Hemlighet .

Hejhejhejhejhejhejhej

Jaa, kommer inte på så mkt o skriva, ska hoppa in i duschen snart o sen bege med till läkaren , får se vad som händer där, vad dom säger o allt som hör till .
Först äta nått med älsk som nuförtiden alltid kommer hem över sin lunch, mysigt.

Måste bara få berätta lite om en bok jag läser .
Den heter Vår lilla hemlighet och handlar om Toni , en tjej som är 6 år gammal, hennes liv ser till en början väldigt mysig o bra ut, hon lever med sina föräldrar, en kärleksfull mor och en far man inte riktigt får nå grepp om , efter några kapitel vänds hennes liv upp o ner total, dom flyttar överallt och hela tiden, hennes mors kärlek svalnar och hennes far börjar bli ett monster , hon blir utsatt för mer o mer våldsamma övergrepp av sin far, hon är helt isolerad från omvärlden o hennes enda kompis är hennes hund Judy !
Detta är en sann berättelse, den är HEMSK ! Läste över 100 sidor igår kväll, kunde inte sluta, det är en bok som fängslar en, man vill veta hur det går för den lilla flickan som vid 14 års ålder blir gravid o att hennes egen far är pappa till barnet .
Den är sjuk, blir arg och äcklad över hur människor kan vara så hemska, o specillet sina egna föräldrar som man litar på till 1000 !! Det är sjukt hur ett liv kan vändas upp o ner, total , den är jobbig att läsa, man förstår inte hur det nånsind kan eller får hända, varför inte hennes egna mor gör nånting för sin dotter ..
Läs den, hemsk bok men med hennes egna ord, hennes kamp att överleva så är den trotts allt bra !



Kommentarer
Marlie

Vad lustigt, jag köpte just den boken idag :)



Så jag låter bli att läser allt för mkt i det här inlägget. Puss

2009-08-25 @ 21:26:08 | http://marliie.bloggagratis.se
m

hehe, jaa det va det ju , läste ut den igår ! så jäkla sjuk bok men väldigt bra ! hemsk

2009-08-26 @ 11:31:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback