Sol, glass & glada barn..

En härlig dag i solen.. Lite mer värme på detta så blir det perfekt. Idag har vi bara tagit det lugnt, tog en promenad ner på stan och käkade mjukglass, så gott och som Saga mumsa då, sötast.

Ett hembesök från BVC fick vi idag också, väga liten & även få lite information mm, han går upp i vikt bra och vi är nöjda, det är ju ett tecken på att amningen fungerar bra så jag är så glad för det :) Mysigt är det.

Annars rullar det på ganska så bra, glada barn & trötta föräldrar, lilleman förstår sig inte alls på detta med dag & natt, det blir ganska så jobbigt men vad ska man göra? Han sover dagarna igenom och är glad, pigg & hungrig på nätterna, ammar mest hela tiden då och blir så arg när jag lägger ner honom.

Imorn blir det vardag igen, mannen börjar jobba efter 10 dagars pappaledig, det känns trist och tråkigt, vi vill ha honom hemma, hemma en stund till, så man får in nån slags rutin och så man får in känslan av att räcka till. Men det kommer gå bra, det ska gå bra! Detta klarar vi galant, en dag i taget.

<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback