Härliga mysdagar..

Oj vad mkt som hänt sista tiden :)

I torsdags vart det en tjejdag med bästa mamma i Västerås, vi shoppa, strosa runt, åt gott och bara hade en supertrevlig dag tsm! Underbart.

I fredags vart det stök o bök hemma, fixa o dona, sen Västerås o Media Markt en vända på kvällen, köpte på oss massor med nya filmer som vi ska titta på när hösten bestämmer sig för att stanna, vi åt sedan en jättegod middag på Sarajevo, supermätta.

Fredag vart lördag och dags för E-18 loppet, perfekt väder och massor med folk, vi gick 6 km, det gick väldigt bra, men väldigt slut när jag kom i mål, inte direkt tränad, haha men kul var det och fina medaljer fick vi, lägger upp bild senare under dagen. Lite över 2000 pers startade. En riktigt kul och trevlig dag, vi avslutade med att käka gott uppe på Fanna krogen.
Sen sov vi nog bort det mesta av kvällen, trötta som fasiken.

Söndag tog form och vi åkte en vända till Sthlm för o kika bil men det vart inget, skulle få för lite för våran, dåliga skambud bara, sen vart de Kista för lunch, gott och mys. Sen vart det över till Kim o Lena för 1års kalas för Jerry, stora killen nu :) En riktigt trevlig kväll och massa gott fick vi också, hemgjord pizza och tårta, mätta som 17!
En supermysig kväll tsm med supermysiga människor. <3

Idag ska jag o mormor iväg en vända till Hälla och kika lite, strosa runt lite på Ikea! En mysdag till.
Hela helgen har varit en myshelg.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback