?

Hej

Orkar verkligen inte mera magont, natten har vart jättejobbigt... Förstår inte varför ! Seg o hängig och så är det bästa vädret ute .. Vill inte, kan inte bli sjuk igen nu, det går inte .

Förstår inte vart alla tar vägen .. Vad gör man för fel ? Men vill ni inte så visst, säg det då istället så man slipper fundera .
Orkar inte bara tjafs hela tiden, därför man inte tar tag i nått , de känns som vissa grejer går inte o få tillbaka som förut , men det vore ju konstigt också, alla (förhoppningsvis) växer ju upp o mognar till . Då blir de ju annat och annorlunda, så är det ju bara, går nog inte o komma ifrån det heller ...
Kämpa för nått som inte ger nått tillbaka är lönlöst , de håller inte i längden, det orkar man inte hålla på med , man märker ju att de är inte som det va då, man märker så uppenbart på vissa att intresset inte finns längre och det är väl både bra o dåligt , brydde mig mer förut men nu ? Neej varför ska jag lägga ner massor av min energi på nått som ändå inte kommer funka , som inte ger nått tillbaka ?? Ja herregud, livet vore lite enklare om det inte fanns så mkt problem i percis allt !

Kila iväg o vila lite så man blir piggare tills imorn, hoppas på att orkar jobba då ..

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback