En låååååång dag..

Oj en sån dag!

Vaknade strax efter 07. Pigga & glada.
Frukost och mys i soffan, packa ihop det sista och sen invänta flytthjälpen. Som sen kom strax innan 11. Kanon. Då kom bror Johan med sin stora lastbil och vi började packa in kartonger direkt.

Sen kom mamma, pappa, mormor & Björn, bra med många som hjälper till. Packa in, bära, klämma sig, svära. Halt, kallt och huvudvärk men allt gick bra och vi fick in alla i lastbilen på ett lass. Alltså behövdes det bara 1 körning/vända, så himla skönt!!!!! Tack Johan för att du fixar och donar för oss, du är bäst ❤

In med allt på nya stället och packa upp som det kom in. In med porslin och mat, skruva ihop möbler (typ 1 bord) möblera, hänga upp, fixa lampor och boa in. Vi fick bort det mesta så imorn är det endast några kartonger och påsar som ska gås igenom. Det ska fixas hyllor och lådor. Barnspärr och lås. Jäklar va vi resan trivs bra, shit, det här är ju kanon och det kliar så i inrednings "tarmen". Vet precis hur jag vill ha det och vad jag vill ha vart. Stora planer för alla rum och det kommer bli så jäkla bra när vi väl kommer igång med allt.

Nya tapeter, hyllor, lådor, fotovägg, lampor, mysbelysning, blommor. Och mycket mer som ska finnas hemma för att man ska trivas. Så jag hoppas att vi kommer iväg till Ikea nästa vecka.

Efter all flytt och komma i ordning tid så tog vi oss in till stan för mat, hungriga magar och trötta kroppar. Så gott & mysigt och jag är fortfarande mätt!! Handla och sen hem igen.

Fixa och plocka. Dona och bestämma plats.
Inte det lättaste. Hua.

Barnen somna gott runt 21. Och mannen är helt utslagen, typ dödssjuk om ni frågar honom. Nejdå men han har åkt på nån slags mag/kräk/sjuka med ont i kroppen, kräk, feber, fryser, huvudvärk mm.. Tycker faktiskt synd om honom. Älskade finaste du. ❤

Nej, sägen kallar.
Imorn ska allt på plats och det ska inte finnas en kartong kvar inne. Typ. Men det är bara kul att få komma till rätta, boa in sig, se vad som fattas och behövs, skriva listor och kika Ikea och andra sidor för inspiration. Imorn blir det jag & datorn, kartonger och pyssel!!!

Tack till er som hjälpte oss under dagen, hade inte gått såhär bra utan er hjälp. Ni är guld värda ska ni veta. Vi är mer än tacksamma. Underbar ni!!! Tack.


God natt!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback