Höstlyft !

Tänk va mycket en ny duk kan göra, eller nya gardiner, det kan verkligen pigga upp, rummet får ett lyft, nytt liv, har pysslat hela kvällen med att byta , fixa o donat ! Det har blivit tokbra, snyggt .
Älsk har vart på bio så det har vart skönt o dona runt här hemma, i min egen takt och då göra som jag vill .

Nya kuddar kan också förändra, eller ny färg på påslakanet, åh det är så mysigt att få rå om hemmet, det blir så bra, även cdhyllan är borta, där ska det in en golvlampa o sen köpa en ny hylla o få in alla skivor i !
Kommer bli bra bra, jobbigt bara att alla möbler, jaa inte soffan men allt annat i vardagsrummet/tvrummet är vitt, vitt vitt vitt, visst snyggt men kan man bryta av med nån annan färg ? Rädd att det ska förstöra allt, kanske kan köpa in lite nya kuddar o gardiner i färg ? Det förändrar ju ganska mycket . Ja så får det bli, så får alla möbler fortsätta i vitt, vet dock inte hur det nya bordet ska se ut, färg, storlek ? Får kolla upp det på lördag .

Har även kommit på att vi har alldeles för lite lampor, menar ju då "mys"lampor, så fläskigt att smälla på taklampan jämt, vill ha mysbelysning o till hösten behövs det, blir en annan stämning i rummet med ett mjukt sken, neej lampor ska med hem på lördag, det måste bli lite nytt !
Golvlampor, fönsterlampor, hall lampor, ljus i alla former, nu är det höst, nu ska det in mysbelysning :) !

Får nog skriva en liten lista med saker som ska med hem, det är ganska mycket, åh, kan det bli lördag nu ?
Ska jobba imorn o torsdag, hm, så otaggad så det finns inte men men antar att det är väl bara o gör't, det är ett kanongäng som jobbar imorn, ser fram emot det , fast även otaggisch .

Jaja mår ju bättre nu, så det ska ju inte va nå problem .
Kul o se om älsk märker nån skillnad när han kommer hem, hihi .


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback