar hade vi "bara" gjort köket. Hua. Då kändes det tungt ska jag säga. Fy!

Idag vart det väl 6,7 timmar, om inte mer. Men äntligen klara. Jag är helt slut, trött, ont i kroppen o less på allt som har med rengöringsmedel, trasor och disksvampar att göra.. Usch och fy.
Men som sagt, nu är det gjort & det va så skönt att få stänga dörren, låsa och känna sig mer än nöjda.

Nu ska den bara godkännas sen kan vi lämna in nycklarna och börja vårt nya liv här ute! Trivs redan massor.

Ikväll har vi städat bort alla kartonger hemma, bort med skräp, rensat ut, så nu ser det väldigt bra ut här hemma. Lite som måste köpas till för att få det lite mer perfekt. Det kommer blir ännu mer perfekt i vår, då kommer nya tapeter upp. Längtar massor.

Nu ska vi dö en stund i soffan!!
Så jävla trött.

Hejdå St.Larsgatan & stan.
Hej landet och hus.




Rea..

Idag var jag in på Åhléns en vända.
Halva rea-priset. Spännande.

Var på jakt efter gardiner och det kom jag hem med, så nu har köket och vårt sovrum fått lite gardiner. Även presentpapper fick åka med hem, en shaker till älsken, en ny lampa och ett par tok-snygga skor! Allt på rea och allt på halva rea-priset. Toppen, mer sånt.

Ångrade mig att jag inte köpte en lika lampa fast till taket o en i blått till Lucas kommande rum... Hm. Så det får helt enkelt bli ett besök till imorn.

Puss ❤


En väldigt lång dag..

En sån dag!

Städa städa varje fredag och så varje jul, det tycker jag är kul (inte).. Men det har vi i alla fall gjort idag, hela jäkla dagen. Från 10 till 17. Jag är så jäkla slut i hela kroppen. Ont ont ont!!

Städa vadå?
Jooo lägenheten..

Förra flytten så fick vi flyttstäd och nästa gång vi flyttar så kommer vi anlita dom igen, för fyfan säger jag bara!!! Aldrig mer. Vi trodde ändå att under dessa timmar komma längre men nej. Skrubba, skura, damma, torka. Fy och då är vi bara klara med köket och alla fönster. Phju. Men imorn kör vi igen och då blir vi klara, hoppas jag! Då är det endast badrum som är jobbigt kvar och det kommer nog ta tid, annars är det ganska "lätt" städ i övrigt. Ser inte fram emot att åka tillbaka, fy så jobbigt det är men men, bara bita ihop och städa klart.

Puss på er ❤


Jan. 16, 2013


15 min..

Hann vi va vakna imorse innan Saga började röjja för fulla muggar!! Ut med precis allt på golvet, för att sen leka virvelvind i allt och för att efter det gå därifrån.. Hm.

Men det är hennes rum, där får hon stöka hur mycket hon vill. Högt och lågt, överallt och ingenstans. Tyvärr åkte jag på att städa upp allt innan läggdags..




Ett paket på vift..

En lugn och skön dag.

Tyvärr var vi tvungna att bege oss ut i detta oväder! Fy va jobbigt det var att köra, ser knappt vart vägen går eller hur långt ut man kan köra, läskigt! Vägarna ut till oss nu är inga mysiga vägar i detta väder, att planera och va ute i god tid är ett måste såna här dagar!!!

Imorn är det lite som ska göras.
Ska på "möte", vi ska uträtta ärenden och sen en sväng till V-ås om vädret är med oss, vilket jag hoppas på.

Pratade även med våran hyresvärd idag och jaaaa!!! Vi får allt material till att tapetsera om, hur kanon va inte det då. Vi hade kört ändå men nu vart vi mer än glada, så snart här framöver så tar vi en dag med tapet-koll. Vi får allt från Ackes, man vill ju gärna fixa allt redan i helgen men nej, åh, otåliga jag.

Vet på ett ungefär vad jag/vi är ute efter. Kommer bli så bra när det är klart, känns så jobbigt att innan det är klart så kan man liksom inte komma till rätta eller boa in sig på riktigt. Vill inte börja sätta upp massa tavlor mm innan den nya tapeten är uppe liksom. Känns sådär men men, den som väntar på nå gott!? Så det blir nytt i vårt rum och i vardagsrummet, till & börja med. Även taket får sig en make-over. (Målas)

Och en till sak så här innan läggdags.
Blir så besviken. Beställde ett stort paket från HM med massor med snygga kläder, bl.a. 3 par jeans, har inte haft jeans på..? Jag vet inge hur länge, så nu skulle jag äntligen unna mig tänkte jag. Sagt och gjort. Klickade hem lite olika saker, byxor, koftor, barnkläder o lite annat..

Väntar och väntar. Inget kommer.

Frågar deras kundservice vad som händer och får till svar att jag bör lägga om ordern då den typ försvunnit. Alltså, paketet har kommit bort, inte lämnat lagret.. VAFAN!!!!!! Till saken hör att varorna var på rea och finns nu inte kvar. Så grymt besviken och irriterad. Varför ska detta hända liksom? Suck.
Så nej, ingen ny order kan läggas.

Kommer ihåg att detta hände förut en gång, typ 100 år sen, inget kom, paketet var borta och sen typ 6,7 veckor senare får jag en mystisk avi i brevlådan..
Då hade mitt lilla paket kommit. Så håller väl tummarna ändå att samma sak händer nu. Vart tog liksom paketet vägen denna gång då? Jaja, det brukar ju funka i vanliga fall, men besviken är jag ändå och svaret var lite luddigt ändå som jag fick, det kunde ha kommit bort, det visste hon inte, det kunde ju komma till rätta.. Hm, mer än så fick jag inte! Spännande, vi håller tummarna.

Puss ❤


Första natten..

Natten till idag så sov Saga i sitt rum.
I sitt egna lilla krypin och det gick så bra, bättre än jag trodde. Tror nog att jag var mest nervös. Jag hade svårt att sova och låg mest och lyssnade på hennes små fina, djupa, rytmiska andetag, hennes tunga andning och bök i sömnen. Ja, vi har rummen precis väg i väg så jag hör henne bra!!

Min stora lilla flicka.
Hon vaknade under natten och skrek på mig, när jag ville ta med henne in till oss så strejkade hon och somnade gott om. Ville nog mest ha lite koll vart vi var.

Så nu hoppas vi att kommande nätter går lika bra! Men va tomt det känns, lite konstigt må jag säga men hon älskar ju sitt nya, egna rum.

Nu fattas bara en säng.
Det blir ett Ikea-besök imorn.


Inredning och rosa detaljer..

Kikar runt lite på olika sidor och letar inspiration hem.
Är på jakt efter förvaring till hallen och sovrummet, i sovrummets förvaring ska även en tv få plats..
 
Men jag letar hela tiden och snart ska väl nått dyka upp som kommer passa perfekt. Kikar även på nya sängar, både till oss och Sagabus. Det finns ju hur mkt som helst men har nu fastnat för en från Ikea (stommen då) Den här gången blir det en 180 säng, minst! Golv och fönsterlampor, kökslampa och mysbelysning. Gardiner och annat fint. Förvaring till badrum ska även det inhandlas. Har ju två toaletter nu och den lilla "gästtoan" kommer gå i vitt och rosa, kommer bli mysigt och vet precis hur jag vill ha det. Byta ut, köpa nytt och förnya.
 
Förvaring i "tvättstugan" ska även det fixas, måste klura lite på vad och hur bara.
Det tar lite tid innan man vet exakt hur man vill ha't men det är bara kul!!! Vart även lite kläder till lillskrotan.
 
 
Puss ♥
 
 

Att trivas..

Saga verkligen älskar sitt nya rum.

Lillskrotan.
Hon boade in sig direkt och leker med alla leksaker högt & lågt. Jag blir så varm i hjärtat när jag ser hur bra hon trivs med nya hemmet och nya rummet. Finaste älskade ongen min. ❤

Det är så skönt att äntligen fått flytta. Slippa trånga lägenheten som bara gjorde en deppig, irriterad och arg!

Äntligen kan man gå undan en stund, inte känna sig påpassad hela tiden. Ha rum att gå in i, stänga och få vara. Att ha en egen "tvättstuga" så man kan hänga undan all tvätt och slippa se den och slippa fukten. Så skönt!! Ett kök man kan vara båda två i utan att krocka.

Åh, allt är så mycket bättre här ute.
Jag trivs redan massor och det märks att Saga älskar det. Åh. Så nöjd!!!!!

Mysigt. Allt känns verkligen kanon nu.

Puss ❤


Fix, plock och pyssel..

En sån dag!!

Har fixat & donat hela dagen lång.

Tömt lägenheten, nu är det bara städ kvar som ska göras i veckan. Proppat kyl & frys med massor av gott. Handlat lite mys-trivas-saker och mer blir det. Packat upp, rensat, möblerat, tänkt, skrivit listor på vad som behövs. Tvättat, klickat hem inredningsgrejer, tack HM för er Home avdelning. Och mer därtill men oj så nöjd jag är redan nu.

Nu blir det cola, en skål gott och mys i soffan, dom små sover och mannen är fortfarande sjuk men vi kör en lugn mys söndag-kväll. Falk gör oss sällskap.

Imorn fortsätter vi lite smått.
Jag tycker det är så kul att boa in sig.

Puss ❤


En låååååång dag..

Oj en sån dag!

Vaknade strax efter 07. Pigga & glada.
Frukost och mys i soffan, packa ihop det sista och sen invänta flytthjälpen. Som sen kom strax innan 11. Kanon. Då kom bror Johan med sin stora lastbil och vi började packa in kartonger direkt.

Sen kom mamma, pappa, mormor & Björn, bra med många som hjälper till. Packa in, bära, klämma sig, svära. Halt, kallt och huvudvärk men allt gick bra och vi fick in alla i lastbilen på ett lass. Alltså behövdes det bara 1 körning/vända, så himla skönt!!!!! Tack Johan för att du fixar och donar för oss, du är bäst ❤

In med allt på nya stället och packa upp som det kom in. In med porslin och mat, skruva ihop möbler (typ 1 bord) möblera, hänga upp, fixa lampor och boa in. Vi fick bort det mesta så imorn är det endast några kartonger och påsar som ska gås igenom. Det ska fixas hyllor och lådor. Barnspärr och lås. Jäklar va vi resan trivs bra, shit, det här är ju kanon och det kliar så i inrednings "tarmen". Vet precis hur jag vill ha det och vad jag vill ha vart. Stora planer för alla rum och det kommer bli så jäkla bra när vi väl kommer igång med allt.

Nya tapeter, hyllor, lådor, fotovägg, lampor, mysbelysning, blommor. Och mycket mer som ska finnas hemma för att man ska trivas. Så jag hoppas att vi kommer iväg till Ikea nästa vecka.

Efter all flytt och komma i ordning tid så tog vi oss in till stan för mat, hungriga magar och trötta kroppar. Så gott & mysigt och jag är fortfarande mätt!! Handla och sen hem igen.

Fixa och plocka. Dona och bestämma plats.
Inte det lättaste. Hua.

Barnen somna gott runt 21. Och mannen är helt utslagen, typ dödssjuk om ni frågar honom. Nejdå men han har åkt på nån slags mag/kräk/sjuka med ont i kroppen, kräk, feber, fryser, huvudvärk mm.. Tycker faktiskt synd om honom. Älskade finaste du. ❤

Nej, sägen kallar.
Imorn ska allt på plats och det ska inte finnas en kartong kvar inne. Typ. Men det är bara kul att få komma till rätta, boa in sig, se vad som fattas och behövs, skriva listor och kika Ikea och andra sidor för inspiration. Imorn blir det jag & datorn, kartonger och pyssel!!!

Tack till er som hjälpte oss under dagen, hade inte gått såhär bra utan er hjälp. Ni är guld värda ska ni veta. Vi är mer än tacksamma. Underbar ni!!! Tack.


God natt!




FLYTTA..!!!!!!!

Wiihiieeee :)

Efter en hel vecka full med jobb är det dags.

Äntligen, som vi har väntat & jag är glad, spänd, förväntansfull, pirrig, nervös(?) och har en bra känsla i magen. Ska bli så himla skönt att slippa den här trånga, jobbiga lägenheten. Men kommer ändå sakna att bara ha allt runt hörnet. Dit vi flyttar måste vi ha bilen till allt vi ska göra. Men äsch, det spelar ingen roll och det kommer bli så himla bra!! Det vet jag att det blir.

Våra familjer hjälper till & bror min kommer med lastbil, vädret verkar vara med oss (?) hoppas jag verkligen. Det kommer bli bra oavsett. Så nu har vi vårt liv i kartonger, påsar o säckar. Blir tokig, slår i tårna i allt, trångt och man hittar ingenting. Vi har, som det känns, packat massor och vi som trodde att det skulle gå fort, för vi har ju inte så mkt saker.. Men det hade vi visst & då har vi ändå rensat, kastat och skänkt en hel del.. Vi packar ner & 5 min senare så står Saga och packar upp.

Lovely. ❤


Helvetäääää..

Varför varför varför??????
Kommer vi inte få svar på nu dock.

En riktig skitdag.
Försover mig lite halvt, springer till bilen, den vill inte alls. Nehe, springer hem, byter bil och sen iväg. Stressad, glömt matlådan, äsch, vem behöver mat? En kul dag på jobbet, tur det! Iväg på möte, stressad och tankarna på annat håll. Gasar på, blir stoppad. Det enda jag hinner tänka är, nu ryker kortet..

Blåsa, lämna körkort. Nervös. Sen.
BÖTER. Pusta ut, huvudvärk. Mer sen.
Glad, tur i oturen. Fattig.

Sämsta skitmånaden.
Dubbla hyror för flytt.
Böter. (Hög böter)
Min pizzaräjser är paj. Sämst. Dyrt! Suck.

Inte nog med det?
Neeeehääää.
En liten mysig UVI på det. Underbart.

Jag älskar mitt liv.


Blä..

Jahopp.

Det här med jobb. Jag har gått mina två första intro-dagar och idag blir det "första" dagen att jobba själv. Kommer gå bra det. Det värsta är att jag inte hittar överallt men det löser sig alltid.

Jag gillar jobbet och trivs MEN det jobbiga är att det är ju bara ett timvik. Allt va så bra när pappren skrevs, när lönen bestämdes och introt började.

Men sen då? Här ska jag nu sitta och vänta på jobb. På att timmar dyker upp, på att boka dagar. Ni hör ju själva. Det kommer inte funka i längden. Annat vore det om jag hade blivit garanterad typ 20 timmar/veckan eller så men inte ens det. I sommar väller tiderna in men kan inte vänta & kan inte bara sommarjobba. Så nu är jag tillbaka på ruta 1 känns det som. Inskriven på AMS, vi får väl ta det där ifrån...

Alla säger hela tiden att "det finns alltid jobb inom vården, det blir inte problem" Hm, nehej, vart finns jobben då? Nej, ska väl va glad att jag har nånting men känns samtidigt så trist, surt och jag är besviken. Jag vet att just timvik funkar såhär men hade ändå väntat mig fler timmar, dagar och pass!!!

Hej jobbdjungeln.
Så nu söker jag för fullt, igen.
JAG VILL HA ETT JOBB.

Puss ❤


8 månader..

❤Kryper för fullt.
(Ålar sig fram, det går fort)

❤Sitter bra utan stöd.
(Älskar att sitta upp)

❤Gillar att springa runt i gåstolen.
(En höjdare)

❤Sätter sig upp själv.
(Stora killen)

❤Älskar att busa runt med syster.
(Älskade skrotar)

❤Väldigt glad i mat
(Glad att han äter bra)

❤Sover mindre på dagarna.
(Börjar bli stor kille ;)

❤Social, NYFIKEN. Glad
Pratig, snäll, älskar att bada. Busig. Hatar att vara själv. Säger ifrån på skarpen när nått är fel, sicket humör du visar vissa dagar. Sprallig. Lätt till skratt. Ger igen på syster-yster när tillfälle ges. Ska helst bli buren & sitta i famnen. Somnar bäst på bröstet.

Älskade älskade underbara onge.
Vi älskar dig och storskrotan.


Love Forever..

Jag verkligen älskar denna tunika.
Romantisk. Söt. Fin.
Kommer från love-forever.

Jag vill haaaa!!!





Packa, packa & flytta..

Hej & hå.

Idag ska det packas, vi ska rensa, kasta, skänka och sälja. Ge bort och spara. Ja, det tar nog hela dagen. I dag eller imorgon får vi hämta nycklarna, herregud, som vi längtat. Så idag blir det att lägga i högsta växeln.

Vi har redan packat massor, känns det som men det syns ju inte (?) sjukt. Vi har minst lika mycket kvar och vi som tyckte att vi inte hade så mkt att packa, att vi minsann kunde vänta och inte ha så bråttom haha och nu står vi här..

Galet va tiden går.

Nej. Iväg & köpa fler kartonger då..

Puss ❤


Första dagen..

Nu har Fredrik börjat sin ledighet på riktigt!! O idag börjar jag jobba. Min första intro är ikväll och sen imorgon. Även måndag ska det jobbas. Det ska bli kul. Hoppas det går bra men det gör det!!

Sitter mest och väntar, fixar och plockar hemma, tittar på Pippi med Saga samtidigt som hon ritar. Killarna sover och tvätten går för fullt. Är faktiskt nervös inför kvällen, eller mer pirrig, det känns i alla fall i magen. Det är ju inte heeeelt främmande mark, har ju en liten hum om hur det går till men ändå. Men med pirr i magen så brukar det bli bra.

Fortsätta rita med min lilla konstnär.


Slutspurt..

På rean.

Fick bli några fynd till. Älskade HM!
Kan inte få nog, det är så kul att köpa kläder i mindre storlekar, som passar och sitter okej-snyggt! Slippa se ut som hej-kom-&-hjälp-mig. Och slippa se gravid ut. Kläderna som hänger i garderoben nu hade jag även när skruttarna låg i magen (inte gravid kläder) så när jag använder mig av dom idag så tycker jag att magen träder fram enormt.. Kanske sitter mest i skallen?

Jaja. Men nu är dessa plagg på G hem.
Spännande.. Vill testa nu.




Så stor..

Lucas har ju lärt sig att ta sig fram.
Han ålar och han är snabb, det går verkligen undan och man får vara på sin vakt. Lucas vart plötsligt så stor.

Han ska vara med där det händer och kan ge igen på syster när hon gör nått. Han gungar fram och tillbaka på alla fyra, som om huvudet vill kryp men kroppen lyder inte.. Ser så kul ut. Alltid glad och vääääldigt nyfiken på allt.

Igår höll han på & åla runt som vanligt, lite extra missnöjd och bökig när han åla sig fram, helst plötsligt så blir han tyst, vi tittar på honom och Lucas sätter sig. Men.. Han sätter sig alltså själv upp för första gången. Jag vart så rörd, så glad, så varm i hjärtat. Vår stora pojke!! ❤

Nu går utvecklingen framåt i en rasande fart, vi har numera två vilda, underbara busungar hemma!

Vi älskar er mer än nått annat!!!

Juste.
Idag köpte vi även en ny bilstol till lilleman, herregud vad han växer och står i. Så nu ska den bara sättas på plats så kan även Lucas åka som en kung. Eller i alla fall som syster-yster.




15 kg ska bli 30 kg..

2013 är här.
Första dagen.

Nu kör vi igång med en runda till LCHF.
Vi börjar med 4 veckor! Nu ska kroppen komma igång igen efter veckor med vila, förkylning och lathet. Det funkar ju inte längre! Nu ska vi satsa till tusen.

2012 var ju ändå året då jag bestämde mig och jag ångrar inte en jävla sekund. Jag är inte 100 med vikten än men i år kommer jag bli det. I år ska jag nå mitt mål, jag ska trivas i min kropp, jag ska kämpa, aldrig ge upp. Kämpa på ännu mer i motgångar, jag ska klara detta! Det gick ju förra året o jag kan bara jag vill, bara jag ger mig fan på't.

Jag har hittills gått ner 15 kg. Alltså 15, det är sjukt! Jag är sjukt nöjd men mer ska det bli, i år ska det bli minst 15 till och utöver det är bara extra. Jag är så stolt över mig själv. Att jag själv tog tag i detta och bestämde mig. Ingen PT, ingen gå-ner-i-vikt-klass, utan bara ett jäklar anamma och ett gnutta envishet.

Herregud. Jag är så jävla bra!!

Hej & välkommen ett nyttigt, smalare år!

15 kg till. Det klarar jag.
Första delmålet är -5kg. Totalt då -20 kg.

Jag kör 5 kg i taget, det är realistiskt, det är nått jag ser att jag kan klara av, nått jag kan nå! Skulle jag ha satt 15 som mål detta år hade det känts motigt och svårare.. Nej, delmål är det bästa, jag personligen hinner inte tröttna då, sen att fira alla delmål tycker jag är viktigt, det peppar mig massor.

Att inte hänga upp sig på vikten är också viktigt.. Inte väga sig varje dag. Går man upp nåra gram är det inte hela världen, står man still en månad så får man acceptera det. Skitsvårt är det och jag har blivit både arg och ledsen men jag vet nu att så kan det bli, trist när man kämpar på men kroppen hänger med ändå.. Kilona försvinner i alla fall. Måttbandet är bättre än vågen. En vikt säger inte speciellt mycket. Ett mått gör.

Så imorse vägde vi oss igen, ja mannen kör också LCHF. Skönt att ha någon med sig. Jobbigare att kämpa själv! Och denna metod funkar för oss så ni kan spara på spydiga kommentarer om denna livsstil. Det är ju uppenbart att det funkar kanon för mig, har ju ändå förlorat hela 15 kg ;)

Så promenader igen och en förlängning av gymkortet ska göras. Detta klarar jag. Det funkade ju förra året. Så snälla kära kropp, samarbeta med mig nu!

Nu kör vi!!!!


Hej januari..

Känns så konstigt att skriva januari.
Nu ska man även komma ihåg att skriva 2013 istället för 2012.. Det brukar ta några gånger innan man vänjer sig.

Igår var en jättebra kväll på alla sätt.
Bästa sällskapet, 3-rätters, gott i glasen, massor med mys, prat och skratt! Ostbricka och nyårspussar ❤ Trötta men glada barn som somnade gott innan tolvslaget, vaknade inte ens av alla raketer, bra det. Nyårslöften och en ljus framtid. Raketer, regn, skål.

Allt det bästa samlat på en kväll.
Tack för kvällen fina ni. Supermysigt.

Idag har vi börjar dagen med frukost i soffan, framför Pippi.......
Blir lugnt idag, jag har jätte jätte ont i magen, "/ Tror det vart en aning mycket att äta igår hehe men gott som sjutton. Stackars lilla magen idag bara.

När killarna vaknar ska vi börja packa till flytten. Wiihiiiee. Äntligen här.

Hoppas ni alla hade en lika bra afton som vi. Trist bara att den regnade bort, förra året stod vi och sköt raketer, skålade och pussades ute, i -25grader.

Puss ❤